Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava

poruka: 5.608
|
čitano: 1.491.264
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava
zviznemte kaže...
Nema to veze sa tim. To je do androida tako da te pita pattern code ako koristis uz to i prst.

Itekako ima veze.
Mene jedino pita pattern pri restartu.
Ovako fingerprint uvijek šljaka.

Doca15 kaže...
Zakljucam ga tipkom sa strane power,i npr ako ge otkljucam nekih 10 min onda me trazi pattern zbog sigurnosnih razloga,jel mogu staviti da samo na prst otkljucam?

Jel imaš default locksreen ili?

Batllelog: sudy_freak
13 godina
protjeran

@sosta pa nije velika razlika ni sa 1A. Uzmi punjac normalni sa 1A pa spoji mobitel, pogledaj koliko dugo ce ga puniti, mozda 7-8 sati ako ne i duze, znaci veoma veoma sporo, a wireless punjaci su jos sporiji.

13 godina
protjeran
Ezio kaže...

Instalirao bih ovaj beta nougat na s7e. Da li da u Odin dodam sve fajlove (AP, BL, CP i CSC) ili samo neke? Mob je otključan, na t-mobile sam, nema root.

Sve, uradit ce ti factory reset samo da znas.

13 godina
protjeran
Doca15 kaže...
Zakljucam ga tipkom sa strane power,i npr ako ge otkljucam nekih 10 min onda me trazi pattern zbog sigurnosnih razloga,jel mogu staviti da samo na prst otkljucam?

To ti je najvjerovatnije zbog neke aplikacije. NPR ja kada podesim svoj poslovni e-mail racun na mobitelu, zahtijeva mi da mu dam sva odobrenja te dodatno zahtijeva takav nacin sigurnosti, tako da ti sigurno neka aplikacija mijenja pravila sigurnosti pa zahtijeva samo uzorak bez otiska prsta. Udji u postavke sigurnosne postavke pa vidi administratori uredjaja, tako mozes vidjeti koje aplikacije imaju te mogucnosti :) pogledas onda detaljno tu sta zahtijevaju i rijesen problem

14 godina
neaktivan
arnes_king kaže...

@sosta pa nije velika razlika ni sa 1A. Uzmi punjac normalni sa 1A pa spoji mobitel, pogledaj koliko dugo ce ga puniti, mozda 7-8 sati ako ne i duze, znaci veoma veoma sporo, a wireless punjaci su jos sporiji.

zato sam i pitao za fast wireless charger...nesto kao samsungov, ako ga spojim da dok se puni da pise na njemu fast wireless charging...onda ce ga brzo punit...al sam skeptican prema ovim kineskim sa ebaya pa me zato zanima jel netko isprobao kojeg

16 godina
arnes_king kaže...
Ezio kaže...

Instalirao bih ovaj beta nougat na s7e. Da li da u Odin dodam sve fajlove (AP, BL, CP i CSC) ili samo neke? Mob je otključan, na t-mobile sam, nema root.

Factory reset sam već sam napravio. I uključim nand erase all ili ne?

PSN - darklydexter
13 godina
protjeran
Ezio kaže...
arnes_king kaže...
Ezio kaže...

Factory reset sam već sam napravio. I uključim nand erase all ili ne?

Nemas potrebe nista dirati po postavkama, samo pokreni zadnju verziju odina, ubaci fajlove i nista ne diraj nego flashuj tako.

16 godina
arnes_king kaže...

Nemas potrebe nista dirati po postavkama, samo pokreni zadnju verziju odina, ubaci fajlove i nista ne diraj nego flashuj tako.

Jesam. Probao sam prvo sa nekom verzijom 3.10.nešto pa nije išlo, ali sa zadnjom je prošlo. Nisam stavio kvačicu na nand erase all.

Facebook i messenger su se rušili ali nakon updatea rade bez problema.

PSN - darklydexter
18 godina

doslo sad malo prije...

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Lord_Marko kaže...

doslo sad malo prije...

Meni prekjučer, (CSC kod mi je SEE), to je november security patch...ništa novoga...

15 godina
bzvz92 kaže...
arnes_king kaže...

zato sam i pitao za fast wireless charger...nesto kao samsungov, ako ga spojim da dok se puni da pise na njemu fast wireless charging...onda ce ga brzo punit...al sam skeptican prema ovim kineskim sa ebaya pa me zato zanima jel netko isprobao kojeg

Kolko vidim, samsung fast wireless cahrging je ekvivalent punjenju 5V/2A, jer mu je takav punjač na ulazu, a i testovi to potvrđuju

http://www.gadgetnutz.com/2015/12/21/samsung-fast-wireless-charge-pad-ep-pn920-review/

E sad, ovaj ankerov isto daje 10W, pa bi teoretski trebao biti jednak ovom Samsungovom, do sad s Ankerovim proizvodima imam dobra iskustva, pa se nadam da im je i ovaj punjač ok.

https://www.anker.com/products/A2513011

Jedini je problem od kuda ga naručiti, amazon više ne šalje kod nas njihove proizvode, a Ali ima samo ovaj slabiji

http://tinyurl.com/h8dkpkk

17 godina
neaktivan

Pozdrav svima, Imam bad pixel na S7e, od prije mjesec dana. Da li je neko prolazio proces reklamacije/zamjene ekrana kod ovog modela? Kod koga se ide, što traže?

Uređaj je star cca. 6 mjeseci, dual SIM, kupljen u Hrvatskoj, preko internet prodaje. (na hr.mobilshop.eu)

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Jucer mi se na ekranu mjesec i pol dana starog S7 edge, pojavile horizontalne sive linije, koje nestaju kad je ekran maksimalno posvijetljen. Vidim da je to cest problem kod ovog modela.

Koji servis izabrati? Agram ili Mobis?

Hvala!

0 0 hvala 0
15 godina
drag kaže...

Pozdrav svima, Imam bad pixel na S7e, od prije mjesec dana. Da li je neko prolazio proces reklamacije/zamjene ekrana kod ovog modela? Kod koga se ide, što traže?

Uređaj je star cca. 6 mjeseci, dual SIM, kupljen u Hrvatskoj, preko internet prodaje. (na hr.mobilshop.eu)

Dual sim službeno nije dostupan za naše tržište, možda će onda servis raditi problem zbog toga.

13 godina
neaktivan
Taj isti problem mi ima prijatelj al je njemu ispa i puka mu je ekran jedna mala tockica koja ne smeta u radu ali mu ekran pocme treperit ako nije na full osvijetljenje.
15 godina
rolling kaže...
Taj isti problem mi ima prijatelj al je njemu ispa i puka mu je ekran jedna mala tockica koja ne smeta u radu ali mu ekran pocme treperit ako nije na full osvijetljenje.

Da njemu netreperi ekran zato što je razbijen;-)

16 godina
neaktivan
drag kaže...

Ako imas garanciju dobit ces novi uredjaj ili ce ti ponuditi zamijenu ekrana.

13 godina
neaktivan
Galinjo je sto posto :) ovo je bia damiru odgovor da nije mozda i njemu pa i puka ekran...nezz ja sam to jedino tu vida na puknutom ekranu...
18 godina

Nije ispao niti bilo sto slicno.

Dok nisam nabavio zastitu za mobitel (foliju prednju, zadnju i Spigen kuciste), imao sam original folije i obicnu prozirnu masku za par kn dok ne dodje naruceno. Nosao ga u krpi od mikrovlakana. Zapravo bi sam mu rob a ne on meni. :D

Na mobitelu ne mozes naci niti mikroskopsku crticu a kamoli ostecenje ili udarac.

Upisite S7 horizontal lines u google pa ce vam izbaciti linkove na taj problem.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imam ga od puštanja u prodaju i još uvijek je savršen :)

Nikakvih problema, nikakvih ogrebotina iako ne koristim zaštitu, najbolji telefon koji sam ikada imao.

12 godina

Jel se zna otprilike kada bi Nougat mogao biti dostupan za S7icu? Gledam po netu i najvise mi se svidja feature sto je moguce smanjiti rezoluciju ekrana. Misljenja sam da na 5 incha stvarno nije potrebna rezolucija od 1440 x 2560 pixela. FullHD bude taman. Produzit ce se trajanje baterije i procesor ce biti manje opterecen. Baterija mi uvijek predje 6 sati SOT i to mi je na knap za dva dana. Tih sat vremena vise sto sam imao na S6 Edge plus su bili taman. Ne da mi se stavljati betu. Kad sam bio na faksu sam imao vremena se time baviti. Sada nemam ni vremena ni volje...

Senza cuore saremmo solo macchine

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Kako mislis smanjiti rezoluciju??????? Ne mozes smanjiti rezoluciju vec samo elemente gui uciniti vecim ili manjim.... jesi ikad pokusao smanjiti rezu na kompu na LCD ekranu pa vidio kako to izgleda????

15 godina

O ovome covijek prica..novost u nougatu..fora je da kad sam stavio na full hd,uspio sam dobiti 9h sota,a uopce nema razlike u slici..s7edge

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2016 21:25 (galinjo24).
10 godina
odjavljen

Toga nema u nougatu... Imam nexus 6p i nisam to nasao nigdje...

16 godina

a moj SOT 

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Torent kaže...

Toga nema u nougatu... Imam nexus 6p i nisam to nasao nigdje...

ima....opcija na s7edge je dostupna...imam 7.0 betu

10 godina
odjavljen
To je samsungov dodatak. U čistom nougatu nema. To ti govorim...
15 godina
maxy0 kaže...

a moj SOT 

nesto tebi nestima

17 godina
maxy0 kaže...

a moj SOT 

ista stvar... jbg tak je to kad koristis mobitel kak ga je zamisljeno koristit... kad je sve ukljuceno to je realno... govorim za s7

16 godina

inace cijeli dan putujem (13h) i to kroz naselja koja nemaju bas najbolji signal, pa mozda zbog tog cucla bateriju toliko, na wifiju dobijem oko 4-5h.. da je slaba, jest. pogotovo nakon sta odes sa kineza koji ima 6-7h SOT-a uvijek

http://trakt.tv/user/MjezZza
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice