Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava

poruka: 5.608
|
čitano: 1.490.779
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Na Nougatu jako dobro radi direktna veza sa smart tv-om. I gledanje ekrana/sadrzaja sa moba na tv-u i gledanje tv-a na mobu. Moze se na mobu tada mijenjati source i saltati kanale.

PSN - darklydexter
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Pozdrav, moj samsung galaxy s 7 pregazio auto...display je normalno razbijen i malo je mob iskrivljen...lampice i osvjetljenje tipki radi, čak i kad se nazovem mobitel zvoni...znači li to da je unutra sve u redu i treba samo promijeniti dispej ili postoji mogućnost da i unutra nešto nevalja...svaki savjet dobrodošao

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava

Kako ti je uspijelo da ga je pregazio auto???

11 godina

Vozio se na motoru i ispao iz džepa i pod auto koji je bio iza mene...

1 0 hvala 0
15 godina
fear619 kaže...

prilika da si uzmete 128gb karticu

Registrirajte svoj Galaxy S7 edge ili S7 i na poklon dobivate microSD karticu od 128GB

Promocija vrijedi za uređaje kupljene u razdoblju od 2. studenog do 18. prosinca, a registracija traje do 30. prosinca 2016.

Jel netko prošao proces registracije?

Meni zapne na dodavanju skeniranog računa, probao staviti sve ekstenzije koje su navedene, ali stalno izbacuje istu poruku.

15 godina
neaktivan

Ja sam slikao racun mobitelom,prebacio sliku na komp i sve proslo bez problema!

11 godina
neaktivan
Ja sam takoder poslao i vidjet cu sto ce biti sa karticom ;).

0 0 hvala 0
15 godina

Ja sam slučajno poslao bez računa, i sada piše da je u obradi. Neznam na koji način da dodam naknadno preslik računa

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ljudi imam jedno pitanje. Ako mob npr kupis u t-comu i oni ga otkljucaju ili bude otkljucan na sve mreze, od koga dolazi update? Ceka se t-com ili eu verzija updatea dolazi? Eto ako netko ima iskustava ili znanja bio bi zahvalan na odgovoru.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ovisi o regiji na kojoj je registriran mob odnosno csc code

0 0 hvala 0
13 godina

Jel tko vec dobio microSD koliko vam je trebalo da dođe

Samsung Galaxy S7 32GB black onyx
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Cro01 hvala na odgovoru. Znas li jos mozda kako provjerim csc kod na koju je regiju registriran?
15 godina
neaktivan
Skini app phone info samsung i vidi sta pise pod firmware csc code

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Pise DHR.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tako je i kod mene to je nebrandirani uređaj, mislim da update nema veze sa tmobileom sto je i bolje jer bi trebao prije stici...

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Uvijek mozete flashati nebrandiranu internacionalnu verziju....

11 godina
neaktivan
Cro1 Hvala na odgovoru. Ma to mi je i bitno da nema veze sa t-comom jer su jako aljkavi sto se tice nasogradnje.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Imam S7 Edge oko tjedan dana i manje vise sam zadovoljan... Edge menu je fora, samo mi treba jos malo da se naviknem na njega, zasad ponekad automatski idem lijevo desno po homescreenovima da nadjem aplikaciju koju hocu otvoriti i ne sjetim se da je imam  u edge menuu. U pocetku mi se cinio malo prevelik, ali sad mi fino lezi u ruci. AOD je super stvar. Baterija se malo prebrzo trosi, ali jos nisam skroz poradio na optimizaciji aplikacija, to cu kad cu imat vremena.

Ali ima jedna stvar koja mi se ne svidja i to mi dosta smeta... Ponekad povucem prstom po ekranu, npr da promjenim homescreen, ali umjesto toga on ne detektira povlacenje nego samo dodir, pa mi otvori neku aplikaciju. Isto tako, nekad ne registrira dodir. Nije precesto, ali desava se i malo je iritantno. Jeste primjetili to? Npr. na Sony Z3 mi se nije nikad dogadjalo, uvijek je savrseno registrirao dodire i povlacenje

I home button je dosta spor, ima osjetni delay od stiskanja pa dok ne skoci na homescreen. Na Z3 je bilo momentarno. Ne znam dal je zbog toga sto je ovo fizicki gumb, a na Z3 je bio na ekranu

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iskljuci opciju brzo pokretanje kamere i home buton ce raditi momentalno

0 0 hvala 2
16 godina

Ekipa dali uzeti običan S7 ili S7 Edge? Trenutno imam S6, ali mi ističe ugovor i planiram uzeti onda novi uređaj, a ovaj stari pokloniti sestri 

0 0 hvala 0
16 godina
ERROR1911 kaže...

Ekipa dali uzeti običan S7 ili S7 Edge? Trenutno imam S6, ali mi ističe ugovor i planiram uzeti onda novi uređaj, a ovaj stari pokloniti sestri 

Zašto ne mami?

PSN - darklydexter
12 godina
fear619 kaže...

Registrirajte svoj Galaxy S7 edge ili S7 i na poklon dobivate microSD karticu od 128GB

Promocija vrijedi za uređaje kupljene u razdoblju od 2. studenog do 18. prosinca, a registracija traje do 30. prosinca 2016.

Ajde lijepo od njih, ali to je U1 class 10 kartica sa brzinom zapisivanja 48 mb/s sto je dostatno tek za FHD video.

Mnogima je i to dovoljno, ali ja ne snimam toliko puno video pa onda ono sto snimam vec dvije-tri godine snimam u 4K rezoluciji, a za to je potrebna U3 kartica sa barem 90 mb/s.

Ja sam sebi uzeo Sandisk U3 90 mb/s od 64GB i savrseno radi 4K snimanje.

11 godina
ocean77 kaže...
fear619 kaže...

Ajde lijepo od njih, ali to je U1 class 10 kartica sa brzinom zapisivanja 48 mb/s sto je dostatno tek za FHD video.

Mnogima je i to dovoljno, ali ja ne snimam toliko puno video pa onda ono sto snimam vec dvije-tri godine snimam u 4K rezoluciji, a za to je potrebna U3 kartica sa barem 90 mb/s.

Ja sam jučer isprobal snimati UHD na običnu class 10 od 32gb i bez problema i bez ikakvog štekanja radi. 4K nemam za odabrati u opcijama video snimanja. Kolko me matematika služi UHD je jako blizu 4K, po pixelima...

A i na više mjesta sam čital da je za 4K dovoljno 6 MB/s zapisivanje. Sad dal lažu ili ne, ne bih znao, ali ponavljam snimal sam UHD i video je bio fluidan.

10 godina
odjavljen
Ma ne treba ti ultra brza kartica za uhd na mobu...

0 0 hvala 0
12 godina
Karlek_19 kaže...
ocean77 kaže...
fear619 kaže...

Ja sam jučer isprobal snimati UHD na običnu class 10 od 32gb i bez problema i bez ikakvog štekanja radi. 4K nemam za odabrati u opcijama video snimanja. Kolko me matematika služi UHD je jako blizu 4K, po pixelima...

A i na više mjesta sam čital da je za 4K dovoljno 6 MB/s zapisivanje. Sad dal lažu ili ne, ne bih znao, ali ponavljam snimal sam UHD i video je bio fluidan.

Netko odvozi cijelu zimu na ljetnim gumama tako da...evo par korisnih linkova na kojiima ima klasifikacija kartica prema brzini i namjeni:

https://www.sandisk.com/about/legal/hd

https://www.sony.net/Products/memorycard/en_us/4ksd/index.html

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2016 8:12 (ocean77).
16 godina
neaktivan
ocean77 kaže...
fear619 kaže...

Sorry, ali baljezgaš ;) Ajde bar piši pravilno, ovako nema nikakvog smisla.

Ova maksimalna brzina od 48 MB/s je u najboljem slučaju za čitanje, U1 kao i stari class 10 garantira brzinu zapisivanja od 10 MB/s. Naravno, u specifikaciji svega i svačega piše svašta

Galaxy S7 prema GSMAreninoj recenziji (ne mogu provjeriti budući da ga nemam, ali vi možete) 4K video snima s bitrateom od 48 Mb/s što bi bilo 6 MB/s tako da ti realno ne treba ni class 10 kartica.

Stvarne brojke za ovu karticu imaš tu na youtube videu, 18 MB/s zapisivanje, 36 MB/s čitanje, dakle, ne bi s njom trebalo biti nikakvog problema sa snimanjem 4K videa. Kao Adoptable storage vjerojatno ne, ali Samsung ionako nema opciju za njega u meniju pa ne vjerujem da ga mnogi koriste.

I super mi je kako svi volite bacati usporedbe s autima... :D Pretpostavljam da je po tvom viđenju korištenje slabije klase od one specifirane za snimanje 4K videa isto priličan sigurnosni rizik po tebe i druge korisnike mobitela oko tebe, kao što su ljetne gume po snijegu, jel? :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2016 8:35 (Mirko935).
10 godina
odjavljen
ocean77 kaže...

Netko odvozi cijelu zimu na ljetnim gumama tako da...evo par korisnih linkova na kojiima ima klasifikacija kartica prema brzini i namjeni:

https://www.sandisk.com/about/legal/hd

https://www.sony.net/Products/memorycard/en_us/4ksd/index.html

Pusti ti linkove.....To su karakteristike kartice ali kakve to veze ima sa mobitelima? Ja sam na Note 4 sniamo 4k video sa najobicnijom class 10 karticom. 

12 godina

Kao sto rekoh, nije da se ne moze...moze se svasta sa svacim u masu drugih primjera, a ja sam napisao ono sto je preporuka proizvodjaca...U3 gotovo svi navode kao idealno, ali vidim da u specifikacijama moze i U1.

Imam jos jednu obicnu U1 karticu u zeninom S7 i recimo kada spojim mob na comp i trazim fotke ili video za prebaciti u comp ova U3 kartica mojem radi daleko brze i ucitava sav sadrzaj kartice brze, pogotovo kada imas tisuce fotki i videa.

Kada sam kupovao karticu bila je premala razlika u cijeni izmedju ove brze U3 koju imam i sporijih tako da sam uzeo brzu.

0 0 hvala 0
11 godina

Baš to, ja imam nutra Kingston class 10 od 32gb i bez problema snimam UHD. Na video nema nikakvog štekanja, laganja ili sličnih problema. Mislim da su ovi linkovi s proizvođačevih stranica čisti marketing, da se i te "brže" kartice prodaju..

Druga pjesma je traženje/prebcivanje na računalo.. Tu svakak brža kartica daje prednost..

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2016 8:45 (Karlek_19).

1 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
ocean77 kaže...
...

ocean77 kaže...

Kao sto rekoh, nije da se ne moze...moze se svasta sa svacim u masu drugih primjera, a ja sam napisao ono sto je preporuka proizvodjaca...U3 gotovo svi navode kao idealno, ali vidim da u specifikacijama moze i U1.

Imam jos jednu obicnu U1 karticu u zeninom S7 i recimo kada spojim mob na comp i trazim fotke ili video za prebaciti u comp ova U3 kartica mojem radi daleko brze i ucitava sav sadrzaj kartice brze, pogotovo kada imas tisuce fotki i videa.

Kada sam kupovao karticu bila je premala razlika u cijeni izmedju ove brze U3 koju imam i sporijih tako da sam uzeo brzu.

Prvo kazes mora biti U3 sad kazes ne mora. Ako ti snima bez drop frame onda moze. Brza kartica nece snimati nista bolje. Citanje da ali ni ti ni mi ne pricamo o citanju vec snimanju.....

Preporuka proizvodjaca... Nikad niko ti nije rekao da ne slusas trgovca? Naravno da radi snimanje savrseno ali radice savrseno i na class 10 kartici.....

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice