Pozdrav,
Zna li neko par stranica di bi moga pogledat stanove za iznajmljivanje?
Pozdrav,
Zna li neko par stranica di bi moga pogledat stanove za iznajmljivanje?
njuškalo? plavi oglasnik?
Reci u kojem te gradu zanima pa mozda netko od clanova pomogne zbog poznanstva i slicno.
Reci u kojem te gradu zanima pa mozda netko od clanova pomogne zbog poznanstva i slicno.
Idem u Rijeku na pomorski fakultet.
Idem u Rijeku na pomorski fakultet.
Studiro sam u Rijeci prvu godinu pa imam poznanstva, zivkat cu okolo pa mozda nesto nadjem, javim ti se u poruke ako ce bit nesto.
Brucoš treba pomoć. Dosta mojih frendova si je već našlo smještaj, pa trebam i ja nešto čim prije poduzet.
Kakvo je stanje s stanovima i sobama u Varaždinu. Jel jako teško naći solidan stan (jel se sve iznajmi ili ima dosta stanodavaca), da nije preskup ili.. Pod solidan mislim bez ikakvih posebnih zahtjeva, krevet, wc, net (mada bi se dalo i bez njega). Kak se kreću cijene, koja je neka pristojna cijena? Kolko je pametnije uzet recimo stan koji košta 600kn+ režije umjesto onog od kojih 900-1000kn s uračunatim režijama.
Osim njuškala i SCVZ jel ima još di oglasa? Ima ko kakva poznanstva ili slično.. Dosta me brine sad to pa je svaka pomoć dobrodošla.
Ak je neko već našo smještaj pa traži cimera nek se javi na PM.
Prodajem žensko mjesto u SD Cvjetno naselje.
mail: runaway078@net.hr