Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava

poruka: 5.608
|
čitano: 1.491.240
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava
mp3david kaže...

Nakon nesto vise od 6mj koristenja mob mi je vec pomalo dosadio, najrađe bih ga prodao i kupio nesto drugo ili mjenjao eventualno za HTC 10,neznam vise ni sam.Zao mi je prodat pa da izgubim silne pare koje sam dao za njega.Nadam se da ce brzo taj nougat doci pa da malo promjeni kozmeticki uređaj i da ga osvježi, pa da opet ispadne kao da imam nesto novo.

Evo ceka se upload bete od ovih korisnika sto su vec dobili tako da se nadam da cu uskoro flashovati beta verziju :)

http://forum.xda-developers.com/s7-edge/how-to/rom-android-7-0-nougat-galaxy-s7-sm-t3496790

10 godina
odjavljen
Imam aukey od 16000mah ali ne znam sto spominjes bateriju ;) na zamjenskom samsungu sporost a na w10m sve :) nije problem zamjenski 7 dana problem je mjesec ;) A sad ima huawei :) nexus 6p... Fenomenalan mob za malo para... Jos uvijek vrlo konkurentan.
18 godina

strpi se do s8 jer ce biti bomba ;-)

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Jer kad vidim kolko nekima traje baterija i kolki sot imaju, dode mi da placem 😂

A naravno da je, a huawei ti je takoder kinez :p zato ti i kazem, ak zapne kaj na servisu, dobro je imat zamjenski mob koji je dost dobar :D evo ja bratu posudio svoj zamjenski, tj stari mob da ima za wifi od pokucnog neta, posto je ruter 800kn ak ne uzmes na ugovor :D
13 godina
4mal kaže...

strpi se do s8 jer ce biti bomba ;-)

Nadam se ne kao Note 7 

14 godina
neaktivan
Torent kaže...
Mortiis kaže...

ovako..imam samsung s5,i zanima me koliko je samsung s7 bolji i uznapredovao..pogotovo sto se tice kamere?
iako pitam iz razloga sto planiram kupit s8 cim izadje,pa da znam sta otprilike mogu ocekivat...
recimo na s5 prednja kamere je blago recena uzas,straznja je odlicna po lijepom vremenu..stvarno odlicna odlicna,al cim osvjetljenje nije bas dobro,ili polumrak...nije to bas bilo dobro..
kakvo je na s7?

S5 i S7 su dva svijeta. S6i S7 ec nije tolika razlika ali s5 s7 nemas sta razmisljati a S8 isto vjerujem da ce biti velika razlika jer se samsung mora vaditi iz fijaska sa note 7....

to mi je drago cuti...pogotovo jer uzimam S8 pa se nadam da ce ''skok'' biti dovoljno velik da opravda novce

14 godina

Pozdrav svima,nadam se da je dobra tema,naime za koji dan mi stize S7 Edge i citao sam da ste pisali da ne preporucujete prozirne maskice.

Pa da vas pitam koje vi maskice koristite ako ih koristite i da li bi mi mogli preporuciti neke koje dobro zastite mobitel u slucaju pada.

Battlelog: LtMoNkK
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ipak mi se neda cekati da s8 izadje, pa sam nakon s7e uzeo obicni s7. Neznam u odnosu na edge-a mi i nije nest posebno :/

#fsb
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pa jel nije edge bolji od tog? haha

ispada da si presao s konja na magarca

1 0 hvala 0
12 godina

Jedina razlika je veci i zakrivljeni ekran, nesto veca baterija i sitno manja vrijednost SAR.

Meni Edge verzije nakon S6 + ne igraju ulogu. Manji flat ekran na obicnom S7 je meni prednost.

Senza cuore saremmo solo macchine

0 0 hvala 0
18 godina

Znam da nije bas tema ali eto djelimicno i obuhvata moju dilemu.

Da li netko ima iskustva sa Xiaomi Mi Mix, mislim iskustva da je imao uzivo dodir sa telefonom i ako jeste kakvu su utisci, moze li se pravilno i bez problema rukovati sa telefonom bez rubova, meni nekako djeluje da je nezgodno. Odlicno bi mi odgovarao mob dimenzija Mi Mixa a sa onim ekranom da napokon posaljem u penziju moju staru Xperiu Z ultra 

Naravno opcija bi bila ili zamjena S7e i doplata sa Mi Mix ili eventualna prodaja S7e pa po nekom vasem misljenju ispplati li se to raditi. 

Negdje sam procitao da ce S8 doci i u verziji ekrana od 6.2 inca i da ce isto tako biti bez bezela pa ne znam koliko tu ima istine. Jednostavno navikao sam na veliki ekran od Z Ultra i nosam dva moba i za multimediju pretezno koristim nju dok mi galaxy cesto stoji na stolu i miruje 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Je li neko nabacio Betu Nougat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Moram pohvaliti samsung. Imam s5, ne neo nego onaj prvi... Pao mi je sto puta, puklo staklo na ekranu. Pao sa skele 15 metara i rastavio se totalno ali to još uvijek radi bez mane i ekran je neoštečen...Tako da ostajem na samsungu, baš planiram uzeti s7 edge

1 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Dr. Vicko kaže...

Znam da nije bas tema ali eto djelimicno i obuhvata moju dilemu.

Da li netko ima iskustva sa Xiaomi Mi Mix, mislim iskustva da je imao uzivo dodir sa telefonom i ako jeste kakvu su utisci, moze li se pravilno i bez problema rukovati sa telefonom bez rubova, meni nekako djeluje da je nezgodno. Odlicno bi mi odgovarao mob dimenzija Mi Mixa a sa onim ekranom da napokon posaljem u penziju moju staru Xperiu Z ultra 

Naravno opcija bi bila ili zamjena S7e i doplata sa Mi Mix ili eventualna prodaja S7e pa po nekom vasem misljenju ispplati li se to raditi. 

Negdje sam procitao da ce S8 doci i u verziji ekrana od 6.2 inca i da ce isto tako biti bez bezela pa ne znam koliko tu ima istine. Jednostavno navikao sam na veliki ekran od Z Ultra i nosam dva moba i za multimediju pretezno koristim nju dok mi galaxy cesto stoji na stolu i miruje 

Gdje mozes uopste kupiti mi mix?

13 godina
protjeran
Almin94 kaže...

Je li neko nabacio Betu Nougat?

Evo ja hocu upravo ali nmg skinuti jer mi na poslu nece download link otvoriti....

http://forum.xda-developers.com/s7-edge/how-to/nougat-beta-g935fedge-password-links-t3497078

Whole SystemUI is new, camera app is new, apps are new, keyboard is new, browser looks different too, InCallUI is different, AOD is interactive finally, 3rd party notifications work too, notification design is also new, there is performance mode like in MIUI that gives Your device extra boost, fingerprint scanner works a lot faster and finally it's crazily accurate with only one fingerprint scan.

13 godina
neaktivan
Ja koristim org samsungovu masku preko koje se mos javit, ispa mi je par puta i nista zahvaljujuci toj maski..ona ima drugi problem maska se lako ofriza i nakon par miseci pari ka da je bila na nekom bojistu a ne u đepu s kljucevima..trenutno je ne nosim jer su me ohrabrili ode neki forumasi kao das pare za top model onda ga nosis u nekoj ruznoj kutiji... u svakom slucaju dobra maska po meni bolja od svih koznih..
16 godina
rolling kaže...
Ja koristim org samsungovu masku preko koje se mos javit, ispa mi je par puta i nista zahvaljujuci toj maski..ona ima drugi problem maska se lako ofriza i nakon par miseci pari ka da je bila na nekom bojistu a ne u đepu s kljucevima..trenutno je ne nosim jer su me ohrabrili ode neki forumasi kao das pare za top model onda ga nosis u nekoj ruznoj kutiji... u svakom slucaju dobra maska po meni bolja od svih koznih..

Jel se radi o samsungovoj maski koja pokriva samo stražnji dio? Imam i ja istu.

Kakva god maska bila, ne pada mi na pamet držati mob u džepu sa ključevima. I ako je cijeli pokriven, staklo iznad kamere je otkriveno.

PSN - darklydexter
13 godina
neaktivan
Ezio ne ta samo iza vec wallet onaj sta ima kupit org proziran kad ti zvoni mob mos preko nje kliznit i javit sve
12 godina

U Trstu sam vidio da ta originalna preklopna maska za S7icu flat dodje 60€ a za Edge 30. Tko tu koga?

0 0 hvala 0
16 godina
rolling kaže...
Ezio ne ta samo iza vec wallet onaj sta ima kupit org proziran kad ti zvoni mob mos preko nje kliznit i javit sve

OK, ta zaštiti ekran, ali svejedno nešto u džepu može ogrebati kameru? Možda se može zavući i između poklopca i ekrana? 

MatijaZG kaže...

U Trstu sam vidio da ta originalna preklopna maska za S7icu flat dodje 60€ a za Edge 30. Tko tu koga?

To je OK. Uštedili ste na razlici između S7E i S7 pa je u redu da platite više dodatnu opremu (iako je manja);)

PSN - darklydexter
18 godina
Ja sam u BiH i kod nas na piku sto je ekvivalent njuskalu ima lik prodaje za 1500 KM, sto je 750 eura.
A pretpostavljam da ce za mjesec dana biti jos ponuda :-D

Samo sada me zaintrigirao S8 ako ce biti taj plus model sa 6.2 incha ekranom :-)
10 godina
odjavljen

nasao si najskupljeg. ima ih ispod 500 EUR....

13 godina
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stavio Nougat, odlično radi. Sviđa mi se što je sad ovaj AOD od koristi i pokazuje notifikacije i mogu se direkt otvoriti. Blue filter I puno toga. Svaka čast!

2 0 hvala 0
15 godina
Marko5552 kaže...
Stavio Nougat, odlično radi. Sviđa mi se što je sad ovaj AOD od koristi i pokazuje notifikacije i mogu se direkt otvoriti. Blue filter I puno toga. Svaka čast!

Meni kad stavljam na kraju u download modu dugo vrti pri kraju kao odzipa neki meta data zip i tu stoji..jel tebi to vrtilo..koji si tocno rom stavo?

13 godina
Ajde tko ima betu neka extracta apk od aod servicea i posta link da vidimo da li ce prihvatit na MMu
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Usporedjivao samistovremeno  brzinu preko speedtesta na s6 i s7. Dakle ista mreza i isti server preko kojeg je isao test. S6 je postizao oko 25 Mbps, a s7 oko 4-5 Mbps. Kako je to moguce ?

#fsb
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Losija antena za prijem signala, po meni jedini logicni odgovor... Na kinezu bi jos odg bil los vendor rom :D
15 godina

Uhvatio sam jedan Galaxy Gear S sat u T-com outlet ponudi za 90kn jednokratno....sat je vrh u kombinaciji sa moji S7edge..sve preporuke za one koji razmisljaju o smart satu...

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2016 15:40 (galinjo24).
12 godina
galinjo24 kaže...

Uhvatio sam jedan Galaxy Gear S sat u T-com outlet ponudi za 90kn jednokratno....sat je vrh u kombinaciji sa moji S7edge..sve preporuke za one koji razmisljaju o smart satu...

Pojasni kako si nabavio sat

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice