AVG Antivirus pitanja i odgovori....

poruka: 194
|
čitano: 50.204
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

poceli smo i o kulturi...zanimljivo....(kingmedo)

I'am a ^^TROLLBUSTER^^ Xfire : mihovil13 Sretan Božić !
16 godina

Napisao sam Kingmedu da mi vise ne ulazi u temu i ne komentira...Izazvao je frku,,,,...

Softwer
16 godina
odjavljen

@softwer, @Mitch

Ne miješajte se, ne znate o čemu je riječ. 

...
16 godina
neaktivan
RE: AVG Antivirus pitanja i odgovori....
kingmedo kaže...

@softwer, @Mitch

Ne miješajte se, ne znate o čemu je riječ. 

sigurno je kriva... Plinska Peć!

I am awesome.
17 godina
kingmedo kaže...

I ja se pitam zašto raspravljati s nekim tvoje kulture. 

Sve slične tvoje postove sam smatrao sarkazmom, ali sada vidim da si jedan od neugodnijih sugovornika na ovom forumu.

Nisam očekivao od tebe raspravo na tako niskom nivou-nezrelo.

Pozdrav.

sto si trazio cackajuci mecku to si dobio.

ismijavaj koga drugoga.

ciljano i namjerno na onoj temi meni opisivas ko budalu koja nesto plati.

jesi primjetio da to nitko od ostalih nije radio...ranzo,siketa,rambox,i svi ostali.

ponasas se kao da sam ti UKRAO TVOJIH 20€ i potrosio.

stoga ti slijedi sto ti pripada.

Pc.1 @ Avira IS + Emsisoft Mamutu = 3years Pc.2 @ OA++ =1year ko je kome kriv sto nemoze! btw comodo je vjeciti BETA shit na kvadrat. Fanovi su im tek fantomi svoje vrste :))
17 godina

ako govorimo o avg-u, poslije 7 verzije su usr*** strašno

I'am a ^^TROLLBUSTER^^ Xfire : mihovil13 Sretan Božić !
17 godina
neaktivan
torrente kaže...

evo sad cu ja pokusati oponasati nekog comodo fana,ali za drugi proizvod:

"briiiljantno, fenomenalno,revolucionarno...

zaboravio si dodati da pretvara vodu u vino i da je nenadj38iv.

Svijet propada..Comodo diktira cijene ostalima. Dionice Symanteca padaju.....

Bruce Willis and explosions have a long history of friendly cooperation
16 godina
odjavljen
torrente kaže...

sto si trazio cackajuci mecku to si dobio.

ismijavaj koga drugoga.

ciljano i namjerno na onoj temi meni opisivas ko budalu koja nesto plati.

jesi primjetio da to nitko od ostalih nije radio...ranzo,siketa,rambox,i svi ostali.

ponasas se kao da sam ti UKRAO TVOJIH 20€ i potrosio.

stoga ti slijedi sto ti pripada.

Ne bih baš rekao. Tada nisi ni kupi OA o kojem je bilo riječ (ili možda jesi?-nisam znao), samo sam se držao svojeg mišljenja kako OA++ ne vrijedi novca u odnosu na OA free.

Rekao sam, da ne postoji OA free, OA bi vrijedio tog novca. Krivo sam shvacen, ali bez obzira, ne spuštaj se na taj nivo s nekim tako razgovarati, poštujem te kao čovjeka.

O onom prozivanju, iz tvojeg potpisa (ovog i prije) je jasno vidljivo da su neki prozivani.

Uglavnom, ako i dalje nešto nije jasno, riješit ćemo to kroz PM jer uvrede nisu potrebne zbog takvih gluposti.

...
17 godina
neaktivan

Prešalatajte u nižu brzinu molim!

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
17 godina

da netko ovdje na topicu kupi avg is , nikad mu nebi dosao i rekao:

to ti je promasaj, to ti nije trebalo,sto ce ti to. pametnije trosi novac.

za naglasiti jos jednom ,niti za AVG nebi nekom to rekao.

a sada neka ti rambox napise kada mu u OA free skoci popup sa porukom... nesto hoce run i zove se yxcvfd.

on mora istrazit,jeli neki proces ,sa pc-a, mora slat na virustotal,palit mbam...na ++ ce samo biti onaj tekst koji free nema..malware i nudi delite.

svaki popup emsisoft skenira.

necu davit sa ostalim opcijama backup i restore koje su korisne za kompleksan firewall poput njega.

i u krajnjem slucaju ,hebe mi se za 20€, HOCU TO IMAT U POTPUNOSTI,ne sakato.

i da,tako je...ljudi kada se pojave sa paid nod-om isto se kaze..."pih,to govno sa lovorikama stare slave", pusti covjeka na miru bio to nod ili avg,neka trosi svoj novac.

Pc.1 @ Avira IS + Emsisoft Mamutu = 3years Pc.2 @ OA++ =1year ko je kome kriv sto nemoze! btw comodo je vjeciti BETA shit na kvadrat. Fanovi su im tek fantomi svoje vrste :))
17 godina
neaktivan
siketa kaže...
karakteran kaže...
imao sam xp i threatfire i onlinearmor free i zarazih se. av je bio ne sjećam se više koji...

Za ovo moraš biti majstor......

Imati AV+FW+HIPS+BB i pokupit zarazu.

Očito ti AV nije detektirao malware, a nisi dobro čitao što te HIPS i/ili BB pitaju.

E, da si imao automatski sandbox......

ova njegova izjava je vrlo slična onoj logicovoj, uz to što je ova mogućija

Lazarus Long kaže...

Svijet propada..Comodo diktira cijene ostalima. Dionice Symanteca padaju.....

{#}

dijete iz mješanog braka oficira JNA, šiptar, cigan, srbin, komunjara, ateist, haker, crnac i homoseksualac
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.12.2010 1:45 ((s)izgoreo).
17 godina

sto ste onog nesretnika suspendirali,on nije nicemu kriv.

ajde meni jedan crveni,a njemu vrati sve nazad.

nema smisla.

17 godina

ajde nemoj da rosandica moram iskat....skini malom suspenziju i meni na tjedan dana suspenziju.

17 godina
neaktivan
Ja vas sve volim...

Osim kingmedo... zato jer vrši represiju nad medvjedićima...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
17 godina
torrente kaže...

a sada neka ti rambox napise kada mu u OA free skoci popup sa porukom... nesto hoce run i zove se yxcvfd.

on mora istrazit,jeli neki proces ,sa pc-a, mora slat na virustotal,palit mbam...na ++ ce samo biti onaj tekst koji free nema..malware i nudi delite.

svaki popup emsisoft skenira.

necu davit sa ostalim opcijama backup i restore koje su korisne za kompleksan firewall poput njega.

i u krajnjem slucaju ,hebe mi se za 20€, HOCU TO IMAT U POTPUNOSTI,ne sakato.

i da,tako je...ljudi kada se pojave sa paid nod-om isto se kaze..."pih,to govno sa lovorikama stare slave", pusti covjeka na miru bio to nod ili avg,neka trosi svoj novac.

Ja sve vidim na Online Armour Free savršeno ti ocito misliš na kinesku verziju tog Firewall-a,{#} vec sam rekel i spomenul puno put da bit bez Antivirusa nije za veliku vecinu korisnika no meni je totalno nepotreban.{#} Ak ti ne kužis zakaj je to tak kaj ti ja mogu,  ak znam kaj instaliram i ak ne koristim krekove i ostale glupost nema frke ja odlucujem za sebe a ne neki Antivirus meni takav pomoc ne treba. Online Armor Firewall Free ima ovakvu zadacu, da mi se nekaj ne ubaci iza leđa bez pitanja i to je njegova uloga psa cuvara od iznenađenja. Ak nekaj instaliram onda znam kaj instaliram, i kaj se događa ja poznam procese i Windowse nemam ja problema s upozorenjima kakvo trazenje na Virustotal te spopalo vidim ja da ti ne znas koristit Proaktivnu zastitu.{#}

Pa pise fino putanja u Online Armor Free, od kud je kaj i ko mu je gazda nema tu problema nikad ne smiješ dozvolit kad se nekaj pokrece iz Temp foldera iznenada bez pitanja osim ak nisi sam pokrenul i skidal. Znaci ova dole fotka, samo si zamisli da je putanja Temp Folder u Firefox a ne ova koja je i de se zove recimo bačuška.exe kaj bi znacilo neki Drive By napad ili Exploit oces mu dopustit normalno da ne jer je nepoznat proces koji se pojavio nepozvan i oce tam kam ne smije nikak.{#} Znaci obrana od iznenadnih prodora iza leđa s interneta, od toga te ne moze zastitit Antivirus ak nema definicije a znamo da nikad nema definicija za svu gamad a Web Guard ti nije od pomoci ak je nedavno zaražena naizgled sigurna stranica ko recimo naš Bug. Samo od toga meni i prije moguca opasnost, od niceg drugog ne jer je sve ostalo pokriveno upotrebom mozga i opet je tu Online Armor Firewall kad zatreba i nema frke.{#}{#}

14 godina
neaktivan
Softwer kaže...

ALO ALO...Kakva frka po temi nemojte  mi to radit da mi tema ide pod kljuc....

Pa zar nisi prešao na Aviru,sad ti je ionako svejedno za temu...

15 godina
rambox kaže...
Softwer kaže...

Nece bez brige nema frke, evo malo o AVG s obzirom da je vec dva puta AVG Update ljudima onesposobil Windowse skroz kakav je zakljucak.{#} Postavlja se pitanje pa ko ce nakon te havarije vise stavit taj proizvod na Windowse bilo u Free ili nekoj drugoj verziji mislim da je odgovor jasan.{#}

To se i Kaspersky -u desilo di je proces windows explorera vidio kao virus tako da nitko nije imun na to.... (nije da zdusno branim AVG ali......).Sta imas reć na  to.....

[img]http://i19.tinypic.com/5yb9xrm.png[/img]
16 godina
protjeran
siketa kaže...
karakteran kaže...
imao sam xp i threatfire i onlinearmor free i zarazih se. av je bio ne sjećam se više koji...

Za ovo moraš biti majstor......

Imati AV+FW+HIPS+BB i pokupit zarazu.

Očito ti AV nije detektirao malware, a nisi dobro čitao što te HIPS i/ili BB pitaju.

E, da si imao automatski sandbox......

sad već mjesecima vrtim 7 plus avast 5.0, default windows firewall i ne treba mi sandboxie, čist ko suza, surfam u IE 9.

May justice be done though the heavens fall
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.12.2010 11:13 (karakteran).
16 godina
neaktivan
torrente kaže...

.skini malom suspenziju i meni na tjedan dana suspenziju.

Ne znam na koga se misli pod "mali", ali ovo je lijep primjer ljudskosti....šteta što se kod torrentea često miješaju ovako lijepi primjeri s onim malo manje lijepim....{#}

EnlightenedPhoenix kaže...
Ja vas sve volim...

Osim kingmedo... zato jer vrši represiju nad medvjedićima...

Nije istina....nad medvjedićima represiju vrše Graz, Vienna, Villach i ostala ekipa. {#}

You talkin' to me? You talkin' to me? You talkin' to me? Then who the hell else are you talkin' to? You talkin' to me? Well, I'm the only one here. Who do the f--k do you think you're talking to?
16 godina
neaktivan
siketa kaže...
torrente kaže...

.skini malom suspenziju i meni na tjedan dana suspenziju.

Ne znam na koga se misli pod "mali", ali ovo je lijep primjer ljudskosti....šteta što se kod torrentea često miješaju ovako lijepi primjeri s onim malo manje lijepim....{#}

a ovo je lijep primjer kako se kolege solidariziraju s nekim tko vrijeđa,osim uvreda  na osobnoj razini, u ovoj poruci nema  ništa konstruktivno niti polemično..
pristojno bi bilo u takvoj situaciji se bar suzdržati, a ne lupati thumbs up
a gospar torrente ima kratko pamćenje ,pa je eto zaboravio kad je bio u nemilosti onog kojeg sad zaziva,tko mu je jedini dao podršku i tražio pravdu (patetično, ali jbga istina je)

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.12.2010 14:57 (seneka).
17 godina
neaktivan
seneka kaže...

a ovo je lijep primjer kako se kolege solidariziraju s nekim tko vrijeđa,osim uvreda  na osobnoj razini, u ovoj poruci nema  ništa

Tacno je da u poruci osim uvreda nema nista ali solidarnost ide zbog, kao sto je sam torrente rekao, cackanja mecke u...

Bruce Willis and explosions have a long history of friendly cooperation
17 godina
0verlord kaže...
rambox kaže...
Softwer kaže...

Nece bez brige nema frke, evo malo o AVG s obzirom da je vec dva puta AVG Update ljudima onesposobil Windowse skroz kakav je zakljucak.{#} Postavlja se pitanje pa ko ce nakon te havarije vise stavit taj proizvod na Windowse bilo u Free ili nekoj drugoj verziji mislim da je odgovor jasan.{#}

To se i Kaspersky -u desilo di je proces windows explorera vidio kao virus tako da nitko nije imun na to.... (nije da zdusno branim AVG ali......).Sta imas reć na  to.....

Antivirus moze napravit itekakvih problema na Windowsima, gore probleme od gamadi kad se to dogodi samo kaj to neki zaboravljaju ili ne znaju uopce.{#} Da i Kaspersky je to radil normalno, obican korisnik kad mu neki Antivirus sruši Windowse garantirano nece vise koristit taj isti proizvod sigurno to je logicki kaj drugo.{#} Windowsi drukcije rade bez Antivirusa i s njim ko nije to isprobal nek proba, s obzirom da Antivirus stalno sve skenira kaj otvaras i prebacujes simo tamo po disku a to utjece na radi itekak sigurno.{#}

17 godina
Još bi bilo zgodno kad bi se moderatoru moglo odgovoriti ili ga pitati, ali kad bi on trebao odgovoriti, vjerujatno bi bilo previše za njegov IQ (ovo pišem zbog žutog kartona, a ne vidim šta sam napisao, a odgovor Psovanje i vulgarizmi nisu dozvoljeni je nejasan).
14 godina
neaktivan

Ja na laptopu koristin AVG Internet Security 2011 i jako sam zadovoljan,a na kompjuteru koristin KIS 2011 s kojim sam takoder jako zadovoljan!!

Only sky is the limit
16 godina
silovski kaže...
Softwer kaže...

Pa zar nisi prešao na Aviru,sad ti je ionako svejedno za temu...

Dobro priznajem AVG mi je vise dosadio sa svojim ponudama,a uspori racunalo...{#}

Softwer
15 godina
neaktivan

Jesam pogrješio ako sam stavio avg kao antivirusni program?..:)

15 godina
blackchoco kaže...

Nisi pogriješio ako uz njega imaš i neki HIPS.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
15 godina
neaktivan
deadman kaže...
blackchoco kaže...

šta je hips?

16 godina
odjavljen
blackchoco kaže...
deadman kaže...
blackchoco kaže...

šta je hips?

"HIPS (host-based intrusion prevention sistem) je zaštita sistema i sistemskih datoteka te program s tim modulom izbacuje pop-up poruku ukoliko program koji nije whitelistan (nije na listi provjerenih programa) nešto mijenja po sistemskim datotekama."

...
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.1.2011 13:46 (kingmedo).
15 godina
blackchoco kaže...

šta je hips?

Ovdje je vrlo detaljno i lijepo objašnjeno gotovo sve što se ima za reći o HIPS-u.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.1.2011 13:47 (deadman).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice