Ultimativna antivirus tema - P&O izdvojena tema

poruka: 48.524
|
čitano: 14.358.641
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Ultimativna antivirus tema - P&O
rambox kaže...
logic kaže...

A sta ko ne mozes nista instalirati ili pokrenuti? Ako je sistem toliko u ku..u da ne mozes nista?

Onda ništ Boot CD u akciju, pa ak i to ne uspije a cesto put ne uspije mozda Repair Windowsa kaj popravi.{#} Ak niti to ne uspije fino ubaciš Live CD s Linux Mint prekopiras podatke kam vec treba kaj je najbitnije i to je to opališ novu 7 za 15-20minuta.{#}

ili probaš Sardu npr...

deadman kaže...

Uvijek skidam s njih, ali do sada se Avast nije javljao.

prijavi avastu da imaju FP

rather sniffin glue instead of private networks
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.11.2010 22:12 ((s)izgoreo).
15 godina
deadman kaže...
total kaže...

sa kojeg linka si skinio combofix ?....možeš li ga kopirati ili mi poslati na pp?

za  ovaj combofix kojeg sam upravo skinio avast se ne buni

Skidao sam četiri puta s ove stranice i to s onih linkova koji se za 10 min ugase, a ti linkovi su sljedeći:

http://download.bleepingcomputer.com/protected/98b77082e12940a56b5400935c6cf9c5/4cf16315/ComboFix.exe
http://download.bleepingcomputer.com/protected/e0792fa788178abdfe7da99e978f66aa/4cf1636c/ComboFix.exe
http://download.bleepingcomputer.com/protected/9fee5ccd0520750afdad70108ce8de9c/4cf16396/ComboFix.exe
http://download.bleepingcomputer.com/protected/b59462aba0489f85625d0646cbf31ac6/4cf16731/ComboFix.exe

Uvijek skidam s njih, ali do sada se Avast nije javljao.

Da da javlja Avast nisi sam i kod mene,samo se bude vidilo što je ili je lažna uzbuna{#}

17 godina
neaktivan
rambox kaže...
logic kaže...

A sta ko ne mozes nista instalirati ili pokrenuti? Ako je sistem toliko u ku..u da ne mozes nista?

Onda ništ Boot CD u akciju, pa ak i to ne uspije a cesto put ne uspije mozda Repair Windowsa kaj popravi.{#} Ak niti to ne uspije fino ubaciš Live CD s Linux Mint prekopiras podatke kam vec treba kaj je najbitnije i to je to opališ novu 7 za 15-20minuta.{#}

Meni je ta prica oko ciscenja previse naduvana. Ja stavim normalan AV koji me ne gnjavi i ne oduzima mi vise od 15 sec dnevno a ako on nesto propusti preko noci pustim rescue cd od kasperskog a ako i on ne odradi svoje vratim image i to je to. Sve ovo sto vi pricate oduzima previse vremena za nekoga ko nije profi tester AV-a. +Dobar av, redovan backup podataka i automatizovan proces izrade image i to je to. Nemam ni volje ni zelje da vise od 15 sec dnevno odgovaram na bilo kakav pitanje bilo kojeg softwarea koji mi ne donosi pare ili zadovoljstvo a to AV i sve vezano uz zastitu kompa definitivno nije. I nikad mi komp nije van pogona vise nego sto je dovoljno da se vrati image. 

:)
16 godina
odjavljen
TonyM kaže...

Da da javlja Avast nisi sam i kod mene,samo se bude vidilo što je ili je lažna uzbuna{#}

Naravno da je lažna uzbuna.

...
14 godina
protjeran

Trenutacno imam Kaspersky 2011 i Malwarebytes,zelio bi imati jos jedan anti malware program za svaki slucaj.....svidio mi je onaj hitman pro ali on ce trajati samo 30 dana :/ aj preporucite mi nesto

17 godina
neaktivan

Sta ce ti? Da ti uspori komp?

:)
15 godina
neaktivan
BlaBlaLaLa kaže...

Trenutacno imam Kaspersky 2011 i Malwarebytes,zelio bi imati jos jedan anti malware program za svaki slucaj.....svidio mi je onaj hitman pro ali on ce trajati samo 30 dana :/ aj preporucite mi nesto

Ne treba ti nista vise, mozes povremeno skenirati sa superantispywerom.

15 godina
TonyM kaže...

Na Avastovom forumu je potvrđeno da se radi o FP-u.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
15 godina
neaktivan
Ultimativna antivirus tema - P&O

Evo jedna stranica sa nekim osnovnim informacijama o zaštiti računala koja može pomoći početnicima da bolje shvate problem sigurnosti na internetu.

http://www.guard-privacy-and-online-security.com/

17 godina
neaktivan
logic kaže...

Meni je ta prica oko ciscenja previse naduvana. Ja stavim normalan AV koji me ne gnjavi i ne oduzima mi vise od 15 sec dnevno a ako on nesto propusti preko noci pustim rescue cd od kasperskog a ako i on ne odradi svoje vratim image i to je to. Sve ovo sto vi pricate oduzima previse vremena za nekoga ko nije profi tester AV-a. +Dobar av, redovan backup podataka i automatizovan proces izrade image i to je to. Nemam ni volje ni zelje da vise od 15 sec dnevno odgovaram na bilo kakav pitanje bilo kojeg softwarea koji mi ne donosi pare ili zadovoljstvo a to AV i sve vezano uz zastitu kompa definitivno nije. I nikad mi komp nije van pogona vise nego sto je dovoljno da se vrati image.

Potpisujem.

Disciplina+Antivirus+Imaging = Izostanak frustracije i koncentracija ili uzivanje (svejedno) u svakodnevnom radu na racunalu.

Jeste da si mi na ovom podforumu iliti temu pomalo preseravamo u pogledu testiranja (zabavno nam je i poucno) ali i ja sam zaboravio na instaliran NIS.

Vracanje image (Acronis, Ghost) 5-8 min. Frustracija i ciscenje virusa 100 dana. Ajd` dobro...ponekad se uhvatim u kostac sa nekim problemom i prekopavam internet da ne bih zatupio od silnih vracanja imagea zbog pogresaka ali to je to.

Backu glavu cuva...i virtualna masina :)

Bruce Willis and explosions have a long history of friendly cooperation
16 godina

Kaspersky PURE

netko ima? dojmovi? jel valja?

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
17 godina

...pa zar nisu Rescue CD-i free rjesenja?

{#}

...ovdje

Opet se sve vraca na free stuff...{#}

...ili kao sto neka pjesma kaze: "best things in life are free..."

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode.
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.11.2010 1:44 (djigibao).
17 godina
Say cis again. Say cis again! I dare you! I double-dare you, motherfucker! Say cis one more goddamn time!
17 godina
protjeran
Srednji kaže...

Kaspersky PURE

netko ima? dojmovi? jel valja?

Ja sam koristio trial oko petnaestak dana na svom kompu doma.

Dojmovi.. Brz, učinkovit, dosta komplicirano sučelje, puno opcija, treba se malo pozabaviti sa podešavanjem

pogotovo ako ideš u system analyzer da vidiš sigurnosne propuste. Skener je brz, apdejti su jako dobri svakih par sati,

sličan je KIS 2010 (internet security) koji je dosta jeftiniji i njega sam probao. Pouzdan, ima dobru zaštitu, dobru detekciju,

više načina otkrivanja internetske gamadi (database, heuristika, behavior), nekoči rad u windowsima ni malo.

Valja na windowsima 7 sigurno, ja sam probao.

Druga strana medalje: veoma skup za ono što nudi kao i KIS 2010.

Rusted from the rain
16 godina
neaktivan
torrente kaže...

maria antoaneta je rekla luzerima, ako nemaju kruha,neka jedu kolace.

Ogovaranja i revolucionarne novine dovele su do nastanka gomile anegdota i citata pripisanih Mariji Antoaneti. Najbolji primjer je popularna i često spominjana izreka "ako nemaju kruha, nek' jedu kolače" (fr. qu’ils mangent de la brioche). Danas se smatra da je ovaj citat potekao od Jean-Jacquesa Rousseaua, koji je jednom prilikom izjavio da je to rekla "jedna princeza", misleći pritom na suprugu Luja XIV

You talkin' to me? You talkin' to me? You talkin' to me? Then who the hell else are you talkin' to? You talkin' to me? Well, I'm the only one here. Who do the f--k do you think you're talking to?
17 godina

a to je zena od onog redikula "drzava ,to sam ja"?

Say comodo again. Say comodo again! I dare you! I double-dare you, motherfucker! Say comodo one more goddamn time!
15 godina
siketa kaže...
torrente kaže...

maria antoaneta je rekla luzerima, ako nemaju kruha,neka jedu kolace.

Ogovaranja i revolucionarne novine dovele su do nastanka gomile anegdota i citata pripisanih Mariji Antoaneti. Najbolji primjer je popularna i često spominjana izreka "ako nemaju kruha, nek' jedu kolače" (fr. qu’ils mangent de la brioche). Danas se smatra da je ovaj citat potekao od Jean-Jacquesa Rousseaua, koji je jednom prilikom izjavio da je to rekla "jedna princeza", misleći pritom na suprugu Luja XIV

Hahaha...pretekao si me u odgovoru koji sam upravo pisao.

No samo da se nadovezem...tzv. Maria Antoneta (to joj naravno nije pravo ime) je bila i osoba krcata u dugovima, ovisna o kocki i kladenju.

"Luzeri" su bile osobe koje su umirale od gladi.....torrente nije  ti ovaj puta bas neki primjer.

P.S.

@torrente -> cemu u svakome drugome posto spominjanje Steama i kupovine? Kao da ja stalno govorim: "...bjezim platit jedan seedbox..", "....bjezim brzo platiti dedi. server jer se oslobodio jedan....", "...danas placam pretplatu za igru..", "...danas je akcija i kupujem igru..." (da, ima nas vise kojima je ovo svakodnevnica).

Nista naravno nije receno zlonamjerno....znas me-znam te.. {#}

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina

pa zar ne vidis da je to bilo spominjano samo u trenutku kada se raspravljalo o skrtacima i onima sto ne okrecu 15 puta kunu na dlanu.

pari da ja o kupovini na steamu pricam svaki dan :))

to je bilo ciljano jucer,kada se ovdje provlacila teorija "besplatno je bogom-dano".

jeli tako?

jest.

stoga si fail!

Say comodo again. Say comodo again! I dare you! I double-dare you, motherfucker! Say comodo one more goddamn time!
17 godina

lako za sebe "hvaljenje"...a gdje su klinci sa topica steam,ajde torrente kupi mi l4d 4€..pa im kupim.

moram se sad pocet sa tim hvalit :))

15 godina

Ma nisam ocito pratio temu neko vrijeme pa ne znam o cemu se sve "razglabalo"....ali sam par puta vidio "Steam", "Steam"...igre...Lara Croft (OMG kako mi se ta igra zgadila...samo skakutanje okolo, znala me izludit prije dok sam je igrao {#}) i onda mi bubnes "kolace" pa nisam mogao vjerovat od kuda si sada tu babu izvukao. {#}

P.S.

Daj me nemoj zezat da netko zica igre!? LOL 

Hehehe...daj stavi link na topic molim te.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.11.2010 13:36 (win32).
17 godina

eh,lara jedino valja ,ako si od prvog izdanja sa njom od ps1 .

lara jedna i jedina.

kazem ti,jesam ***** sin u datim trenucima,ali to je jucer bilo u skladu sa tematikom "av-i i prosjacenja".

{#}

rado pocastim klince,a to ne spominjem rado pocastim klince,a to ne spominjem
17 godina
win32 kaže...

necu stavljat linkove,ali zicaju svaki dan i to je sada postala preporuka na forumu..pitaj torrentea,on inace casti ili posudi.

neka omladine,ali kad pretjeraju,sve ih sprasim i kazem "dosta" :)

evo od jutros pm :))

a sada sam ispunio dnevnu dozu offtopica.

16 godina
odjavljen
torrente kaže...
win32 kaže...

necu stavljat linkove,ali zicaju svaki dan i to je sada postala preporuka na forumu..pitaj torrentea,on inace casti ili posudi.

neka omladine,ali kad pretjeraju,sve ih sprasim i kazem "dosta" :)

evo od jutros pm :))

a sada sam ispunio dnevnu dozu offtopica.

A nas ovdje na topicu ne častiš, a one nepoznate častiš{#} {#}

(šala naravno, nemoj zamjerit ;))

...
16 godina
neaktivan
kingmedo kaže...

A nas ovdje na topicu ne častiš, a one nepoznate častiš{#} {#}

(šala naravno, nemoj zamjerit ;))

ma sramota,nemoj mu se ništa ispričavat
u stvari donirao je wot-u,to ga malo amnestira ,padre jel možeš malo i u ovu škrabicu ubacit,da ovaj programčić koji kontrolira samovolju microsofta ostane besplatan?

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.11.2010 14:45 (seneka).
16 godina
odjavljen

Valjda će biti akcija za blagdane da ne moram kupovat ovaj dolje program {#}

Pronašao sam najbolju kombinaciju, norton av+comodo fw.

...
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.11.2010 14:52 (kingmedo).
17 godina
kingmedo kaže...

Valjda će biti akcija za blagdane da ne moram kupovat ovaj dolje program  {#}

gotovo je, možemo opet temu lockat

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
16 godina
odjavljen
mind_challenge kaže...
kingmedo kaže...

Valjda će biti akcija za blagdane da ne moram kupovat ovaj dolje program {#}

gotovo je, možemo opet temu lockat

To je bio sarkazam :))

To smo već prozvali "killer kombinacija"

...
15 godina
torrente kaže...

eh,lara jedino valja ,ako si od prvog izdanja sa njom od ps1 .

Eh, upravo se sa njom i "druzim" jos od PS1. 

Da ne bude OT....evo sada godinu dana kako sam instalirao Win XP Pro SP3 na netbook i radi i danas kao i prvoga dana, a "cuvao" ga je Eset SS 4, a zadnjih par mj. samo ClamAV i Windows firewall.

Jucer sam cesljao sa Malarebyte's-om i nista nije nasao......taj mali ClamAV radi odlicno.

16 godina
neaktivan
win32 kaže...

Da ne bude OT....evo sada godinu dana kako sam instalirao Win XP Pro SP3 na netbook i radi i danas kao i prvoga dana, a "cuvao" ga je Eset SS 4, a zadnjih par mj. samo ClamAV i Windows firewall.

Jucer sam cesljao sa Malarebyte's-om i nista nije nasao......taj mali ClamAV radi odlicno.

ne čuva njega clamav nego wot,kao i moj,i svačiji koji ga ima instaliranog..

17 godina
neaktivan
seneka kaže...

ne čuva njega clamav nego wot,kao i moj,i svačiji koji ga ima instaliranog..

kad ćeš više naić na eksploit pa da prestaneš s tom mantrom... {#}

rather sniffin glue instead of private networks
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice