Top 5 antivirusa i firewalla za Win7 X64

poruka: 5
|
čitano: 3.177
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Kako zadnjih par dana napokon pokusavam "odustati" od Eseta i naci neki "savrseni antivirus i firewall te da sve radi kako treba na Win 7 x64, susreo sam se sa starim "boljkama"....a to je da bas firewall-a za 64bit OS-e nema, a neka antivirusna rijesenja i dalje ne rade...ili rade, ali ne rade svi njihovi moduli (npr. Avast 5).

Ovdje me zanima koji su vasih "Top 5" antivirusa i "Top 5" forewall-a za Win7 no obavezno za 64bit Win7.

Ne zanimaju me odgovori tipa "Eset SS" i sl. vec konkretan odgovor za svaku aplikaciju sa bar jednom rijeci zasto bas ta!? Dobra detekcija, trosi malo resursa.....uglavnom zasto bas "ta" aplikacija.

http://www.speedtest.net/result/724268199.png
15 godina
RE: Top 5 antivirusa i firewalla za Win7 X64

Hehehe...bas i nema puno odgovora iz jednoga razloga...tesko je nabrojati 5 free firewall-a da rade na Win7 x64.

Zalosno.

16 godina
odjavljen

Možda nema odgovora jer je ugrađeni FW sasvim dovoljan?

EDIT: Od AVova bi preporučio Aviru.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.2.2010 19:25 (Sum_of_all_fears).
17 godina
neaktivan

Od antivirusa preporučam Kaspersky i Aviru, ali više Kaspersky. Kaspersky je uvijek na vrhu u detekciji, vira ima nešto lošiji rezulatat ali puno više lažnih upozorenja.

Od firewala Comodo Firewal - ne traži dalje. Besplatan i uvjek u vrhu (često i najbolji).

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.2.2010 19:31 (Paolo2612).
15 godina

Comodo sam koristio godinama i sada ga koristim posto bas i nema previse izbora.

Vise volim posebno programe nego all-in-one rijesenja.

Uz Comodo mi je gore Avast5 + Malwarebyte's.

No zanimalo me po vazem.....5 najboljih firewall-a i 5 najboljih antivirusnih rijesenja, ali ne all-in-one kao npr. KIS te po mogucnosti da su free.

Uz to sam primjetio kako je tesko danas naci serijski broj, crack, patch ili nesto deseto za neki ok program dok prije cca par godina (recimo 4-5) bez beda si imao sve serijske brojeve za par minuta i svi programi su radili bez beda.

Jedini koji je bio malo komliciraniji je Norton (prije par dana sam bacao stare cd-e i medu njima je bio taj Norton pa mi je sada zao sto se ne sjecam tocno koja je to bila godina).....mislim 2004. verzija (nisam siguran)....a ostalo si samo trebao ili crack ili serijski broj i vozi....danas je situacija malo drugacija (na zalost Cool).

Znam da sam svaki serijski broj nalazio na stranici lomalka.ru....svega je bilo i nije bilo smeca. Ne znam kakva je danas situacija.

Npr. skinuti sa neta trial KIS (ili sa torrenta) te natjerati ga da radi par mjeseci je umjetnost......cak ne znam dali je i moguce, a da ne izgubis par godina zivota od zivciranja....steta.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice