mi nemoramo odrađivat petak!!!
btw. XV. gimnazija ZG
btw. XV. gimnazija ZG
koja strava kod mene u razredu..
ni jedna pozitivna ocjena iz kontrolnog ...
profa popizd*la i podjelila nam svima tri jedinice u imenik
ajd, konacno malo odmora...4 dana, nije za baciti...
inace, dns pokupil jedan neopravdani, jbg., nismo vidli profu, kad je niska...
pa sa "dragom prijateljcom" do malla...sve u svemu, nije lose...
uzivajte...
ja iden u elektrotehničku skolu split 1 razred
ubiše me osnove elekrotehnike
ako je jos ko ode iz te skole nek se javi da cujen kakvi su nastavnici posebno ona bosanka iz osnova
ma najbole je kad te učiteljica želi zapisati a nema mjesta pod opomene pa te memože zapisati
LOL to je danas bilo kod nas
ima li itko iz eletrotehnicke skole split?
ma najbole je kad te učiteljica želi zapisati a nema mjesta pod opomene pa te memože zapisati
???
???
htjela je zapisati nekoga danas 8 sat a cjeli onaj prostor je bio ispunjen opomenama učenika pa ga je odustala zapisati
???
htjela je zapisati nekoga danas 8 sat a cjeli onaj prostor je bio ispunjen opomenama učenika pa ga je odustala zapisati
To me podsjeća na stare dane... U srijedu nemaju gdje pisati izostanke jer je već i subota do kraja popunjena, a opomene su isto ispisane
Mi nemamo od sutra pa do nedjelje školuu!!!!!!!!
Evo dobio sam čaak iz njemačkog pet a sve sam u testu piso na pogađanje.
Tooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A iz matke straaava i užas neam pojma ništa iz razlomaka,može neko odat neku tajnu kak to sve zapamtit?
Koji si razred? Šta te zanima?
6.ti sam razred a kak misliš šta me zanima?
A iz matke straaava i užas neam pojma ništa iz razlomaka,može neko odat neku tajnu kak to sve zapamtit?
Ma razlomci su ti laki, Prvo, kod zbrajanja moras nazivnik svesti na isti broj 2/4 + 4/8 = 4/8 + 4/8 = 8/8 ili jedan cijeli ako me pamcenje sluzi, mnozenje se ti mnozi brojnik * brojnik , nazivnik * nazivnik . btw, nemoj zaboraviti skracivat...
probajte nadmašit ovu glupost.prošle god sam bio 3 raz tehničar za računalstvo,na kraju školske god smo imali preko 700 jedinica u imeniku i nemam pojma kolko neopravdanih,proglasili su nas najgorim razredom bili smo gori od trogodišnjih,tj frizerki,kuhara/konobara
probajte nadmašit ovu glupost.prošle god sam bio 3 raz tehničar za računalstvo,na kraju školske god smo imali preko 700 jedinica u imeniku i nemam pojma kolko neopravdanih,proglasili su nas najgorim razredom bili smo gori od trogodišnjih,tj frizerki,kuhara/konobara
Cijeli razred trebao biti izbačen iz škole zbog neopravdanih, imali više neopravdanih nego cijela generacija prvašića (mi tada bili 4. srednje) zajedno opravdanih i neopravdanih (imaju a,b,c,d,e razred) i to skoro za duplo (barem tako rekla psihićka kada me je zvala na razgovor).
Nismo ni mi bili za odbaciti. Isto pobrali titulu najgori razred odkada se profesori sjećaju ili predaju u školi
A sta se zalis nema ni nama cura u rzz osim u skoli ali ih i tamo sveukupno 4(iako je blizu nas salezijanska i kemijsko-grafička).Ja idem za elektrotehničara(opći smjer) u Rijeci.
Nama isto sljedeci tjedan iz osnova ispit a niko ne kuzi profesora izgleda da cu morat ucit.
btw. XV. gimnazija ZG
I ja isto, koji raz?
S lijepim stvarima se hvalite...
btw. XV. gimnazija ZG
mi moramo.
Marulić, Split.
Ma razlomci su ti laki, Prvo, kod zbrajanja moras nazivnik svesti na isti broj 2/4 + 4/8 = 4/8 + 4/8 = 8/8 ili jedan cijeli ako me pamcenje sluzi, mnozenje se ti mnozi brojnik * brojnik , nazivnik * nazivnik . btw, nemoj zaboraviti skracivat...
Hvala!
Hvala!
evo pogledaj ovaj link:
meni je dosta pomogao (iako ne izravno, već sam do zaključaka dolazio spajanjem više zadataka).
Toe to,ispravio biologiju s 1 na 4.Bas sam hapy,jos sam da stari oce dat svoj bolji mis od ovog kaj imam
najgore je kaj smo na kraju svi prošli,niko nije pao raz,svi su se nekak izvukli.imali smo više sreće nego pameti
Ja idem u SŠER u Rijeci, škola mi se ćini super, matiša je malo zahtijevna (predaje mi Matetić :D), već je pitao na ploči, Fizika je super (Višo :D) i tak, za sada imam 4 ocijene 5,3,3,3 :/, ali bit će bolje.
Hvala!
evo pogledaj ovaj link:
meni je dosta pomogao (iako ne izravno, već sam do zaključaka dolazio spajanjem više zadataka).
Toooo mi treeba care!!!!
Evo vam jedna stranica ako ne kužite matišu ima dosta prezentacija koje objašnjavaju gradivo, ali i zadataka, uglavnom je za osnovnu, ali ima i par stvari za srednju:
Blago se vama!!! mi smo jednia skola u puli koja ce odradjivati petak!!! ubijte me!!!
Ja si pišem zadaću za sutra. Kum mi dolazi za pol sata, još moram napisat sastavak iz engleskog.
ja idem u 3 razred prve jezične gimnazije u splitu.super mi je jer sam jedini dečko među 35 učenika.oko mene sve lipe i zgodne splitske amazonke.pozdrav svim gimnazijalcima i gimnazijalkama
Da samnom ide toliko cura u razred ja bih i nedjeljom išao u školu :P, kod nas je 27 učenika, nažalost niti jedna učenica :(
Došao sam prije 2 sata doma. Razrednica nas je pustila sa sata razrednika doma jer se niti njoj neda biti u školi, prvi sat nismo niš radili jer nije bilo nastavnice iz kemije, a drugi sat smo isto trebali imati kemiju, ali nje još uvijek nije bilo pa su nam zamjenili kemiju i vjeronauk tak da sam imal samo 5 sati.
ja idem u 3 razred prve jezične gimnazije u splitu.super mi je jer sam jedini dečko među 35 učenika.oko mene sve lipe i zgodne splitske amazonke.pozdrav svim gimnazijalcima i gimnazijalkama
Da samnom ide toliko cura u razred ja bih i nedjeljom išao u školu :P, kod nas je 27 učenika, nažalost niti jedna učenica :(
kod nas 11:11...
pitali ih dal se oce jeb*at protiv nas...jbga, nece , previse nas je...hahah
ma, lijepo ih je imat u razzzu, al , opet, decki su s deckima, one odu u wc, i tak vam je to...
vatajte okolo nes, u razzzzu je to tesko....