- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Za sve zainteresirane, dbrand je 30% off i 1USD global shipping.
Navalite dok ima, valjda je do 1AM akcija. traje još uvijek
Hvala kolega,
Uzeo matte black odiza i za kameru. Pošto mob koristim bez maskice mislim da bude ovo super 
Btw: kolko ti je trebalo da stigne?
sto je s ovim besplatnim memorijskim karticama?? cekam vec 2 mjeseca, stalno je pisalo da je stanje u obradi, a sada zadnjih nekoliko dana ne radi im stranica.
https://www.europe-samsung.com/HRGalaxyS7karticanapoklon/Benefits/Register
do sada nisam dobio ni jedan mail.
sto je s ovim besplatnim memorijskim karticama?? cekam vec 2 mjeseca, stalno je pisalo da je stanje u obradi, a sada zadnjih nekoliko dana ne radi im stranica.
https://www.europe-samsung.com/HRGalaxyS7karticanapoklon/Benefits/Register
do sada nisam dobio ni jedan mail.
Bio sam u kontaktu sa njihovim agentom i rekao mi je da sam u sustavu i da bi mi trebali poslati u sljedecoj turi. Uvjeravao me je da sam uredno registriran i da im je zao sto se toliko dugo ceka jer je bilo jako puno registracija, pa im treba duze vremena da svima posalju. Sto se tice strance, navodno rade na tom portalu, pa zato stranica nije vidljiva.
Danas kad sam ušao u galeriju, mob se zaledio i restartirao, dosao do boot loga i ponovno se restartirao ali sad je ekran crn a LEDica svijetli (izmjenjuje se tamno i svijetlo plava boja) i to traje već 2 sata. Probao sam sve kombinacije tipki ali ne reagira ni na jednu od njih pa sad čekam da se baterija isprazni pa da probam ga bootati ispočetka (u safe ili download mode).
Ima li netku kakvu ideju, nisam baš našao ovakvih slučajeva po webu... Inače na njemu je BTU nougat i nije rootan
Drzi sve tipke deset sekundi i uredjaj ce se ugasiti. Zatim udji u recovery te uradi factory reset. Takodjer mozes bootati u download mode i flashati neki drugi rom preko ODIN-a, jer mozda prodje bez factory reseta.
Pokušao sam već sve kombinacije hardwarskih tipki ali nije reagirao ni na šta. Ostavio sam ga preko noći i evo ispraznio se; stavio sam ga na punjač i pojavila se ona animacija punjenja baterije (nije više samo crn ekran). Pustit ću ga da se napuni još malo pa probati ga upaliti.
EDIT: Uspio sam ga upaliti par puta ali svaki put bi se nakon nekoliko minuta zaledio opet i restartirao. Sad je isključen i ne može se upaliti tipkama a nema ni reakcije kada se spoji na punjač
Imao sam isti problem, samo sto meni nije svijetlila ledica i jednostavno nije reagirao na nikakve podrazaje. Jednostavno ga nije bilo moguce upaliti. 13.2 sam ga odnio na servis u Vukovarskoj (MR servis) i jucer je bio gotov. Promijenili su maticnu da bi ga mogli upaliti, stavili su zadnji firmware (6.0 iako je na njemu bio 7.0) i promijenili su zvucnik zvona. Trebao bi ga danas pokupiti pa cu se raspitati da li se zna uzrok kvara. Smartram da nebi imalo smisla da je do firmwarea, tako da 7.0 ide opet na njega. Ali svejedno, nije mi jasno kako uređaj start tek 2 mj moze riknut sam od sebe. Inace, uredaj je cuvan bolje nego oci u glavi, nije nikad padao i nije imao nikakvih ostecenja. Od prvog dana u Spigen NeoHybrid maski. Do trenutka smrti, radio je besprijekorno sa prosjekom od 6-7 SOT.
Stigao nougat na vip hrvatska, za tmobile jos nista.. kao ni za XEU koji bi uz BTU trebao prvi dobivat ali eto jos nije a neda mi se stavljat BTU. Do kraja mjeseca bude valjda doslo.
Iskreno, zadovoljan sam na 6.0.1 tako da nije žurba, cak cu i ostat na njemu dok ne vidim sta ostali kazu kad dode na XEU.
Stigao nougat na vip hrvatska, za tmobile jos nista.. kao ni za XEU koji bi uz BTU trebao prvi dobivat ali eto jos nije a neda mi se stavljat BTU. Do kraja mjeseca bude valjda doslo.
Iskreno, zadovoljan sam na 6.0.1 tako da nije žurba, cak cu i ostat na njemu dok ne vidim sta ostali kazu kad dode na XEU.
Odlicne vijesti. Onda ne moram ni stavljati BTU kad ga pokupim iz servisa. Direkt OTA. :)
Hvala kolega,
Uzeo matte black odiza i za kameru. Pošto mob koristim bez maskice mislim da bude ovo super 
Nema frke. YW
Računaj 2 tjedna. Ako stigne prije, još bolje.
AL kad stigne, nećeš požaliti 
Odlicne vijesti. Onda ne moram ni stavljati BTU kad ga pokupim iz servisa. Direkt OTA. :)
Ne zaboravi ti i ostali koji budu stavljali napraviti full wipe iliti Vraćanje na tvorničke.
Preporučivo je itekako!
Hvala kolega,
Nema frke. YW
Računaj 2 tjedna. Ako stigne prije, još bolje.
AL kad stigne, nećeš požaliti 
Ne zaboravi ti i ostali koji budu stavljali napraviti full wipe iliti Vraćanje na tvorničke.
Preporučivo je itekako!
Naravno. I kad sam stavljao BTU isto je isao CSC umjesto CSC_HOME i full wipe. Na kraju krajeva, na servisu su vec napravili full wipe, tako da nemam sta izgubit cim updejtam.
Da ne bude zabune... stigao je VIP Nougat firmware za flat S7, još ga nema za S7Edge.
Checking firmware for SM-G930F/VIP/G930FXXU1BPLB/G930FVFG1BPK3/G930FXXU1BPK6
Model: SM-G930F
Version: G930FXXU1DQB7/G930FVFG1DQB7/G930FXXU1DQB1/G930FXXU1DQB7
Filename: SM-G930F_1_20170203142713_5muufbuqck_fac.zip.enc4
Size: 2709426816 bytes
LogicValue: jkm9cqvizqp3dybu
lol flash i odin su majka svega ,dok se pojedini provideri zmisle
Baš me zanima koliko će trebati Tele2 da puste za S7.
tj. kad izadje Note 8 jer S8 ce biti 7.1 
Jel imate 4g ukljuceno? Koliko vise baterije trosi on
http://trakt.tv/user/MjezZza
Ako ti je 4g signal dobar i stabilan nije da troši puno vise, Veci je problem ako ti prebacuje dosta na 3G, H+ pa na 4G.
Ja sam dosta dugo imao ugašen 4g jer sam imao samo gigu i pol ali vec neko vrijeme imam stalno ukljucen i nisam osjetio toliki udarac na bateriju ali dobar signal imam.
rijetko vecinom sam na nekoj konbi 2g,3g ili wi-fi-u.
Konstantno 4g - zadnjim updateom od 98mb baterija se još poboljšala. Sot - 5 i pol do 6h.
Baterija na S7e na BTU Nougat...zadnji update od 98mb poboljšao bateriju meni za pola sata. Sot s 5h - 5 i pol na 5 i pol - 6h.
Znaći Nougat je poboljšao bateriju meni s 4h sota prosijeka (MM) na 5 i pol sot-a. Mobitel se isto koristi., i sve je upaljeno.
Nougat pun pogodak.
Meni je isto tako, kad sam cijeli dan na wifiju pređe 6h SOT-a, a dok sam na mobilnim podatcima oko 3h, nekad i 4
https://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G930F/VIP/
Tu se vidi.
Ja imam SM-G930F na VIP, ali mi mobitel još ne daje update. Pa i kad idem da mi update traži manualno, ništa ne nađe
Vjerojatno nemaš VIP CSC nego SEE.
Instaliraj PhoneInfo aplikaciju i provjeri.
Vjerojatno nemaš VIP CSC nego SEE.
Instaliraj PhoneInfo aplikaciju i provjeri.
Je, u pravu si. Piše mi Firmware's CSC Code: SEE.
Valjda će onda i za SEE verziju uskoro
Ljudi, molim pomoć...
Gdje mogu po najpovoljnijoj cijeni naručiti uz neki normalni trošak dostave u HR sljedeće:
i
Razmišljam uzeti gore navedeno, a ako vi imate preporuku za nešto bolje slobodno predložite. Otvoren sam za sve prijedloge. Unaprijed hvala!
Da procitas stranicu dvije unazad jer svakih 10 postova isto pitanje....