Tražio sam svigdje po internetu,ali ne mogu naći zadake s natjecanja.Gdje ih mogu naći?
pa u ponedjeljak je natjecanje ako mislis na te zadatke
Znam da je u pon natjecanje,ali trebam zadatke s prijašnjih natjecanja :D
Obično ti nastavnici imaju to, pa moga si nekog pitat.
Evo ovde imaš sve zadatke od 1999-2010. Općinsko, županijsko i državno.
Puno hvala.Profesor nam je dao nekoliko,ali ja želim još vježbati.
Je bio tko danas na natjecanju?
ja, mislim da sam 26 u općini :D

Ja sam isto drugi razred i imam 19 bodova. Posto idem na jos dva natjecanja, nisam se uopce pripremao (nisam rijesio ni jedan zadatak, cak niti formule ne znam - nije za hvalu, ali jbg) i mislim da sam solidno napisao. Pogotovo u odnosu na ostale razrede, gdje ih vecina ima manje od 10 bodova.
Vjerojatno idem dalje i tu se javlja problem. Zupanijsko natjecanje je 08.03., isti dan kad su i maskare - necu nista zaraditi. Necu se zabaviti u skoli. I to je debilno.
Zato mislim da bi se trebali pobuniti i natjerati nadlezne na promijene datum natjecanja. Hahaha
edit: Barem je sad prikladno vrijeme...
Ja sam isto drugi razred i imam 19 bodova. Posto idem na jos dva natjecanja, nisam se uopce pripremao (nisam rijesio ni jedan zadatak, cak niti formule ne znam - nije za hvalu, ali jbg) i mislim da sam solidno napisao. Pogotovo u odnosu na ostale razrede, gdje ih vecina ima manje od 10 bodova.
Vjerojatno idem dalje i tu se javlja problem. Zupanijsko natjecanje je 08.03., isti dan kad su i maskare - necu nista zaraditi. Necu se zabaviti u skoli. I to je debilno.
Zato mislim da bi se trebali pobuniti i natjerati nadlezne na promijene datum natjecanja. Hahaha
:D i tebe sad maskare zabrinjavaju :D, ak prođeš ono kaj bi te trebalo zabrinjavat je da dobro naucis to do 8.3. a ne kolko češ krafni dobit za maskre XD.... msm neam nis protiv maskara, al valjda si iso na natjecanje radi nekog rezultata ?? :)
btw. ja sam 3. na međuopćinskom :P 68% sutra znam jel idem dalje il ne :) (8. raz. osnov.)
Nemoj se brinuti, do 15-16 h ćeš biti doma pa onda krenemo...
Nemoj se brinuti, do 15-16 h ćeš biti doma pa onda krenemo...
Iz koje si ti županije?
U utorak je županijsko iz fizike. Na školskom sam imao 50/50, a na županijskom ćemo vidjeti.
Iz koje si ti županije?
U koliko sati počinje? Nama je profesorica rekla u 9, ali ja mislim da je 10 pošto je i matematika bila u 10.
?????
Iz koje si ti županije?
Škola mi pripada Dubrovačko-neretvanskoj županiji, ali ja sam iz BiH.
U koliko sati počinje? Nama je profesorica rekla u 9, ali ja mislim da je 10 pošto je i matematika bila u 10.
?????
Ovdje piše da počinje u 10h.
Ima koga iz Primorsko-goranske zupanije ovdje da ide na zupanijsko?
Kak ste napisali.Ja sam 2. razred 17 bodova.
Gdje su objavljeni rezultati za ZG?
Ja sam drugi razred, ne znam koliko bodova imam. Ima netko rezultate za Varaždinsku?
Kak ste napisali.Ja sam 2. razred 19 bodova.
Ja sam isto 2.raz,sam nemrem rezultate nać :/,koja si županija?
Krapinsko-zagorska
Kolko vam prvi ima?
19 bodova,krivo sam rekao,imam 17 bodova
Kolko vam prvi ima?
U 2. r. u Osijeku prvi ima 34/50. Nisam iz Osijeka, prijatelj tako kaže. U Zagrebu će prvi imati vjerojatno 100%.
Evo...5. sam 40/50
Svaka čast :)