Pozz
Mene zanima ima li šanse da mi se na kraju godine zaključi 5 ako imam prosjek 4.46?
Unaprijed hvala.
Pozz
Mene zanima ima li šanse da mi se na kraju godine zaključi 5 ako imam prosjek 4.46?
Unaprijed hvala.
Pozz
Unaprijed hvala.
na lijepe oči
naravno da ima trazis da odgovaras za vecu ocjenu ili ti poklone er vide da imas potencijala...
Pozz
Unaprijed hvala.
A da to pitas svog razrednika?
Pozz
Unaprijed hvala.
A da pitas profesora iz tog predmeta? Mislim, to mi se nekako cini jednostavnije posto traje 2 sekunde a ne pitat na forumu nepoznate ljude koji uopce ne znaju o kojem se profesoru niti predmatu radi..
Al ajde ako si vec pitao moguce je. Tj odkad su uveli ovaj ednevnik vecina profesora zakljucuje po aritmetickoj sredini, tj u ovom slucaju 4, no vjerujem da ako je pitas i ukazes na to da ti vrlo malo fali da ce ti zakljucit 5, ili u najgorem slucaju ce te pitat za 5 neki dio gradiva
Prosjek ocjene ne mora biti aritmetička sredina, na prosjek 4,50 profesor može zaključiti - 4 ili 5, te tako na prosjek 4,60 profesor može zaključiti 4 iako neće.
A sada stvarno pitaš gluposti tj. pitaš nepoznate osobe o nepoznatom predmetu i nepoznatom profesoru, pitaj njega i eto .
bit ces neocjenjen. ocjenu ces negdi i nekako morat dobit naknadno, naravno nakon sto formalno zavrsi sk.godina.
iz konteksta sam zakljucia ukoliko je nastavnik sprijecen... u tom slucaju netko drugi moze zakljucit ocjenu. ali ako je nastavnik prisutan, onda je on i samo on zakljucuje...
ako pak ti nisi prisutan, a sve cjeline i predvidjena ispitivanja nisu odradjena, onda doista mozes ostati neocjenjen, sto znaci da nedostajuci dio odgovaras naknadno, nakon zavrsetka sk.godine, a dotad ti stoji da si iz nekog predmeta neocjenjen.
da nije tu kljuca u pitanju:)
Ma priča gluposti. Ne radi se o padanju predmeta, ukoliko imaš dovoljan broj ocjena za zaključiti ne može te ostaviti neocjenjenim, ako ju neće ona zaključiti napravit će to nastavničko vijeće kad budu imali završnu sjednicu.