- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nisi me skužio. Gledao sam to neki dan kad je izašlo. Za te sve fixeve znam i to, ali ja želim na svoj USB staviti offline bazu kad dođem negdje, reinstaliram OS, a ne da moram čekati prvo da on odčekira, drugo da downloada, jer nemaju svi brz internet (ja imam 500 kbps u 2016.), da ga samo stavim unutra pokrenem, on odradi svoje i onda naravno povuče ove u međuvremenu izašle. Evo ti primjer ja na svojoj 8.1 imam 299 updatea.
To jedino sa WSUS Offline Update, ne znam za drugo.
Onda ja očito nešto krivo radim.
WSUS isto koristi microsoftov WU servis. Ako ima problema pri spajanju na njega, opet ništa ne odradi. Nekad, dok sam još imao Sedmicu na jednom računalu, imao sam i dobro poznate probleme s update-om. Ono što nije mogao odraditi WU, nije mogao ni WSUS...
Onda ja očito nešto krivo radim.
Imas jos i ovaj program: Windows Updates Downloader
Ako se priča za Windows 7, onda je moj savjet - http://update7.simplix.info/
P.S.: stranica je na Ruskom, koristie Google Translate da nađete download. Ovo instalira sve updateove koji su došli post SP1 na Windows 7. Ovo radi i spasilo me prekjučer da poludim skidajući sve moguće Win7 updateove na računalu koje je zaglavilo na servisu.
Bonus: ima IE11 ugrađen što je bonus point sa moje strane.
Imas jos i ovaj program: Windows Updates Downloader
meni se vise sviđa ovaj mozes birati sto skinuti ( i valjda instalirati)
Hvala, da taj je super za 7, ali ja ne radim sa 7, nego sa 8.1.
Pomažu li antivirusni programi za mobilne uređaje?...i kako se uopće malware nađe na telefonu, je li još uvijek samo ako ga se skine ili postoje i drugi putevi, tzv. drive by i sl.?
Nekada stvarno pomažu. Recimo mene Avast upozori kada skinem neku malicioznu aplikaciju ili adware te ukoliko posjetim neku zaraženu stranicu. Zarazit se možeš na svakakve načine, ne samo instaliranjem aplikacija, možeš se zaraziti i preko exploita koji iskorištavaju propuste u Androidu.
evo jedan sajt koji spominje aviru
http://pcchip.hr/softver/sigurnost/avira-antivirus-pro-2017-preuzmite-besplatnu-verziju/
Za one koji ne znaju da javim, Avast Anti-Ransomware dolazi Q1 2017. Još uvijek nije poznato hoće li se plaćati ili će biti dostupan i besplatnim korisnicima.
Za one koji ne znaju da javim, Avast Anti-Ransomware dolazi Q1 2017. Još uvijek nije poznato hoće li se plaćati ili će biti dostupan i besplatnim korisnicima.
please be free,.. please be free,.. please be free,..
Malo kasnim sa objavom, ali mislim da nekad imam više sreće nego pameti kad su u pitanju licence za internet security pakete (prošli mjesec sam nabavio jedno 10 komada, 6 avast is 1 god 1pc, 3 eset smart security i 1 kaspersky is)
Sad, kako sam si nabavio napokon ESET za kućnu uporabu dođe meni na pamet da skršam Winse (planirano već neko vrijeme, zatrpao sam hard sa svim i svačim, najviše trialovi i takovi shitovi za koje je mrska deinstalacija) i stavim ESSv10 (sve x64 uz par iznimaka u aplikacijama koje koristim, nema još native x64 verzija). Dođe vrijeme aktivacije ključa za kojeg je pisalo (screenshot je dokaz, kupljen na G2A) 1 Year 1 PC
Sad bilo bi sve super i krasno da je i godinu dana licenca, ali ne slijedi pozitivni šok - 1.5 godina te 3 Device licenca (drugi screenshot)
E to se zove sreća kod nabavke
Ista licenca je sad na privatnom računalu te laptopu (na kojem je bio Avast IS, kupljen za privatnu uporabu)
Kaj tebi kad je dosadno kupuješ licence za antivirusne programe?
Sta nije ESET izbacio verziju 10?
Sad sam vidio drugu sliku, gdje je v10.
Sve 5, super kupnja .
Da ti radiš po pravilniku i zakonima kupovao bi ti sve, čak i MS Office
Da barem je dosadno, radi se u firmi gdje sam glavni IT gospon te su ljudi rekli ovako: "Čuj, ako možeš stavi mi nazad ovaj Avast Internet Security, te mi ga crackaj nemam para za original" . Na ovo čim sam čuo crackaj mi je pao mrak na oči, otišao sam na G2A i pokazao cijene. Pristali su platiti tako da eto kak to sad ide kod mene
Situacija je onda Win-Win. Ljudi dobiju original, a ja dobim bonus i pare za licencu
Da ti radiš po pravilniku i zakonima kupovao bi ti sve, čak i MS Office
Da barem je dosadno, radi se u firmi gdje sam glavni IT gospon te su ljudi rekli ovako: "Čuj, ako možeš stavi mi nazad ovaj Avast Internet Security, te mi ga crackaj nemam para za original" . Na ovo čim sam čuo crackaj mi je pao mrak na oči, otišao sam na G2A i pokazao cijene. Pristali su platiti tako da eto kak to sad ide kod mene
Situacija je onda Win-Win. Ljudi dobiju original, a ja dobim bonus i pare za licencu
Aha, to je za firmu, ali ovaj podebljani dio mi nije jasan.
vjerovatno uzima maržu...
vezano za sigurnost windows phone-a 10, dal ima kakvih virusa za tu platformu i dal tamo negdije w defender u pozadini ordinira?
Mozda bolje da pitas u temi WindowsPhone - Općenito
Windows Phone više ne postoji. Sada je Windows 10 Mobile.
dali se win phone racuna onaj s win 8.1 ili je za otpad
Ne razumijem pitanje. Windows Phone postoji u inačicama 7.x, 8 i 8.1. Nakon istih ide Windows 10 Mobile.
o znaci samo je desetka mobile
dali se win phone racuna onaj s win 8.1 ili je za otpad
Za otpad ili da ti bude dummy phone, mobilna 10ka i 8ca nisu međusobno kompatibilne a MS, u praksi, podržava samo 10ku makar 8icu ima preko 75% korisnika. MS logic.
WP 8.1 je službeno podržan do 11. srpnja 2017. godine.