Koju srednju skolu odabrati

poruka: 4
|
čitano: 3.636
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Koju srednju skolu odabrati

Pozz,htio bi upisati neku skolu koja ima veze s informatikom,najvise bi volio upisati elektrotehnicku smjer racunalstvo u Rijeci,ali nisam siguran ocu upast,prolazio sam sve razrede s 3.6,al sad sam osmi i proci cu s 4.0,htio bi znat kakva iskustva imate s racunalstvom i imate li neki bolji prijedlog.

Znam da nisam bas dobar bio u osnovnoj,no imam volju za ucenjem,a informatika me strasno zanima

10 godina
neaktivan
Re: Koju srednju skolu odabrati

najbolji odgovor koji mozes dobiti na forumu je upisi ono sto te zanima. Ako te nesto bas zanima i izvan skole onda ces to lako zavrsit i biti sretan kasnije sa svojim zaposlenjem. Svaku srednju moze svaki pojedinac zavrsitsa barem vrlo dobrim uspijehom, tj nebrini se oko prolaska i ocijena. Ako si siugran da to zelis, go for it.. Ako uspijes upast naravno jer ti prosjek nije bas bajan..

10 godina
neaktivan

ma znam za prosjek,al ovi predmeti koji mi trebaju za tu skolu su mi prosjecni tako da mislim da imam sanse

10 godina
neaktivan

Jedno pitanje.

Koju skolu srednju da upisem.uvjek mi je isla fizika,ali ne i matematika.bio sam super odlican u 5 6 7.u osmom i devetom sam s ocjennom 5(ne superodlican) .

Najbolje mi ide fizika biologija engleski .

nadam se odgovoru. :D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice