Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava

poruka: 5.608
|
čitano: 1.393.508
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava
Ekipa nakon zadnjeg updatea na btuu onaj od 100mb odprilike izgubio sam aplikaciju samsung pay..nije da nemogu bez nje ali me zanima dali je jos neko to izgubio ? Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Picpic kaže...
Zašto ne dolazi nougat na slobodne uređaje, jel ko dobio na slobodnim?

Zato sto nasi slobodni uredaji imaju SEE kod. SEE je south east europe ( svi znamo koje drzave tu spadaju ). Za nas SEE Nougat jos nije pusten. Pusten je za BTU ( UK ),  FTM ( Francuska ), MET ( Irska ), XSG ( Emirati ) itd.

Moj je isto SEE, nije mi se dalo vise cekat pa sam flashao official BTU Nougat.  Knox se nece aktivirat jer se radi o official ROM-u. Radi savrseno.

P.S. imate odlican program ( SamFirm.exe ). U njega ukucate npr SM-G930F, pod regiju BTU, klik na check update i naci ce najnoviji Nougat build. Klik na download i to je to.  I sto je najbolje od svega skidat ce full brzinom pa se necete morat gnjavit sa onim linkom na sammobile. 

17 godina
Da li je netko kupovao otključani uređaj u telekomu koji je po ubacivanju sima instalirao svoje stvarčice i njega mijenjao s drugim romom.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Igy, ja sam na s7 to napravio. Kupljen u t-comu a stavio prije nugata britanski BTU. I maknulo mi se sve ono suvislo. Radi sad na nugatu sve perfektno.
8 godina
neaktivan
Postovanje svima.Zanima me zna li neko kad stize i dali je stigao Nougat za s7 edge za tele2 mrezu.Zahvaljujem.

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Nije stigao niti će ubrzo vjerojatno kažu da će neki čekat i do 5 mjeseca..imas na ovoj temi di je ekipa pisala o britanskom btu koj si flashas i miran si nemoral nikoga cekat
17 godina

Moze preporuka auto drzaca za s7?

Hvala!

TrustNo1

0 0 hvala 0
14 godina
Miki77 kaže...

Moze preporuka auto drzaca za s7?

Hvala!

Ja koristim ovaj, vrlo zadovoljan: https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00BZWW3ES/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&psc=1

(╯- , -)╯︵ ┻━┻
8 godina
neaktivan
Citao sam nesto ovdje ali mislim da nisam bas dobro upoznat posto nikad nisam to radio.Kad bi negdje imao za download i instal to bi znao ..
11 godina
Skyvicler kaže...
Citao sam nesto ovdje ali mislim da nisam bas dobro upoznat posto nikad nisam to radio.Kad bi negdje imao za download i instal to bi znao ..

Pa baš to i  imaš nekoliko stranica unatrag...

Detaljno je sve opisano što, kako i zašto.

15 godina

Primjetio sam sad kako imam nougat da recimo dok pisem poruke na whatsappu ili bilo koja druga apk, i dok izlazim iz tipkovnice i opcenito iz apk da ima kao neki lag nije fluidno, dali se jos kome desilo? I gdje mogu mijenjati dizaj ikona da nema bijele pozadine? I dali imate kakvu dobru temu za preporuku?

0 0 hvala 0
10 godina
Nadam se da ste nakon instalacije nougata napravili factory reset, vecina kolega ovdje u temi kazu kako je najbolje napraviti fr nakon stavljanja nougata. Laga ne bi trebalo biti uopce, ipak je to flagship...
13 godina
Znači davno sam imao csc kod SEE i onda sam prešao na NEE. I sad svaki put kad stavim nougat BTU pod csc mi piše NEE a želio bi da bude BTU.

Pokušao sam napraviti i staviti homecsc i onaj obični. Stavio sam i repartition u odinu. Ali i dalje je NEE.
Kako ga promijeniti
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Molim ako neko ima strpljenja da mi objasni kako da predjem na Nougat a da ne izgubim jamstvo na mobitelu S7 edge.Ja jedino sto znam preuzeti i raspakirati ali me zanima dali tteba raditi instalaciju preko nekog programa ili samo pokrenuti fajl za instaliranje.Molim sve dobre ljude za objasnjenje i link za skidanje.HVALA SVIMA UNAPRED

0 0 hvala 0
11 godina

Nema tu puno mudrovanja,skini firmware koji želiš i pogledaj video!

17 godina

to se radilo na s2,3,4 stvarno nema potrebe,nema laga ni 1 milisekundu tako da mozes i home csc 

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2017 12:22 (4mal).
8 godina
neaktivan
Iskreno,visa matematika za mene
8 godina
neaktivan
I jos da dodam,mobitel je star 7 mjeseci ali baterija i performanse su znacajno opali..ne znam sta se desilo,znam da je bilo puno instaliranih programa,nekoliko navigacija,micro sd od 60gb popunjena 80%..radio sam juce reset na tvornicke postavke i imam samo predinstalurane aplikacije i eset antivirus i navigon navihaciju ali baterija od jutros u 9 do sada pala za 29%..pomagajte ako neko nesto zna.Jos jednom hvala svima.
8 godina
neaktivan
Evo

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Evo
8 godina
neaktivan
Ja se izvinjavam svima na spamanju,greskom mi je otislo nekoliko puta posto saljem sa mobitela.

1 0 hvala 0
17 godina

stigao mi patch od 90-ak mb-a za N 

preko OTA i BTU ofcourse.

p.s od kad imam N to je potpuno novi user experience 

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2017 13:36 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

jel flasho ko nougat sa home csc da mu sve ostane na mobitelu i jel ima kakvih bugova? nekako mi se neda sve to stelati ispocetka, a znam da bi bilo bolje da napravim clean install jer ce mi se vjerojatno neki bug pojavit

i pitanje, jel ce mi ostat sav info na s healthu, zapisima i ostalim appovima nakon flashanja, to je spojeno za samsung account?

http://trakt.tv/user/MjezZza
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2017 14:12 (maxy0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Znaci niko ne zna koji problem bi mogao biti kod mog s7 edge?

0 0 hvala 0
16 godina

Pa signal ti je katastrofa. Ako ti je cijelo vrijeme tako slab nije ni čudo da ti se tako brzo prazni...

0 0 hvala 0
15 godina
Godra kaže...

Pa signal ti je katastrofa. Ako ti je cijelo vrijeme tako slab nije ni čudo da ti se tako brzo prazni...

Tako je.
Dok si na Wi-Fiu, isključi Mobile data i u postavkama se prebaci na 2G.

Kod mene u vukojebini je 3G signal užasan, kad sam se prebacio na 2G, imam pun siglan, a svakako mi ne trebaju mobilni kad sam 85% vremena na Wi-Fiu.

Batllelog: sudy_freak
17 godina

ja sam i sve fercera perfekktno 

p.s s health ne radi ako ti je to bitno ,ostalo sve da

sudy_freak jel valjja kaj zadnji firm jer ja imam onaj sa sigur.zast 1.2k17?

a vidim da ima novi ,tj. imali pretjeranih razlika ?

za s7e...

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2017 16:21 (4mal).
15 godina
4mal kaže...

sudy_freak jel valjja kaj zadnji firm jer ja imam onaj sa sigur.zast 1.2k17?

a vidim da ima novi ,tj. imali pretjeranih razlika ?

Nema nekakvih osjetnih razlika.
To je ipak samo 100 MB update.
Pravi će biti tek kad dođe 7.1 Nougat, ako ikad 
Kod mene je Security Patch 1. 1. 2017.

Batllelog: sudy_freak
15 godina
Dali je ovi zadnja verzija Nougata?

1 0 hvala 0
15 godina
ERROR1911 kaže...