Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava

poruka: 5.608
|
čitano: 1.498.269
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

zar nije smart switch za slanje/primanje datoteka, a ne za izradu backupa? barem ja nisam nasao tu opciju...

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava
Cartman93 kaže...

zar nije smart switch za slanje/primanje datoteka, a ne za izradu backupa? barem ja nisam nasao tu opciju...

Izgleda da se može "prijenos" odraditi na neki vanjski medij. Pa kasnije to restoraš. Opcija ti je gore u kutu kad klikneš na one tri točkice.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.3.2017 15:20 (skank666).
15 godina

Nakon SD kartica, još jedna promocija za one koji su kupili ili kupuju S7 u ožujku, nisam primjetio da je bilo spomena o tome, pa evo

http://www.samsung.com/hr/offer/Samsung-putni-paket/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Nov sam u Android svijetu i probavam različite launchere ali kod svih koje sam probao scaling widgeta ne valjda, tj. sve je ogromno, npr. na isto mjesta na touchwiz-u stanu 3 maila a na nekom launcheru 1.5 mailova.

Može li se to ikako srediti?

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Nova launcher. Sve mozes podesiti...
17 godina

Danas mi stigla SD kartica (128GB) koju čekam od 16.12.2016. 

2 0 hvala 0
11 godina
sosta kaže...

Nakon SD kartica, još jedna promocija za one koji su kupili ili kupuju S7 u ožujku, nisam primjetio da je bilo spomena o tome, pa evo

http://www.samsung.com/hr/offer/Samsung-putni-paket/

stavio sam to par postova ranije.. i registrirao sam se, pa cemo vidjeti kada ce doci

15 godina

Ne pronalazim opciju za to, može malo pobliže objašnjenje?

12 godina
neaktivan

od kad sam stavio nougat, ponekad kad sam spojen na internet pojavi se poruka "Usluge za google play greška" s opcijama Zatvori aplikaciju i Pošalji povratne informacije. poruka se ne pojavi odmah i kad kliknem zatvori aplikaciju, nestane i to je to. vise se ne pojavljuje nekih sat-dva. inace aplikacije koje najvise koristim, trgovina play i gmail, rade normalno, cak i nakon te poruke.

sto bi to moglo biti? jel postoji mozda neki quick fix za to? pokusao sam izbrisati cache, ali nije pomoglo.

0 0 hvala 0
11 godina
Cartman93 kaže...

od kad sam stavio nougat, ponekad kad sam spojen na internet pojavi se poruka "Usluge za google play greška" s opcijama Zatvori aplikaciju i Pošalji povratne informacije. poruka se ne pojavi odmah i kad kliknem zatvori aplikaciju, nestane i to je to. vise se ne pojavljuje nekih sat-dva. inace aplikacije koje najvise koristim, trgovina play i gmail, rade normalno, cak i nakon te poruke.

sto bi to moglo biti? jel postoji mozda neki quick fix za to? pokusao sam izbrisati cache, ali nije pomoglo.

jesi vracao na tvornicke postavke?

mozes probati izbrisati cache is svih tih google play usluga, znaci i trgovina i filmovi, glazba, kiosk, i sta vec imas..

i restart moba nakon toga

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.3.2017 22:21 (digitall).
15 godina
Imam iritantan problem s google drive aplikacijom. Nako sto prelistam određeni broj slika u nekom albumu prestane ucitavati slike. Vidim po internetu ima dosta ljudi s tim problemom a ne vidim rjesenje.

0 0 hvala 0
18 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Imao sam na androidu 6.0 neke slike u privatnom folderu i nakon updatea na nougat vise nisu tamo, jel zna netko gdje su te fotke, jesu se izbrisale mozda?

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imam malih problema s Galaxy S7 Flat. Nakon nekog vremena touch ne reaguje na dodir, a software nije zaledio. Home, volume keys i lock button rade uredno kada se desi pomenuto. Nakon nadogradnje na Nougat, stvar se nije promijenila. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Pozz,
Kupio telefon,prebacio sve iz starog A3 i sve super osim šta mi kod gmaila ne javlja kada stigne mail. Moram ulaziti u aplikaciju i ručno refresh radit. Sinc uključen,gmail aplikaciju sam postavio da je uređaj sam ne dira,ne gasi.....

Viber radi uredno,messinger radi uredno,ali gmail ne.

Znate li kako riješiti,pokušao sam već izbrisat i kreirat acc,ali nije pomoglo.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Imo sam isti problem i rijesio sam ga tako da sam poceo koristiti inbox. Kolko sam cito nije rijetkost da se to desava gmailu na vise mobitela...

0 0 hvala 1
12 godina
Da,imao sam davno na Gygabitu ali se riješilo nakon brisanja i dodavanja dok je A3 normalno radio.

Hvala,baš sam sad kreirao acc u njegovom ,Samsungovom,programu
16 godina
neaktivan
Ja sam imao isti problem i rijesio sam tako sto sam pod optimize battery usage stavio gmail da bude app not optimized. Da ju nestavlja u sleep :)
12 godina
To sam napravio,nije pomoglo.
11 godina
szagorec kaže...
Pozz,
Kupio telefon,prebacio sve iz starog A3 i sve super osim šta mi kod gmaila ne javlja kada stigne mail. Moram ulaziti u aplikaciju i ručno refresh radit. Sinc uključen,gmail aplikaciju sam postavio da je uređaj sam ne dira,ne gasi.....

Viber radi uredno,messinger radi uredno,ali gmail ne.

Znate li kako riješiti,pokušao sam već izbrisat i kreirat acc,ali nije pomoglo.

1. udes u gmail, postavke, klik na naziv maila, oznaciti kvacicu obavijesti, ispod toga podesi zvuk, vibraciju itd, jos ispod toga mora biti kvacica na sinkroniziraj gmail

2. onda u postavke, obavijesti, vidjeti da li je oznaceno da dolaze obavijesti od aplikacije gmail

3. onda postavke, odrzavanje, baterija, provjeriti da gmail nije u popisu aplikacija koje su u stanju mirovanja

4. postavke, oblak i racuni, racuni, google, vidjeti jel ukljucena sinkronizacija

5. ako ne pomaze ni ako je to sve postavljeno kako sam napisao, probaj postavke, aplikacije, gmail, pohrana, obisi podatke, obrisi privrem. mem., restart uredaja

6. platis pivo 

12 godina
Ma nekoliko puta sve to prošao i sad kada sam postavio na samsungov inbox sad dolaze oba 😆
12 godina

Molio bih samo još jedan info,šta znači ova obavijest pored budilice ? Lijevo

Ovaj+znak+pored+budilice? Ovaj+znak+pored+budilice?
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.3.2017 16:17 (szagorec).

0 0 hvala 0
18 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Meni radi nakon toga i naravno kad postavis u gmailu da imas obavijest za svaki novi mail :)
Ima svega na nougatu hehe
10 godina
odjavljen
@szagorec
Data saver. Ušteda u prenosu mobilnih podataka
14 godina
protjeran

Ja jedva cekam da izadje S8 samo kako bih tad izgubio garanciju na svom S7 Edge tako sto cu flashovati prvi stable S8 Rom port :D do sada nisam ni root radio niti ista dirao, i zbog garancije a i zato sto nije bilo potrebe, ali cim bude prvi port odmah ide root i flash :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav svima, molim vas ako netko zna koliko bi koštao nvi touch screen za s7. pao mi je i sad ne radi, a staklo nije razbijeno. i dali se isplati nosit u smartson sevis? hvala.

0 0 hvala 0
16 godina
bambi kaže...

Pozdrav svima, molim vas ako netko zna koliko bi koštao nvi touch screen za s7. pao mi je i sad ne radi, a staklo nije razbijeno. i dali se isplati nosit u smartson sevis? hvala.

Imas garanciju?

PSN - darklydexter
14 godina
neaktivan
Imam garanciju. Al ne pokriva to sigurno posto je mehanicko ostecenje.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice