Ddr2 ili ddr3

poruka: 14
|
čitano: 1.609
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Ddr2 ili ddr3

Dvoumim se dali da pokusam nabaviti corsair ddr2 1066mhz(1x1gb) memoriju posto imam vec 1x2gb u kompu,sto ce biti tesko i skupo ili da kupim drugu maticnu sa ddr3 memorijama.

2gb mi je stvarno premalo tako da mi je jedna od dvje solucije neizbijezna ,ljudi pomoc 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ddr2 ili ddr3

Recimo da ja imam para odmah bi išao na ddr3 bit će bolje vjeruj mi.

0 0 hvala 0
17 godina
Ddr2 ili ddr3

za ddr3 ram moraš imati ploču koja ga podržava

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ddr2 ili ddr3

Napisao je čovjek da kupi drugu ploču sa ddr3 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Ddr2 ili ddr3

Gledao sam maticne koje podrzavaju ddr3(8gb pa na gore) i koje podrzavaju i3,i5,i7 procesore dodju oko 700kn najmanje ,postoji neka bestbuy u toj klasi da se ne zaletim sa kupnjom krive ili precijenjene maticne

14 godina
Ddr2 ili ddr3

Ako promijenis maticnu onda moras i procesor mijenjati ako ne nades 775 plocu sa DDRIII utorima i podrskom.Vjerojatno imas S775 procesor.Dakle moras kupiti DDRIII memoriju i novu 775 plocu koja podrzava DDRIII.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.2.2012 12:33 (zoharbizo).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
14 godina
Ddr2 ili ddr3

Core2Quad 9400.Kupis S775 plocu sa podrskom za DDRIII memoriju.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
17 godina
neaktivan

ok sto znaci da ta ploca nece podrzavati i procesore,a ako kupim plocu za i procesore onda nece biti kompatibilna za trenutni procesor  jesam dobro pohvatao?

14 godina
Ddr2 ili ddr3

Jednostavno nadi S775 plocu sa podrskom za taj procesor i DDRIII memoriju.I sve ce uredno raditi.I da,ta ploca koju si vidio za Core I procesore ne podrzava tvoj,tvoj je starijeg socketa.Ploce za Core i procesore su socketa 1155/1156/1366/2011.Tvoj socket je 775 i treba ti ploca za socket 775 sa podrskom za Core2Quad 9400.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.2.2012 12:54 (zoharbizo).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hvala ,sada cu potraziti na netu pa cu postati onu koju bih kupio ,da nebih pogrijesio

17 godina
neaktivan

http://www.hgshop.hr/shop.aspx?q=&pid=53941

ova mi pase ,jedino neznam koliko ram memorije mogu imati mhz

i vidim da graficka nesmije imati vise od 1gb 

ja imam gainwardovu hd 4870 mislis bas od gb tako da je ok 

14 godina
LaIk kaže...

http://www.hgshop.hr/shop.aspx?q=&pid=53941

ova mi pase ,jedino neznam koliko ram memorije mogu imati mhz

i vidim da graficka nesmije imati vise od 1gb 

ja imam gainwardovu hd 4870 mislis bas od gb tako da je ok 

Graficka moze imati koliko zelis.Kupi memoriju na 1333 mhz.Samo 2 utora imas,imaj to na umu.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice