Itekako ima veze.
Mene jedino pita pattern pri restartu.
Ovako fingerprint uvijek šljaka.
Jel imaš default locksreen ili?
Itekako ima veze.
Mene jedino pita pattern pri restartu.
Ovako fingerprint uvijek šljaka.
Jel imaš default locksreen ili?
@sosta pa nije velika razlika ni sa 1A. Uzmi punjac normalni sa 1A pa spoji mobitel, pogledaj koliko dugo ce ga puniti, mozda 7-8 sati ako ne i duze, znaci veoma veoma sporo, a wireless punjaci su jos sporiji.
Instalirao bih ovaj beta nougat na s7e. Da li da u Odin dodam sve fajlove (AP, BL, CP i CSC) ili samo neke? Mob je otključan, na t-mobile sam, nema root.
Sve, uradit ce ti factory reset samo da znas.
To ti je najvjerovatnije zbog neke aplikacije. NPR ja kada podesim svoj poslovni e-mail racun na mobitelu, zahtijeva mi da mu dam sva odobrenja te dodatno zahtijeva takav nacin sigurnosti, tako da ti sigurno neka aplikacija mijenja pravila sigurnosti pa zahtijeva samo uzorak bez otiska prsta. Udji u postavke sigurnosne postavke pa vidi administratori uredjaja, tako mozes vidjeti koje aplikacije imaju te mogucnosti :) pogledas onda detaljno tu sta zahtijevaju i rijesen problem
@sosta pa nije velika razlika ni sa 1A. Uzmi punjac normalni sa 1A pa spoji mobitel, pogledaj koliko dugo ce ga puniti, mozda 7-8 sati ako ne i duze, znaci veoma veoma sporo, a wireless punjaci su jos sporiji.
zato sam i pitao za fast wireless charger...nesto kao samsungov, ako ga spojim da dok se puni da pise na njemu fast wireless charging...onda ce ga brzo punit...al sam skeptican prema ovim kineskim sa ebaya pa me zato zanima jel netko isprobao kojeg
Instalirao bih ovaj beta nougat na s7e. Da li da u Odin dodam sve fajlove (AP, BL, CP i CSC) ili samo neke? Mob je otključan, na t-mobile sam, nema root.
Factory reset sam već sam napravio. I uključim nand erase all ili ne?
Factory reset sam već sam napravio. I uključim nand erase all ili ne?
Nemas potrebe nista dirati po postavkama, samo pokreni zadnju verziju odina, ubaci fajlove i nista ne diraj nego flashuj tako.
Nemas potrebe nista dirati po postavkama, samo pokreni zadnju verziju odina, ubaci fajlove i nista ne diraj nego flashuj tako.
Jesam. Probao sam prvo sa nekom verzijom 3.10.nešto pa nije išlo, ali sa zadnjom je prošlo. Nisam stavio kvačicu na nand erase all.
Facebook i messenger su se rušili ali nakon updatea rade bez problema.
doslo sad malo prije...
Meni prekjučer, (CSC kod mi je SEE), to je november security patch...ništa novoga...
zato sam i pitao za fast wireless charger...nesto kao samsungov, ako ga spojim da dok se puni da pise na njemu fast wireless charging...onda ce ga brzo punit...al sam skeptican prema ovim kineskim sa ebaya pa me zato zanima jel netko isprobao kojeg
Kolko vidim, samsung fast wireless cahrging je ekvivalent punjenju 5V/2A, jer mu je takav punjač na ulazu, a i testovi to potvrđuju
http://www.gadgetnutz.com/2015/12/21/samsung-fast-wireless-charge-pad-ep-pn920-review/
E sad, ovaj ankerov isto daje 10W, pa bi teoretski trebao biti jednak ovom Samsungovom, do sad s Ankerovim proizvodima imam dobra iskustva, pa se nadam da im je i ovaj punjač ok.
https://www.anker.com/products/A2513011
Jedini je problem od kuda ga naručiti, amazon više ne šalje kod nas njihove proizvode, a Ali ima samo ovaj slabiji
Pozdrav svima, Imam bad pixel na S7e, od prije mjesec dana. Da li je neko prolazio proces reklamacije/zamjene ekrana kod ovog modela? Kod koga se ide, što traže?
Uređaj je star cca. 6 mjeseci, dual SIM, kupljen u Hrvatskoj, preko internet prodaje. (na hr.mobilshop.eu)
Jucer mi se na ekranu mjesec i pol dana starog S7 edge, pojavile horizontalne sive linije, koje nestaju kad je ekran maksimalno posvijetljen. Vidim da je to cest problem kod ovog modela.
Koji servis izabrati? Agram ili Mobis?
Hvala!
Pozdrav svima, Imam bad pixel na S7e, od prije mjesec dana. Da li je neko prolazio proces reklamacije/zamjene ekrana kod ovog modela? Kod koga se ide, što traže?
Uređaj je star cca. 6 mjeseci, dual SIM, kupljen u Hrvatskoj, preko internet prodaje. (na hr.mobilshop.eu)
Dual sim službeno nije dostupan za naše tržište, možda će onda servis raditi problem zbog toga.
Da njemu netreperi ekran zato što je razbijen;-)
Ako imas garanciju dobit ces novi uredjaj ili ce ti ponuditi zamijenu ekrana.
Nije ispao niti bilo sto slicno.
Dok nisam nabavio zastitu za mobitel (foliju prednju, zadnju i Spigen kuciste), imao sam original folije i obicnu prozirnu masku za par kn dok ne dodje naruceno. Nosao ga u krpi od mikrovlakana. Zapravo bi sam mu rob a ne on meni. :D
Na mobitelu ne mozes naci niti mikroskopsku crticu a kamoli ostecenje ili udarac.
Upisite S7 horizontal lines u google pa ce vam izbaciti linkove na taj problem.
Imam ga od puštanja u prodaju i još uvijek je savršen :)
Nikakvih problema, nikakvih ogrebotina iako ne koristim zaštitu, najbolji telefon koji sam ikada imao.
Jel se zna otprilike kada bi Nougat mogao biti dostupan za S7icu? Gledam po netu i najvise mi se svidja feature sto je moguce smanjiti rezoluciju ekrana. Misljenja sam da na 5 incha stvarno nije potrebna rezolucija od 1440 x 2560 pixela. FullHD bude taman. Produzit ce se trajanje baterije i procesor ce biti manje opterecen. Baterija mi uvijek predje 6 sati SOT i to mi je na knap za dva dana. Tih sat vremena vise sto sam imao na S6 Edge plus su bili taman. Ne da mi se stavljati betu. Kad sam bio na faksu sam imao vremena se time baviti. Sada nemam ni vremena ni volje...
Kako mislis smanjiti rezoluciju??????? Ne mozes smanjiti rezoluciju vec samo elemente gui uciniti vecim ili manjim.... jesi ikad pokusao smanjiti rezu na kompu na LCD ekranu pa vidio kako to izgleda????
Toga nema u nougatu... Imam nexus 6p i nisam to nasao nigdje...
Toga nema u nougatu... Imam nexus 6p i nisam to nasao nigdje...
ima....opcija na s7edge je dostupna...imam 7.0 betu
a moj SOT 
nesto tebi nestima
a moj SOT 
ista stvar... jbg tak je to kad koristis mobitel kak ga je zamisljeno koristit... kad je sve ukljuceno to je realno... govorim za s7
inace cijeli dan putujem (13h) i to kroz naselja koja nemaju bas najbolji signal, pa mozda zbog tog cucla bateriju toliko, na wifiju dobijem oko 4-5h.. da je slaba, jest. pogotovo nakon sta odes sa kineza koji ima 6-7h SOT-a uvijek