- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma vrijedi ti garancija bilo gdje u EU...
Agram je ovlašteni - je ovlašteni je. Aj malo pročitaj iskustva korisnika oko Agram servisa i brzine njihovog popravka mobitela., pa vidi da li ima smisla ići u Agram. Agram popravlja sve vrste mobitela...Samsung plaza samo Samsung. Šta tu nije jasno.
Otfuraj ti lijepo onda mob u Agrama i onda kad ti ne bude popravljen u roku...onda se žali tu po forumu kao Samsung ne valja.
I dalje mi je nejasno kako je ekipa slijepa pored zdravih očiju. Jebo ga ja da nitko ne može provjerit ovlaštene servise bilo kojeg proizvođača na Googleu, nego ga automatski nosi u Agram. Jebo te ispada da je Agram jedni ovlašteni servis mobitela u Zagrebu ili Hrvatskoj.
Evo ti pa pročitaj :
http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/samsung-servis-samsung-customer-service-plaza/247135.aspx
Samsung servis u arena centru recimo mijenja ekran u roku dan-dva.

Pozdrav svima,
Prije 2 mjeseca kupio sam Samsung Galaxy S7 Edge,sve je super radilo do sinoc.
Dok sam odgovaro na poruku na Whatsappu ekran je se zacrnio te nakon toga nije bilo slike.Resetirao sam ga na sve moguce nacine te sve sto je bilo navedeno da pokusam no nista nije upalilo.Danas sam ga odnjeo Tcom gdje su rekli da ce ga poslati na servis.Mobitel nije nigdje ostecen niti mi je ijednom ispao ili nesto takvo slicno,cijelo vrijeme je u maskici.Zanima me da li je se netko susreo sa vakvim problemom i koja su njegova iskustva oko tog problema.Da li netko mozda zna gdje je nastao kvar i zasto? Mobitel nije mehanicki nigdje ostecen niti ista slicno tome i zanima me hocu li morati platiti ista za servis posto mobitel ima jamstvo 24 mjeseca.Hvala unaprijed
Ma otišla grafa ili matična, ne možeš si drugačije pomoći nego poslati na servis i čekati popravak ili novi mob.
Pozz ljudi,
Naručen je
https://www.amazon.de/dp/B01BLI4FWI/ref=pe_386171_38075861_TE_item
Beetle unicorn pro case za s7 edge,
vidim pozitivne komentare, tražim malo jači case jer radim u okruženju di bi mogo mobitel se lako razbit.
Potreban mi je screen protektor. Ima li tko pozitivnih iskustva sa ovima dostupnim u Hrvatskoj ili link na neki.
Hvala
Pozdrav svima,
Prije 2 mjeseca kupio sam Samsung Galaxy S7 Edge,sve je super radilo do sinoc.
Dok sam odgovaro na poruku na Whatsappu ekran je se zacrnio te nakon toga nije bilo slike.Resetirao sam ga na sve moguce nacine te sve sto je bilo navedeno da pokusam no nista nije upalilo.Danas sam ga odnjeo Tcom gdje su rekli da ce ga poslati na servis.Mobitel nije nigdje ostecen niti mi je ijednom ispao ili nesto takvo slicno,cijelo vrijeme je u maskici.Zanima me da li je se netko susreo sa vakvim problemom i koja su njegova iskustva oko tog problema.Da li netko mozda zna gdje je nastao kvar i zasto? Mobitel nije mehanicki nigdje ostecen niti ista slicno tome i zanima me hocu li morati platiti ista za servis posto mobitel ima jamstvo 24 mjeseca.Hvala unaprijed
Ne kužim zašto si ga nosio u T-com...šta nije jednostavnije odnijet ga dierektno u ovlašteni.
Ako imaš garanciju, nemaš brige...popravit će to oni.
Htjeo sam odnjeti u ovlasteni servis al problem je sto u nasem gradu nema,tako da sam morao ici preko Tcoma.Hoce li mi poslati novi telefon ili ce samo popraviti moj? Citao sam po netu da je puno ljudi dobilo novi telefon nakon istog problema.
Htjeo sam odnjeti u ovlasteni servis al problem je sto u nasem gradu nema,tako da sam morao ici preko Tcoma.Hoce li mi poslati novi telefon ili ce samo popraviti moj? Citao sam po netu da je puno ljudi dobilo novi telefon nakon istog problema.
Aha...ne znam...to će oni procijenit. Koliko vidim nisu cicije...tako da možeš očekivat novi ako im se ovaj neće isplatit popravljat.
Pozdrav! Razmisljam kupiti S7, ali malo me bune one oznake g930f, da ne uzmem neki za azisko trziste? Ako moze koji savijet na sta trebam pripaziti!
Pozdrav! Razmisljam kupiti S7, ali malo me bune one oznake g930f, da ne uzmem neki za azisko trziste? Ako moze koji savijet na sta trebam pripaziti!
Samo uzmi 930F...a ne znam gdje bi uopće našao za ostala tržišta ako živiš u HR.
Trebaš pripaziti da bude nov/zapakiran s garancijom. Ostalih tajni nema.
A što se tiče zamjene, nisam siguran da ju možeš tražiti, možeš tražiti popravak, ako ne mogu popraviti onda bi trebali dati novi. I ubuduće provjeriti prije preuzimanja.
Dal' si pogledao možda su ti dali krivi mobitel. Pogledaj serijske brojeve i imei
Jako neugodna situacija. Strah me da sad oni mogu reci da naknadne reklamacije ne priznaju , to im i vjerojatno pise sitnim slovima. Sretno
Potpisao si i preuzeo mob, dakle rijeseno sto se njih tice. Nema i ne priznaje se izvlacenje zbog tvoje zurbe, parkiranja i ostalih gluposti. To da su nasi servisi koma stoji ali za ovo si sam kriv.
Sretan Uskrs i pozdrav svima!
Htio bi vratiti tvornički rom* na svoj S7 Edge (ide u prodaju radi kupnje S8) pa bi samo ponovio "gradivo" prilikom flešanja:
u Odinu se stave fajlovi u odgovarajuće kućice ali bez onog HOME_CSC ako sam dobro zapamtio?
Hvala :)
*do sada sam koristio BTU, htio bi natrag na SEE...nisam imao custom romove...
sammobile i prati upustvo.....
Pozz, imam pitanje.
Novi s7 edge imam kolko sam skuzio SEE csc , 2. veljace security update nougat.
Sta bi dobio sa tim BTU ako idem flashat preko odina, jer ovaj SEE isto je cist bez bloatwarea.
Greska, krivi forum.
Baterija se mijenja skidanjem prednjeg zaslona...
Meni kad su mjenjali ekran i bateriju vračeno je sve kao da je bio nov zapakiran. Ja sam na licu mjesta sve provjerio., upalio i vidio da li sve radi.
Može bit...
Moja preporuka ti je provjerit sve rubove, svaki detalj, upalit ga obavezno i malo se poigrat s njim....i tek onda potpisat da si ga preuzeo i da je sve ok.