Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava

poruka: 5.608
|
čitano: 1.393.355
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava
Covjek je podijelio link sa dobrom namjerom, nema razloga za pljuvanje istog...
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
Danas u Vip centru u Zgb neka zena dosla produziti ugovor za firmu i uzela 7-8 komada S7 i S7 edge. Mislim da budu uskoro na Njuskalu :-)

2 0 hvala 0
17 godina
sudy_freak kaže...

Za sve zainteresirane, dbrand je 30% off i 1USD global shipping
Navalite dok ima, valjda je do 1AM akcija. traje još uvijek

Hvala kolega,

Uzeo matte black odiza i za kameru. Pošto mob koristim bez maskice mislim da bude ovo super 

Btw: kolko ti je trebalo da stigne?

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
12 godina
neaktivan

sto je s ovim besplatnim memorijskim karticama?? cekam vec 2 mjeseca, stalno je pisalo da je stanje u obradi, a sada zadnjih nekoliko dana ne radi im stranica.

https://www.europe-samsung.com/HRGalaxyS7karticanapoklon/Benefits/Register

do sada nisam dobio ni jedan mail.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Cartman93 kaže...

sto je s ovim besplatnim memorijskim karticama?? cekam vec 2 mjeseca, stalno je pisalo da je stanje u obradi, a sada zadnjih nekoliko dana ne radi im stranica.

https://www.europe-samsung.com/HRGalaxyS7karticanapoklon/Benefits/Register

do sada nisam dobio ni jedan mail.

Bio sam u kontaktu sa njihovim agentom i rekao mi je da sam u sustavu i da bi mi trebali poslati u sljedecoj turi. Uvjeravao me je da sam uredno registriran i da im je zao sto se toliko dugo ceka jer je bilo jako puno registracija, pa im treba duze vremena da svima posalju. Sto se tice strance, navodno rade na tom portalu, pa zato stranica nije vidljiva. 

Godra kaže...
Almin94 kaže...
Godra kaže...

Danas kad sam ušao u galeriju, mob se zaledio i restartirao, dosao do boot loga i ponovno se restartirao ali sad je ekran crn a LEDica svijetli (izmjenjuje se tamno i svijetlo plava boja) i to traje već 2 sata. Probao sam sve kombinacije tipki ali ne reagira ni na jednu od njih pa sad čekam da se baterija isprazni pa da probam ga bootati ispočetka (u safe ili download mode).

Ima li netku kakvu ideju, nisam baš našao ovakvih slučajeva po webu... Inače na njemu je BTU nougat i nije rootan

Drzi sve tipke deset sekundi i uredjaj ce se ugasiti. Zatim udji u recovery te uradi factory reset. Takodjer mozes bootati u download mode i flashati neki drugi rom preko ODIN-a, jer mozda prodje bez factory reseta.

Pokušao sam već sve kombinacije hardwarskih tipki ali nije reagirao ni na šta. Ostavio sam ga preko noći i evo ispraznio se; stavio sam ga na punjač i pojavila se ona animacija punjenja baterije (nije više samo crn ekran). Pustit ću ga da se napuni još malo pa probati ga upaliti.

EDIT: Uspio sam ga upaliti par puta ali svaki put bi se nakon nekoliko minuta zaledio opet i restartirao. Sad je isključen i ne može se upaliti tipkama a nema ni reakcije kada se spoji na punjač

Imao sam isti problem, samo sto meni nije svijetlila ledica i jednostavno nije reagirao na nikakve podrazaje. Jednostavno ga nije bilo moguce upaliti. 13.2 sam ga odnio na servis u Vukovarskoj (MR servis) i jucer je bio gotov. Promijenili su maticnu da bi ga mogli upaliti, stavili su zadnji firmware (6.0 iako je na njemu bio 7.0) i promijenili su zvucnik zvona. Trebao bi ga danas pokupiti pa cu se raspitati da li se zna uzrok kvara. Smartram da nebi imalo smisla da je do firmwarea, tako da 7.0 ide opet na njega. Ali svejedno, nije mi jasno kako uređaj start tek 2 mj moze riknut sam od sebe. Inace, uredaj je cuvan bolje nego oci u glavi, nije nikad padao i nije imao nikakvih ostecenja. Od prvog dana u Spigen NeoHybrid maski. Do trenutka smrti, radio je besprijekorno sa prosjekom od 6-7 SOT.

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2017 10:50 (McRazorz).
10 godina

Stigao nougat na vip hrvatska, za tmobile jos nista.. kao ni za XEU koji bi uz BTU trebao prvi dobivat ali eto jos nije a neda mi se stavljat BTU. Do kraja mjeseca bude valjda doslo.
Iskreno, zadovoljan sam na 6.0.1 tako da nije žurba, cak cu i ostat na njemu dok ne vidim sta ostali kazu kad dode na XEU.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
AudioGorilla kaže...

Stigao nougat na vip hrvatska, za tmobile jos nista.. kao ni za XEU koji bi uz BTU trebao prvi dobivat ali eto jos nije a neda mi se stavljat BTU. Do kraja mjeseca bude valjda doslo.
Iskreno, zadovoljan sam na 6.0.1 tako da nije žurba, cak cu i ostat na njemu dok ne vidim sta ostali kazu kad dode na XEU.

Odlicne vijesti. Onda ne moram ni stavljati BTU kad ga pokupim iz servisa. Direkt OTA. :)

15 godina
Lord_Marko kaže...
sudy_freak kaže...

Hvala kolega,

Uzeo matte black odiza i za kameru. Pošto mob koristim bez maskice mislim da bude ovo super 

Nema frke. YW

Računaj 2 tjedna. Ako stigne prije, još bolje.
AL kad stigne, nećeš požaliti 

McRazorz kaže...
AudioGorilla kaže...

Odlicne vijesti. Onda ne moram ni stavljati BTU kad ga pokupim iz servisa. Direkt OTA. :)

Ne zaboravi ti i ostali koji budu stavljali napraviti full wipe iliti Vraćanje na tvorničke.
Preporučivo je itekako!

Batllelog: sudy_freak
10 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
Lord_Marko kaže...
sudy_freak kaže...

Hvala kolega,

Nema frke. YW

Računaj 2 tjedna. Ako stigne prije, još bolje.
AL kad stigne, nećeš požaliti 

McRazorz kaže...
AudioGorilla kaže...

Ne zaboravi ti i ostali koji budu stavljali napraviti full wipe iliti Vraćanje na tvorničke.
Preporučivo je itekako!

Naravno. I kad sam stavljao BTU isto je isao CSC umjesto CSC_HOME i full wipe. Na kraju krajeva, na servisu su vec napravili full wipe, tako da nemam sta izgubit cim updejtam. 

17 godina

Da ne bude zabune... stigao je VIP Nougat firmware za flat S7, još ga nema za S7Edge.

Checking firmware for SM-G930F/VIP/G930FXXU1BPLB/G930FVFG1BPK3/G930FXXU1BPK6
Model: SM-G930F
Version: G930FXXU1DQB7/G930FVFG1DQB7/G930FXXU1DQB1/G930FXXU1DQB7
Filename: SM-G930F_1_20170203142713_5muufbuqck_fac.zip.enc4
Size: 2709426816 bytes
LogicValue: jkm9cqvizqp3dybu

17 godina

lol flash i odin su majka svega ,dok se pojedini provideri zmisle

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Baš me zanima koliko će trebati Tele2 da puste za S7.

10 godina
Kad izađe 8.0 Oreo
17 godina

tj. kad izadje Note 8 jer S8 ce biti  7.1 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Jel imate 4g ukljuceno? Koliko vise baterije trosi on

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
maxy0 kaže...

Ako ti je 4g signal dobar i stabilan nije da troši puno vise, Veci je problem ako ti prebacuje dosta na 3G, H+ pa na 4G.
Ja sam dosta dugo imao ugašen 4g jer sam imao samo gigu i pol ali vec neko vrijeme imam stalno ukljucen i nisam osjetio toliki udarac na bateriju ali dobar signal imam.

8 godina
neaktivan
Di ste vi vidjeli da je stigao nougat za vip?? 😂

0 0 hvala 0
11 godina
Čitaj malo bolje!? Samo za s7 flat!!!
17 godina

rijetko vecinom sam na nekoj konbi 2g,3g ili wi-fi-u.

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2017 17:58 (4mal).
14 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

Konstantno 4g - zadnjim updateom od 98mb baterija se još poboljšala. Sot - 5 i pol do 6h.

14 godina
neaktivan

Baterija na S7e na BTU Nougat...zadnji update od 98mb poboljšao bateriju meni za pola sata. Sot s 5h - 5 i pol na 5 i pol - 6h.

Znaći Nougat je poboljšao bateriju meni s 4h sota prosijeka (MM) na 5 i pol sot-a. Mobitel se isto koristi., i sve je upaljeno.

Nougat pun pogodak.

danas+potrošnja+1 danas+potrošnja+1
danas+potrošnja+2 danas+potrošnja+2
stanje+na+1%+prije+par+dana+-+1 stanje+na+1%+prije+par+dana+-+1
stanje+na+1%+-+2 stanje+na+1%+-+2
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2017 20:33 (R36).

1 0 hvala 1
17 godina
hmmm...
OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Meni je isto tako, kad sam cijeli dan na wifiju pređe 6h SOT-a, a dok sam na mobilnim podatcima oko 3h, nekad i 4

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

https://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G930F/VIP/

Tu se vidi.

Ja imam SM-G930F na VIP, ali mi mobitel još ne daje update. Pa i kad idem da mi update traži manualno, ništa ne nađe

Dobra vila mi je ispunila dvi zelje, treci put nisan moga
17 godina

Vjerojatno nemaš VIP CSC nego SEE.

Instaliraj PhoneInfo aplikaciju i provjeri.

17 godina
Ista situacija i kod mene... 😑
14 godina
zstef kaže...

Vjerojatno nemaš VIP CSC nego SEE.

Instaliraj PhoneInfo aplikaciju i provjeri.

Je, u pravu si. Piše mi Firmware's CSC Code: SEE.

Valjda će onda i za SEE verziju uskoro

Dobra vila mi je ispunila dvi zelje, treci put nisan moga
14 godina
neaktivan

Ljudi, molim pomoć...

Gdje mogu po najpovoljnijoj cijeni naručiti uz neki normalni trošak dostave u HR sljedeće:

Spigen Neo Hybrid Gunmetal Premium Bumper with Slim Fit Dual Layer Protective Cover Case for Samsung Galaxy S7 Edge

i

Galaxy S7 Edge Screen Protector (Full Coverage), Skinomi® TechSkin - Premium HD Clear Film with Lifetime Warranty / Ultra High Definition Invisible & Anti-Bubble Crystal Shield

Razmišljam uzeti gore navedeno, a ako vi imate preporuku za nešto bolje slobodno predložite. Otvoren sam za sve prijedloge. Unaprijed hvala!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pozz ekipa, imam flat s7 iz tele2. Posto znam da su oni najsporiji sa izbacivanjem updateima razmisljam si manualno update na nougat. Jel ista stvar da dignem na Vip ili neku drugu verziju? Sta bi preporucili ;)

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Da procitas stranicu dvije unazad jer svakih 10 postova isto pitanje....

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice