TEST
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ak te ne zanimaju amtematika i logika kaj onda uopce razmisljas o bilo cemu vezanom uz IT?
TEST
Najviše me (ne)zanima matematika, logika i slični predmeti koji mi ne idu i uopće me ne zanimaju.
Čini se da si ti rekao da te ne zanimaju; čak i da ti ne idu.
TEST
Koliko je nesto tesko je relativno, zato je bitno ide li ti matematika i logika ili ne, jer u slucaju da ti ne idu ce ti biti puno teze. Koliko sam upucen u studij koji te zanima, informatika na FFZG je prilicno streberska ali nemam informaciju iz prve ruke tako da ti ne bi skodilo da pitas recimo na njihovom forumu
Evo, tema je iz prošle godine, al ako ima kakvih koji studiraju informacijske na ffzgu. nek napišu mišljenja, dojmove, kakva su predavanja... Jel teško sveukupno? I na kraju, što se može postati studiranjem informacijskih na fffzg-u? Čuj sam da imaju smijerova bibliotekarstva itd, al to me ne zanima. Ima li nastavnički, ili za video montažera, tako nešto?
Pišite!
Ima nastavnički. Za nekoga tko se zanima za informacijske znanosti trebali bi bit bolji u pretrazivanju informacija Anyway:
http://www.ffzg.unizg.hr/programi/dok/informacijske-znanosti_preddiplomski.pdf
http://www.ffzg.hr/infoz/hr/index.php/preddiplomski-studij/kolegiji
Evo ja sam upisao informacijske znanosti,brucoš sam :D
Isao sam u opcu gimnaziju u vgu i mogu reci da je ovo punooooo lakse od srednje... mislim ne samo po kolicini gradiva koju sam ucio u gimnaziji i koju ucim tu nego i po razini stresa itd...
inace smjer je dost brutalan,profesori su preee dobriii ,nema budala i dosadnjakovica ,svi znaju sve objasnit,mozes sve pitat kaj god oces.... od smjerova imas arhivistiku,bibliotekastvo,informatologiju i drustveno humanisticku informatiku S NAGLASKOM i to velikim na drustveno humanisticka ... naime ,ima programiranja ,u kasnijim semestrima,ali nije sad ko na FER-u...isto tako logiku i matisu imas samo 1. semestar,ali zato kasije dobijes statistiku i vjerojatnot i umjetnu inteligenciju,baze podataka aaahhh svasta nesto :D... pitao sam jednom prilikom profu koja je pročelnica odsjeka tu na filozofskom u zgu za informacijske znanosti,šta se tocno moze radit s drust. hum. informatikom i kakve su kompetencije u ITu ... ona ni sama nije znala ... doduse mozda zato kaj ima 70+ godina hahah...anyway imas kompetencije u IT sektoru,al kazem ne ko neko s FER-a... opet sad ovisi o tome koje izborne predmete si uzmes i sukladno tome si kreiras onaj svoj zavrsni "supplement" koji svi diplomci dobiju uz svoju diplomicu :DD
Inace filozofski je ko faks preee dobar,ekipa je pomalo weird ,pogotovo kad ih tek upoznas ,ali kasnije skuzis da su to zapravo super čudaci...čudaci,ali dobri čudaci :D ee i da knjiznica im je raj na zemljii ,pree dobro opremljena i osoblje je ljubazno :D
p.s. imajte na umu,svi vi koje vas ovo zanima,da je filozofski drustveno humnaisticki fakultet pa s obzirom na to je i formirana drustveno humanisticka informatika... npr njih zanima primjena doticnog programa ili aplikacije u drustvu vise nego sama struktura algoritma,iako ima doduse i jedan citav predmet koji se bavi algoritmima i strukturom podataka al eto kuzite poantu....
Zanima me kako ide procedura prebacivanja iz Zadra nakon 3.godine informacijskih znanosti u Zagreb na diplomski studij npr arhivistika. Jesu li ocjene bitne, bodovi, razlika predmeta? 🤔