kolega makni nazive i brojeve jer ces dobit ban od moderatora , dobronamjerno ti govorim...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Postovanje...imam problem...Trebao bi uredjaj nositi na garanciju u tele 2 ali problem je sto nemam garancije u kutiji, isto sam saznao da je u biti u 1mj.2016 uzet s6 edge na produljenje i za to imam ugovor ali on se pokavrio i poslan je na garanciju.nije se mogao otklonit kvar i dali su rjesnje za novi uredjaj s7 edge koji je kod mene a samo imam r1 racun di je navedena zamjena.na tom r1 racunu pise samo broj artikla i nigdje nije naveden imei...imam li pravo na garanciju?
Kod preuzimanja novog uređaja se dobije i nova garancija. Odi u Tele2 i zamoli da ti daju jamstveni listić.
A maket cu sutra s racunara jer sam preko moba a daje mi samo ovu mobilnu verziju iako odaberem da zelim pc verziju foruma, a ova mobilna verzija je 0 bodova, kao iz 2005 godine nema ni edit
Mah ceka se cisti flash 8-ce...
Krivo se izrazio misli na xda aopk rom prepakiran tj deoxed od forumasa
Temeljen na cleabn verzije sammya...a xda je brz.
Pravac servis. U mobitelu ne smije ništa lupkati (eventualno malo kamera ako ima optičku stabilizaciju).
Pozdrav! Razmisljam kupiti S7, ali malo me bune one oznake g930f, da ne uzmem neki za azisko trziste? Ako moze koji savijet na sta trebam pripaziti!
Razlika je u frekvencijama i single ili dual sim.
A dali G930FD (Dual Sim) normalno radi kod nas na 3G i 4G s obtirom da nije za nase trziste ??
Pozdrav! Razmisljam kupiti S7, ali malo me bune one oznake g930f, da ne uzmem neki za azisko trziste? Ako moze koji savijet na sta trebam pripaziti!
Razlika je u frekvencijama i single ili dual sim.
A dali G930FD (Dual Sim) normalno radi kod nas na 3G i 4G s obtirom da nije za nase trziste ??
Pogledaj sliku koje frekvencije ti podržava (G930FD i 935FD su isti modeli - Southeast Asia regija).
Pogledaj sliku koje frekvencije ti podržava (G930FD i 935FD su isti modeli - Southeast Asia regija).
Nisam skuzio sto bi mi ova slika koju si postao pomogla da skuzim :)?
Mozes malo objasnit ili konkretno hoce li S7/S7E FD raditi kod nas ili ne (T-mobile i Vip kartice konkrento)?
Thx
odes na gsmarena i pogledas koje frenkvencije podrzava mobitel koji zelis i uporedis sa frekvnecijama sa prethodne slike....
Kamera lupka, to je ok.
Kamera lupka, to je ok.
Ahamm kamera lupka, to je normalno? Jer sam i ja primjetio i taman mislio otic do servisa da vidim šta ce reci, no ako je normalno onda ok.
Jednom tjedno imam jednu od te tri pojave, pa me zanima da li sam jedini. Na mobu je 7.0
Kamera lupka, to je ok.
Ahamm kamera lupka, to je normalno? Jer sam i ja primjetio i taman mislio otic do servisa da vidim šta ce reci, no ako je normalno onda ok.
OIS...Normalno....
2200-2700
Nisam skuzio sto bi mi ova slika koju si postao pomogla da skuzim :)?
Mozes malo objasnit ili konkretno hoce li S7/S7E FD raditi kod nas ili ne (T-mobile i Vip kartice konkrento)?
Thx
Slika koju sam ti stavio pokazuje koje frekvencije od navedenih operatera dual SIM S7/S7 Edge podržava.
Ukratko, sve frekvencije koje se koriste u Hrvatskoj su podržane od strane navedenog mobitela. Raditi će ti i T-Com i VIP normalno.
2100kn...
ja sam zvao sve ovlaštene servise 2200 najmanja ponuda, 2700 najveca, imam slupani s7 edge tako da ako nadjes jeftinije od toga javi molim te.
Lol 2keka ja sam paltio na s3 kad mi je puko ekran 1400kn di je to otislo!
Slika koju sam ti stavio pokazuje koje frekvencije od navedenih operatera dual SIM S7/S7 Edge podržava.
Ukratko, sve frekvencije koje se koriste u Hrvatskoj su podržane od strane navedenog mobitela. Raditi će ti i T-Com i VIP normalno.
E to, hvala puno.
Sad samo da jos nadjem neki shop u HR koji moze nabaviti Dualsim verziju S7e/S7 :).