Ultimativna antivirus tema - P&O izdvojena tema

poruka: 48.557
|
čitano: 16.543.856
|
moderatori: pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Koji je najbolji antivirusni program
rambox kaže...

Treci je Combofix koji se koristi kad ovaj prije spomenuti dvojac ne moze nista napravit, no zapravo u takvim situacijama niti placeni programi ne mogu nista napravi. Combofix je isto besplatan ali to nije obican alat jer ak se ne koristi kak treba moze bit problema uglavnom sjajan alat kad svi drugi zakažu.Cool

Combofix rijesi stvar koju ne moze niti jedan AV ili antimalware program....bar je tako bilo kod mene.....

No naravno ne treba ga bezveze instalirat i "eksperimentirat" sa njime ako nije potrebno.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
neaktivan
Jel taj hitman pro bolji od malvarebytes-a i koji je od njih besplatan.
ZeKiDa Games presents
16 godina
neaktivan

Ja koristim Kaspersky Internet Security 2010, i za sad sam vrlo zadovoljan njime. U par navrata sam imao upade trojanaca ali su brzo bili izbrisani

Neznam šta da napišem :)
17 godina
protjeran

Meni taj Hitman nije niš pomogao btw mis da ima i freeware. Inače MBAM je OK po mome subjektivnom stavu iako ga više neam instaliranog zbog toga jer sam uzeo Aviru10 personal:S

loss of interest question wonder ways of fear they pull me under
16 godina
protjeran
Zekida kaže...
Jel taj hitman pro bolji od malvarebytes-a i koji je od njih besplatan.

Po mome skromnom mišljenju nije bolji. MBAM ima i svoju free verziju koja i uklanja pronađenu zarazu, a Hitman Pro radi potpuno drugačije.... pa ako te zanima najbolje da više pročitašovdje.  

16 godina
neaktivan
znači li to onda da je malvarebytes free bolji od super anti spyware-a
free,ako je, odmah brišem super anti spyware i instaliravam malvarebytes.
ZeKiDa Games presents
17 godina
neaktivan
Zekida kaže...

ma bolji je da,nemoj ga brisat možda ti i on zatreba..

edit:usput koji antivirus imaš?

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.3.2010 20:57 (seneka).
16 godina
neaktivan
Zekida kaže...

Ma sta se zamaras toliko oko toga!? Sve je to skoro pa isti jarac...IMHO.

Ako ti radi ok, ostavi ga......

Pa ja sam do prije par mj. imao Spybot i nikada problema (koristio sam ga od njegove vjerojatno prve verzije)......i sada jos uvijek mislim da je Spybot odlican program. Ok detekcija, uvijek nove definicije.....radi svoj posao.

Ne bih ga ni mjenjao da mi jednostavno nije dojadio.....jer sa vremenom jednostavno promjenim sve programe na kanti kada instaliram nove Win i to tek radi neke promjene posto mi dojadi godinama imati stalno jedne te iste programe.

Ovaj Super anti syware nisam probao, ali ako je ok ostavi si ga...nemoj se zamarat sa glupostima.

Bolje si sjedni za komp i "na fino" slozi firewall i antivirus te si rokni gore WOT i to je to......

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
18 godina
Zekida kaže...

Ne deinstaliraj nista nema potrebe Superantyspyware Free i Malwarebites Free su samo skeneri pa jednog i drugog imaj na kompu. Oni nemaju stalne zastite pa onda ne smetaju nikome povremeno ih upalis i napravis Quick Scan i to je to, samo ih nemoj zaboravit Updejtat prije skeniranja to je Obavezno.Cool

16 godina
neaktivan
rambox kaže...
Zekida kaže...

Ne deinstaliraj nista nema potrebe Superantyspyware Free i Malwarebites Free su samo skeneri pa jednog i drugog imaj na kompu. Oni nemaju stalne zastite pa onda ne smetaju nikome povremeno ih upalis i napravis Quick Scan i to je to, samo ih nemoj zaboravit Updejtat prije skeniranja to je Obavezno.Cool

Upravo to......

16 godina
neaktivan
znači mogu imati obojicu i neće jedan drugom smetati i da, seneka ja imam aviru personal 10
ZeKiDa Games presents
16 godina
odjavljen
Koji je najbolji antivirusni program

Možeš, ali samo u free verziji jer u njoj nemaju rezidentnu zaštitu.

Ja nemam potpis!?
16 godina
neaktivan
je li bolje onda imati samo jednoga a da ima rezidentnu zaštitu nego dva bez nje.
ZeKiDa Games presents
17 godina
neaktivan
Zekida kaže...
znači mogu imati obojicu i neće jedan drugom smetati i da, seneka ja imam aviru personal 10

neće smetati kao što kaže kingmedo jer ti je samo avira u rezidentnoj zaštiti a ove ti pokrećeš..
ako imaš i wot na browseru,paziš šta i od kuda skidaš vjerovatno ti neće ni trebat..
av ti je dobar..

zekida kaže:je li bolje onda imati samo jednoga a da ima rezidentnu zaštitu nego dva bez nje.?

avira ti ima antispyware/malware zaštitu i ne treba ti ništa drugo u rezidentnoj zaštiti..
s ova dva skenera se čisti i eventualno dodatno provjerava komp

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.3.2010 21:50 (seneka).
16 godina
odjavljen
Zekida kaže...
je li bolje onda imati samo jednoga a da ima rezidentnu zaštitu nego dva bez nje.

Ajd da se više ne sekiraš, stavi Avira(AV)+Comodo(Firewall)+Malwarebytes free(dakle, bez rezidentne zaštite)+WOT na browser i ne treba ti ništa više.

Kad si vec tako zabrinut mislim da bi ovo trebalo biti dovoljno...

Ja nemam potpis!?
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.3.2010 21:50 (kingmedo).
16 godina
neaktivan

Koristim novi Comodo Internet security i stvarno je fantastičan. Gotovo neprobojan, vrhunski firewall, sandbox, defence+. Usudio bi se reći da je on danas možda najbolji paket zaštite na tržištu. I šta je najbolje još je besplatan. Koristio sam ESS, KIS, Aviru, MSE no ovo je za mene VRH!! Ne pada mi na pamet više mijenjati antivirus, odnosno paket.

Stjepan
16 godina
neaktivan
stjepanzg kaže...

Koristim novi Comodo Internet security i stvarno je fantastičan. Gotovo neprobojan, vrhunski firewall, sandbox, defence+. Usudio bi se reći da je on danas možda najbolji paket zaštite na tržištu. I šta je najbolje još je besplatan. Koristio sam ESS, KIS, Aviru, MSE no ovo je za mene VRH!! Ne pada mi na pamet više mijenjati antivirus, odnosno paket.

Prije im je AV bio katastrofa...ma sta god ljudi govorili, ali sada mi je Comodo IS zakon. Nakon sto pogledas malo po netu kako i sta namjestiti i odvojis malo vremena na CIS, mozes od njega stvarno napraviti predobar program.

Po defaultu nije bas nesto, ali kada se malo odvoji vremena za njega uistinu je odlican.....po meni jedan od najboljih (ako ne i najbolji) "all in one" paketa.

Vratio se Comodo na "staru" slavu, a ionako su imali uvijek vrhunski firewall.

Prije nego sto je uopce bilo Comoda, koristio sam Zone Alarm (ne free verziju) koji je isto tako odlican, ali onda je dosao besplatni Comodo koji je bio IMHO daleko bolji od necega sto si morao platit ili se zazati sa raznim glupostima po netu.

Da ne koristim trenutno Avast5 + Comodo FW + Malwarebyte's + WOT.......definitivno bih koristio Comodo IS. Prije ih je zezao antivirus koji je bio IMHO uistinu ispodprosjecan, ali sada su napravili odlican posao!

Nisam koristio dugo novi KIS pa ga ne mogu usporediti sa ovim CIS-om......ali CIS je po menio danas daleko najbolje free IS-i rijesenje koje nadmasuje cak i "bracu" koju neki skupo placaju (i to bezveze).

16 godina
neaktivan

Meni je naj ESET NOD 32 ,neopterecuje ti procesor a i vrlo je pouzdan i vrlo korsitan i ponekda dosadan :S

Jazavac
16 godina
neaktivan
Evo kako sad izgleda moja zaštita avira personal 10 + comodo firewall + malvarebytes + superantispyware + wot sve naravno free verzije i mislim da je to sigurno najbolja free zaštita i više mi ništa ni ne treba.
ZeKiDa Games presents
16 godina
neaktivan

Avira mi je najbolji koji sam dosad imao.......

The quieter you become the more you are able to hear...
16 godina
odjavljen
Zekida kaže...
Evo kako sad izgleda moja zaštita avira personal 10 + comodo firewall + malvarebytes + superantispyware + wot sve naravno free verzije i mislim da je to sigurno najbolja free zaštita i više mi ništa ni ne treba.

I najvažnije, moraš biti oprezan!

Ja nemam potpis!?
17 godina
neaktivan

Najbolji AV:

World championships: 7, GP started: 251, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,377
16 godina
odjavljen
F1-IVO kaže...

Najbolji AV: 

U kombinaciji s linuxom-neprobojna zaštita :D

Ja nemam potpis!?
16 godina
neaktivan

Imam Avast 4.8 cili jucer sam skeniro komp naso 2 virusa i izbrisao :D 

Ako mi netko moze preporucit neki program isto security i da mi nade zarazene dadoteke koje avast nemoze nac i da je free :) ( znam za aviru ima li ikoi bolji ili cu aviru skinit?)

hvala

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.3.2010 16:19 (amazing).
16 godina

ako te zanima internet security,a da je free probaj comodo,ili stavi avira antivirus + comodo firewall ,u ovoj novoj verziji comodo toliko ne gnjavi sa pitanjima ,jedino kad je neki manje poznat program tada pita šta da napravi,ima jedan tip što na you tube testira antiviruse dosta je poznat,antivirus od comoda je uhvatio 10/10 virusa sa MDL,napravio je i drugi test gdje se protiv virusa borio samo sa comodo defence + i sandbox,na taj način je uspio obraniti sistem 8 od 10 virusa,moja ti je preporuka comodo firewall

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.3.2010 16:51 (blackalbum).
16 godina
neaktivan

Imam licence za Nod32 4 i Kaspersky 2010, e sad sta je bolje?

16 godina
protjeran
amazing kaže...

Imam Avast 4.8 cili jucer sam skeniro komp naso 2 virusa i izbrisao :D 

Ako mi netko moze preporucit neki program isto security i da mi nade zarazene dadoteke koje avast nemoze nac i da je free :) ( znam za aviru ima li ikoi bolji ili cu aviru skinit?)

hvala

moj savjet ti je da prvo skineš verziju avast 5 i dodaš MSE. avast je dobar za viruse, a MSE za spyware. dobar firewall, preporučujem online armor nikako zone alarm i naravno threatfire. kod avasta moraš konfigurirat da se diže zadnji i nema potreba za root scanom prilikom loadinga. threatfire to radi za njega. inače oba av-a su potpuno kompatibilni jer su avastovi stručnjaci bili u redmondu kampu MS-a i nakon rada na oba av-a izjavili da su im proizvodi potpuno kompatibilni i da se mogu koristiti jedan uz drugi.

svi navedeni programi su besplatni.

ako budeš imao kakvih pitanja u vezi postavki pošalji mi mail, rijetko sam ovdje. karakteran@gmail.com

karma slijepom daje vid
16 godina

Zone Alarm Internet Security 2010.Lagan na resursima, ima uvjerljivo najbolji firewall, a ktome ima u sebi Engine Kaspersky Antivirusa.Nemože bit bolja kombinacija.

EDIT:Nije loše imat i MalwareBytes uz to za svaki slučaj.

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.3.2010 10:35 (SolidSnakeCRO).
16 godina
neaktivan

Odlucio sam se za nod32 4, posto je kaspersky preagresivan, stalno nesto radi, a nod32 4 ni ne primjetim da imam.

16 godina
protjeran

iz iskustva mogu reći da kasperski int. sec. usporava računalo, a moje je novo.

drugo malwarebytes je definitivno precijenjen, imam pro verziju s licencom i nakon njega drugi su mi anti spyware nalazili trojance i još štogod.

treće online scan s esetom prije svega toga nije našao ništa.

norman mi ih je našao 10. nakon svih njih uključujući i bitdefender online scan te superantispyware pro scan and remove + KIS scan and remove trial version.

karma slijepom daje vid
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice