Ah ta škola...

poruka: 12.601
|
čitano: 1.780.217
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Ah ta škola.....

mi nemoramo odrađivat petak!!!Belji seBelji seBelji se

btw. XV. gimnazija ZG

When i get sad, i stop being sad and be awesome instead. True story.
16 godina
neaktivan
Ah ta škola.....

koja strava kod mene u razredu..

ni jedna pozitivna ocjena iz kontrolnog ...

profa popizd*la i podjelila nam svima tri jedinice u imenik

hahahahaah
17 godina
neaktivan
Ah ta škola.....

ajd, konacno malo odmora...4 dana, nije za baciti...

inace, dns pokupil jedan neopravdani, jbg., nismo vidli profu, kad je niska...Izlanuo seNamigiva

pa sa "dragom prijateljcom" do malla...sve u svemu, nije lose...Namigiva

uzivajte...Namigiva

Psssssst Zecovi spavaju
16 godina
neaktivan
Ah ta škola.....

ja iden u elektrotehničku skolu split 1 razred

ubiše me osnove elekrotehnike

ako je jos ko ode iz te skole nek se javi da cujen kakvi su nastavnici posebno ona bosanka iz osnova

16 godina
protjeran
Ah ta škola.....

ma najbole je kad te učiteljica želi zapisati a nema mjesta pod opomene pa te memože zapisati

LOL to je danas bilo kod nas

Sk8er Boi
16 godina
neaktivan
Ah ta škola.....

ima li itko iz eletrotehnicke skole split?

17 godina
neaktivan
RE: Ah ta škola.....
filip avril_fan kaže...

ma najbole je kad te učiteljica želi zapisati a nema mjesta pod opomene pa te memože zapisati

???

Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
16 godina
protjeran
i_rambo_plache kaže...
filip avril_fan kaže...

???

htjela je zapisati nekoga danas 8 sat a cjeli onaj prostor je bio ispunjen opomenama učenika pa ga je odustala zapisati

Sk8er Boi
17 godina
neaktivan
filip avril_fan kaže...
i_rambo_plache kaže...
filip avril_fan kaže...

???

htjela je zapisati nekoga danas 8 sat a cjeli onaj prostor je bio ispunjen opomenama učenika pa ga je odustala zapisati

To me podsjeća na stare dane... U srijedu nemaju gdje pisati izostanke jer je već i subota do kraja popunjena, a opomene su isto ispisaneSmijeh

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan
Horagio kaže...
doctor_crash kaže...

Mi nemamo od sutra pa do nedjelje školuuSmijeh!!!!!!!!

Evo dobio sam čaak iz njemačkog pet a sve sam u testu piso na pogađanjeCool.

Tooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A iz matke straaava i užas neam pojma ništa iz razlomaka,može neko odat neku tajnu kak to sve zapamtitBelji se?

Koji si razred? Šta te zanima?

6.ti sam razredSramim se a kak misliš šta me zanima?

Punk's not dead!!!!
16 godina
protjeran
doctor_crash kaže...
Horagio kaže...
doctor_crash kaže...

A iz matke straaava i užas neam pojma ništa iz razlomaka,može neko odat neku tajnu kak to sve zapamtitBelji se?

Ma razlomci su ti laki, Prvo, kod zbrajanja moras nazivnik svesti na isti broj 2/4 + 4/8 = 4/8 + 4/8 = 8/8 ili jedan cijeli ako me pamcenje sluzi, mnozenje se ti mnozi brojnik * brojnik , nazivnik * nazivnik . btw, nemoj zaboraviti skracivat...

16 godina
neaktivan
Ah ta škola.....

probajte nadmašit ovu glupost.prošle god sam bio 3 raz tehničar za računalstvo,na kraju školske god smo imali preko 700 jedinica u imeniku i nemam pojma kolko neopravdanih,proglasili su nas najgorim razredom bili smo gori od trogodišnjih,tj frizerki,kuhara/konobara

17 godina
neaktivan
Apocalypso kaže...

probajte nadmašit ovu glupost.prošle god sam bio 3 raz tehničar za računalstvo,na kraju školske god smo imali preko 700 jedinica u imeniku i nemam pojma kolko neopravdanih,proglasili su nas najgorim razredom bili smo gori od trogodišnjih,tj frizerki,kuhara/konobara

Cijeli razred trebao biti izbačen iz škole zbog neopravdanih, imali više neopravdanih nego cijela generacija prvašića (mi tada bili 4. srednje) zajedno opravdanih i neopravdanih (imaju a,b,c,d,e razred) i to skoro za duplo (barem tako rekla psihićka kada me je zvala na razgovor).

Nismo ni mi bili za odbaciti. Isto pobrali titulu najgori razred odkada se profesori sjećaju ili predaju u školiSmijeh

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.10.2009 1:16 (Paolo2612).
16 godina
neaktivan
Ah ta škola.....
Vi srečkovići, imate cura na izvoz, a pazite mene idem u ruđer u razred s 0 cura!!!!!!!!!!!!!
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
16 godina
protjeran
max1919 kaže...
Vi srečkovići, imate cura na izvoz, a pazite mene idem u ruđer u razred s 0 cura!!!!!!!!!!!!!

A sta se zalis nema ni nama cura u rzz osim u skoli ali ih i tamo sveukupno 4(iako je blizu nas salezijanska i kemijsko-grafičkaCoolSmijeh).Ja idem za elektrotehničara(opći smjer) u Rijeci.

Nama isto sljedeci tjedan iz osnova ispit a niko ne kuzi profesora izgleda da cu morat ucit.

Live for nothing or die for something///I fuck your mama vote for Obama
17 godina
neaktivan
SPAWNK4MPER ti mama kaže...

btw. XV. gimnazija ZG

I ja isto, koji raz?

17 godina
neaktivan
Ah ta škola.....

S lijepim stvarima se hvalite...

Normal's overrated!
17 godina
neaktivan
SPAWNK4MPER ti mama kaže...

btw. XV. gimnazija ZG

mi moramo.

Marulić, Split.

Djevojke postaju žene kada duboko u sebi osjete dovoljno čvrst razlog za to.
16 godina
neaktivan
netko,netkovic kaže...
doctor_crash kaže...
Horagio kaže...
doctor_crash kaže...

Ma razlomci su ti laki, Prvo, kod zbrajanja moras nazivnik svesti na isti broj 2/4 + 4/8 = 4/8 + 4/8 = 8/8 ili jedan cijeli ako me pamcenje sluzi, mnozenje se ti mnozi brojnik * brojnik , nazivnik * nazivnik . btw, nemoj zaboraviti skracivat...

Hvala!

Punk's not dead!!!!
17 godina
neaktivan
doctor_crash kaže...

Hvala!

evo pogledaj ovaj link:

meni je dosta pomogao (iako ne izravno, već sam do zaključaka dolazio spajanjem više zadataka).

http://www.halapa.com/matos.htm

Djevojke postaju žene kada duboko u sebi osjete dovoljno čvrst razlog za to.
16 godina
Ah ta škola.....

Toe to,ispravio biologiju s 1 na 4.Bas sam hapy,jos sam da stari oce dat svoj bolji mis od ovog kaj imam Viče

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
16 godina
neaktivan

najgore je kaj smo na kraju svi prošli,niko nije pao raz,svi su se nekak izvukli.imali smo više sreće nego pameti

17 godina
Ah ta škola.....

Ja idem u SŠER u Rijeci, škola mi se ćini super, matiša je malo zahtijevna (predaje mi Matetić :D), već je pitao na ploči, Fizika je super (Višo :D) i tak, za sada imam 4 ocijene 5,3,3,3 :/, ali bit će bolje.

Snipin's a good job, mate! It's challengin' work, outta doors. I guarantee you'll not go hungry
16 godina
neaktivan
puma1400 kaže...
doctor_crash kaže...

Hvala!

evo pogledaj ovaj link:

meni je dosta pomogao (iako ne izravno, već sam do zaključaka dolazio spajanjem više zadataka).

http://www.halapa.com/matos.htm

Toooo mi treeba care!!!!

Punk's not dead!!!!
16 godina
neaktivan
Ah ta škola.....

Evo vam jedna stranica ako ne kužite matišu ima dosta prezentacija koje objašnjavaju gradivo, ali i zadataka, uglavnom je za osnovnu, ali ima i par stvari za srednju:

http://public.carnet.hr/~ahorvate/materijali.html

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Ah ta škola.....

Blago se vama!!! mi smo jednia skola u puli koja ce odradjivati petak!!! ubijte me!!!

17 godina
neaktivan
Ah ta škola.....

Ja si pišem zadaću za sutra. Kum mi dolazi za pol sata, još moram napisat sastavak iz engleskog.

Normal's overrated!
17 godina
RE: Ah ta skola.....
alexspalato kaže...

ja idem u 3 razred prve jezične gimnazije u splitu.super mi je jer sam jedini dečko među 35 učenika.oko mene sve lipe i zgodne splitske amazonke.pozdrav svim gimnazijalcima i gimnazijalkama

Da samnom ide toliko cura u razred ja bih i nedjeljom išao u školu :P, kod nas je 27 učenika, nažalost niti jedna učenica :(

Snipin's a good job, mate! It's challengin' work, outta doors. I guarantee you'll not go hungry
17 godina
neaktivan
Ah ta škola.....

Došao sam prije 2 sata doma. Razrednica nas je pustila sa sata razrednika doma jer se niti njoj neda biti u školi, prvi sat nismo niš radili jer nije bilo nastavnice iz kemije, a drugi sat smo isto trebali imati kemiju, ali nje još uvijek nije bilo pa su nam zamjenili kemiju i vjeronauk tak da sam imal samo 5 sati.

Normal's overrated!
17 godina
neaktivan
RE: Ah ta skola.....
Dodinho kaže...
alexspalato kaže...

ja idem u 3 razred prve jezične gimnazije u splitu.super mi je jer sam jedini dečko među 35 učenika.oko mene sve lipe i zgodne splitske amazonke.pozdrav svim gimnazijalcima i gimnazijalkama

Da samnom ide toliko cura u razred ja bih i nedjeljom išao u školu :P, kod nas je 27 učenika, nažalost niti jedna učenica :(

kod nas 11:11...

pitali ih dal se oce jeb*at protiv nas...jbga, nece , previse nas je...hahah

ma, lijepo ih je imat u razzzu, al , opet, decki su s deckima, one odu u wc, i tak vam je to...

vatajte okolo nes, u razzzzu je to tesko....Namigiva

Psssssst Zecovi spavaju
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice