COD2 ne radi na grafički

poruka: 7
|
čitano: 1.811
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
COD2 ne radi na grafički

bok svima. imam jedan problem cod2 mi ne radi na grafički GFORCE NX 8800 GTX, a prije te sam imao ATI RADEON X1950PRO I SVE JE DOBRO RADILO. kaj je problem u jačini  ili zastarjeloj igrici

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
COD2 ne radi na grafički

imas instalirane najnovije driver-e za graficku?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
COD2 ne radi na grafički

ne znam imam WIN7 sam si je skinul drivere

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
COD2 ne radi na grafički

ovdje skini nove pa onda probaj ako radi..

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
COD2 ne radi na grafički

skinul sam nove ali ne radi. radi sve do kad se očita onda je sve sivo ne vidi se ništa samo nišan puške bombe i mapa.. molim pomoć

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
COD2 ne radi na grafički

Mozda se nisi pravilno rjesio stare graficke tjs. prvo da pitam dali si nakon mjenjanja graficke maknuo drajvere od stare grafe jer moze doci do konflikta 2 vrste drajvera na kompu ja sam davno imao slican problem kad sam mjenjao grafu gforce 4 sa radeonom 9600

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: COD2 ne radi na grafički
Arnold Šrafncinger kaže...

Mozda se nisi pravilno rjesio stare graficke tjs. prvo da pitam dali si nakon mjenjanja graficke maknuo drajvere od stare grafe jer moze doci do konflikta 2 vrste drajvera na kompu ja sam davno imao slican problem kad sam mjenjao grafu gforce 4 sa radeonom 9600

prvo sam samo zamjenio grafičku nakon 2 tjedna sam ponovo instaliral WIN7 mislio sam da je problem u grafički i sad sam probal i ne radi. valjda se driveri sami izbrišu kad  sam napravil novu instalaciju WIN7

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice