Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava

poruka: 5.608
|
čitano: 1.496.536
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava
acerbis kaže...
Stigao ota nougat za tcom s7 edge :)

I za "obični" S7.

Why so serious?
13 godina
neaktivan

Vidim stigao je i službeni za tmobile. Ima li igdje link za skinuti ga? Htio bi ga flashati preko Odina. Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Uzeo sam armor shield, cca 27$ s poštarinom(ebay), u službenoj trgovini je nešto skuplji. Nadam se da vrijedi te pare......

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/ http://www.mcsi-design.net/
13 godina
Stranica updato ili samfirm program za PC pa odaberes model i csc code
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Ja sam stavio ota i za sad ne vidim potrebu ni za tvornickim postavkama...stavio sam ga u high performance mode... i leti..nema mi smisla ogranicavat rezoluciju...performanse...onda sam mogao kupiti a5...
9 godina
neaktivan
Upravo to
9 godina
neaktivan
Ekipa nije tema ali posto ste svi tu sa s sedmicama pa mozda imate iskustva i s njim..u vezi gear s3 sata dali ga neko ima i kakva iskustva imate dali se isplati dat 2500 kn za njega i koji vam se cini bolji frontier ili classic?? Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
acerbis kaže...
Ja sam stavio ota i za sad ne vidim potrebu ni za tvornickim postavkama...stavio sam ga u high performance mode... i leti..nema mi smisla ogranicavat rezoluciju...performanse...onda sam mogao kupiti a5...

Bas tako!!! Koji je smisao kupit nesto dobro da bi radilo osrednje za "6minuta" duze gledanja u ruznije?!

Btw stigao N jutros za s7 kupljen u tcom sa tele2 karticom

14 godina
neaktivan

I ja sam se naložio na taj sat... classic izgleda nekako bolje...ako će bit za trening onda bolje garmin phoenix ili tako nešto ..ovako je makar meni subjektivno classic finiji. Ma da nakraju mislim da ga neću ni uzimati... malo mi smartwatch daje geekovski dojam..ono malo neozbiljno djeluje da ti na sastanku svira sat xD..Btw za 2500 se isplati!

10 godina

Ja imam gear s3 frontier. Super je sto  stvarno i classic i frontier verzija izgledaju kao sat. Svima se svidio izgledom za sad tko ga je vidio. Ekran je odlican. Baterija izdrzi oko 2 dana uz always on opciju sto je isto dobro ( ne spavam s njim pa se iskljuci AOD kad nije na ruci ), Koraci se dosta precizno mjere, tu i tamo znam odrcat uz shealth i tipa kada stavis lagano trcanje, on vidi koji ti je pocetni tempo pa te ksanije upozorava ako ubrzas ili usporis previse. Ima i trcanje, hodanje i jos dosta ugradenih vjezbi. U autu se na njega javljam, pricam i zovem.
Takoder mozes si kupit par 22mm remena i lagano se mijenjaju. Sat sve fluidno obavlja i nema greske. 

Jedina mana je ekosistem aplikacija. Nema ni blizu veliki izbor kao od android wear-a ali mislim da ce s vremenom doci neke. Ali meni za sada ne smeta to, ima sve kaj mi treba jedino sam za Whatsapp kupio aplikaciju koja ti prikazuje cijeli chat jer u orginalu ti pokaze samo zadnju poruku. Takoder sam kupio za 15ak kuna navigaciju jednu koja koristi google maps .

Ja sam zadovoljan sve u svemu i nije mi zao novaca.

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Bas si mi detaljno objasnio hvala ti i ja sam se zapalio opasno haha..meni se isto frontier cini bolji jer sa gumenim remenom nosis za svaki dan a kad hoces mozes na njega stavit kozni remen ili metalni pa izgleda elegantno..i meni je najvise zbog odgovaranja na wp i poruke i pozive i opcenito volim satove a on izgleda bas ko brutalan sat kao sat
15 godina
neaktivan
Ajde molim te javi dojmove kad stigne..
15 godina
neaktivan

Jutros išao vidjeti na S7 na britanskim Androidom 7, i javlja mi se:

Operacijski sustav na uređaju neovlašteno je prmijenjen. Pokušajte preuzeti aktualizacije softvera s pomoću aplikacije Smart Switch na računalu ili posjetite službu za korisnike.

Šta sad?

Pokušao sam sa Smart Switchom na kompu, ali ne daje mi opciju da aktualiziram softver. Evo slike što mi nudi od opcija.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.2.2017 8:35 (Haywire).

0 0 hvala 0
16 godina

Upravo provjerih stigao mi 7.0 za download na S7E na Vipu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Lepy kaže...
Ajde molim te javi dojmove kad stigne..

Neugodno sam se iznenadio jutros, lik mi refundirao lovu bez ikakvog razloga.

Sad sam opet uzeo nanovo, da vidim što će biti.

A shipping je 20$......

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/ http://www.mcsi-design.net/
16 godina

Pozdrav, prije nekoliko tjedana sam kupio Galaxy S7 i morao ići u banku da mi ponovno aktiviraju mtoken i mpbz aplikaciju.

Hoću li morati ponovno sve to ponavljati kad updejtam mob na nougat ili će to ostati memorirano? 

Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.2.2017 10:51 (Reedy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Reedy kaže...

Pozdrav, prije nekoliko tjedana sam kupio Galaxy S7 i morao ići u banku da mi ponovno aktiviraju mtoken i mpbz aplikaciju.

Hoću li morati ponovno sve to ponavljati kad updejtam mob na nougat ili će to ostato memorirani? 

Hvala!

Ponovno u banku, ali brzo to ide

11 godina
Reedy kaže...

Hoću li morati ponovno sve to ponavljati kad updejtam mob na nougat ili će to ostato memorirani? 

Hvala!

Možeš i sam generirati aktivacijski i identifikacijski ključ, korištenj E-banka aplikacije, preko kompa. Netko je par stranica unatrag pisao da ima i za pbz, za zabu sam siguran jer ja tako radim.

16 godina
Haywire kaže...
Reedy kaže...

Hvala!

Ponovno u banku, ali brzo to ide

Znam da brzo ide, ali nije mi banka baš blizu, pa zato pitam.

Karlek_19, da mogu tako, ali bez mpbz tokena neću imati pristup e-bankarstvu na kompu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.2.2017 10:54 (Reedy).
11 godina

Prije nek flashaš generiraš ključeve, kad još imaš pristupa.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

pozdrav ekipa,pitanje,posto su danas pustili i sluzbeno N i u tele2,da li prvo napravit factory reset pa onda podic softwere ili.,.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Jel to na s7 ili s7 edge?Ja nisam nista dobio na s7

Mexx
10 godina
neaktivan

s7

11 godina
kox1987 kaže...

pozdrav ekipa,pitanje,posto su danas pustili i sluzbeno N i u tele2,da li prvo napravit factory reset pa onda podic softwere ili.,.

Napraviš update i nastaviš koristiti mob normalno. Zašto bi radio reset ako je sve ok?! Ako uočiš neke probleme onda napraviš reset!

18 godina
neaktivan

Jel moze netko komentirati bateriju na s7 nougat,citao sam na phone arena da bude 10% slabija

http://www.phonearena.com/news/Bad-news-10-worse-battery-life-on-Samsung-Galaxy-S7-and-S7-Edge-after-Android-7.0-Nougat-update_id90859

Mexx
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
chingy-os kaže...

Jel moze netko komentirati bateriju na s7 nougat,citao sam na phone arena da bude 10% slabija

http://www.phonearena.com/news/Bad-news-10-worse-battery-life-on-Samsung-Galaxy-S7-and-S7-Edge-after-Android-7.0-Nougat-update_id90859

Definitivno mi nije lošija, kao i većini, rekao bih jednako ili mrvicu bolje.

Fali mi onaj "manual" način gašenja aplikacija u naprednim psotavkama baterije. Sad ima samo da ih gasi nakon 3 dana neaktivnosti, nema opcije ODMAH, kao što je na MMu bilo.

17 godina
odjavljen

Došlo i meni jutros (t-mob). Onaj blue light filter, ne može se nariktat da se pali sa zalaskom sunca? 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.2.2017 14:03 (skank666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
acerbis kaže...

Dobra stvar, ako ideš na neko mjesto, gdje nećeš imati izvor napajanja, a zaboravio si power bank.
Generalno korištenje - bespotrebno, da.

Batllelog: sudy_freak
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

Došlo i meni jutros (t-mob). Onaj blue light filter, ne može se nariktat da se pali sa zalaskom sunca? 

Moze naravno, ima opcija bas za taj dio.

17 godina
odjavljen

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.2.2017 16:32 (skank666).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice