Ultimativna antivirus tema - P&O izdvojena tema

poruka: 48.524
|
čitano: 14.278.963
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Ultimativna antivirus tema - P&O
rambox kaže...

WOT je napudral nos i Vipre a pudra i ostalima, dok Bitdefender smišlja neke svoje kerefeke i ostali isto tak WOT ko obicno radi svoj posel za 0 kuna vec odavno kaj drugo.{#}{#}

Sjetio sam se komentara(mislim da je tvoj bio) u svezi onog maila od clear clouda gdje kažu kako blokiraju

sve co.cc jer tamo ima more potencijalno opasnih linkova:"nek blokiraju i fejsbook!"

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.11.2010 0:52 (brixy).
16 godina
neaktivan
rambox kaže...

WOT je napudral nos i Vipre a pudra i ostalima, dok Bitdefender smišlja neke svoje kerefeke i ostali isto tak WOT ko obicno radi svoj posel za 0 kuna vec odavno kaj drugo.{#}{#}

odavno sam rekao postoji samo vrijeme prije i nakon instalacije wota

17 godina
neaktivan
Ultimativna antivirus tema - P&O

Da li vam je stigla ponuda iz Pande za 50% popusta?

[edit]

Popust vazi za Panda Clod Pro

Cijena uz popust 15 USD

Kod za popust: CPNCAV50

Bruce Willis and explosions have a long history of friendly cooperation
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.11.2010 1:01 (Lazarus Long).
17 godina
brixy kaže...
rambox kaže...

Sjetio sam komentara(mislim da je tvoj bio) u svezi onog maila od clear clouda gdje kažu kako blokiraju

sve co.cc jer tamo ima more potencijalno opasnih linkova:"nek blokiraju i fejsbook!"

Je samo kaj Clear Cloud ne smije direkt blokirat Fejsbruk, ko niti svi drugi jer se tu vrti velika lova.{#} Koga briga za one nasumicne naivne ljude koji nastradaju od gamadi, a gamad postave hakeri to nikog ne zanima previše ostalo je bitno. Zašečereni Steve ionak zna da je to nemoguce zaštitit kak treba a ostalo pokrpaju odvjetnici, ak korisnik sam ne pazi kaj dela i ne zaštiti se onda nista uzdaj se use i gotovo opreza nikad dosta pa onda je ok.{#}{#}

15 godina
protjeran

strašni pop-upovi CIS-a prilikom instalacije i korištenja programa

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.11.2010 1:02 (RaNzO).
17 godina
neaktivan
stjepanzg kaže...

Tko mi dokaže suprotno platim mu licencu za bilo koji plaćeni program.

Evo ti dokaza:

Comodo je Norton za siromahe

{#}

Bruce Willis and explosions have a long history of friendly cooperation
15 godina
protjeran
rambox kaže...
brixy kaže...
rambox kaže...

Sjetio sam komentara(mislim da je tvoj bio) u svezi onog maila od clear clouda gdje kažu kako blokiraju

Je samo kaj Clear Cloud ne smije direkt blokirat Fejsbruk, ko niti svi drugi jer se tu vrti velika lova.{#} Koga briga za one nasumicne naivne ljude koji nastradaju od gamadi, a gamad postave hakeri to nikog ne zanima previše ostalo je bitno. Zašečereni Steve ionak zna da je to nemoguce zaštitit kak treba a ostalo pokrpaju odvjetnici, ak korisnik sam ne pazi kaj dela i ne zaštiti se onda nista uzdaj se use i gotovo opreza nikad dosta pa onda je ok.{#}{#}

blokira ih comodo dragon block

17 godina
Lazarus Long kaže...

[edit]

Cijena uz popust 15 USD

Ja još drzim na hladnom onu licencu za Pandu Cloud AV Pro, od 1 godine kaj se djelila stoji i ceka dobro ce nekom doc meni ne treba normalno.{#}{#}

16 godina
neaktivan

Tvrde da će taj safego čuvati i inbox(ta opcija je isključena - zasad)

Evo sad sam onaj isti link poslao sam sebi u inbox isključio WOT proskenirao profil

sa safegom, nije ništa prijavio i bez problema otišao na tu stranicu.

Na zidu link nakon scana prijavi i to u svojim opcijama dok ste vi već na toj starnici - fail, a i zbunjoza

jer VT i URLvoid po svome

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.11.2010 2:00 (brixy).
15 godina
neaktivan
rambox kaže...
Lazarus Long kaže...

[edit]

Cijena uz popust 15 USD

Ja još drzim na hladnom onu licencu za Pandu Cloud AV Pro, od 1 godine kaj se djelila stoji i ceka dobro ce nekom doc meni ne treba normalno.{#}{#}

Ja ih imam jos oko 20   {#} 

17 godina
RaNzO kaže...
rambox kaže...

To nije blokiranje vec upozorava na neke sigurnosne kerefeke, glede SSL enkripcije i tak to dalje i normalno da je u pravo itekak s obzirom kaj sve ima na Fejsbruk.{#}

http://slike.hr/slike/comododragon_b1963.jpg.html

17 godina

koja opca litanija oko svega.

napisao vam je covjek gore...sve to sto trabunjate je za skrtace i skupljace pvc ambalaze.

da vam je dat nis-a,samo bi mu buljili u sucelje i dobijali erekciju 3-4 sata dnevno.

Say comodo again. Say comodo again! I dare you! I double-dare you, motherfucker! Say comodo one more goddamn time!
17 godina

vidi ovoga sa halucinacijama.

boze likova.

Say comodo again. Say comodo again! I dare you! I double-dare you, motherfucker! Say comodo one more goddamn time!
16 godina
neaktivan

Evo došao novi malwarebytes 1.50

15 godina
neaktivan
brixy kaže...

Evo sad sam ga nadogradio, odradio brzu provjeru trebalo mu je 3.09 min: da skenira 130734 objekta.

dosta brze skenira nego prije; vidim da su dodali i upozorenje ako je baza podataka zastarjela.

16 godina
neaktivan
mario1990 kaže...
brixy kaže...

Evo sad sam ga nadogradio, odradio brzu provjeru trebalo mu je 3.09 min: da skenira 130734 objekta.

dosta brze skenira nego prije; vidim da su dodali i upozorenje ako je baza podataka zastarjela.

Brži{#}! ovo je iz trećeg puta, pola minute brže nego iz prvoga, na prijašnjoj verziji scan mi je trajao oko 4min(duplo brže)

evo šta je novo

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.11.2010 3:05 (brixy).
15 godina
neaktivan
brixy kaže...
mario1990 kaže...
brixy kaže...

Brži{#}! ovo je iz trećeg puta, pola minute brže nego iz prvoga, na prijašnjoj verziji scan mi je trajao oko 4min(duplo brže)

evo šta je novo

Kod mene je na verziji 1.47 scan trajao oko 6 min. 

16 godina
neaktivan
seneka kaže...

zašto?pa avira ima najbolju detekciju,bolju i od comoda i avasta

Usudio bih se reći da GData (Avast+BitDefender) ipak ima mrvicu bolju detekciju.

EDIT: Izašao SpyShelter 5.0

You talkin' to me? You talkin' to me? You talkin' to me? Then who the hell else are you talkin' to? You talkin' to me? Well, I'm the only one here. Who do the f--k do you think you're talking to?
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.11.2010 8:17 (siketa).
16 godina
neaktivan
mikica1 kaže...
super, možeš meni kupiti licencu onog što ja odaberem za kupnju, midslim,obzirom da sam se prvi javio. jer svašta si ti tu nadrobio. i kad kažeš najbolji, onda lijeo reci, da te svi mi razumijemo po čemu je to najbolji, u detekciji možda? joj, joj, joj........je sve što ti imam reći.

Čovjek misli na zaštitu, ne na detekciju. Iako bi ovo s DACSom ubrzo moglo postati istina.

Mika, ne vidim nikakav dokaz kontra da bi ti čovjek kupio licencu???

mario1990 kaže...

Kod mene je na verziji 1.47 scan trajao oko 6 min. 

Kaj nije zadnja stabilna verzija bila 1.46?

You talkin' to me? You talkin' to me? You talkin' to me? Then who the hell else are you talkin' to? You talkin' to me? Well, I'm the only one here. Who do the f--k do you think you're talking to?
15 godina
protjeran
rambox kaže...
RaNzO kaže...
rambox kaže...

To nije blokiranje vec upozorava na neke sigurnosne kerefeke, glede SSL enkripcije i tak to dalje i normalno da je u pravo itekak s obzirom kaj sve ima na Fejsbruk.{#}

http://slike.hr/slike/comododragon_b1963.jpg.html

a wot blokira? :D

15 godina
protjeran
torrente kaže...

koja opca litanija oko svega.

napisao vam je covjek gore...sve to sto trabunjate je za skrtace i skupljace pvc ambalaze.

da vam je dat nis-a,samo bi mu buljili u sucelje i dobijali erekciju 3-4 sata dnevno.

koliko snobovskih postova, za ne povjerovati...

"moj kvarc je vrijedniji od tvog dijamanta jer sam ga ja platio 5 milijardi $, a ti si dijamant našao u prirodi...

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.11.2010 8:50 (RaNzO).
15 godina
protjeran

test najpopularnijih free antivirusa. sastoji se od 2 dijela, prvi je skeniranje foldera s preko 2000 virusa, dakle test kakav većinom radi AV comparative, a drugi dio je proactive test, tj. pokretanje nekoliko preostalih fileova nakon skeniranja, tj. koje AV NIJE pronašao. ovaj test zapravo zorno pokazuje koliko su klasični AV-i slabašni. mogu oni detektirati (mikice) i 99%, ali u onih 1% je hrpa malvera koji će te zaraziti (točka).

možda bi se promijenio koji postotak u korist nekog drugog AV-a kad bi se uzelo još više primjeraka na testiranje, ali osnovnu informaciju možete dobiti koliko ćete biti zaštićeni ako se pouzdate na klasični AV...

video1

video2

video3

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.11.2010 9:31 (RaNzO).
16 godina
neaktivan
siketa kaže...
seneka kaže...

zašto?pa avira ima najbolju detekciju,bolju i od comoda i avasta

Usudio bih se reći da GData (Avast+BitDefender) ipak ima mrvicu bolju detekciju.

pa dogovori smo se da se g-data i trustport ne računaju zbog multiengine-a :))

16 godina
neaktivan

Pa naravno da nema argumente na ono što sam rekao jer to je točno. A ja uopće ne razglabam o plaćenom i besplatnom softveru nego o tome da tvrdim da je to najbolji softver od svih softvera koji se trenutno nude na tržištu, bilo plaćenih, bilo besplatnih. Mislim da će se mnogi složiti smanom. A tko misli suprotno, napravimo relevantni test pa ćemo vidjeti tko je u pravu.

Stjepan
16 godina
neaktivan
stjepanzg kaže...

Pa naravno da nema argumente na ono što sam rekao jer to je točno. A ja uopće ne razglabam o plaćenom i besplatnom softveru nego o tome da tvrdim da je to najbolji softver od svih softvera koji se trenutno nude na tržištu, bilo plaćenih, bilo besplatnih. Mislim da će se mnogi složiti smanom. A tko misli suprotno, napravimo relevantni test pa ćemo vidjeti tko je u pravu.

Oh, ne! Još jedan zadojeni pripadnik "inteligencije"....{#}

Ne daj se, Štef! {#}

Nema šanse da ćeš dočekati test jer kontra tabor već kaki u gaće.....{#}

Samo ćeš dobiti izmotavanja....probao sam već puno puta, ali feedback na testove je bio čista nula. {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.11.2010 10:42 (siketa).
16 godina
neaktivan

za početak, hvala svima na odovorima i savjetima {#}

ali nije to još gotovo! {#} instalirala sam wot i keyscrambler (koristim firefox, nemam fejs {#} ), e sad čitala sam kako funkcioniraju, pa me zanima

1. wot detektira kao sumnjive stranice, znači ne idem na one koje su značene crveno. i to je to?  ili?

2. dali keyscambler kriptira i moje pasworde koje nisam tipkala tj one koje sam namjestila da mi ff zapamti? (pretpostavljam da ne,ali ko pita ne skita)

3. sas i mbam sam skinula, nisam isntalirala, jer me zanima jel neće biti međusobnih problema sa avastom i njima?

4. vidjela sam da se tu i tamo spominje avira umjesto avasta. pa jel bi mi onda možda bila bolja?

kužim da je to sve dosta subjektivno i svaki cigo svoga konja hvali tj čovjeku je najbolji av onaj koji on koristi, pa sad bi ja kao trebala vidjeti koji meni bolje paše.

ali meni je isto kad mi bilo koji prog kaže evo super našo sam i obriso sam. ja onda mislim da sam sigurna a ono banana...  ako kužite kaj hoću reći :D 

nadalje {#}

@logic - nemoj se ljutiti ali kaj to znači "napravi image diska" i kako se to radi i zašto?

@ kingmedo - pročitala sam onaj tvoj veliki post ali mi nije pomogao da se odličim za neki konkretni av :(

@rambox - hvala, bacila sam oko, ali taj popis je ogroman, pa kad ću nešto ciljano tražiti budem tamo prvo pogledala

@ranzo - skužila sam da je kaspersky jedan od boljih, a za comodo sam čula tek kad sam počela malo tražiti (mislim jasno da nemora biti ako ja nisam čula za njega da nevalja, zato i pitam tu da mi predložite nešto provjereno :D )

@lazarus - sumarno: Norton, Kasperskyili BitDefendera.! hvalaa!

e sad, koliko sam skužila, kažete da ovom kombinacijom (avast,wot,keyscrambler,sas,mbam  - ajme miljun ih je! :D ) mogu biti prilično sigurna bez keširanja. ali opet, zakaj postoje licence koje se plaćaju? kaj nevrijedi tu: kolko para tolko muzike? tj ako platiš av da si bolje zaštićen? ne?

i još jedan finalni savjet molim {#}  dobila sam ponudu od jednog člana za besplatnu licencu za bitdifender na 1god. 

moje mišljenje je: da mi je bolje sad uzeti to (nemogu reći da sam baš pri nekim parama), eventualno u kombinaciji s nečim drugim, i da će mi to biti okej bar godinu dana. šta vi kažete?

hvala punoooo {#}

There's no place like 127.0.0.1
15 godina
protjeran
siketa kaže...
stjepanzg kaže...

Oh, ne! Još jedan zadojeni pripadnik "inteligencije"....{#}

Ne daj se, Štef! {#}

Nema šanse da ćeš dočekati test jer kontra tabor već kaki u gaće.....{#}

Samo ćeš dobiti izmotavanja....probao sam već puno puta, ali feedback na testove je bio čista nula. {#}

također...zanmljivo je da djeluje kao da uopće ne vide poziv na test, kao da nema tih poruka :)

16 godina
neaktivan
torrente kaže...

zena je napisala i podcrtala da zeli kupiti av.

nije napisala "idu li u povrat boce od ulja i deterdjenata".

ali na ovo sam krepala od smijeha {#}{#}{#}{#}{#}

There's no place like 127.0.0.1
16 godina
neaktivan
RaNzO kaže...

također...zanmljivo je da djeluje kao da uopće ne vide poziv na test, kao da nema tih poruka :)

To je vjerojatno zato što ne žele provesti mantru "If you can't beat them, join them!" već ovu "If you can't beat them, ignore them!". {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.11.2010 11:09 (siketa).
16 godina
neaktivan

Svi se bahate kad kažem da je CIS najbolji a kad tražim test onda nikoga nema. Nisu mi tu baš sve stvari jasne. Pokušavaju naći naćina koji softver uzeti da bi bio uz bok Cisu, ali za to će se trebati potruditi. Možda sandboxie hahahahaha

Stjepan
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice