Državna matura 2012

poruka: 465
|
čitano: 147.575
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Državna matura 2012
Assassin kaže...

Nece se maknuti, jer si na listi samo onog fakulteta na koji si se upisao a najvislji ti je na listi. Dakle, svatko od nas se nalazi samo na jednoj listi. To sto je nekomu na listi fakultet 3. ili 4. izbor znaci da na prva dva nije upao, sto znaci da se s te liste nece maknuti nego ce taj fakultet najvjerojatnije upisati.

Mozes li mi dati link gdje to pise?

EDIT: Pronasao sam: LINK

Twitter- @capttawish Linux/GNU live forever.
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.7.2012 10:02 (captain_soap_McTawish).
14 godina
neaktivan
Državna matura 2012

zna li neko gdje mogu vidit koliko je na fesb-u u splitu na racunalstvo ostalo mjesta za jesenski rok? I vrijede li za upis ove godine rezultati od proslogodisnje mature?

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
14 godina

Nije ti ostalo nista mista.

14 godina
neaktivan
shadowlapy kaže...

Nije ti ostalo nista mista.

A moze li se promijenit smjer, ako sam prva godina elektrotehnike?

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
14 godina
Državna matura 2012

A to ti neznan, ja tek ove god upisujem racunalstvo tako da se nisan puno raspitiva o tome.

15 godina
neaktivan
Državna matura 2012

Ljudi, ima tko da upisuje Agronomiju :)

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
15 godina
neaktivan
Državna matura 2012

Ovako, imam pitanje u vezi upisa na tvz.. http://www2.tvz.hr/wp-content/uploads/downloads/2012/06/TVZ-Natjecaj-za-upis-2012-13-format.pdf ovdje piše da treba HUB-1 uplatnica u 3 primjerka. Ja imam onu opću uplatnicu, što ima dva primjerka. Nadam se da ima netko tu tko se upisuje na tvz ove godine, pa ako mi možete pomoći. :)
Hvala! :) 

17 godina
k1RS kaže...

Ovako, imam pitanje u vezi upisa na tvz.. http://www2.tvz.hr/wp-content/uploads/downloads/2012/06/TVZ-Natjecaj-za-upis-2012-13-format.pdf ovdje piše da treba HUB-1 uplatnica u 3 primjerka. Ja imam onu opću uplatnicu, što ima dva primjerka. Nadam se da ima netko tu tko se upisuje na tvz ove godine, pa ako mi možete pomoći. :)

A pitanje je koje? Ako imaš tu u 2 primjerka, nabavi onda onu koja je potrebna.

15 godina
neaktivan
denix kaže...
k1RS kaže...

Ok, bilo mi je čudno, pošto nikad nisam vidio takvu sa 3 primjerka. 

17 godina
neaktivan
k1RS kaže...
denix kaže...
k1RS kaže...

Ok, bilo mi je čudno, pošto nikad nisam vidio takvu sa 3 primjerka. 

Sad ja nez kaj naparviti ..kaj postoji takva hub 1 u 3 primjerka?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
17 godina
Pa danas sam pričao s prijateljem i on je rekao da ima nekakvu opću uplatnicu što ima 3 primjerka. Nisam ju osobno vidio, ali valjda zna što priča.
15 godina
neaktivan
Državna matura 2012

TVZ – INFORMATIČKO-RAČUNARSKI ODJEL, Zagreb, Konavoska 2, tel. 01/5595 318.
TROŠKOVI UPISA: 250 kn. UPLATE: HUB-1 uplatnica u 3 primjeka. Primatelj: «Tehničko veleučilište u Zagrebu, Vrbik 8,Zagreb,OIB 08814003451», Model: «05». Broj računa primatelja: «2360000-1101350801». U rubriku poziv na broj molimo upisati: «329-datum rođenja pristupnika». Datum rođenja upisati u obliku ddmmgggg (osam znamenki bez razmaka).. Šifra opisa plaćanja: «88». Opis plaćanja: «INFO, troškovi upisa».

Ovo stavite na uplatnicu. 

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
17 godina
može netko sada za kraj vidjeti sa koliko to mjesta FER raspolaže na jesenskom roku?
14 godina
neaktivan
Državna matura 2012

da li još šta treba klikat sad kad sam upisan ili? na upis nosim ovaj upisni broj? 

Battlelog: Mali_Playa
17 godina
neaktivan
Državna matura 2012

Neznam kako će biti ove godine, ali su do sada uvijek na referadi na TVZ-u stajale te uplatnice već ispisane sa iznosom i moglo ih se uzet koliko hoćeš, i tim brojevima, samo je trebalo napisat ime i prezime i svoju adresu.

14 godina
neaktivan
Državna matura 2012

Jel tko šta upiso u Rijeci?

If you do not turn on to politics, politics will turn on you
14 godina
neaktivan
Državna matura 2012

ja sam iz Rijeke i idem u Split na fax pa mi treba potvrda o prebivalištu ,dali mogu to podignuti na mupu i sta ce to znaciti da prebivam u rijeci te boravim u splitu ??

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.7.2012 1:01 (Zodiak).
17 godina
Zodiak kaže...

ja sam iz Rijeke i idem u Split na fax pa mi treba potvrda o prebivalištu ,dali mogu to podignuti na mupu i sta ce to znaciti da prebivam u rijeci te boravim u splitu ??

Digneš u lokalnoj MUP postaji. Ne znači da mjenaš mjesto prebivališta, to je samo potvrda da si nastanjen u toj regiji ništa drugo.

We are nothing but the stones to pave the way...
15 godina
neaktivan
mrtvo_tjelo kaže...

ja sam upo na računarstvo

15 godina
neaktivan
Državna matura 2012
e ljudi a šta da radim sa TAN-om
nigdje nema potvrde
samo provjera ispravnosti tan-a
14 godina
neaktivan
maherDP kaže...
mrtvo_tjelo kaže...

ja sam upo na računarstvo

Ja sam uspio upast na pomorski.

If you do not turn on to politics, politics will turn on you
15 godina
neaktivan
maherDP kaže...
e ljudi a šta da radim sa TAN-om
nigdje nema potvrde
samo provjera ispravnosti tan-a

TAN ti je kao slijepo crijevo, zaostatak u evoluciji sustava.

http://beterz.com/?Referer=179629
17 godina
odjavljen
Državna matura 2012

Ja idem na strojarstvo u Rijeci na godinu dana, a zatim cu se prebacit na FSB u Zg.

http://isvijet.com.hr
15 godina
neaktivan
Edge kaže...

Ja idem na strojarstvo u Rijeci na godinu dana, a zatim cu se prebacit na FSB u Zg.

I ja se nadam da cu tak iduce godine, ak necu odmah na FSB upast .. 

Koliko vas je ove godine potvrdilo namjeru upisa ?

Proslih godina se kvota od 140 nije ispunila, no ove godine je bilo duplo vise prijava ... 

14 godina
neaktivan
Državna matura 2012

Ove godine na svim strojarski faksevima je bilo oko 200+

jedino u splitu na FESB-u je bilo na kraju oko 170 ja mislim ali prije je isto bilo 200+

to kada su stavili B razinu za tehnicki,a sviđa mi se sta u Splitu samo matematiku gledaju i prosjek ocjena

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.7.2012 20:27 (Zodiak).
17 godina
neaktivan
Državna matura 2012

Apsolutno nevjerojatno mi je da pojedinci koji misle upisat fakultet nisu toliko inteligentni da pokupe potvrdu drzavne mature u dan i sat kad im je tjednima ranije objavljeno, a onda traze ljude po godisnjim nebi li ipak nesto uspili...

17 godina
neaktivan
Državna matura 2012

TVZ je objavio i na svojoj str listu studenata.

http://www2.tvz.hr/wp-content/uploads/downloads/2012/07/lista-s-rasporedom-INF_rang_lista_12_13-ISPIS.pdf

Sad predzadnji stupac piše datum upisa , ja tada moram doci ili mogu bilo kad ?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
17 godina
WItcher kaže...

TVZ je objavio i na svojoj str listu studenata.

http://www2.tvz.hr/wp-content/uploads/downloads/2012/07/lista-s-rasporedom-INF_rang_lista_12_13-ISPIS.pdf

Sad predzadnji stupac piše datum upisa , ja tada moram doci ili mogu bilo kad ?

Ako dođeš npr. dan ranije mislim da moraš pisati zamolbu da bi te primili na upis (neka još netko potvrdi, ali mislim da je tako).

Najbolje ih nazovi i pitaj pa ćeš biti siguran da li možeš ići mimo termina, inaće, kad piše, tad dođi (bolje malo ranije od navedenog).

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 19:44 (denix).
17 godina
neaktivan
Državna matura 2012

Hoce li i FER imat raspored upisa ili se moze doc bilo kada? Danas su poceli upisi, a nigdje nista ne pise...

Nothing is true, everything is permitted...
16 godina
neaktivan
Državna matura 2012

Jel mogu ja koji nisam pisao maturu pogledat rezultate, tj. zanima me koliko bodova imaju učenici koji su zadnji na pojedninim fakultetima?

Sve mi dobro ide kazem hvala Bogu, oni sto me mrze nista mi ne mogu
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice