- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
@siketa - daj piši malo jednostavnije da te svi razumiju
Kaj nije jasno?
@siketa - daj piši malo jednostavnije da te svi razumiju
Kaj nije jasno?
ma manje više je sve jasno,ali piši na jednostavnije i koristi hrvatske inačice,kakava je korist od toga ako te 95 posto ljudi ne kuži?
ne znam više tko je rekao . "piši i govori da te magarac može razumijeti"..to je umjetnost,a korist je višestruka
Ovdje ta mogućnost postoji (checkbox) i to je velika razlika.
Takav je isto jedan Glary Utilities i sav Piriformov portfolio (postoje slim buildovi , ali su zakopani na webu pod "builds pageom").
Tacno, ali prilikom dig. potpisivanja ili prilikom whitelistanja gledaju se svi aspekti nekog programa. Ako se izuzme to sto je program (naravno) nije maliciozan sledece sto se analizira je njegova EULA i to da li doticni program donosi ekstra dodatke koji nisu od istog vendora a ako ih donosi da li su vidljivo i dovoljno jasno oznaceni. I ono najbitnije da li taj dodatak pokusava promjeniti home page
Kod ImgBurna to nije slucaj, Ask toolbara nema u EULA-i, i...ja bih rekao...Ask se prilicno podlo potura pod nos neiskusnim korisnicima [oni sto znaju instalirati Next-Next-Next---OK] zato sto je oznacen po defaultu.
Zanimljivo!
Ovih sam dana skidao s MDL i ono što nije Avira security suite prepoznala slao sam na njihovu analizu.Kada su provjerili i to jako dugo im je trebalo javili su mi da je to Malwar i ok.Ali kada se ta gamad ide ponovo skinuti ili preskenirati Avira ne reagira.Sad dali nisu dodali u update ili nešto drugo?
Što se tiče slanja na analizu Bitdefenderu tu ide jako brzo tj provjere te kad se ide skenirati Bitdefender javi da je Malwar.
Što je to s Avirom ili ja nešto ne radim dobro?
Comodo AV je CIS bez firewalla.....dakle AV+HIPS+sandbox.
Sad, ako je to "nije bogznašta", šta su tek onda ostali "čistokrvni" antivirusi?
Možda si mislio na detekciju, ali u smislu prevencije je među najboljima (ako ne i naj).
Mislio sam ovako: ako čovjek hoće samo antivirus onda nek stavi samo antivirus(avira - koju je sam spominjao), a ako se odluči za comodo av koji ima sandbox, hips itd. onda nek stavi kompletan cis koji uključuje i firewall(neće mu ni on uz to sve smetati, i njega je sam spominjao). Da mislio sam na detekciju koja nije bogznašta u usporedbi s ostalim av - čisto informativno čovjeku! Čitam gore i ponovno ovdje i mislim da sam isto napisao!
Friško instalirani windowsi, comodo time machine, online armor i mamutu
i ništa više, samo neki ondemand u portable izdanju povremeno i eto
koja je trenutno najbolja zaštita za PC?
Kakav ti je Comodo Time Machine? Jesi koristio vec program?
Hehehe...mogao bih si instalirati skoro sav OS od Comodo palete proizvoda...vidim da polako pokrivaju bas sve, jedino nisam vidio neki "burner".
Kakav ti je Comodo Time Machine? Jesi koristio vec program?
jesam prije, izvukao me više puta, odličan ako ga se zna koristiti
Višeslojna zaštita. Znači dobar firewall (Comodo ili Online Armor, ne možeš fulati), dobar antivirus (Avira ili Avast), sandbox (sandboxie) i WOT.
Poznati su po brzim ispravkama FP-ova....
Kaj ce ti Mamutu uz Online Armor Firewall cemu to uopce.
Kaj ce ti Mamutu uz Online Armor Firewall cemu to uopce.
a eto kada nemam AV, a i službena je izjava da se ne ''kolju''
edit: ovaj je dosadniji sa popupovima, ali su mnogo informativniji
Za Comodo-ljupce
There will be a LIVE Webcast KillSwitch Demo by Melih Abdulhayoglu, Comodo CEO and chief security architect.
Click the link below to watch the LIVE broadcast from RSA Conference 2011 in San Francisco, CA at 8:30pm EST / 5:30pm PST today:
http://www.comodo.tv/uncategorized/comodo-live-rsa-convention-san-francisco/
Za Comodo-ljupce
by Melih Abdulhayoglu Dozivotno besplatno Heineken pivo za onog tko zna pravilno izgovoriti Melih Abdulhayoglu
Za Comodo-ljupce
by Melih Abdulhayoglu Dozivotno besplatno Heineken pivo za onog tko zna pravilno izgovoriti Melih Abdulhayoglu
...moze meni
Nova verzija
Change Log
* Active Task
You'll notice more information available on our list of Active Tasks. Sorting on the module ID you’ll be able to see which DLL files are used by running tasks. You'll find two new columns and on newer versions of Windows with additional information. Over the years this has been a popular request and we will continue to add information which is useful to all users. Active Tasks is usually the first place you'll check to remove any unwanted programs from reappearing so the more information the better.
* ZeroDay Alerts
WinPatrol 2011 responds far better to repeating alerts from unknown sources. These infiltrations can happen to anyone just having a vulnerable application on their computer. Files which are repeating alerts are also tracked to provide quicker creation of PLUS Info for new threats.
* Delayed Start
This new feature is proving to be very popular with new users. We fixed a bug on 64 bit systems when moving programs from the Startup Programs list to Delayed Start.
* Services
Display bug fixed when changing startup status. Fixed bug in 64 bit Windows when displaying non-Microsoft Services only.
* Activation
Corrected Internet error message when trying to activate PLUS features. We obviously want to make it as easy as possible to upgrade from the Free Edition to WinPatrol PLUS. We continue to make it a great deal even for folks short on cash and the future of WinPatrol really depends on continued support from our PLUS members.
Ne pritiskaj gumb "ON" i nemaš beda
Jos jedan Panda Cloud 1.4 Free Antivirus Test and Review
(Panda je prosla jako dobro iako nije testirao niti jedan Fake AV link)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
... i Trend Micro Titanium 2011 prevention test
(sa dobrim web filterom i malo manje dobrom realnom zastitom, ne slaze se sa MBAM-om)
ok a sto s avastom na ovom testu je nnajbolji
Avast je sranje. Isto kao i AVG i Comodo. Trebaš vidjeti šro naprave starijoj mašini-to je za ne povjerovati!!! Komp ni radit ne može kako spada.
EDIT: maknuo sam tipfeler
evo da javim dobio drweb mobile, i drweb av licence
Avast je sranje. Isto kao i AVG i Comondo. Trebaš vidjeti šro naprave starijoj mašini-to je za ne povjerovati!!! Komp ni radit ne može kako spada.
možeš pojasnit ovo? Ja koristim Avast jako dugo kao i ostatak moje obitelji i nikad problema.Na poslu se koristi Avira,no smatram da su oba AV-a izvrsna zaštita protiv gamadi,pogotovo u kombinaciji s recimo OA-om.
comondo je fake
Odi u bilo koji ured, bolnicu, školu koja ima starije kompove (bilo koja) i stavi na te kompove bilo koji od av softvera koji sam naveo-ako uspiješ riješit stvar u menje od 12 sati, skidam ti kapu.
Jos jedan Panda Cloud 1.4 Free Antivirus Test and Review
(P anda je prosla jako dobro iako nije testirao niti jedan Fake AV link)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
... i Trend Micro Titanium 2011 prevention test
(sa dobrim web filterom i malo manje dobrom realnom zastitom, ne slaze se sa MBAM-om)
Svaka čast za aktivnost i sve, ali molim te kada napraviš svoj test lijepo napiši da si ti pravio test, a ovo prenošenje linkova s YT-a nema smisla jer svatko može upisat u google "Pand cloud av test".
NHF.