Državna matura 2011

poruka: 2.572
|
čitano: 602.739
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Državna matura 2011
Uf pa onda slj.godine definitivno idem na nizu, ja sam tudum za matisu :O...
PoTpIsPotPiSpOtPis?!
15 godina
neaktivan
Državna matura 2011

Pa meni je prosle godine, dok sam isao u 1. razred srednje, profesor jedan dao da vidim ispit za nizu razinu od godinu prije, vjerujem da bi onda 60% onoga rijesio bez muke

Mes que un Club! FCBarcelona!
14 godina
Državna matura 2011

Pitanje za vas što ste na višoj razini, koju ste ocjenu imali tijekom 4 godine iz matematike, i jel vam bio težak test ?

O tempora, o mores !
14 godina
neaktivan
emerik kaže...
Pa kolko sam ja čuo,na nižoj ima i dosta gradiva iz osnovne,većina vjerojatno.

Po meni je sve bilo iz prvog razreda osnovne {#}

Špionjak Filip
16 godina
evo gotov...osnovna razina je stvarno bila lagana...nadao sam se tezim zadatcima...al fala bogu pa su lagana :)
http://movies-monkey.blogspot.com/
16 godina
neaktivan
Državna matura 2011

Viša razina dosta lagana, samo zadnji nisan rješija, sve ostalo je išlo jednostavno.

http://www.youtube.com/watch?v=N80ec5dyskw
16 godina
neaktivan
bruno11 kaže...

Viša razina dosta lagana, samo zadnji nisan rješija, sve ostalo je išlo jednostavno.

Ja sam 70% testa rjesio bez problema, na nekima od ostalih sam zapeo, pa bi se sitia i zadera se na sebe je san glup :) zadnji mi se nije ni dalo mislit za 4 boda, predzadnji od 10 jos na kraju i najlaksi... na neke sam pogadao A B C D jer nisan uopce zna sta je tetiva {#} i tako.. sve u svemu sprd, a za prolaz ce trebat 20% :)

15 godina
neaktivan
20% wtf xD. A da to je ono snizavanje praga... stvarno sprdacina :).
PoTpIsPotPiSpOtPis?!
16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
Ja sam 70% testa rjesio bez problema, na nekima od ostalih sam zapeo, pa bi se sitia i zadera se na sebe je san glup :) zadnji mi se nije ni dalo mislit za 4 boda, predzadnji od 10 jos na kraju i najlaksi... na neke sam pogadao A B C D jer nisan uopce zna sta je tetiva {#} i tako.. sve u svemu sprd, a za prolaz ce trebat 20% :)

Ma e, onaj predzadnji šta nosi 10 bodova mi je cili moga stat na jednu stranicu, nisan ima šta pisat na 3. Takvi nisu bili dovoljni ni za 2 u mojoj gimnaziji.

http://www.youtube.com/watch?v=N80ec5dyskw
16 godina
neaktivan
bruno11 kaže...
Mitsuoka kaže...

Ma e, onaj predzadnji šta nosi 10 bodova mi je cili moga stat na jednu stranicu, nisan ima šta pisat na 3. Takvi nisu bili dovoljni ni za 2 u mojoj gimnaziji.

da.. ja mislia ono trebat ce odredit konkavnost/konveksnost, tocku pregiba livo desno ovo ono i nista xD... samo se ne mogu sjetit jesam li tangentu na crtu za odg napisa :/ FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

15 godina
neaktivan
Državna matura 2011
Zadnji zad WTF?
16 godina
protjeran
Državna matura 2011

Meni je bilo dosta teško. Mislim da sam točno riješio oko 70 posto ispita. Zadovoljan sam :)

http://dizanje-ratia.info
16 godina
jel ima dobre duše da mi pomogne oko informatike ??
http://movies-monkey.blogspot.com/
16 godina
protjeran
dado16 kaže...
jel ima dobre duše da mi pomogne oko informatike ??

Ja ju idem sad malo vježbat pa ti pomognem u onoj temi ;)

14 godina

Vratio se s više razine. Sve u svemu, 90% testa je bilo kao prošle godine na svim rokovima. Prilično jednostavno s obzirom na nisam master u matematici, prezadovoljan sam. Vidjet' ćemo što će rezultati donijeti. {#}

Ajmo, BUG-ovci, poslije hrvatskog je bilo više komentara.

** Live 4 Music **
17 godina
neaktivan
Državna matura 2011

I ja sam rjesio oko 75% tocno (pretpostavka). Kako izracunat kut onaj kod piramide? Kao da mi fali neka informacija XD

LoL EU : pr1mus
16 godina
neaktivan

ja sam puka da je 45 {#}

16 godina
neaktivan
Zna netko di na infernetu mogu pogledati stvari vezane za inf. nešto tipa brojevni sustavi i sl.?
16 godina
neaktivan
makaweli kaže...

I ja sam rjesio oko 75% tocno (pretpostavka). Kako izracunat kut onaj kod piramide? Kao da mi fali neka informacija XD

Evo ja sam ovako i dobio sam da je odgovor 540 i još nešto.

EDIT: Kriva formula je na slici ide arccos(1/√3)

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.5.2011 16:55 (Monte Christo).
17 godina
neaktivan
Monte Christo kaže...
makaweli kaže...

Upravo sam shvatio da su SVI bridovi jednake duljine, a ne samo bridovi osnovice. Bravo ja.

LoL EU : pr1mus
17 godina
Državna matura 2011

Da naučiš klinca od 10 godina radit sa kalkulatorom mislim da bi riješio barem 50% nižu razinu. Sad mi je žao što nisam išao na višu.

A life? Cool! Where do I download one of those?
16 godina
neaktivan
Državna matura 2011

Za one koji neznaju,evo jedan zanimljivi site na kojem se možete informirati praktički o svemu:

studij.hr

alrighty then
17 godina
Državna matura 2011

Imam jedno pitanje. Prijatelj je prijavio jedan izborni predmet i sad je skužio da mu ne treba i nebi išao. Dali će poslje imati neke posljedice ako ne ide?

A life? Cool! Where do I download one of those?
17 godina
leo_819 kaže...

Imam jedno pitanje. Prijatelj je prijavio jedan izborni predmet i sad je skužio da mu ne treba i nebi išao. Dali će poslje imati neke posljedice ako ne ide?

Nikakve, samo ce mu pisati da je iskoristio jedan rok za taj predmet. A, to mi nije nista bitno ako ne misli past i polagat jesenski rok.

A, sto se tice matematike, pisao sam visu razinu. Bilo je malo teze nego prosle godine, ali mislim da sam dobro uradio.

Bilo je nekakvih glupih gresaka, kao recimo prvi zadatak. :D

totus mundus agit histrionem
17 godina
Državna matura 2011

Ma ja sam učio i loše rješio...Pisao sam višu, ali imam feeling da ću pasti.

We are nothing but the stones to pave the way...
16 godina
neaktivan
Državna matura 2011

Ma nebuš pao ziher, ja sam prošle godine imao 47% na višoj, to je trojka bila (!).

Nebi imao tolko da nisam prepisivao od crnca koji je sjedio iza mene, kaj je najbolje jos sam bio sjedio u prvoj klupi a profesor iz tjelesnog i psihologica (mislim) su se cijelo vrijeme zabavljali. Siguran sam da su znali da se okrećem a ništa mi nisu prigovorili, još me psihologica "tješila" da sam super napisao (ko da je znala).

388 212 posts! And counting...
16 godina
protjeran
Državna matura 2011

Jel zna netko kako se otprilike kreču postotci (po ocjenama)?

15 godina
neaktivan
Državna matura 2011

jel ko tu planira ic na neki tehnicki faks?

meni je bila ok matura, nisam znao zadnji i 11-ti mi je krivo ispado.(ak se ko sjeca to je onaj sa x-5 na trecu i na kvadrat)

16 godina
neaktivan
APazinjan kaže...

Jel zna netko kako se otprilike kreču postotci (po ocjenama)?

Pa to ti se neće znati dok ne dođu rezultati, sve ovisi koliko je ljudi najbolje i najlošije napisalo, onda ovi uzmu sredinu i slože postotke prema tome.

388 212 posts! And counting...
17 godina
neaktivan
Monte Christo kaže...

Prema ovom tvom crtežu, Pitagoru formulu za sinus ti ne možeš nikak upotrijebit, jer to nije pravokutan trokut. Al može biti da je samo crtež loš. Mislim na ovaj plavi trokut, ovaj crveni mi još nekak i izgleda kao pravokutni.

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.5.2011 15:54 (1domagoj1).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice