Državna matura 2011

poruka: 2.572
|
čitano: 602.457
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Državna matura 2011

jel zna netko nesto o ovome faxu http://orion.fesb.hr/DotNetNuke/Default.aspx?tabid=159

zanima me kada se tu treba opredjelit za jedno od to dvoje? nemam pojma kako to ide

15 godina
neaktivan
Re: Državna matura 2011

Odabir studija je ja mislim do 6.7 a smjerove ćeš birati tek za vrijeme studiranja(ako te to zanima).

Ja sam Plavi zmaj.
16 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Odabir studija je ja mislim do 6.7 a smjerove ćeš birati tek za vrijeme studiranja(ako te to zanima).

da, zanima me to za vrijeme studiranja, jel se smjer odabire na orvoj godini odma ili kako vec to ide

15 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Ništa jednostavnije:

Situacija A:

1.mjesto stavio si si fer(nije te primio)

2.mjesto stavio si si filozofski(primio te je)

3.mjesto si stavio fesb(primio te je)

----------------Upadaš na filozofski .

Situacija B:

Primio te fer koji je na prvom mjestu,automatski ideš na fer.

Situacija C:

Primili su te sva tri fakulteta ali je fer na prvom mjestu pa opet ideš na njega.

Situcija D:

Primio te je jedino fesb i biti ćeš upisan na fesb.

jedno pitanjce: npr. što ako osoba za prvi izbor ima npr. fesb, a za drugi tvz.. i od prve ne upadne na fesb ( rang lista se stalno pomice i postoji mogučnost da će za koji sat,dan upast)... pošto nije odmah upao jel tebe "automat" odmah upisuje na tvz ili se čeka neki period... zapravo pitanje bi glasilo jel te "automat" sam upiše ili ti to trebaš potvrditi?

edit: shvatio sam

''Znam da ništa ne znam.''
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.6.2011 0:19 (ilija2010lukic).
15 godina
neaktivan
Državna matura 2011

automat te sam upiše,ako na početku nisi upao na prvi faks onda ćeš možda na kraju upasti,upravo kako ti govoriš,a konačna lista se objavljuje jamislim 7.7.

Ja sam Plavi zmaj.
15 godina
neaktivan
g12356 kaže...

automat te sam upiše,ako na početku nisi upao na prvi faks onda ćeš možda na kraju upasti,upravo kako ti govoriš,a konačna lista se objavljuje jamislim 7.7.

ček sad: znači prema tome iz ovog mog primjera  te automat upiše na tvz i ti si praktički nekomezauzeo mjesto, a nakon par dana možeš biti upisan na fesb koji ti je prvi izbor... i kaj onda sa tvz-om?? nema smisla da te odmah upisuje

''Znam da ništa ne znam.''
17 godina
neaktivan
luka.miskovic kaže...

da, zanima me to za vrijeme studiranja, jel se smjer odabire na orvoj godini odma ili kako vec to ide

Pa ovisi od faksa do faksa. Na FER-u je recimo prva godina zajednička, druge godine se odabire smjer (Elektrotehnika ili Računarstvo), a treće godine modul (podsmjer smjera bi to još mogli nazvati).

Kolko vidim na ovom linku kaj si dao, prva četiri semestra, dakle prve dvije godine imaš samo Elektrotehniku i informacijsku tehnologiju, a tek 5. i 6. semestar su ova četiri smjera ispod toga.

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
14 godina
neaktivan
Državna matura 2011

Sto cete upisati??? I koje rezultate planirate imati, inace 26. se blizi :)

nema mi pomoci tu tu tu turuturtutu tu
15 godina
neaktivan
ilija2010lukic kaže...
g12356 kaže...

ček sad: znači prema tome iz ovog mog primjera   te automat upiše na tvz i ti si praktički nekomezauzeo mjesto, a nakon par dana možeš biti upisan na fesb koji ti je prvi izbor... i kaj onda sa tvz-om?? nema smisla da te odmah upisuje

Ma nisi odmah upisan nego sam samo mislio da onda možeš upasti.Čim upadaš na onaj tko je prvi tebi na listi brišeš se sa liste od tvz-a.

Ja sam Plavi zmaj.
16 godina
neaktivan
joannain kaže...

Sto cete upisati??? I koje rezultate planirate imati, inace 26. se blizi :)

Ja mislim ic na Informacijsku tehnologiju u Splitu - Sveucilisni studijski centar za strucne studije

a rezultati: mat - 70-80%

inf  >80%

fiz <50% {#}

hrv >80%

eng 80-90%

S tim da sam prvi dio engleskog napisao 83.75%,a hrvatski 90%

14 godina
neaktivan
Državna matura 2011

razmisljam se na fesb elektrotehniku, ili elektrotehinku na tvz ako ne upadnem na fesb.

hrv . b razina- 70%

eng  a razina -90%

mat b razina- 80%

inf - 80-90%

fiz- 90%

1 izbor fesb

2. fesb

3. elektortehnika na tehn,vel.

4. pmf inf - tehnika

5. industrijsko inženjerstvo

15 godina
neaktivan
joannain kaže...

razmisljam se na fesb elektrotehniku, ili elektrotehinku na tvz ako ne upadnem na fesb.

hrv . b razina- 70%

eng  a razina -90%

mat b razina- 80%

inf - 80-90%

fiz- 90%

1 izbor fesb

2. fesb

3. elektortehnika na tehn,vel.

4. pmf inf - tehnika

5. industrijsko inženjerstvo

Upadaš sigurno na elektrotehniku na FESBu ako budeš ima sve pozitivno na maturi jer prošle godine je bilo 30ak slobodnih mjesta tj. 170/200 upisanih.

I ja mislim isti smjer i nadam se da će biti slična situacija kao i prošle godine.

Yeah, smells like mass extinction...
16 godina
neaktivan
Državna matura 2011

Nastavni program sveučilišnog dodiplomskog studija Računarstva omogućuje osposobljavanje studenata za primjenu usvojenih znanja u rješavanju specifičnih problema. To uključuje sposobnost jasnog definiranja problema, određivanja izvedivosti njegova rješenja, te proučavanjaa, specificiranja,   oblikovanja, ostvarivanja, ispitivanja, preoblikovanja i dokumentiranja rješenja.   {#}

Može li netko pojasniti koja je razlika između studija Računarstva i Informatike?

http://androoolog.blogspot.com/
17 godina
neaktivan
Državna matura 2011

Pos(t/r)ani-student.hr je već počeo failati a nisu još ni počeli stizati rezultati...

The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.
16 godina
neaktivan
itf4n kaže...

Pos(t/r)ani-student.hr je već počeo failati a nisu još ni počeli stizati rezultati...

Navala je  {#}

http://androoolog.blogspot.com/
17 godina
neaktivan
Šef kaže...

Može li netko pojasniti koja je razlika između studija Računarstva i Informatike?

Ako se ne varam, računarstvo je više bavljenje računalima, hardverom i softverom, dok je informatika apstraktnija, npr. baljenje informatikom bi imalo nekakvog smisla čak i da nema računala (valjda)... 

(mislim da je razlika između studija to što se informatika uglavnom bavi samo softverom, a računalstvo hardverom i "teorijskom" stranom softvera)

The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.6.2011 1:32 (itf4n).
16 godina
neaktivan
Državna matura 2011

mislim da bi stvarno trebali poduzeti nesto po pitanju failova stranice, upgreadati servere ili nesto... znaju da ce biti navala kad su rezultati, taman kad su svi živčani i išcekuju rezultate jos se moram zajebavat sto nece otvorit stranicu...

kako ce tek onda sutra biti u pm...

14 godina
neaktivan
Državna matura 2011

jeste vi uspjeli vidjeti rezultate??

14 godina
neaktivan
Državna matura 2011

nema još rezultata...{#}

17 godina
iva 1992 kaže...

nema još rezultata...{#}

Pa koliko ja znamn ncvvo piše 26.6 u 23.59. Znači, danas u ponoć.

We are nothing but the stones to pave the way...
15 godina
neaktivan
Ad4pt3r kaže...
iva 1992 kaže...

nema još rezultata...{#}

Pa koliko ja znamn ncvvo piše 26.6 u 23.59. Znači, danas u ponoć.

Da,točno tako,onda ćeš popitamensia napitak i bježat ćeš od čudovišta... XD

Ja se nadam da danas u 23:59 nebude nešto kao Lulzsecov DDoS napad.

Ja sam Plavi zmaj.
14 godina
neaktivan
Šef kaže...

Nastavni program sveučilišnog dodiplomskog studija Računarstva omogućuje osposobljavanje studenata za primjenu usvojenih znanja u rješavanju specifičnih problema. To uključuje sposobnost jasnog definiranja problema, određivanja izvedivosti njegova rješenja, te proučavanjaa, specificiranja,   oblikovanja, ostvarivanja, ispitivanja, preoblikovanja i dokumentiranja rješenja.  {#}

Računarstvo > Informatika

15 godina
neaktivan
Državna matura 2011

Ja trenutno nemam problema pristupu stranici postani studoš...

Ja sam Plavi zmaj.
14 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Ja imam...  Provjeri jesi dobro upisao sve tražene podatke...

Jack Daniels is the way to go !
15 godina
neaktivan
Blacky_RI kaže...
g12356 kaže...

Ja imam...  Provjeri jesi dobro upisao sve tražene podatke...

Podaci su mi verificirani već odavno(prvom prilikom)...još uvijek stranica radi normalno,štoviše tečno mi radi.

Ja sam Plavi zmaj.
16 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Podaci su mi verificirani već odavno(prvom prilikom)...još uvijek stranica radi normalno,štoviše tečno mi radi.

ne brini, ne će još dugo, veceras ce biti muke isusove

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.6.2011 14:47 (luka.miskovic).
16 godina
isuse svaki put kad udem u njihovu stranicu ja dobivam tegobe....potera me na wc :S
Iz dana u dan
16 godina
neaktivan
dado16 kaže...
isuse svaki put kad udem u njihovu stranicu ja dobivam tegobe....potera me na wc :S

svima nam je tako, ne brini se ti, nisi sam {#}

14 godina
neaktivan
Državna matura 2011

Zato ču ja u ponoč sa laptopom i paketom toalet papira u WC {#}

Jack Daniels is the way to go !
15 godina
neaktivan
Državna matura 2011

Oni koji pokušaju prvi imaju najveće šanse da pogledaju...a onaj jutarnji downtime bi mogao biti zato jer su instalirravali novu mrežnu opremu da se ne dogodi krah...

Ja sam Plavi zmaj.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice