Samsung Galaxy S8/S8+

poruka: 3.743
|
čitano: 983.014
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S8/S8+

Sry moja greška, ne znam zašto sam mislio da je case od 2 dijela..

Jel koristiš screen protector? Jel mu smeta kućište? (na nekom reviewu se tip žalio..)

17 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Ako mene pitaš, case je iz dva dijela, kaljeno staklo je integrirano u gornji dio.

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cylon1 kaže...

Jel imate kakve bugove na whatsappu?

Kad mi je na tiho, notifikacijsko svijetlo uopće ne radi kad imam poruku.

Kad imam dolazni poziv, nije mi onako preko cijelog ekrana slika od onoga tko zove nego je crni ekran i malim slovima gore piše da imam poziv i moram sitnur gumb za otključavanje da bi dobio veliki ekran za odgovorit.

Na S5 nisam imao te probleme. Ne znam jel do mobitela ili nugata..

Mislim da sam imao sličan problem, al se ne sjećam točno što sam napravio, samo se sjećam da je bio problem u permissionima koje app treba i koje sam ručno dopustio (doduše koristio uz Nova louncher, a dal su bili permissioni na razini appa ili pristupa notifikacijama, ili oboje, ne znam više).

14 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Jeli moguće definirati Bixby tipku za neku korisnu radnju?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Chome kaže...

Jeli moguće definirati Bixby tipku za neku korisnu radnju?

Nažalost bez rootanja uređanja još uvijek nije moguće

17 godina
Pričekaj Oreo, neće je sigurno ostaviti bez funkcije. Bilo bi super da dodaju mogućnost izbora
17 godina
neaktivan
Moguće je bez roota. Ima na Google playu aplikacija bxActions i još koja možda.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
stipoo kaže...
Moguće je bez roota. Ima na Google playu aplikacija bxActions i još koja možda.

Meni ne radi..

14 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Jeli postoji root metoda da ne ostane trajno zapisana?

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Baterija na s8+ je zivo sranje

0 2 hvala 0
17 godina
Tornjo kaže...

Yap...ja prodao svoj s8 plus za 4 soma, ubo stari dobri note 4 bez ijedne ogrebotine za 1500kn i ubo novu bateriju za njega za 200kn i to je to.

15 godina
neaktivan
amd freak kaže...
Tornjo kaže...

Yap...ja prodao svoj s8 plus za 4 soma, ubo stari dobri note 4 bez ijedne ogrebotine za 1500kn i ubo novu bateriju za njega za 200kn i to je to.

Obrnuto,ja sam prodao svoj Note 4 sa novom orginal baterijom,zamjenio sa s8+ i nema šanse da bi mi note izdržao kao S8+. I to rootan i debloatan. Na s8+ sam samo diseblao aplikacije koje ne koristim i baterija mi traje jedno 25% više.

Bears, Beets, Battlestar galactica!
12 godina
DwightSchrute kaže...
amd freak kaže...
Tornjo kaže...

Obrnuto,ja sam prodao svoj Note 4 sa novom orginal baterijom,zamjenio sa s8+ i nema šanse da bi mi note izdržao kao S8+. I to rootan i debloatan. Na s8+ sam samo diseblao aplikacije koje ne koristim i baterija mi traje jedno 25% više.

Koje si aplikacije disableao?

15 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Pozdrav ekipa, trebam par informacija, trenutno imam S7 Edge, star 9mjeseci, pre zadovoljan sam s njim jedino malo baterija problem što mi ne izdrži cijeli dan, sve drugo radi bez ikakvih problema, dobio sam ponudu za zamjenu svog S7 Edge za S8+ s time da moram doplatit 1600kn, sad mene zanima dali ču dobiti kakve veliku razliku između ta dva uređaja, kakvo je stanje s baterijom s S8+?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sdomic kaže...

Koje si aplikacije disableao?

Uvijek performance mode, svjetlina auto, AOD on, itd,znači nikakve režimi štednje baterije. Od nekih 8 ujutro do kasno navečer, screen on time preko 5h redovno.

Bears, Beets, Battlestar galactica!
11 godina
Tornjo kaže...

Haha, kako da ne.

Ja sam svasta kritizirao na S8, ali baterija je jedna od boljih stvari ovog moba.

13 godina
Na S8 dobivam preko 5h SOTa a navecer sam samo na WiFi a preko dana na 4G. Imam 2 maila na sinkronizaciji i par aplikacija ugaseno.
17 godina
Ringke bi trebao biti dobar case. Meni fino paše.
17 godina
DwightSchrute kaže...
amd freak kaže...
Tornjo kaže...

Kao prvo stock rom jedino ima smisla ako ti je baterija bitna na note 4, kao drugo vrlo je tesko naci pravu originalnu bateriju. Nisam vidio da bilo koji stock rom ima bolju bateriju, barem ne nakon nekog vremena koristenja.

Note 4 i dalje melje gotovo sve kako treba (tu mislim na igre). Bolje lezi u ruci jer je kockasti, ima siri zaslon makar je manja dijagonala itd.

Note 4 je jedino telefon koji meni izdrzi 2 dana bez punjenja. Izdrzao je i s8 plus ako sa smanjivao svjetlinu, rezu zaslona i tak.

S8 plus je super mobač, ali ne vrijedi 70% više od notea 4. A mene najviše odbija to kako je sklizak u rukama i stalni strah što ako mi padne i pukne ekran.

12 godina
neaktivan

Ali što se elegancije i izgleda tiče svi ti case-ovi su luk i voda prema originalnom SAMSUNG EF-QG955CBEGWW. Imam 7-8 različitih ali vratio sam se originalu. Nema konkurencije.

Po mojem ukusu, naravno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.11.2017 22:34 (RobotTitan).
15 godina
Ne trabunjaj meni sa 4 sata ekrana dnevno i to uglavnom surfanje i nesto malo youtube i odem lec sa 50%
Samsung S8+
12 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Aktivirali su mi VoLTE prije sat vremena. Tvrde da osim boljeg zvuka štedi i bateriju. Gore, pored 4G+ pojavila se oznaka Vo))LTE.

Možda je autosugestija ali mislim da još kvalitetnije čujem sugovornika nakon što se to pojavilo.

Najinteresantnija informacija je svakako ona o štednji baterije. Napravio sam screenshot pa možete vidjeti o čemu pišem.

2 0 hvala 2
14 godina
RobotTitan kaže...

Aktivirali su mi VoLTE prije sat vremena. Tvrde da osim boljeg zvuka štedi i bateriju. Gore, pored 4G+ pojavila se oznaka Vo))LTE.

Možda je autosugestija ali mislim da još kvalitetnije čujem sugovornika nakon što se to pojavilo.

Najinteresantnija informacija je svakako ona o štednji baterije. Napravio sam screenshot pa možete vidjeti o čemu pišem.

Nema mogućnosti da sami zatražimo aktivaciju?

17 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

mislim da je aktivacija A 13636

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.11.2017 21:46 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Ide automatski samo sto se ide svaki dan odreden broj korisnika. Bit ce ti sigurno aktivirano.
14 godina
neaktivan
igy kaže...

Imam nesto vrlo slicno i mogu reci da mi jako ide na zivce skupljanje otisaka prstiju sa straznje strane. Sve sto je "crystal clear" i od nekakve plastike zapravo izgleda odvratno u svakodnevnoj upotrebi. Ne znam kakva je tocno situacija s ringke, mozda ima neki sa zamucenom pozadinom ili slicno?

17 godina
DzigiBau kaže...
igy kaže...

Imam nesto vrlo slicno i mogu reci da mi jako ide na zivce skupljanje otisaka prstiju sa straznje strane. Sve sto je "crystal clear" i od nekakve plastike zapravo izgleda odvratno u svakodnevnoj upotrebi. Ne znam kakva je tocno situacija s ringke, mozda ima neki sa zamucenom pozadinom ili slicno?

Da to je istina premda to meni ne djeluje strašno. Svakako se puno manje vidi nego na staklu. No ja volim minimalne promjene dizajna a to se može postići samo s prozirnim zaštitama.

Mislim da je bilo za naručiti i mutnih zaštita.

12 godina
neaktivan
RobotTitan kaže...
Viki2810 kaže...
Ljudeki,
Ako ima nekog tko je od 16.8.
na dalje kupio Samsung mob registrirajte se ovdje pa da osvojimo TV :D btw imam s8 plus i za sad je odlican :)
https://www.samsungpoklanja.hr

Ja se registrirao i dobio TV Samsung UE49MU6402 LED UHD 4K (T2/S2). Dostavili mi ga prije dva dana.

S obzirom da imam doma već 2 TV-a ovaj prodajem pa ako je netko zainteresiran neka se javi. Za članove foruma poseban popust! 

Ne mogu a da se ne pohvalim jednom malom računicom.

Dakle, kupio sam preko Webshopa HT-a Galaxy S8+ (uz koji sam na poklon dobio starter kit koji zasebno košta 439 kn) uz Diners za 3900 kn na 12 rata. Na osnovu toga sam se registrirao u nagradnoj igri Galaxy i dobio TV Samsung UE49MU6402 LED UHD 4K (T2/S2) koji sam prodao za 4400 kn.

Znači, Galaxy S8+ i starter kit zabadava + 500 kn spremio u đep.  

13 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

najs, a na koju foru te izasao 3900 kn?

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | uPlay: vandalzd | R* Club: vandal_zd | RaceNET: VandaLzd | RSI: vandalpr | XBox: VandaLpr
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice