To sam i ja primjetio... Što se preporuča kao alternativa WOT-u?
...pa probaj stavit taj Pandin url filter ili K9 Web protection
Evo video usporedba WOT vs. K9
K9 Web Protection vs. WOTTo sam i ja primjetio... Što se preporuča kao alternativa WOT-u?
K9 Web Protection vs. WOTTo sam i ja primjetio... Što se preporuča kao alternativa WOT-u?
Ima ih (BrowserDefender, WebSecurityGuard, LinkScanner), ali ja bih recimo prije koristio McAfee SiteAdvisor, mada nije što je nekad bio (tako kažu)....
simpa je taj k9, radi ono sto treba. prije 10 dana kada ste ga spominjali, uspio sam cijelu pocetnu malwaredomain listu isklikat kao djigi u ovom videu i nista.
dobro nije bio sam: K9, Wot, Avira WG, Norton DNS.
saroliko drustvo sa sarolikim bazama i sarolikom nacinu rada.
simpa je taj k9, radi ono sto treba. prije 10 dana kada ste ga spominjali, uspio sam cijelu pocetnu malwaredomain listu isklikat kao djigi u ovom videu i nista.
uh, prava šteta što možeš samo dvije DNS adrese upisat u connection properties
mogu u router jos dodat open dns.
mogu u router jos dodat open dns.
U tom slučaju se gleda adresa DNS servera na routeru i ona je aktivna (OpenDNS). Ono što je upisano u TCP/IP Properties mrežne kartice tada ne vrijedi.
Možeš kombinirati. Pod Preffered staviš Nortona, a Alternate je Comodo. Radi Norton, a Comodo preuzima u slučaju ispada Nortona. Možeš staviti više DNS servera pod Advanced->DNS->Add. ;)
ma šalim se, malo sam navrnuo prismrdit
K9 Web Protection vs. WOTprimjeti kako niti jedan link koji vodi na izvršnu wot nije zaustavio niti obavijestio, a to ne radi niti u blocking modu, shame
ma šalim se, malo sam navrnuo prismrdit
na divljem zapadu nista novo
jesi primjetio siketu,kako je podlegao potrosackom ludilu ,te su mu kapitalisticki izrabljivaci uvalili mobitel koji pise po forumu ?
@djigibao
evo i ja nakon nekoliko mjeseci, opet malo VB postavio.
da stvar bude tragicna, tek sam sada shvatio da u biosu imam onu hardversku akceleraviju virtualnih masina. koja bruka reko bi Lazo .
sad rade sve jezgre i sve leti.
Meni niš ne blokira sa Comodo DNS-om!!!
Kaspersky Internet Security 2012 12.0.374 Final
Na istom linku imate i Antivirus također v.12.0.374. Final.
Vidi kako moja Panda to rjesava :
A vidi kako moj Comodo DNS to propušta
Jesi li ti siguran da je to final??
Na Kaspersky stranicama nema nista da je izasla 2012. verzija (cak je i na homepage specijalno Ferrari 2011 izdanje)!
Na devbuilds.kaspersky-labs.com stoji 12.0.0.374 jos od 25. Travnja tako da nevjerujem da Kaspersky nebi tu verziju stavio i na svojim glavnim stranicama!!!
Teško da je to final kad ga nema na oficijalnom sajtu oni bi prvi trebali znati da je izašao
tu vam odbrojava neka 22 sata.
Jesi li ti siguran da je to final??
Na Kaspersky stranicama nema nista da je izasla 2012. verzija (cak je i na homepage specijalno Ferrari 2011 izdanje)!
Na devbuilds.kaspersky-labs.com stoji 12.0.0.374 jos od 25. Travnja tako da nevjerujem da Kaspersky nebi tu verziju stavio i na svojim glavnim stranicama!!!
piše da je Final,a nebi to tek tako objavili da nije istina,no sve ćemo znati dobijemo li službenu objavu od Kasperskog.EDIT:vidite da je ipak izašao,samo još ne službeno.
sva ova razvikanija i glomazna imena, crpe iz twittera (meni drag) i onog govneta facebooka maximum. na kaspersky twitteru svaki sat nesto promrmljaju,pa makar i glupost :)
opcija je i hitman u force breach modu
Ovo je FENOMENALNA STVAR od Hitmana, tako jednostavno a tako učinkovito
opcija je i hitman u force breach modu
Ovo je FENOMENALNA STVAR od Hitmana, tako jednostavno a tako učinkovito
Imao sam posla jednom sa SecurityToolom na jednom laprtopu te ga je MBAM sredio bez problema (tad još nisam znao za Hitmana ).
Ja mislim da ovaj URL filter od Pande ne funkcionira. Nije da sam posjetio neke stranice, ali mi se ne čini da funkcionira jer dvije mi je blokirao WOT, a Pandica mi nije reagirala. Nisam odmah obrisao onaj toolbar, ali to nema nikakve veze. ;))
Testirao sam novu Pandu AV 2012 prije par dana i njen URL filter je blokirao večinu najnovijih Malc0de linkova!!!
Meni je radio odlično
Ja imam samo URL filter instaliran i do sada mi nije se oglasio niti jednom. WOT je blokirao neke stranice, ali može biti i da je lažno od njega jer na urlvoidu samo je WOT detektira, a ostali ne. Pošto imam samo taj URL filter nisam siguran da li on radi, a ne testira mi ga se nego ako što blokira dobro, a ako ne nakon tjedan-dva ide brisanje.
Danas na Giveaway of the Day licenca za program SensiGuard za file/folder enkripcija.
To isto objavio jutros na temi predvidjenoj za takve stvari (Poklon (Giveaway) programi)
Ovo je super Tema ( mam sam ju obilježio za praćenje ), HVALA LAZO
Ja imam samo URL filter instaliran i do sada mi nije se oglasio niti jednom. WOT je blokirao neke stranice, ali može biti i da je lažno od njega jer na urlvoidu samo je WOT detektira, a ostali ne. Pošto imam samo taj URL filter nisam siguran da li on radi, a ne testira mi ga se nego ako što blokira dobro, a ako ne nakon tjedan-dva ide brisanje.
moras razdvojiti nacine rada ta dva servisa. nije sve sto wot zacrveni rootkit na master boot recordu disca :))
oslanja se na zajednicu i nema nikakav u sebi analizator skripti i exploita kao neki avirin webguard...ako vas 10 ocijeni da je moj sajt torrente.smecar.com lose reputacije,jer lazem na sajtu i velicam sebe,to ne znaci da ce posjeta sajtu ugroziti tvoje racunalo.
To sam i ja primjetio... Što se preporuča kao alternativa WOT-u?
K9 Web Protection vs. WOTOvaj K9 je odličan filter a također je "must have" ako netko ima klince koji švrljaju po netu
Možeš kombinirati. Pod primarnu staviš Nortona, a sekundarnu Comodo. Radi Norton, a Comodo preuzima u slučaju ispada Nortona. Možeš staviti više DNS servera pod Advanced.;)
WOW koja ideja koja mi nikada ne bi pala na pamet, bravo Care
Odoh ja odma to isprobat!!!
Znam ovo za WOT, ali sam mislo da netko provjeri te ''ocjene'' od stranica. Nek Panda stoji neko vrijeme i ovako ne smeta, a može samo pomoć.
[EDIT]
Mogu znači istovremeno imat dva DNS-a?
Taj je bolji od ostalih?
Taj je bolji od ostalih?
ja ti vise nigdje na ovoj temi ne koristim pojmove bolji i najbolji :)
hajmo reci ima tradiciju i dobar glas koji ga prati. makar sto se tice servera, bolje je rasporedjen od melihovih i nortonovih,ali i to je manje bitno.