fesb u splitu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ferit, TVZ itd
Prijašnjih godina bi bilo granično, ali sve ovisi kako drugi napišu. Vidim da se govori da je matematika ove godine bila teška, ali iste su priče svake godine pa ne znam koliko to znači.
Prošle godine je bilo oko 770, godinu prije oko 750, a još prije toga oko 740. Trebalo bi ciljati na 800 da budeš baš siguran, sada ti ovisi kakva ste generacija i kakve su bile mature. U svakom slučaju mislim da imaš šanse, da ne ispadne da te samo strašim :D
Napisao sam prije 2 stranice, ali evo opet.
2014. - 744
2015. - 751,6
2016. - 767,6

Jel ima kakav dress code, sad kad su upisi konkretno? Jer je frend dosao na medicini na prijemni u kratkim klacama pa je morao ici oblaciti duge.
Jel ima kakav dress code, sad kad su upisi konkretno? Jer je frend dosao na medicini na prijemni u kratkim klacama pa je morao ici oblaciti duge.
Nema, nikog ti nije briga za to tamo
(Neki) studenti dolaze u ovo vrijeme u kratkim sportskim hlačicama
(Neki) studenti dolaze u ovo vrijeme u kratkim sportskim hlačicama
I (neki) profesori i asistenti isto tako.
Evo dress code na feru
Ne znam što se događalo slika je sa facebooka. Ljudi su pod pritiskom sad kad su ispiti, šta se može.
Nije taj ferovac :P
policija ga je odvodila na kraju
Evo dress code na feru
Ne znam što se događalo slika je sa facebooka. Ljudi su pod pritiskom sad kad su ispiti, šta se može.
Reci sve što znaš!
ferit, TVZ itd
za nekog tko je malo više matematički orijentiran ovo mi se cini super http://www.mathos.unios.hr/index.php/nastava/preddiplomski-studij-matematika-i-racunarstvo/studijski-program
Evo dress code na feru
Reci sve što znaš!
haha
nisam osobno svjedočio, ali priča se da je čovjek došao na faks taj dan, ispitivao okolo kako se može upisat, onda krenuo trabunjat neke gluposti i bio pomalo neugodan, i na kraju se skinuo i egzibicionirao dok domar nije zvrcnuo policiju
Trenutno sam 625 na rang list za FER, primaju ih 640,
zna li netko koliko se mijenjala rang lista proslih godina i je li moguce da ne upadnem?
Trenutno sam 625 na rang list za FER, primaju ih 640,
zna li netko koliko se mijenjala rang lista proslih godina i je li moguce da ne upadnem?
ne kuzim kako mozes pasti ispod , aj shvatio bi da si 641 pa se nadas da ce netko iznad odustati ,ali ne shvacam kako te netko ispod moze preci
(ili su to neke preliminarne rang liste)
FER je većini prvi izbor pa se nebi trebalo ništa previše mijenjati tu.
Neznam,znaci ovako,kad sam vidio da sam 623 (a to je bilo jucer) bio sam siguran da sam upao,gledam danas opet i vidim da sam 627,za 2 sata ponovo pogledam i dodjem na 625 mjesto pa mi nije tocno jasno sta se dogadja xd
A i zbog ovakvih cestih promjena strah me da nebi nakraju zavrsio izvan tog 640tog mjesta.
Trenutno su u tijeku prigovori/žalbe na mature pa su moguće i male promjene zbog toga, ali jako teško da će te izgurati iz kvote.
Mogu uzeti za upis domovnicu iz sustava e-Gradani ili bas treba ici po originalnu?
Edit: Vidim sada obavijest, moze i e-Gradani.

Svi dokumenti sa egrađani imaju digitalni pečat i 'original' su. Moraju ih priznati
Zašto ovom zadnjem piše NE pokraj pravo upisa?
zato sto nema pravo upisa
Puno ti hvala na odgovoru
Kaj ne primaju 650 ljudi?
EDIT: dvojica imaju isti broj bodova (736,4) i na 650-om mjestu su.. Ali ne znam kakve to ima veze..
Jer bi onda vjv 651 morali upisati, pa radije nece niti jednog od zadnje dvojice.
Bezveze, u takvim situacijama bi onda trebali gledati ko ima više bodova ostvarenih na maturi (ipak je relevantnije od ocjena iz srednje)..