Ultimativna antivirus tema - P&O izdvojena tema

poruka: 48.524
|
čitano: 14.292.650
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Re: Ultimativna antivirus tema - P&O
seneka kaže...
comondo je fake

Mislio sam na Comodo. Krivo sam napisao-potkrao mi se tipfeler.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
17 godina
@vexx
Po mojim testiranjima na raznim "pravim" i "virtualnim" masinama (od cpu 1.6-3.0, ram od 768mb-4gb) Avast ima najmanju potrosnju ram-a (cca. 30-40mb) dok Avira trosi cca. 100mb ram-a.
Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode ;-)
16 godina

Avast je sranje? Ne pričaj gluposti. To što je napravio  starijoj  mašini je *nestručno rukovanje*, Avast je uvik bio dobar av , pa pogledaj mu Web Štit.. rastura {#}

Uz to mala potrošnja Ram memorije kako je kolega napisa povrh.

Još svojom bodriš me lepotom za druge slep sam o tom potom jer znam, zauvek blizu si =)
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.2.2011 19:59 (jukiii).
17 godina
neaktivan
Ultimativna antivirus tema - P&O

Evo zadnjih dana sam imao nešto vremena pa sam napravio i ja dva youbito filmića odnosno jedan u dva dijela, pola sata čiste dosade... pa pogledajte kako to tweakani CIS 5.3 radi u mojem prevention testu

TIP gledajte u full screenu 720p

...aaargh... stisnite TU i hvala jer to ne mogu učiniti samome sebi
16 godina
neaktivan
djigibao kaže...
@vexx
Po mojim testiranjima na raznim "pravim" i "virtualnim" masinama (od cpu 1.6-3.0, ram od 768mb-4gb) Avast ima najmanju potrosnju ram-a (cca. 30-40mb) dok Avira trosi cca. 100mb ram-a.

nešto si pobrkao,toliko troši  i avira,a s instalacijom i procesima uzme 100 mb

edit:avirini procesi u pripravnosti,s tim da je tu rambox fulao jedan njen proces,sched.exe,avirin update scheduler

http://www.youtube.com/watch?v=FoDhXMV3jaY
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.2.2011 0:29 (seneka).
15 godina
seneka kaže...
djigibao kaže...
@vexx

Tipfeler?

djigibao je to i rekao...vjerojatno mislis na Avast?

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
neaktivan
win32 kaže...

Tipfeler?

djigibao je to i rekao...vjerojatno mislis na Avast?

ne znam baš,koliko sam ja shvatio djigibao je rekao da avira troši 100 mb po procesima u tasku,a avast 30/40,na to se odnosio moj komentar
da to nije točno

16 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...

Evo zadnjih dana sam imao nešto vremena pa sam napravio i ja dva youbito filmića odnosno jedan u dva dijela, pola sata čiste dosade... pa pogledajte kako to tweakani CIS 5.3 radi u mojem prevention testu

Izvrsno! {#}

Predlažem da staviš linkove na Comodo forum.

Preporuka za testere: najbolji "izvor" malwarea vam je malc0de database. {#}

The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch.
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.2.2011 21:21 (siketa).
16 godina
neaktivan
siketa kaže...

meni one stranice koje su po wotu prijavljene s najviše virusa,al testiram na pravoj mašini

16 godina
neaktivan
The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch.
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.2.2011 21:43 (siketa).
17 godina
neaktivan
siketa kaže...

btw. može se vidjeti u favoritima na 5.02 u drugom dijelu uz još poneki link koji bi mi u nekoj prilici zatrebao za test, međutim nije bilo vremena za malc0de jer bi to pojelo još kojih 15 minuta sudeći po mojoj sporosti, ukoliko kome treba kakav link sa malwareom nek se javi na pp, također ukoliko tko ima kakav zanimljiv link nek ga dropa u pp...

TIA

...aaargh... stisnite TU i hvala jer to ne mogu učiniti samome sebi
16 godina

Besplatna licenca na godinu dana za dr.Web. Prvi put čujem za ovaj proizvod, zna li neko valja li čemu.

Demokratija je kada dvije budale imaju više prava nego jedan pametan.
17 godina
seneka kaže...
djigibao kaže...
@vexx

edit:avirini procesi u pripravnosti,s tim da je tu rambox fulao jedan njen proces,sched.exe,avirin update schedule

Evo slike CIJELE potrosnje Avasta

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode ;-)
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.2.2011 0:45 (djigibao).
16 godina
neaktivan
djigibao kaže...

Evo slike CIJELE potrosnje Avasta

kad bi to bilo točno on bi bio najlakši av svih vremena s instalacijskim fajlom od 56 mb !?
nemoj me tjerati da ga instaliram pa stavim slike task managera prije i poslije instalacije,i koliko on ram-a uzme za sebe

17 godina
Slobodno instaliraj pa ces vidit, najlaksi je od svih sto sam probao (a probao sam ih dosta).
16 godina
neaktivan
djigibao kaže...
Slobodno instaliraj pa ces vidit, najlaksi je od svih sto sam probao (a probao sam ih dosta).

ja znam da klasični antivirusi uzimaju u prosjeku 100 mb rama,to se odnosi na aviru,avg i avast,cis uzme 150.. to što vi gledate u task manageru njihove procese pa mislite da je to sve,to je vaš problem..uostalom nije ni bitno
peace brate..

14 godina
protjeran

dobar je :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.2.2011 13:27 (BlaBlaLaLa).
17 godina
neaktivan

Je li mi potrebno od Panda toolbara kada instaliram Pandu Cloud? Instalirao sam je i maknuo Aviru i jedino dobro je što sam dobio 3-4 sec. brže bootanje, a potrošnja RAM-a mi je ista kao i s Avirom.{#}

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
17 godina
Panda toolbar ti je nepotreban, rađe si stavi wot.
17 godina
neaktivan
djigibao kaže...
Panda toolbar ti je nepotreban, rađe si staviwot.

To, naravno, imam već godinama. :))

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.2.2011 13:31 (Razer_Copperhead).
16 godina
odjavljen

A što je to wot?

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
17 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...

A što je to wot?

Evo vidi.

16 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...

A što je to wot?

17 godina
razmatraju za verziju 1.5,separirat webshielt od toolbara. Za sada ako se nestavi tool,nema ni web filtriranja.premda se u revouninstallu moze izbrisat toolbar,a ostavit shield. 555 upisi 'web of trust' i to stavi u preglednik.
http://hr.wikipedia.org/wiki/HNK_Hajduk_Split
17 godina
Avira vs. Avast - potrosnja

Evo samo da se rijese neke nedoumice u vezi potrosnje Avire i Avast-a.

Test je rađen na virtualnom kompu sa svjeze instaliranim XP-om, napravljen Snapshot, instaliran jedan antivirus, onda vracanje snapshot-om i instaliran drugi antivirus. Na slikama imate potrosnju bez antivirusa, potrosnja sa Avirom i potrosnja sa Avastom.

Potrosnja bez antivirusa:

Potrosnja Avire:

Potrosnja Avast-a:

16 godina
odjavljen
@vexx5555
WOT je add on za firefox koji upozorava na potencijalno opasne stranice. Nesto kao McAfee site advisor ili Norton safe web.
...
16 godina
neaktivan
Re: Avira vs. Avast - potrosnja
djigibao kaže...

Evo samo da se rijese neke nedoumice u vezi potrosnje Avire i Avast-a.

Test je rađen na virtualnom kompu sa svjeze instaliranim XP-om, napravljen Snapshot, instaliran jedan antivirus, onda vracanje 

evo stari nisam mogao izdržati pa sam ga instalirao na ovu svoju staru kantu
i moram priznati da si bio u pravu(u brojkama i teoriji),stavljam slike prije i poslije instalacije avasta,inače instalacija ide prilično brzo,sve je ostavljeno po defaultu,znači cijeli suite je u pogonu,kreira doduše dosta veliki file od 132 mb,kod dizanja skoro da nema usporavanja,kod otvaranja aplikacija neznatno,kao i kod surfanja
e sad bi ga trebao ostaviti da vidim kako utječe na ostale performanse računala,a to mi se neda,pa ću ga pomesti u revu
to sad radi uz online firewall na toj slaboj konfiguraciji,i to sasvim solidno

zašto ima file duplo veći od avire je manje više logično,to je suite
ne znam da li sam uopće imao aviru na ovoj konstelaciji s online armorom,ali pošto sam več rekao da nemam namjeru koristiti nikakav antivirus ne ću sad to isprobavati..,a i bilo bi interesantno možda jedino meni{#}

zaključno:ipak bi uz neki jači hips stavio aviru s kojom imam odlično iskustvo, onako "ogoljena" je sasvim dovoljna,i to ću i dalje preporučivati
oni koji žele koristiti samo antivirus avast je odličan izbor

prije instalacije avasta prije instalacije avasta

nakon instalacije avasta nakon instalacije avasta
veličina avastovog fajla veličina avastovog fajla
16 godina
neaktivan

što se tiče deinstalacije avasta u revo uninstalleru protekla je bez ikakvih problema,prije toga su ugašene sve njegove komponente,što on uz upozorenja ugodno omogućuje
čistači registra nalaze par stavki,restart i to je to..

namjerno ne editiram gornji post jer mi zna izbrisat slike{#}

16 godina
neaktivan

Novi Matousec rezultati.

17 godina
siketa kaže...

Novi Matousec rezultati.

Treba naglasit za PC Tools Internet Security 2011, to je zapravo rezultat isti koji ima Pc Tools Firewall Free 7 radi se o istom HIPS ili Proactive modulu normalno kaj drugo.{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice