Državna matura 2014

poruka: 1.274
|
čitano: 227.954
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Državna matura 2014
Looka kaže...

"Rezultati ispita državne mature ažuriraju se jednom dnevno, u ponoć."

Mislim da je to danas u ponoć. Dakle za nešto manje od 13h.

Nije sutra u podne, i prosle godine su majmuni mislili da je u ponoc i onda zrusili server da bi oko 2 pol 3 kad su serveri dosli malo sebi skuzili da nema nista...

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
14 godina
Državna matura 2014

Sutra u 14.00 je objava neslužbenih rezultata, došla je obavijest na postani-student.hr.

Music for life!!
16 godina
neaktivan
Državna matura 2014

Imam osjecaj da ce opet biti vijest :"DDOS napad na servere ncvvo-a."

@modovi, Sunce se okreće oko Zemlje,ne?
16 godina
DamageHigh kaže...
Keops kaže...

Do kad se može mijenjati taj raspored fakulteta? E da, i kakva je razlika između neslužbenih i službenih rezultata, zašto uopće postoje neslužbeni?

Do sluzbenih rezultata, tj. 14.7. 

nije istina...lista prioriteta se moze mijenjati sve do 17.7. u 11.59

17 godina

yes, ja sam prosle godine mico,dodadovo(izuzev par koji se nemogu) mjenjo listu prioriteta i nakon tih rezultata

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
16 godina
neaktivan
Državna matura 2014
Mi ćemo dobiti skenirane svoje testove na svojoj stranici ili kako?
Beware of the sharp edged weapon called human being
13 godina
Tomislav95 kaže...
Mi ćemo dobiti skenirane svoje testove na svojoj stranici ili kako?

Da...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

Nije sutra u podne, i prosle godine su majmuni mislili da je u ponoc i onda zrusili server da bi oko 2 pol 3 kad su serveri dosli malo sebi skuzili da nema nista...

Zapravo bilo je i namjernog rušenja. Bilo je čak i dogovora za DDOS napad na 4chanu.

ಠ_ಠ Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
14 godina
Državna matura 2014

Isao yam na popravni pa nisam imao pravo na ljetni rok. Sad me zanima kak da se prijavim za jesenski rok te kad se trebam prijevit odnosno do kad trebam predmete prijaviti.

http://valid.canardpc.com/2gp8dx
13 godina
Ivanjino96 kaže...

Isao yam na popravni pa nisam imao pravo na ljetni rok. Sad me zanima kak da se prijavim za jesenski rok te kad se trebam prijevit odnosno do kad trebam predmete prijaviti.

POstani student... udi unutra i prijavi ispite. Isto tako, odi na postani student naslovnica i skrolaj dok ne dodes do onih brosura, otvori i procitaj... najjednostavnije i najsigurnije.

16 godina
neaktivan
Državna matura 2014
Sretno svima!
14 godina
Državna matura 2014

Dobro je, Matematika(A) 90%, Fizika 65%. Očekivao sam mat oko 75% a fiz oko 50%.

Kako ste vi prošli?

17 godina

Mat 2

fiz 2

inf 2

al dobro je upo na promet tak da mi se hebe

15 godina
Državna matura 2014

Hrv-3, Mat-2,Fiz-2,Eng-2.... svi koji budu ovo čitali ideuće godine, bez pogledavanja u išta se dobiju ove ocjene i možeš na TVZ elektrotehniku barem za sad po listi haha :)

16 godina
neaktivan
Keops kaže...

Dobro je, Matematika(A) 90%, Fizika 65%. Očekivao sam mat oko 75% a fiz oko 50%.

Kako ste vi prošli?

mat 60% , hrv 68.7 i engleski : 89.67...
Dobro je s obzirom da sam hrvatski rješavao preko brojalice (eci peci peeec...)  

Samo da nadodam, za sve koji se budu bojali druge godine,niš nisam učil, sve sam dan prije rješil 1 ispit od prošlih godina. Kad sam došel na ispit mislil sam da se bum valjal po podu jer niš ne znam, rješil, mislil sma da bum opal ali eto prošel sam, no sikak mi je žal kaj se nisam učil jer sam opalil na živce...

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.7.2014 14:15 (zerocool12).
16 godina
neaktivan
Državna matura 2014

Matematika A 73%, Hrvatski A 94%, Engleski A 89%, Informatika 85%, Fizika 85%. Više nego zadovoljan{#}

Beware of the sharp edged weapon called human being
15 godina
neaktivan
Državna matura 2014

Mat A 85%

Hrv B 60%

Fizika 90%

Eng B 81.33%

Matematika je mogla biti bolja... 

ಠ_ಠ Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
16 godina
neaktivan
Državna matura 2014
Jel puno "padobranaca" ulijeće na fakultete (mislim na one poslije rezultata) jer sad mi je malo tijesno, 19. sam od 30 :/
14 godina
Državna matura 2014

Matematika 95%

Fizika 87.50%

Hrvatski B 68%

Engleski A 85%

Informatika 85%

{#}

14 godina
Državna matura 2014

Koja je razlika izmedu izvanredno i redovno, mislim za redovno znam nego kako se nama izvanrednim nastava odvija?

[eune- SkumbagBrlinjo] [xfire- k4zii] [battlenet- SkumbagBrle#2207] [origin- itSUGARfree]
13 godina
neaktivan
Državna matura 2014

Ja prezadovoljan.
Mat(A) 60%

Inf 75%

Eng (B) 80%

Samo se sad zanima, na TVZ informatici sam 119. od 100, ali vidim da jako puno ovih prije mene ima taj faks stavljen kao 2., 3. i 4. izbor pa me zanima jel ima jos mogucnosti da upadnem??

Battlelog: gjurki
11 godina
neaktivan
Državna matura 2014

Zna li itko koliki postotak uzima matematika na filozofskom(bilo koji smjer)?

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.7.2014 14:43 (Stegosaur).
15 godina
Volvox kaže...

Ja prezadovoljan.
Mat(A) 60%

Inf 75%

Eng (B) 80%

Samo se sad zanima, na TVZ informatici sam 119. od 100, ali vidim da jako puno ovih prije mene ima taj faks stavljen kao 2., 3. i 4. izbor pa me zanima jel ima jos mogucnosti da upadnem??

Da ako oni updanu na izbor većeg prioriteta, a za sad ne.

STB-7710/SG8000/VIP1003 Firmware Development: http://blagus.info
15 godina
neaktivan
ProTeinZ kaže...

Koja je razlika izmedu izvanredno i redovno, mislim za redovno znam nego kako se nama izvanrednim nastava odvija?

Redovan - imas studentska prava (x-icu, mozes raditi preko student servisa), moras ici na predavanja tj. obavezna su ti (postotak izostanaka ovisi od profesora do profesora), na jedan ispit mozes izaci 4 puta godisnje

Izvanredan - placas godisnju skolarinu (ovisi od fakulteta do fakulteta), nemas studentska prava (ni x-icu), nisi obavezan biti na predavanjima tj. mozes izlaziti samo na ispite i to koliko god puta hoces

To ti je otprilike to...

A nastava ti je u isto vrijeme kad i redovnima, samo sto oni moraju biti tamo (tj. trebali bi biti), a ti ne (posto si izvanredan)...
Dok vjezbe (bar na mom faksu), izvanrednima budu u nesto kasnijim terminima (naravno, ako ih imas uopce)...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.7.2014 14:51 (rebelsy).
16 godina
Stegosaur kaže...

3-10%

11 godina
neaktivan
Alex Mercer kaže...
Stegosaur kaže...

3-10%

Aha,hvala. 

16 godina
Državna matura 2014

Imam 40% na fizici, a nisam ništa ni taknuo... {#}

15 godina
Državna matura 2014

Fiziku imam 100%, a matematiku A 95% (57/60). Iz matematike ću žaliti na jedan zadatak i tu bi sigurno trebao dobiti 1 bod, tako da ću na kraju vjerojatno imati 58/60. Malo mi je žao što sam na matematici pogriješio na glupostima.

13 godina
captain_soap_McTawish kaže...

Fiziku imam 100%, a matematiku A 95% (57/60). Iz matematike ću žaliti na jedan zadatak i tu bi sigurno trebao dobiti 1 bod, tako da ću na kraju vjerojatno imati 58/60. Malo mi je žao što sam na matematici pogriješio na glupostima.

Dobit ces tablet i neku lovu ako imas 100% fiziku :D Svaka cast, kapa dolje {#}

15 godina
SimeKZ kaže...

Dobit ces tablet i neku lovu ako imas 100% fiziku :D Svaka cast, kapa dolje {#}

Hvala. No mislim da neću dobiti ništa. To dobivaju samo oni koji urade jedan od tri obavezna predmeta 100%. 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice