Može li mi netko objasniti koliko bodova moram imati da bih se mogao upisati u sljedeću ak godinu kao redovan student,koliko predmeta mogu prenjeti ako netko zna da mi objasni plizz
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovisi od fakulteta do fakulteta.
Znam da ovisi of faksa do faksa ali treba mi podatak koiiko otprilike na bilo kojem faksu funkcioniraju ects bodovi
Na faksu na koji sam ja išao mogao si prenijeti najviše 2 predmeta u višu godinu.
Ako si prenosio samo jedan onda nije bilo nikakvih troškova, osim standardnih troškova upisa koji su na tom faksu iznosili 200 kn, a ako si prenosio 2 predmeta onda si plaćao razliku bodova, a bod se plaćao 700 kn.
Kod cure na faksu moraš imati najmanje 55 bodova da možeš upisati slijedeću godinu bez plaćanja, a najmanje 30 kako ne bi pao godinu.
Znaći da bih trebao imati između 30 i 55 bodova kako bih prošao godinu, a ove predmete koji su mi ostali bih trebao kupiti ects bodove koliko ih svaki predmet nosi kako bi ih mogao prenjeti u sljedeću ak godinu
Sjećam se da je na mom faksu bilo da 2 predmeta možeš prenijeti u novu godinu (naravno platiš troškove upisa + razliku bodova) i normalno upisuješ višu godinu. Ako si imao više od dva predmeta za prenijeti onda je bilo potrebno parcijalu upisati.
i gdje bih to mogao pronaći o ECTS bodovima
Najbolje bi bilo da kontaktiraš referadu (mailom ili telefonom) ili ako si već student tog fakulteta da osobno odeš do referade. Tako ćeš saznati sve informacije iz prve ruke jer je ovako teško i svatko ti daje neko svoje mišljenje koje ne mora uvijek biti točno jer se sve razlikuje od fakulteta do fakulteta.
citaj http://www.agr.unizg.hr/multimedia/pdf/afz_pravilnik_o_studiranju1.pdf
makar na brzinu vidim da možes prenijeti 6 boda, članak 13
ako je to uopce AFZ kratica agronomije,bar mi google tako kaže