Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava

poruka: 5.608
|
čitano: 1.355.238
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava
Neznam dali mi vrijedi tamo u tom ovlastenom sto ti kazes..nisam ni cuo za njega iskreno

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Robi1992 kaže...
Pa i agram je ovlasteni..mobitel mi je iz slovenije i vrijedi tamo u agramu

Ma vrijedi ti garancija bilo gdje u EU...

Agram je ovlašteni - je ovlašteni je. Aj malo pročitaj iskustva korisnika oko Agram servisa i brzine njihovog popravka mobitela., pa vidi da li ima smisla ići u Agram. Agram popravlja sve vrste mobitela...Samsung plaza samo Samsung. Šta tu nije jasno.

Otfuraj ti lijepo onda mob u Agrama i onda kad ti ne bude popravljen u roku...onda se žali tu po forumu kao Samsung ne valja.

I dalje mi je nejasno kako je ekipa slijepa pored zdravih očiju. Jebo ga ja da nitko ne može provjerit ovlaštene servise bilo kojeg proizvođača na Googleu, nego ga automatski nosi u Agram. Jebo te ispada da je Agram jedni ovlašteni servis mobitela u Zagrebu ili Hrvatskoj.

13 godina
neaktivan
Robi1992 kaže...
Neznam dali mi vrijedi tamo u tom ovlastenom sto ti kazes..nisam ni cuo za njega iskreno

Evo ti pa pročitaj : 

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/samsung-servis-samsung-customer-service-plaza/247135.aspx

15 godina

Samsung servis u arena centru recimo mijenja ekran u roku dan-dva.

PSN - darklydexter
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Budem zvao sutra taj servis bas da vidim dal mi vrijedi garancija kod njih posto mi je mobitel iz slovenije..ako vrijedi nosit cu ga tamo sad vidim da je bas od samsunga ovlasteni

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Pozdrav svima,

Prije 2 mjeseca kupio sam Samsung Galaxy S7 Edge,sve je super radilo do sinoc.

Dok sam odgovaro na poruku na Whatsappu ekran je se zacrnio te nakon toga nije bilo slike.Resetirao sam ga na sve moguce nacine te sve sto je bilo navedeno da pokusam no nista nije upalilo.Danas sam ga odnjeo Tcom gdje su rekli da ce ga poslati na servis.Mobitel nije nigdje ostecen niti mi je ijednom ispao ili nesto takvo slicno,cijelo vrijeme je u maskici.Zanima me  da li je se netko susreo sa vakvim problemom i koja su njegova iskustva oko tog problema.Da li netko mozda zna gdje je nastao kvar i zasto? Mobitel nije mehanicki nigdje ostecen niti ista slicno tome i zanima me hocu li morati platiti ista za servis posto mobitel ima jamstvo 24 mjeseca.Hvala unaprijed 

0 0 hvala 0
10 godina

Ma otišla grafa ili matična, ne možeš si drugačije pomoći nego poslati na servis i čekati popravak ili novi mob.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozz ljudi, 

Naručen je 

https://www.amazon.de/dp/B01BLI4FWI/ref=pe_386171_38075861_TE_item

Beetle unicorn pro case za s7 edge,

vidim pozitivne komentare, tražim malo jači case jer radim u okruženju di bi mogo mobitel se lako razbit.

Potreban mi je screen protektor. Ima li tko pozitivnih iskustva sa ovima dostupnim u Hrvatskoj ili link na neki.

Hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Omnicide22 kaže...

Pozdrav svima,

Prije 2 mjeseca kupio sam Samsung Galaxy S7 Edge,sve je super radilo do sinoc.

Dok sam odgovaro na poruku na Whatsappu ekran je se zacrnio te nakon toga nije bilo slike.Resetirao sam ga na sve moguce nacine te sve sto je bilo navedeno da pokusam no nista nije upalilo.Danas sam ga odnjeo Tcom gdje su rekli da ce ga poslati na servis.Mobitel nije nigdje ostecen niti mi je ijednom ispao ili nesto takvo slicno,cijelo vrijeme je u maskici.Zanima me  da li je se netko susreo sa vakvim problemom i koja su njegova iskustva oko tog problema.Da li netko mozda zna gdje je nastao kvar i zasto? Mobitel nije mehanicki nigdje ostecen niti ista slicno tome i zanima me hocu li morati platiti ista za servis posto mobitel ima jamstvo 24 mjeseca.Hvala unaprijed 

Ne kužim zašto si ga nosio u T-com...šta nije jednostavnije odnijet ga dierektno u ovlašteni.

Ako imaš garanciju, nemaš brige...popravit će to oni.

8 godina
neaktivan

Htjeo sam odnjeti u ovlasteni servis al problem je sto u nasem  gradu nema,tako da sam morao ici preko Tcoma.Hoce li mi poslati novi telefon ili ce samo popraviti moj? Citao sam po netu da je puno ljudi dobilo novi telefon nakon istog problema.

13 godina
neaktivan
Omnicide22 kaže...

Htjeo sam odnjeti u ovlasteni servis al problem je sto u nasem  gradu nema,tako da sam morao ici preko Tcoma.Hoce li mi poslati novi telefon ili ce samo popraviti moj? Citao sam po netu da je puno ljudi dobilo novi telefon nakon istog problema.

Aha...ne znam...to će oni procijenit. Koliko vidim nisu cicije...tako da možeš očekivat novi ako im se ovaj neće isplatit popravljat.

11 godina

Pozdrav! Razmisljam kupiti S7, ali malo me bune one oznake g930f, da ne uzmem neki za azisko trziste? Ako moze koji savijet na sta trebam pripaziti!

Život je jednostavan ne treba komplicirati! ;))
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
veseli007 kaže...

Pozdrav! Razmisljam kupiti S7, ali malo me bune one oznake g930f, da ne uzmem neki za azisko trziste? Ako moze koji savijet na sta trebam pripaziti!

Samo uzmi 930F...a ne znam gdje bi uopće našao za ostala tržišta ako živiš u HR.

Trebaš pripaziti da bude nov/zapakiran s garancijom. Ostalih tajni nema.

9 godina
odjavljen
veseli007 kaže...

Razlika je u frekvencijama i single ili dual sim.

8 godina
neaktivan
Odnio mob na servis u preporuceni samsungov costumer servis na vukovarskoj primili mi mob pod garanciju vidjet ce dali je baterija odvojila poklopac iza ili se sam odljepio.. nadam se da nece bit problema sto sam stavio na njega btu csc.. ali cini mi se brutalan servis bas pravi samsungov

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Stigao mobitel sa servisa tog samsung plaze i jako jako jako lose iskustvo sam dozivio razocarao sam se..ugl zamjenili oni meni i poklopac baterije i bateriju ali sve je to bilo ok dok ja nisam doso doma upalio mobitel i pregledao ga ljepo..mobitel nije imao tockice ocuvan savrseno a oni su meni prckali i prednjicu valjda skidali pa mi u kamerici prednjoj ostalo vode..oko kapacitivnih tipki za natrag i multitasking oko njih se vidi ljepilo kako su oni to lose amaterski napravili..pixel riknuo jasno se vidi..iza se ljepilo vidi znaci pre prelose..cak mi ni home tipka nije radila uopce na pocetku u vidim da sada radi kao ali odlucio sam otic nazad i vratit mobitel i nadam se da ce bit fer i zamjenit uredjaj jer ovo nema veze s nicime..odnio mobitel bez tockice oni mi vratili katastrofu..dali ja imam pravo trazit novi uredjaj ako se neko razumije? Hvala unaprijed

0 0 hvala 1
14 godina
Znači brutalan servis, kao što si napisao.
A što se tiče zamjene, nisam siguran da ju možeš tražiti, možeš tražiti popravak, ako ne mogu popraviti onda bi trebali dati novi. I ubuduće provjeriti prije preuzimanja.
12 godina
To bi trebalo prijaviti potrošačkom kodu ili kome već da ih zatvore.

Dal' si pogledao možda su ti dali krivi mobitel. Pogledaj serijske brojeve i imei
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Iskreno nemaju svoj parking pa sam stao na brzinu na sva 4 zmigavca pogledao taj poklopac dali strsi i dalje vidio da je ok i to je to..ko je racunao na takve greske na prednjici kuzis.. to je taj imei mobitel je taj samo su prckali nesto sto nisu trebali izgleda..ma idem tamo i probat trazit novi mob jer to nisam ja napravio nego oni..e nisam mogo vjerovat da mogu tako nesto napravit..al ajde racunam da ce bit fer i da ce napravit sta treba

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jako neugodna situacija. Strah me da sad oni mogu reci da naknadne reklamacije ne priznaju , to im i  vjerojatno pise sitnim slovima. Sretno

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
To nisu naknadne reklamacije ja sam pokupio mobitel pred kraj radnog vremena radili su do 4 taj dan a guzva u gradu bila nisam mogo stic na vrijeme poljubio sam vrata..a te greske na prednjici uopce nisam racunao kad je bio zamjenjen samo poklopac baterije i baterija a za prednjicu nista ne pise a ocito su i to dirali cim je pixel otiso i vidi se tragovi ljepila naprijed na back tipki i multitasking

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Potpisao si i preuzeo mob, dakle rijeseno sto se njih tice. Nema i ne priznaje se izvlacenje zbog tvoje zurbe, parkiranja i ostalih gluposti. To da su nasi servisi koma stoji ali za ovo si sam kriv.

3 0 hvala 0
14 godina

Sretan Uskrs i pozdrav svima!

Htio bi vratiti tvornički rom* na svoj S7 Edge (ide u prodaju radi kupnje S8) pa bi samo ponovio "gradivo" prilikom flešanja:

u Odinu se stave fajlovi u odgovarajuće kućice ali bez onog HOME_CSC ako sam dobro zapamtio?

Hvala :)

*do sada sam koristio BTU, htio bi natrag na SEE...nisam imao custom romove...

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.4.2017 9:23 (Purger155).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

sammobile i prati upustvo.....

15 godina
neaktivan

Pozz, imam pitanje.

Novi s7 edge imam kolko sam skuzio SEE csc , 2. veljace security update nougat.

Sta bi dobio sa tim BTU ako idem flashat preko odina, jer ovaj SEE isto je cist bez bloatwarea.

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Nista...
15 godina
neaktivan

Greska, krivi forum.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.4.2017 18:41 (Djozaa).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Robi1992 kaže...
To nisu naknadne reklamacije ja sam pokupio mobitel pred kraj radnog vremena radili su do 4 taj dan a guzva u gradu bila nisam mogo stic na vrijeme poljubio sam vrata..a te greske na prednjici uopce nisam racunao kad je bio zamjenjen samo poklopac baterije i baterija a za prednjicu nista ne pise a ocito su i to dirali cim je pixel otiso i vidi se tragovi ljepila naprijed na back tipki i multitasking

Baterija se mijenja skidanjem prednjeg zaslona...

Meni kad su mjenjali ekran i bateriju vračeno je sve kao da je bio nov zapakiran. Ja sam na licu mjesta sve provjerio., upalio i vidio da li sve radi.

8 godina
neaktivan
Ti si ocito imao vise srece i radio ti je strucnjak vjerojatno a meni je neki nestrucnjak ocito radio i napravio tek toliko da napravi neprecizno..odnio sam ga nazad i primili su ga..sljedeci put kad dolazim po njega sjest cu tamo pola sata dok ga ljepo ne pregledam

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Robi1992 kaže...
Ti si ocito imao vise srece i radio ti je strucnjak vjerojatno a meni je neki nestrucnjak ocito radio i napravio tek toliko da napravi neprecizno..odnio sam ga nazad i primili su ga..sljedeci put kad dolazim po njega sjest cu tamo pola sata dok ga ljepo ne pregledam

Može bit...

Moja preporuka ti je provjerit sve rubove, svaki detalj, upalit ga obavezno i malo se poigrat s njim....i tek onda potpisat da si ga preuzeo i da je sve ok.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice