Ja sam prvi u Varaždinskoj županiji (2. razred), imam 36/50.
Ja sam prvi u Varaždinskoj županiji (2. razred), imam 36/50.
Čestitam, evo naši rezultati su objavljeni:
-> rang lista
ljudi,
zna li netko rezultate po osnovnim skolama
hvala
Samo da se raspitam... jel bilo potrebno 30% rješenog da te predlože za državno,8.razred???
Mislim da je prag 30%,iako šanse stim postotkom...1:100000000,blago rečeno
Mislim i ja da su tako rekli... Pa mi je bilo cudno zato sto sam 10. na zupanijskom s 35% rjesenog da sam predlozena, al zadatci su bili ižas !
Jel' se znaju pragovi za prolaz?
Ako ne, kad će otprilike doći?
Kad bude,bit će tu.
Još koji tjedan,tjedan i pol bih rekao
Osmaši, što kažete na županijsko natjecanje iz fizike??? Meni je bilo teško, vama???
Osmaši, što kažete na županijsko natjecanje iz fizike??? Meni je bilo teško, vama???
Uh bome jesu :D. Svaki je bio onak malo na svoj način zeznut... :D
o da, najlaksi su bili prakticni, samo je bilo potrebno vremena... 1. sam znala, 2. sam rjesila logicki 3. sam polovicno 4. sam zeznula pod c).. tek kada sam dosla kuci sam vidjela sta sam zeznula, a 5. pod a) nisam znala a ovo ostalo moze proci.... Jedino sto bodove oduzimaju na glupostima
o da, najlaksi su bili prakticni, samo je bilo potrebno vremena... 1. sam znala, 2. sam rjesila logicki 3. sam polovicno 4. sam zeznula pod c).. tek kada sam dosla kuci sam vidjela sta sam zeznula, a 5. pod a) nisam znala a ovo ostalo moze proci.... Jedino sto bodove oduzimaju na glupostima
nešto čega je meni falilo!!! :D
Može li mi netko pomoći,
otvorim zadatke iz 2014 godine s vinkovic.orga i u adobeu mi otvori samo zadatke od prvog razreda a trebaju mi zadaci za 4. razred? :
Kako ste prošli?
Znao sam riješiti 4 od 5(drugi nisam imao volje riješavati a i sumnjam da bih ga riješio)
Imam 4 riješena a 56%! Znači gluposti... na čistim glupostima sam s*ebao..
Nešto zaboravio prepisati na glavni papir, u zadnjem krivu vrijednost napona unio u kalkulator i svašta nešta...
Uglavnom nadam se da je to dosta za županijsko jer su prošle godine imali i po 36% a upadali
I zadaci nisu bili toliko teški
Ja prošle godine (8 razred) bio 1. iz fizike, 1. iz matematike i 2. iz biologije u općini. :D