Državna matura 2012

poruka: 465
|
čitano: 147.530
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Državna matura 2012
cuspajz kaže...

Jel mogu ja koji nisam pisao maturu pogledat rezultate, tj. zanima me koliko bodova imaju učenici koji su zadnji na pojedninim fakultetima?

Pa, ne znam za ostale, ali na tvz-u imaš liste za svaki smjer, tak da u njima možeš pogledati bodove.

15 godina
neaktivan
Assassin kaže...

Hoce li i FER imat raspored upisa ili se moze doc bilo kada? Danas su poceli upisi, a nigdje nista ne pise...

nema rasporeda ,evo ja danas bio, samo trebaš doći između 10 i 14h do 27.7.

http://beterz.com/?Referer=179629
17 godina
neaktivan
gadget kaže...
Assassin kaže...

Hoce li i FER imat raspored upisa ili se moze doc bilo kada? Danas su poceli upisi, a nigdje nista ne pise...

Hvala! Koliko je otprilike trajalo to? Koliko si cekao, i koliko je onda sam proces trajao?

Nothing is true, everything is permitted...
15 godina
neaktivan
Assassin kaže...
gadget kaže...
Assassin kaže...

Hvala! Koliko je otprilike trajalo to? Koliko si cekao, i koliko je onda sam proces trajao?

ukupno sam baš u zgradi izgubio sat i pol, njajviše vremena uzme ispunjavanje uisnog paketa, a dalje sve ide glatko -dobro je organizirano.

http://beterz.com/?Referer=179629
14 godina
neaktivan
Državna matura 2012

Dali znate kako mogu saznati koji mi je pin i tan? Ustvari kako vratiti to , jel se treba spojiti u neki sistem ili nesto?

To mi je zbog prijatelja , treba se javiti sredisnjem prijavnom uredu... e sad kako to kome sta?

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.9.2012 11:16 (HP4520s).
15 godina
neaktivan
Državna matura 2012

Jel mogu pitat jednu stvar, u slućaju da se na natjecanju zaradi direktni upis za faks, što sam onda dužan položit od mature?

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
odjavljen
athlon64 kaže...

Jel mogu pitat jednu stvar, u slućaju da se na natjecanju zaradi direktni upis za faks, što sam onda dužan položit od mature?

Moras dobit iz mat, eng i hrv. najmanje 2.

http://isvijet.com.hr
15 godina
neaktivan
Edge kaže...
athlon64 kaže...

Moras dobit iz mat, eng i hrv. najmanje 2.

znaći one predmete koji su obvezni moram proć. Jel moram na višoj ili nižoj razini?

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
odjavljen
athlon64 kaže...

znaći one predmete koji su obvezni moram proć. Jel moram na višoj ili nižoj razini?

Ako ti je vec receno da imas direktan mislim da ti je svejedno. Ugl. u skoli ce te dobiti kordinatora za DM, pa je najbolje da njega pitas.

15 godina
neaktivan
Državna matura 2012

Kada će biti dostupni krajnji rezultati za jesenski rok?

-koliko sa shvatio sutra u 12:00, to je istina, ili sam pobrkao lončiće?

I ako mi netko može objasniti sljedeće:

Dakle 41 od 41 sam na listi za željeni fakultet, meni je on prvi odabir, ali nekima (10-tak ljudi) koji su prije mene na rang listi, plasmanu, 9, 8 ili 7 odabir..

Znači, ako oni upadnu na faks prije tog mog, njihovog recimo 9 odabira, ja automatski ulazim dublje u listu, npr 40 od 41 itd, ili i dalje ostajem gdje jesam trenutno?

Dakle što oću reći je njime se briše sa liste taj fakultet koji je na npr 9 odabiru, ako upadnu prije?

nadam se odgovoru, hvala.

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
17 godina
odjavljen
Državna matura 2012

Ako je nekome tvoj buduci faks 9. izbor to znaci da taj netko nije upao nigdje drugdje osim na tvoj faks.

Naravno liste se jos uvijek mijenjaju, i ako na kraju upadne na neki faks koji mu je 6. po izboru, on ce se maknuti s tvoje liste.

15 godina
neaktivan
Državna matura 2012

Eh, da ne otvaram novu temu jer imam jedno kratko pitanje :)

Ukoliko neki fax trazi npr. strani jezik B razinu i ona nosi max 20% bodova, da li ja koji rjesim tu B razinu 100% i dobijem tih 20% bodova ? Ili tih 20% moze dobiti samo onaj koji rjesi A razinu 100% ? Ili se vrednuje jednako i B i A razina polozena 100% sa 20% ukupnih bodova ?

15 godina
Državna matura 2012
u srednjoj sam učio njemački u sustavu sam obrazvoanja odraslih upisao naknadno 4 godinu i mislim nagodinu pisati državnu maturu posto mi njemčki nije neko predznanje preveliko engleski mi ide najbolje pa me sada zanima dali mogu pisati na državnoj maturi engleski jezik ili moram njemački koji sam učio u srednjoj školi?? :))
Benac
13 godina
fakEEE kaže...

Eh, da ne otvaram novu temu jer imam jedno kratko pitanje :)

Ukoliko neki fax trazi npr. strani jezik B razinu i ona nosi max 20% bodova, da li ja koji rjesim tu B razinu 100% i dobijem tih 20% bodova ? Ili tih 20% moze dobiti samo onaj koji rjesi A razinu 100% ? Ili se vrednuje jednako i B i A razina polozena 100% sa 20% ukupnih bodova ?

Tako kako si napiso. 20% mogucih dobije samo onaj koji ima 100% A razinu rijesenu. 

13 godina
neaktivan
Državna matura 2012

Nadam se da će mi netko odgovoriti sa 100% točnosti.

Prijavio sam željenu maturu i razine.

Zanima me dali bi (ako bi slučajno imao zaključenu negativnu ocjenu na kraju godine).

Odnosno,čim imam negativnu ocjenu,na ljetni rok ne mogu pristupiti.

Ali dali onda moram pristupiti jesenskom roku,tj. dali moram  pristupiti i dali moram plaćati (175 kn po ispitu)?

Hvala!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice