- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Pa meni je prosle godine, dok sam isao u 1. razred srednje, profesor jedan dao da vidim ispit za nizu razinu od godinu prije, vjerujem da bi onda 60% onoga rijesio bez muke
Pitanje za vas što ste na višoj razini, koju ste ocjenu imali tijekom 4 godine iz matematike, i jel vam bio težak test ?
Po meni je sve bilo iz prvog razreda osnovne
Viša razina dosta lagana, samo zadnji nisan rješija, sve ostalo je išlo jednostavno.
Viša razina dosta lagana, samo zadnji nisan rješija, sve ostalo je išlo jednostavno.
Ja sam 70% testa rjesio bez problema, na nekima od ostalih sam zapeo, pa bi se sitia i zadera se na sebe je san glup :) zadnji mi se nije ni dalo mislit za 4 boda, predzadnji od 10 jos na kraju i najlaksi... na neke sam pogadao A B C D jer nisan uopce zna sta je tetiva i tako.. sve u svemu sprd, a za prolaz ce trebat 20% :)

Ma e, onaj predzadnji šta nosi 10 bodova mi je cili moga stat na jednu stranicu, nisan ima šta pisat na 3. Takvi nisu bili dovoljni ni za 2 u mojoj gimnaziji.

Ma e, onaj predzadnji šta nosi 10 bodova mi je cili moga stat na jednu stranicu, nisan ima šta pisat na 3. Takvi nisu bili dovoljni ni za 2 u mojoj gimnaziji.
da.. ja mislia ono trebat ce odredit konkavnost/konveksnost, tocku pregiba livo desno ovo ono i nista xD... samo se ne mogu sjetit jesam li tangentu na crtu za odg napisa :/ FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Meni je bilo dosta teško. Mislim da sam točno riješio oko 70 posto ispita. Zadovoljan sam :)
Ja ju idem sad malo vježbat pa ti pomognem u onoj temi ;)
Vratio se s više razine. Sve u svemu, 90% testa je bilo kao prošle godine na svim rokovima. Prilično jednostavno s obzirom na nisam master u matematici, prezadovoljan sam. Vidjet' ćemo što će rezultati donijeti.
Ajmo, BUG-ovci, poslije hrvatskog je bilo više komentara.
I ja sam rjesio oko 75% tocno (pretpostavka). Kako izracunat kut onaj kod piramide? Kao da mi fali neka informacija XD
ja sam puka da je 45
I ja sam rjesio oko 75% tocno (pretpostavka). Kako izracunat kut onaj kod piramide? Kao da mi fali neka informacija XD
Evo ja sam ovako i dobio sam da je odgovor 540 i još nešto.
EDIT: Kriva formula je na slici ide arccos(1/√3)
Upravo sam shvatio da su SVI bridovi jednake duljine, a ne samo bridovi osnovice. Bravo ja.
Da naučiš klinca od 10 godina radit sa kalkulatorom mislim da bi riješio barem 50% nižu razinu. Sad mi je žao što nisam išao na višu.
Imam jedno pitanje. Prijatelj je prijavio jedan izborni predmet i sad je skužio da mu ne treba i nebi išao. Dali će poslje imati neke posljedice ako ne ide?
Imam jedno pitanje. Prijatelj je prijavio jedan izborni predmet i sad je skužio da mu ne treba i nebi išao. Dali će poslje imati neke posljedice ako ne ide?
Nikakve, samo ce mu pisati da je iskoristio jedan rok za taj predmet. A, to mi nije nista bitno ako ne misli past i polagat jesenski rok.
A, sto se tice matematike, pisao sam visu razinu. Bilo je malo teze nego prosle godine, ali mislim da sam dobro uradio.
Bilo je nekakvih glupih gresaka, kao recimo prvi zadatak. :D
Ma ja sam učio i loše rješio...Pisao sam višu, ali imam feeling da ću pasti.
Ma nebuš pao ziher, ja sam prošle godine imao 47% na višoj, to je trojka bila (!).
Nebi imao tolko da nisam prepisivao od crnca koji je sjedio iza mene, kaj je najbolje jos sam bio sjedio u prvoj klupi a profesor iz tjelesnog i psihologica (mislim) su se cijelo vrijeme zabavljali. Siguran sam da su znali da se okrećem a ništa mi nisu prigovorili, još me psihologica "tješila" da sam super napisao (ko da je znala).
Jel zna netko kako se otprilike kreču postotci (po ocjenama)?
jel ko tu planira ic na neki tehnicki faks?
meni je bila ok matura, nisam znao zadnji i 11-ti mi je krivo ispado.(ak se ko sjeca to je onaj sa x-5 na trecu i na kvadrat)
Jel zna netko kako se otprilike kreču postotci (po ocjenama)?
Pa to ti se neće znati dok ne dođu rezultati, sve ovisi koliko je ljudi najbolje i najlošije napisalo, onda ovi uzmu sredinu i slože postotke prema tome.
Prema ovom tvom crtežu, Pitagoru formulu za sinus ti ne možeš nikak upotrijebit, jer to nije pravokutan trokut. Al može biti da je samo crtež loš. Mislim na ovaj plavi trokut, ovaj crveni mi još nekak i izgleda kao pravokutni.