I za "obični" S7.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vidim stigao je i službeni za tmobile. Ima li igdje link za skinuti ga? Htio bi ga flashati preko Odina. Hvala.
Uzeo sam armor shield, cca 27$ s poštarinom(ebay), u službenoj trgovini je nešto skuplji. Nadam se da vrijedi te pare......
Bas tako!!! Koji je smisao kupit nesto dobro da bi radilo osrednje za "6minuta" duze gledanja u ruznije?!
Btw stigao N jutros za s7 kupljen u tcom sa tele2 karticom
I ja sam se naložio na taj sat... classic izgleda nekako bolje...ako će bit za trening onda bolje garmin phoenix ili tako nešto ..ovako je makar meni subjektivno classic finiji. Ma da nakraju mislim da ga neću ni uzimati... malo mi smartwatch daje geekovski dojam..ono malo neozbiljno djeluje da ti na sastanku svira sat xD..Btw za 2500 se isplati!
Ja imam gear s3 frontier. Super je sto stvarno i classic i frontier verzija izgledaju kao sat. Svima se svidio izgledom za sad tko ga je vidio. Ekran je odlican. Baterija izdrzi oko 2 dana uz always on opciju sto je isto dobro ( ne spavam s njim pa se iskljuci AOD kad nije na ruci ), Koraci se dosta precizno mjere, tu i tamo znam odrcat uz shealth i tipa kada stavis lagano trcanje, on vidi koji ti je pocetni tempo pa te ksanije upozorava ako ubrzas ili usporis previse. Ima i trcanje, hodanje i jos dosta ugradenih vjezbi. U autu se na njega javljam, pricam i zovem.
Takoder mozes si kupit par 22mm remena i lagano se mijenjaju. Sat sve fluidno obavlja i nema greske.
Jedina mana je ekosistem aplikacija. Nema ni blizu veliki izbor kao od android wear-a ali mislim da ce s vremenom doci neke. Ali meni za sada ne smeta to, ima sve kaj mi treba jedino sam za Whatsapp kupio aplikaciju koja ti prikazuje cijeli chat jer u orginalu ti pokaze samo zadnju poruku. Takoder sam kupio za 15ak kuna navigaciju jednu koja koristi google maps .
Ja sam zadovoljan sve u svemu i nije mi zao novaca.
Jutros išao vidjeti na S7 na britanskim Androidom 7, i javlja mi se:
Operacijski sustav na uređaju neovlašteno je prmijenjen. Pokušajte preuzeti aktualizacije softvera s pomoću aplikacije Smart Switch na računalu ili posjetite službu za korisnike.
Šta sad?
Pokušao sam sa Smart Switchom na kompu, ali ne daje mi opciju da aktualiziram softver. Evo slike što mi nudi od opcija.
Upravo provjerih stigao mi 7.0 za download na S7E na Vipu.
Neugodno sam se iznenadio jutros, lik mi refundirao lovu bez ikakvog razloga.
Sad sam opet uzeo nanovo, da vidim što će biti.
A shipping je 20$......
Pozdrav, prije nekoliko tjedana sam kupio Galaxy S7 i morao ići u banku da mi ponovno aktiviraju mtoken i mpbz aplikaciju.
Hoću li morati ponovno sve to ponavljati kad updejtam mob na nougat ili će to ostati memorirano?
Hvala!
Pozdrav, prije nekoliko tjedana sam kupio Galaxy S7 i morao ići u banku da mi ponovno aktiviraju mtoken i mpbz aplikaciju.
Hoću li morati ponovno sve to ponavljati kad updejtam mob na nougat ili će to ostato memorirani?
Hvala!
Ponovno u banku, ali brzo to ide
Hoću li morati ponovno sve to ponavljati kad updejtam mob na nougat ili će to ostato memorirani?
Hvala!
Možeš i sam generirati aktivacijski i identifikacijski ključ, korištenj E-banka aplikacije, preko kompa. Netko je par stranica unatrag pisao da ima i za pbz, za zabu sam siguran jer ja tako radim.
Hvala!
Ponovno u banku, ali brzo to ide
Znam da brzo ide, ali nije mi banka baš blizu, pa zato pitam.
Karlek_19, da mogu tako, ali bez mpbz tokena neću imati pristup e-bankarstvu na kompu.
Prije nek flashaš generiraš ključeve, kad još imaš pristupa.
pozdrav ekipa,pitanje,posto su danas pustili i sluzbeno N i u tele2,da li prvo napravit factory reset pa onda podic softwere ili.,.
Jel to na s7 ili s7 edge?Ja nisam nista dobio na s7
s7
pozdrav ekipa,pitanje,posto su danas pustili i sluzbeno N i u tele2,da li prvo napravit factory reset pa onda podic softwere ili.,.
Napraviš update i nastaviš koristiti mob normalno. Zašto bi radio reset ako je sve ok?! Ako uočiš neke probleme onda napraviš reset!
Jel moze netko komentirati bateriju na s7 nougat,citao sam na phone arena da bude 10% slabija
Jel moze netko komentirati bateriju na s7 nougat,citao sam na phone arena da bude 10% slabija
http://www.phonearena.com/news/Bad-news-10-worse-battery-life-on-Samsung-Galaxy-S7-and-S7-Edge-after-Android-7.0-Nougat-update_id90859
Definitivno mi nije lošija, kao i većini, rekao bih jednako ili mrvicu bolje.
Fali mi onaj "manual" način gašenja aplikacija u naprednim psotavkama baterije. Sad ima samo da ih gasi nakon 3 dana neaktivnosti, nema opcije ODMAH, kao što je na MMu bilo.
Došlo i meni jutros (t-mob). Onaj blue light filter, ne može se nariktat da se pali sa zalaskom sunca?
Dobra stvar, ako ideš na neko mjesto, gdje nećeš imati izvor napajanja, a zaboravio si power bank.
Generalno korištenje - bespotrebno, da.
Došlo i meni jutros (t-mob). Onaj blue light filter, ne može se nariktat da se pali sa zalaskom sunca?
Moze naravno, ima opcija bas za taj dio.