Državna matura 2012

poruka: 465
|
čitano: 147.365
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Državna matura 2012
Slash 666 kaže...

Je li moguće da se poraste za par mjesta, a ne samo padne?

Ako netko padne za par mjesta, netko se drugi mora popeti, nije li logično? Evo, ja sam se od jučer popeo za 3 mjesta.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.7.2012 17:02 (autobus).
15 godina
neaktivan
Državna matura 2012

Ma da al mislio sam da se mogu popeti samo oni kojima rezultati nisu došli. 
Ako su mi rezultati već došli ne vidim kako mogu narasti u poretku, samo pasti. Al dobro. 

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
16 godina
Državna matura 2012

Svima su došli rezultati. Padaš jedino iz razloga ako netko na listu doda taj faks, a ima više bodova od tebe.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
15 godina
neaktivan
sinister_axe kaže...

Svima su došli rezultati. Padaš jedino iz razloga ako netko na listu doda taj faks, a ima više bodova od tebe.

A može i porasti ako netko tko je ispred se makne na neki drugi faks.

http://beterz.com/?Referer=179629
16 godina
gadget kaže...
sinister_axe kaže...

A može i porasti ako netko tko je ispred se makne na neki drugi faks.

A i veće su šanse da će ljudi nakon dobivanja svih rezultata micati fakultete, a ne ih dodavati. Tako da nakon određenog trenutka možeš ići samo gore. Ako si sad dosta unutar upisne kvote npr. 50. od 100. mislim da nemaš brige.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.7.2012 17:36 (sinister_axe).
16 godina
Državna matura 2012

Jel' na kvotu utječe izbor fakulteta?

Recimo ispred mene ima dosta ljudi koji su stavili "moj fakultet" tek na 5-6 mjesto...

Tko visoko leti, štedi gorivo.
17 godina
neaktivan
Državna matura 2012

106/140 sam na tvzu... kaj mislite je budem ostao do kraja u prvih 140?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
17 godina
odjavljen
WItcher kaže...

106/140 sam na tvzu... kaj mislite je budem ostao do kraja u prvih 140?

Puno njih su stavili TVZ samo da se osiguraju tj. nije im prvi izbor...

Ako padnes, to ce biti samo par mjesta vjerovatno.

http://isvijet.com.hr
17 godina
neaktivan
Državna matura 2012

Gdje se mogu naci neke informacije o stipendijama? Zna li netko nesto? Idem na fer (i medju prvih 10% sam na listi, cuo sam da je prije prvih 10% dobivalo stipendiju), ako je to bitna informacija, ne znam imaju li oni neke svoje stipendije, kako to uopce ide?

Nothing is true, everything is permitted...
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.7.2012 10:14 (Assassin).
17 godina

hahaha FER ide na jesenski sa 91 slobodnih mjesta xD

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.7.2012 22:55 (unknown).
15 godina
neaktivan
unknown kaže...

meni sad žao što nisam išao matematiku A razinu xD

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.7.2012 18:54 (k1RS).
15 godina
unknown kaže...

To nije zato što je zainteresiranost mala, već zato što dobar dio prijavljenih nije zadovoljio uvjet da im zbroj ocjena iz matematike i fizike na državnoj maturi mora biti minimalno 7.

Twitter- @capttawish Linux/GNU live forever.
15 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...
unknown kaže...

To nije zato što je zainteresiranost mala, već zato što dobar dio prijavljenih nije zadovoljio uvjet da im zbroj ocjena iz matematike i fizike na državnoj maturi mora biti minimalno 7.

istina :)
ja imam 8, ali sa osnovnom razinom matematike.. tako da sam 80% siguran da bi imo 7 sa višom razinom.. no zadovoljan sam i s ovim odabirom :D

17 godina
captain_soap_McTawish kaže...
unknown kaže...

Meni je to sve jasno. Upravo taj problem "zbroj ocjena mora biti 7" sam još na prijašnjim stranicama napisao.

Ako tako i ostane na jesenskom tj. vrlo malo se popuni, FER će biti u gubitku za više od pola milje kuna zbog školarina.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.7.2012 22:26 (unknown).
17 godina
odjavljen
Državna matura 2012

Kaj ak smo malo iznad liste?

Jel postoji sansa da upadnemo?

http://isvijet.com.hr
15 godina
neaktivan
Državna matura 2012

Zašto ne bi postojala, pogledaj one ispred tebe jel im taj faks prioritet ili neki drugi broj, tipa 3 ili 5.

Računaj da će se 90 % njih maknut tako da..

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
17 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...

Zašto ne bi postojala, pogledaj one ispred tebe jel im taj faks prioritet ili neki drugi broj, tipa 3 ili 5.

Računaj da će se 90 % njih maknut tako da..

Nece se maknuti, jer si na listi samo onog fakulteta na koji si se upisao a najvislji ti je na listi. Dakle, svatko od nas se nalazi samo na jednoj listi. To sto je nekomu na listi fakultet 3. ili 4. izbor znaci da na prva dva nije upao, sto znaci da se s te liste nece maknuti nego ce taj fakultet najvjerojatnije upisati.

16 godina
Državna matura 2012

E dajte ljudi trebam malo pomoć, nisu mi sve stvari jasne. Naime ja sam bio prva generacija državne mature tako da mi ispiti još uvijek vrijede i sada se samo ponovo upisujem na drugi faks. E sada nije mi točno jasno do kada mi imamo vremena upisati se na faks? Ja sam na jedan od kojih bi išao upao, ali nigdje ne vidim di mogu to potvrdit da se želim na njega upisati, ili kako to sad funkcionira(barem je tako neki princip bio pred 2 godine)

Jer koliko sam skužio 16.7 će te liste biti gotove, da li to znači da onda se po tim listima možemo potvrditi upis??

Stoja
17 godina
neaktivan
Stoja kaže...

E dajte ljudi trebam malo pomoć, nisu mi sve stvari jasne. Naime ja sam bio prva generacija državne mature tako da mi ispiti još uvijek vrijede i sada se samo ponovo upisujem na drugi faks. E sada nije mi točno jasno do kada mi imamo vremena upisati se na faks? Ja sam na jedan od kojih bi išao upao, ali nigdje ne vidim di mogu to potvrdit da se želim na njega upisati, ili kako to sad funkcionira(barem je tako neki princip bio pred 2 godine)

Jer koliko sam skužio 16.7 će te liste biti gotove, da li to znači da onda se po tim listima možemo potvrditi upis??

Trebas samo poredat faksove tako da ti je prvi na popisu onaj koji najvise zelis (po mogucnosti onaj na koji si upao). Ako imas samo jedan faks na popisu, onda je sve uredu. Samo cekaj 16.7., onda ce se to sve skupa zakljucat i prvi faks na popisu na koji si upao je tvoj.

16 godina
Državna matura 2012

Di se to mjenja? nemogu nigdje naći?{#}

Jer meni je taj faks na 4. mjesto ali na ona prva tri nisam upao(a vjerojatno i neću xD{#}) i još mi pored tog faksa stoji "da" na onoj stavci najbolji odabir, pa neznam jel treba šta mjenjati ili da pustim tako?

Stoja
17 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Di se to mjenja? nemogu nigdje naći?{#}

Jer meni je taj faks na 4. mjesto ali na ona prva tri nisam upao(a vjerojatno i neću xD{#}) i još mi pored tog faksa stoji "da" na onoj stavci najbolji odabir, pa neznam jel treba šta mjenjati ili da pustim tako?

Ako se jos uvijek nadas da ces upast na neki od ova 3 gornja, pa ako upadnes zelis to studirat, ostavi ovako. Ako vise ne zelis na neki od ta tri faksa, onda tamo pod "Moj odabir" imas pored svakog faksa strelice gore i dolje, pa poredaj kako hoces. Bitno ti je da poredas po svojoj zelji, ne po tome u sto si upao. Dakle, na vrhu ti mora bit onaj koji najvise zelis, i koji ces, ako na SVE fakultete upadnes, odabrat. Drugi ti je onaj koji drugi zelis, itd...

16 godina
Državna matura 2012

ahaaa kužim kužim...damn dosta su toga od onda promijenili, onda je samo bilo opcija da potvrdiš na koji se želiš upisati i gotovo, bez ovoga sa tim prioritetima. Ali hvala puno na pomoći{#}

Stoja
15 godina
neaktivan
Assassin kaže...

Nece se maknuti, jer si na listi samo onog fakulteta na koji si se upisao a najvislji ti je na listi. Dakle, svatko od nas se nalazi samo na jednoj listi. To sto je nekomu na listi fakultet 3. ili 4. izbor znaci da na prva dva nije upao, sto znaci da se s te liste nece maknuti nego ce taj fakultet najvjerojatnije upisati.

Hvala ti na informaciji, nisam znao za ovo.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
15 godina
neaktivan
Državna matura 2012

Cujem da od iduce godine se moze napravit popis od samo 5 fakulteta ?

I da, ovo s prioritetima .. Znaci mi poslozimo fakseve od 1. do 5. te koji nam je blize 1. mjestu i da smo na njeg upali se automatski stavlja kao nas izbor i ne mozemo ga mijenjat ? Primjerice upali smo na 2. izbor, no bas nam se vise svida 4. izbor i na njeg smo isto upali , vise ne mozemo nis mjenjat nego cemo na taj 2. morat ic ?

17 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

I da, ovo s prioritetima .. Znaci mi poslozimo fakseve od 1. do 5. te koji nam je blize 1. mjestu i da smo na njeg upali se automatski stavlja kao nas izbor i ne mozemo ga mijenjat ? Primjerice upali smo na 2. izbor, no bas nam se vise svida 4. izbor i na njeg smo isto upali , vise ne mozemo nis mjenjat nego cemo na taj 2. morat ic ?

Da. Ako ti se vise svidja 4. od 2., onda znaci da si lose poredao fakultete.

15 godina
neaktivan
Assassin kaže...
fakEEE kaže...

Da. Ako ti se vise svidja 4. od 2., onda znaci da si lose poredao fakultete.

E to sam htio znati, jer mi je bio novi glas pred par dana pa da potvrdim .. 

14 godina
Državna matura 2012

I tako će FER upisivati na jesenskom {#}

Ajde i da to doživim. 

LoL NordicEU : Heineken01
14 godina
neaktivan
Državna matura 2012

Prijatelju je bod falio do četvorke, A razina, a fiziku je dobio 3. Žarko želi postati FER-ovac, već se oplakavši svoju tužnu sudbinu i najizgledniji TVZ u futuru bio pomirio s činjenicom da se ovaj bezobrazluk nikad neće odnositi na njega.

Nikad ne reci nikad. Molitve su mu napokon uslišene.

Upravo mi javio da su mu uvažili žalbu štono ju je uložio odmah po izašlim rezultatima u vezi jednog zadatka iz matematike. Dobio je taj dragocjeni bod, sad skače od sreće što će upisati ono za što je živio posljednjih mjeseci - FER.

{#}

Svi problemi čine se rješivima ako se ljudi ne svađaju.
16 godina
neaktivan
Caesar et Brutus kaže...

Prijatelju je bod falio do četvorke, A razina, a fiziku je dobio 3. Žarko želi postati FER-ovac, već se oplakavši svoju tužnu sudbinu i najizgledniji TVZ u futuru bio pomirio s činjenicom da se ovaj bezobrazluk nikad neće odnositi na njega.

Nikad ne reci nikad. Molitve su mu napokon uslišene.

Upravo mi javio da su mu uvažili žalbu štono ju je uložio odmah po izašlim rezultatima u vezi jednog zadatka iz matematike. Dobio je taj dragocjeni bod, sad skače od sreće što će upisati ono za što je živio posljednjih mjeseci - FER.

{#}

Pripremi prijatelja na vrlo brzo spuštanje na pod, nažalost ako je jedva skupio prag, na FER-u ga čeka paklena muka. Neka se javi krajem drugog mjeseca nakon prvog semestra, želim mu sve najbolje, ali mora se jako potruditi.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
16 godina
neaktivan
Državna matura 2012

Jel neko od vas možda prijavio ekonomiju u Zagrebu ili Osijeku, zanima me koliko bodoba će imat zadnji koji upiše...

Sve mi dobro ide kazem hvala Bogu, oni sto me mrze nista mi ne mogu
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.7.2012 18:37 (cuspajz).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice