Ultimativna antivirus tema - P&O izdvojena tema

poruka: 48.524
|
čitano: 14.290.776
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Re: Ultimativna antivirus tema - P&O
siketa kaže...

Novi Matousec rezultati.

To se čekalo, mislim da sad stvarno nije u redu tvrdit da je Comodo loš proizvod. Niti više ima tko argumenata, a vjerojatno ni volje za to.

I nažalost, Norton je i dalje standardno loš, valjda će popraviti tu proaktivnu zaštitu u dogledno vrijeme.

...
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.2.2011 21:24 (kingmedo).
15 godina
Ultimativna antivirus tema - P&O

Ima li kakvih novosti o Comodovom rescue cd-u? Zadnje što sam čuo da je u planu,ali ne znam kada bi se trebao pojaviti.

Piracy lives forever!!!
16 godina
odjavljen
kingmedo kaže...
@vexx5555
WOT je add on za firefox koji upozorava na potencijalno opasne stranice. Nesto kao McAfee site advisor ili Norton safe web.

Vidio sam na linku. Meni nepotrebno. Ja koristim IE 8.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
17 godina
vexx5555 kaže...
kingmedo kaže...
@vexx5555
WOT je add on za firefox koji upozorava na potencijalno opasne stranice. Nesto kao McAfee site advisor ili Norton safe web.

Vidio sam na linku. Meni nepotrebno. Ja koristim IE 8.

WOT nije samo za Firefox to je bilo nekad fuckaj ga.{#}{#}

http://www.mywot.com/en/download

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
16 godina
neaktivan
softwaremaniac kaže...

Ima li kakvih novosti o Comodovom rescue cd-u? Zadnje što sam čuo da je u planu,ali ne znam kada bi se trebao pojaviti.

Za sada nema.....

The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch.
15 godina
vexx5555 kaže...
seneka kaže...
comondo je fake

Mislio sam na Comodo. Krivo sam napisao-potkrao mi se tipfeler.

Napravio si još jedan "tipfeler" kada si napisao riječ "sranje" {#}

Jel tako-tako je !!!
15 godina

Uf,jesi nam dao posla za čitanje{#}

Malo mi je bilo čudno da je Simantec svaki test prolazio savršeno dok nisam došao do kraja i pročitao ovo:

"This test was requested by Symantec, which paid Dennis Technology Labs to perform the work and produce the report." he,he,he...

Sa druge strane me ESET ugodno iznenadio{#}

Jel tako-tako je !!!
17 godina

Video test 3 DNS servera (ClearCloud, Norton i Comodo) by Languy99

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode ;-)
14 godina
protjeran
djigibao kaže...

necu ni gledati jer znam da je ocjenio comodo najboljim^^

14 godina
neaktivan
Po meni je nod 32 medju boljima isto kai i kaspersky (uglavnom jako su slicni (zacudo :) ,moje iskustvo je mene natijeralo da instaliram MsAfee Internet Security i po meni nemam nikakve primjedbe,jedino kaj se mora kupiti software.
15 godina
BlaBlaLaLa kaže...
djigibao kaže...

Nisam pogledao ali dam se kladit da nije!!!

Jel tako-tako je !!!
14 godina
protjeran
andi.cro kaže...
BlaBlaLaLa kaže...
djigibao kaže...

Nisam pogledao ali dam se kladit da nije!!!

sad sam bas pogledao^^ nemogu vjerovati da je lik prvi put rekao da se nije bas dokazao^^ ubit ce ga melih hahaha

17 godina
CleraCloud oko 20%, Norton oko 30%, Comodo 0%!...za one lijene gledanja ;-)
Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode ;-)
17 godina
nisam lijen,ali sam na mobitelu. cega 20 posto? blokiranih domena? CC je legenda.hvata on 60posto domena starih sat-dva.
http://hr.wikipedia.org/wiki/HNK_Hajduk_Split
15 godina
torrente kaže...
nisam lijen,ali sam na mobitelu. cega 20 posto? blokiranih domena? CC je legenda.hvata on 60posto domena starih sat-dva.

ClearCloudov DNS je blokirao 3 od 14 linkova, a Nortonov 4 od 13 u ovom testu.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
17 godina

Ovak, jedno pitanje; dal mi je dosta samo Avast free?

Inače sam godinama uz njega imal i Comodo (također free) kao firewall i radilo je savršeno.

Sad imam izuzetno slab komp [Celeron 1.1GHz, 768DDR, TNT2 Riva) pa hoću što manje toga da mi se sve skupa odvija kolko-tolko brzo.

Kaj mislite?

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
16 godina
odjavljen
Armor kaže...

Inače sam godinama uz njega imal i Comodo (također free) kao firewall i radilo je savršeno.

Sad imam izuzetno slab komp [Celeron 1.1GHz, 768DDR, TNT2 Riva) pa hoću što manje toga da mi se sve skupa odvija kolko-tolko brzo.

Kaj mislite?

To je dovoljno, eventualno WOT na browser. Ako ti je Avast! dovoljno lagan, nemaš problema onda.

...
17 godina
kingmedo kaže...
Armor kaže...

Kaj mislite?

To je dovoljno, eventualno WOT na browser. Ako ti je Avast! dovoljno lagan, nemaš problema onda.

Evo skinul sam i instaliral WOT addon za FF.

Stavil sam ono Basic i sad me traži registraciju, da se regam?

17 godina
neaktivan
Armor kaže...

Kaj mislite?

Ja ti preporučam da staviš Pandu Cloud (lagana i odlična u detekciji po testovima na webu) i WOT na internetski preglednik i imaš odličnu zaštitu. Možeš još povremeno skenirat s SASP-om (ne treba instalaciju) ili MBAM-om i miran si.

[EDIT]

Podesi WOT ovako kako je na slici. Desna tipka na ikonu u Firefoxu, Setting, Warnings, Custom i zatim klikni na ''prekidače''. Ne treba registracija.

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.2.2011 18:50 (Razer_Copperhead).
16 godina
odjavljen
Armor kaže...
kingmedo kaže...
Armor kaže...

Kaj mislite?

Evo skinul sam i instaliral WOT addon za FF.

Stavil sam ono Basic i sad me traži registraciju, da se regam?

Ne trebaš se registrirat, tj. ako hoćeš možeš jer to služi jedino da ocjenjuješ stranice ako želiš.

Ako staviš na blocking mode u settings stalno češ vidjeti iritantni "load" tijekom učitavanja stranica, ali ako ti ne smeta puno je sigurnije.

...
17 godina

Puno hvala, stavil sam onak ko na slici i stavil "kvačicu" na svih 5 boxeva.

Znači, Avast i WOT i mogu komotno surfati {#}

17 godina
neaktivan
Armor kaže...

Puno hvala, stavil sam onak ko na slici i stavil "kvačicu" na svih 5 boxeva.

Znači, Avast i WOT i mogu komotno surfati {#}

Da, možeš slobodno surfat, a ja ti ipak preporučam bar jednom tjedno provjeru sa SASP-om za svaki slučaj. Imao sam kombinaciju Avasta i WOT-a te Avire i WOT-a i nikakvu gamad nisam pokupio s niti jednom kombinacijom (takvu kombinacija koristim i na računalima koje održavam i koji se iznajmljuju za surfanje internetom uz iznimku par njih na kojima je još i ThreatFire). :))

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.2.2011 11:25 (Razer_Copperhead).
16 godina
neaktivan

FYI, konfiguracija CISa na Matousec testu:

1) Proactive security (default je Internet security)

2) Sandbox disabled (default je enabled)

The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch.
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.2.2011 13:35 (siketa).
17 godina
neaktivan

Norton Internet Security 2011, moj drugi prevention test u tri dijela je napravljen a možete ga pogledati u full screenu 720p ovdje, dojmovi i nisu nešto a ukoliko pogledate ovu testing sagu saznat ćete i zašto... {#}

7 Norton je failao
3 tester je failao
4 i Norton i tester su failali
0 Norton je super
4 Tester je super (preporuka)
http://www.youtube.com/user/Anarchitektur
16 godina
neaktivan

Čovječe,

koliko pop-upova!!! {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.2.2011 14:08 (siketa).
17 godina
neaktivan
siketa kaže...

Čovječe,

koliko pop-upova!!! {#}

Eh, malo sam ga tweaknuo, po difoltu zaraza bi bilo puno više... {#}

16 godina
neaktivan

Baš bih volio da se jave ovi koji su stisnuli da si failao i objasne što i kako kad su već toliki stručnjaci....

17 godina
siketa kaže...

Baš bih volio da se jave ovi koji su stisnuli da si failao i objasne što i kako kad su već toliki stručnjaci....

i mene zanima, test je dobro odrađen, norton je failao

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
17 godina
meni je super svaki juzer koji ulozi trud i pravi snimak za tubu,i to jos temeljit.nije isto kliknut njemu hvala i bezveznjaku sa lejm mantranjem.ja sam ovo zadnje,da je tester ok,a jos sam na mobu i rado pogledam veceras.
http://hr.wikipedia.org/wiki/HNK_Hajduk_Split
17 godina
neaktivan
torrente kaže...
meni je super svaki juzer koji ulozi trud i pravi snimak za tubu,i to jos temeljit.nije isto kliknut njemu hvala i bezveznjaku sa lejm mantranjem.ja sam ovo zadnje,da je tester ok,a jos sam na mobu i rado pogledam veceras.

S ovim se slažem jedino ako zanemarim činjenicu o tome kako me precjenjuješ a sebe pak podcjenjuješ{#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice