Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava

poruka: 5.608
|
čitano: 1.491.260
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava
Mozda ce za ekrane bit 3-5 dana ak normalno rade, a sve cesce citam da vracaju nakon mjesec dana i to cesto nepopravljen... Ak ga kupis u trgovini odmah ga uzmes, a iz kine dode za tjedan dana... Dok je iz tcoma u karlovac putoval mob mjesec dana...tih 3-5 dana(iako cesto nije tolko) moze znacit gubitak i malo vecih poslova.. Ne moras bit vladin duznosnik da ti je to bitno.. I kad god se neko pozali na dugotrajnost popravka ovdje ga popljujete, super vam je to..

Tvoji postovi su samo uvrede bez ikakvih razloga.. ODKUD TEBI PRAVO GOVORIT JEL JA IMAM PARA ILI NE????????????

To ne treba biti jebena tvoja briga kaj ja kupujem, os mi doc i po autu pljuvat da je 3.0 za siromasne i da ne valja, da je bolje 5.0 motor?

Naravno da se vise kupuju top modeli kad su kinezi tek poceli dolazit u hr...

Gdje sam ja jebeno napisal da se top modeli vise kvare???? Ak si tolko slijep uzmi naocale il povecalo, napisal sam da je vjerojatnost da ce se pokvarit ista jer koriste iste dijelove a kvaliteta neceg nije ista u svakoj seriji.

I ja ne nagovaram da kupuju kineze nego da ne vjeruju u te tvoje zablude o kvaliteti top modela i nekvaliteti kineza...

0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
blackeagle29 kaže...
Mozda ce za ekrane bit 3-5 dana ak normalno rade, a sve cesce citam da vracaju nakon mjesec dana i to cesto nepopravljen... Ak ga kupis u trgovini odmah ga uzmes, a iz kine dode za tjedan dana... Dok je iz tcoma u karlovac putoval mob mjesec dana...tih 3-5 dana(iako cesto nije tolko) moze znacit gubitak i malo vecih poslova.. Ne moras bit vladin duznosnik da ti je to bitno.. I kad god se neko pozali na dugotrajnost popravka ovdje ga popljujete, super vam je to..

Tvoji postovi su samo uvrede bez ikakvih razloga.. ODKUD TEBI PRAVO GOVORIT JEL JA IMAM PARA ILI NE????????????

To ne treba biti jebena tvoja briga kaj ja kupujem, os mi doc i po autu pljuvat da je 3.0 za siromasne i da ne valja, da je bolje 5.0 motor?

Naravno da se vise kupuju top modeli kad su kinezi tek poceli dolazit u hr...

Gdje sam ja jebeno napisal da se top modeli vise kvare???? Ak si tolko slijep uzmi naocale il povecalo, napisal sam da je vjerojatnost da ce se pokvarit ista jer koriste iste dijelove a kvaliteta neceg nije ista u svakoj seriji.

I ja ne nagovaram da kupuju kineze nego da ne vjeruju u te tvoje zablude o kvaliteti top modela i nekvaliteti kineza...

Citat s prethodne stranice " I da zbrojis sve korisnike kineza s ovog foruma i pogledas postotak pokvarenih, i isto to sa samsungom napravis, vise ce bit pokvarenih samsungova, u to sam siguran." - ti to napisao ne ja.

Ja uopće nisam uopće govorio o tome jel ti imaš para ili ne...to se čak za tebe nije odnosilo jer si sam napisao da bi odmah kupio drugog Kineza - znać imaš para ako možeš odmah kupit drugi mob.

Samo sa htip pobiti tvoju tezu o tome da će kupac Kineza (ako mu se pokvari) odmah ići kupit novog Kineza jer to nije istina., osim u tvom slučaju. Onda mi ne možeš prodavat muda po bubrege o tome kako će kupac Kineza biti manje bez mobitela nego kupac Top modela koji ima servisnu mrežu u svojoj državi.

Za tvoj auto me boli patka...jer pretpostavljam da ti se pokvari da bi odmah išao kupovat novi. To tako valjda funkcionira kod tebe.

Kolega Torent ti je dobro napisao : " Bitna ja podrska. Prije cu kupti samsung za 500 EUR nego dogi za 100 jer ja ne mogu sebi priustiti da sam mjesec dana bez telefona. U tome je pouzdanost. Brzini rjesavanja problema. Evo koji telefon bi ti kupio bez obzira na cijenu i da si 100% siguran da se nece nikad pokvariti.."

Kolega je s tim sve rekao.

Ali dosta o svemu tome.Da ne spamamo temu. Svi su sve skužili i to je najbitnije.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2016 11:04 (R36).
9 godina
neaktivan
Bit ce sigurno manje bez moba nego da tebi na tvojem samsungicu ode isto, isto tak mene zanima kolko ce bez mobitela bit ona kojoj se pojavila crta na ekranu kad je naljepila staklo na samsungica... Tolko o tvojoj kvaliteti, ni jebeno staklo nemos naljepit bez straha...

I ne trebas a4 uputu, sve kaj trebas je isprintat adresu i naljepit na paket, i poslat sa trackingom.. A moglo se i odnijet u servis i tam popravit, al vidi se kolko povjerenja ima u servise u hr, tolko da ce radije poslat nepoznatom kinezu nego dat nekom s kim ce i uzivo moc popricat... Sad jel tomu prethodilo negativno iskustvo sa servisom il nes, ne mogu komentirat jer ne znam.

Jedan jedini put je netko imal potrebu za servisom (od preko 10 mobitela narucenih), nakon 2 god koristenja i milijun padova, problem rijesen u lokalnom servisu za tjedan dana i 50kn(od tog 1 dan dijagnosticiranje kvara i 4 dana dok je odnesen isti mob s razbijenim ekranom da se ne narucuje dio kad vec ima za dzabe) ..

Da su ljudi prije par godina razmisljali ko ti sad, nebi bilo ni samsunga ni applea, na vrhu bi ostali motorola, nokia i sony ericsson... Zas su ljudi onda kupovali neprovjereni samsung?
9 godina
neaktivan
Auto nebi kupovao novi, jer bi dobio zamjenski neki, ili iznajmio ak bi mi bas trebal, a mob? Svakodnevno dobivam zadatke preko maila i razgovora, cesto mi po terenu treba acad i ostalo, tesko da bi i ta tvoja "3dana" mogo bit bez mobitela, a zamjenski dobar necu dobit sigurno

Ovdje kod forumasa sam 90% siguran da se samsunga vise pokvarilo nego xiaomija, dok u ostalim zemljama vjerojatno nije tak... I da, kod xiaomija je zabiljezeno 1 ili 2 slucaja zapaljenja, kolko kod topmodela? Ne racunajuci note7?

Ak vec tak razmisljate o podrsci, vratite se 10 god unazad i kupite si nokiu, nemojte neprovjerena sranja ko kaj su samsung, ajfon, htc... :) kolko dugo samsung ima tu "dobru" podrsku?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Očigledno Zagrebčani žive u svojoj državi rvackoj gdje se sve obavlja u 2-3 dana a ostale ko šljivi. Iskustva su da se na servis SAMSUNG mobitela u splitu čeka 3 tjedna minimalno ako ide u agrama u zagreb a ako je softwer to traje 2-3 dana u splitu ako ti ga i oni ne pošalju gore. U tim servisima rade polupismeni čobani sa maksimalno završenom 3godišnjom školom te nakon što daš mobitel od 5-6k kn nikad više nije isti mobitel zato tu svaka čast applu daš mi novog i gotovo.Di su se ti serviseri školovali imaju li satove obuke ili bilo što? Običaj im je sve slat u zagreb a samo radit ono što im donosi pare (razbijeni ekrani i slične stvari).E i 3 tjedna nemaš zamjenski eventualno dobijes nesto tipa xperia miro i zte blade 3.Dakle ruganje totalno sa nekom pouzdanošću servisom i drugim stvarima.Pogotovo J ili A serija koja je poznata po (ne)kvaliteti . Tako da baš bi volio vidit izraze fanboyevskih faca ako i kad im rikne aparat i budu ga čekali koliko sam ga ja čekao. I ne znam što se mene tako napada što sam rekao svoje mišljenje, fanboyevi se uskokodakali ko da im život ovisi o tome dali imaju samsungov proizvod ili ne. 

Mislim razumim zašto je to tako pa ne možeš štedit 5-6 mjeseci pa kupit mobitel koji je najskuplji na tržištu i reć auf nije mi se nešto pokaza, slična je psihologija da ako vani potrošiš 500 kn provod je bio lud odličan savršen a u biti si cilu večer stao nagnut na šanku sa bocom pive... Tako da slobodno se češite koga svrbi ali moj s7 je poluproizvod koji je nekvalitetan a samsung i garancija je samo neki papir od kojeg nema velike pomoći..Ista mi nakraju stvar dode sa garancijom za op+3 kojeg sam uzeo i ovog agrama..

PS Mislim da rezultati govore sami za sebe Samsung uz nikad bolju prodaju s7 i s7e modela nikad manje tržišta ne drži, i to je na kraju krajeva relevantno jer ako ja u raspravi čim iznosim negativno mišljenje buden proglašem trollom neznalicom i ostalim ukrasnim pridjevima shvaćam da  je i bugov forum je posta krkansko čobansko okupljalište.

Moj PC  
3 4 hvala 0
15 godina
blackeagle29 kaže...
Bit ce sigurno manje bez moba nego da tebi na tvojem samsungicu ode isto, isto tak mene zanima kolko ce bez mobitela bit ona kojoj se pojavila crta na ekranu kad je naljepila staklo na samsungica... Tolko o tvojoj kvaliteti, ni jebeno staklo nemos naljepit bez straha...

I ne trebas a4 uputu, sve kaj trebas je isprintat adresu i naljepit na paket, i poslat sa trackingom.. A moglo se i odnijet u servis i tam popravit, al vidi se kolko povjerenja ima u servise u hr, tolko da ce radije poslat nepoznatom kinezu nego dat nekom s kim ce i uzivo moc popricat... Sad jel tomu prethodilo negativno iskustvo sa servisom il nes, ne mogu komentirat jer ne znam.

Čuj, evo ovdje iskustvo s servisiranjem u Kini, trajalo 2,5 mjeseca.

http://www.bug.hr/forum/post/mobiteli/kineski-mobiteli-tema-odabir-rasprave/5210149.aspx

A moje iskustvo s našim servisima, mobiteli kupljeni u tcomu i vipu, sve rješeno unutar 14 dana. Doduše, to je bilo prije par godina, sadašnji S5 nije imao nikakvih problema.

9 godina
neaktivan
Mjesec dana da dostave mob u kinu? Nije ni tak puno s obzirom da je frendu mob iz tcoma iz zagreba u karlovac putoval isto tolko, ak ne i vise... A najduze je trebalo da se dogovori s njima, jer ak nemaju nekog predstavnika, onda im dugo treba za odgovor.. Topone ima po 500 narudzbi dnevno, i sad racunaj praznik tjedan dana, 3000+ narudzbi za poslati samo od tih tjedan dana, gdje jos pokoji mob na popravak poslat? I od kad je poslan od njih na servis bil je gotov za 10 dana, znaci mjesec dana da dode tam+17 dana popravak i dostava nazad.. Cital sam da je bilo i dostava paketa u kinu u tjedan dana od slanja. I bratovo iskustvo sa nokiom u vipu prije par godina, dok je 5200 bila aktualna... Skoro 2 mjeseca za promijenjen zvucnik i masku, ko zamjena mu je bila neka kanta za koju je moral potpisat da u slucaju kvara on snosi neke penale i troskove popravka..
15 godina
neaktivan
Horatio_Hornblower kaže...

Očigledno Zagrebčani žive u svojoj državi rvackoj gdje se sve obavlja u 2-3 dana a ostale ko šljivi. Iskustva su da se na servis SAMSUNG mobitela u splitu čeka 3 tjedna minimalno ako ide u agrama u zagreb a ako je softwer to traje 2-3 dana u splitu ako ti ga i oni ne pošalju gore. U tim servisima rade polupismeni čobani sa maksimalno završenom 3godišnjom školom te nakon što daš mobitel od 5-6k kn nikad više nije isti mobitel zato tu svaka čast applu daš mi novog i gotovo.Di su se ti serviseri školovali imaju li satove obuke ili bilo što? Običaj im je sve slat u zagreb a samo radit ono što im donosi pare (razbijeni ekrani i slične stvari).E i 3 tjedna nemaš zamjenski eventualno dobijes nesto tipa xperia miro i zte blade 3.Dakle ruganje totalno sa nekom pouzdanošću servisom i drugim stvarima.Pogotovo J ili A serija koja je poznata po (ne)kvaliteti . Tako da baš bi volio vidit izraze fanboyevskih faca ako i kad im rikne aparat i budu ga čekali koliko sam ga ja čekao. I ne znam što se mene tako napada što sam rekao svoje mišljenje, fanboyevi se uskokodakali ko da im život ovisi o tome dali imaju samsungov proizvod ili ne. 

Mislim razumim zašto je to tako pa ne možeš štedit 5-6 mjeseci pa kupit mobitel koji je najskuplji na tržištu i reć auf nije mi se nešto pokaza, slična je psihologija da ako vani potrošiš 500 kn provod je bio lud odličan savršen a u biti si cilu večer stao nagnut na šanku sa bocom pive... Tako da slobodno se češite koga svrbi ali moj s7 je poluproizvod koji je nekvalitetan a samsung i garancija je samo neki papir od kojeg nema velike pomoći..Ista mi nakraju stvar dode sa garancijom za op+3 kojeg sam uzeo i ovog agrama..

PS Mislim da rezultati govore sami za sebe Samsung uz nikad bolju prodaju s7 i s7e modela nikad manje tržišta ne drži, i to je na kraju krajeva relevantno jer ako ja u raspravi čim iznosim negativno mišljenje buden proglašem trollom neznalicom i ostalim ukrasnim pridjevima shvaćam da  je i bugov forum je posta krkansko čobansko okupljalište.

Pa ispadaš troll zato jer na osnovi jednog kvara ti govoriš da firma ne valja i tu pišeš znanstvene elaborate.

Inače sjedim u uredu sa IT-evcima i čujem kad nekome iz firme krepa mob pa ga šalju na servis. I radi se o svim markama. Od samsunga, sonya do applea.

I inače apple ti ne daje novi mob, nego ti poprave stari. Bilo je slučajeva da je isti mob završio na servisu 3-4 puta. I kaj sad treba reći da je to smeće od moba?

Naletiš na uređaj koji ima grešku, poprave ti ga i bok.

Evo recimo meni moj S7E radi savršeno od dana kad je izvađen iz kutije.

9 godina
neaktivan
Upravo to rade i ovi tvoji da kinezi ne valjaju :)

1 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Ne znam kako je u hr ali u BiH meni su ekran na S3 zamijenuli odmah na licu mjesta u ovlastenom servisu (nije crkao ja sam ga razbio ;)) a note 4 su mi rijesili u 7 dana i pri tome sam imao zamjenski po svom izboru. Low end ali zamjenski.... Sto se tice auta ne znam kako je u hr i ostalim servisima koji nisu mercedes ali iz prve ruke mogu reci da u Mercedesovom servisu u bih ako se naruci do pon u 9 stize u srijedu ujutro a ako se naruci do srijede u 9 stize u petak. Tako da te price oko mjesec i sl ne piju vode ako pricamo o ovlastenim servisima... Kako je po supama nemam pojma.. JA jednostavno nemam zivaca ni vremena za kineze, ali top one romove i sl. Preskupo mi je to jer mi mob zaradi sam sebe u mjesec i pol dana....

0 0 hvala 0
16 godina
Torent kaže...

Preskupo mi je to jer mi mob zaradi sam sebe u mjesec i pol dana....

Ovo znači da si zahvaljujući novom mobu zaradio lovu za koju si ga kupio. Tj. da korištenjem starog moba nisi mogao zaraditi te novce.

Ne mogu zamisliti o kojem poslu je riječ.

PSN - darklydexter
9 godina
neaktivan
Al zato drugi put kad sam doso mehanicaru, istu vecer je zategnul rucnu na bmwu, nije htio ni za pivu uzet iako je bilo dost hitno s obzirom na tehnicki iduci dan, i reko da plastike neke nema za kupit i da moze jedino preko neta narucit.. Senzor suvozacevog sjedala otiso jer kaze zracni jastuk i pojas, ni ne cvili da nisi vezan na suvozacevom.. Bio auto u ovlastenom servisu tomic u zg, 3 dana stajao i nisu uspjeli otkrit problem, al su htjeli naplatit 400kn?! (nez tocno jer nisam ja iso po auto) za dijagnostiku, naravno da nisu dobili pare jer je ocito da nisu ni pogledali auto, samo lampicu vidjeli(ak i to) i rekli senzor sjedala... Check engine lampicu(zbog egra) nisu ni spomenuli da su nes gledali za to... Promjenu ulja htjeli naplatit hrpu para, jer je tesko odsarafit saraf pustit ulje da iscuri, zasarafit i drugo ulje natocit xD

Dok god sam ziv, a auto bez obaveze za ovlastenim servisom(garancija il kaj vec) ne mislim bacat pare bezveze za nes kaj ce lokalni majstor napravit brze i bolje...
Tak da mi se iskreno i neda zahebavat sa ovlastenim servisima ni s autima ni s mobitelima u hrvatistanu, jer nigdje nije idealna situacija :)

Nego, kupi onda jos jednog sebi, a i meni jednog posto je tak dobar da zaraduje umjesto tebe ;)
15 godina
blackeagle29 kaže...
Al zato drugi put kad sam doso mehanicaru, istu vecer je zategnul rucnu na bmwu, nije htio ni za pivu uzet iako je bilo dost hitno s obzirom na tehnicki iduci dan, i reko da plastike neke nema za kupit i da moze jedino preko neta narucit.. Senzor suvozacevog sjedala otiso jer kaze zracni jastuk i pojas, ni ne cvili da nisi vezan na suvozacevom.. Bio auto u ovlastenom servisu tomic u zg, 3 dana stajao i nisu uspjeli otkrit problem, al su htjeli naplatit 400kn?! (nez tocno jer nisam ja iso po auto) za dijagnostiku, naravno da nisu dobili pare jer je ocito da nisu ni pogledali auto, samo lampicu vidjeli(ak i to) i rekli senzor sjedala... Check engine lampicu(zbog egra) nisu ni spomenuli da su nes gledali za to... Promjenu ulja htjeli naplatit hrpu para, jer je tesko odsarafit saraf pustit ulje da iscuri, zasarafit i drugo ulje natocit xD

Dok god sam ziv, a auto bez obaveze za ovlastenim servisom(garancija il kaj vec) ne mislim bacat pare bezveze za nes kaj ce lokalni majstor napravit brze i bolje...
Tak da mi se iskreno i neda zahebavat sa ovlastenim servisima ni s autima ni s mobitelima u hrvatistanu, jer nigdje nije idealna situacija :)

Nego, kupi onda jos jednog sebi, a i meni jednog posto je tak dobar da zaraduje umjesto tebe ;)

Tema ide previše off topic..di je moderator..

9 godina
neaktivan
Jel lijepo pise rasprava? Ak se moze usporedivat kvaliteta s autima moze se i potreba servisa. I kad god nes pitam uvijek se tema okrece na offtopic, jedan jedini put sam dobil odgovor, za pitanje zas se obrisala hrpa aplikacija nakon updatea...
14 godina
neaktivan

Evo malo o trajanju baterije kod mene na S7e

Ostalo mi je 17% a trenutno je Sot 32% na 4:38min, Android sustav 14%, Facebook 10%...Whats app 4%

Sinkronizirana 2 e-maila, whats app samo zvoni, pozivi, 4G upaljen 50% vremena ostalo Wifi. Whats app je jako dobro optimizirana aplikacija naspram Facebooka. Ne znam kakav je Instagram jer ga nemam.

Također upaljen Always On - meni odlična stvar., pogotovo kada će s Nougatom pokazivat obavijesti trečih aplikacija.

U ovih 4mj je ispunio moja očekivanja. Šta sam tražio to sam i dobio.

E vi koji imate Instagram - koliko vam troši baterije u postotku?? 

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2016 19:56 (R36).

0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
Zakaj uopće koristiš facebook aplikaciju? Opće je poznato da ona jako puno troši, preporučam korištenje preko browsera
14 godina
neaktivan

ovako..imam samsung s5,i zanima me koliko je samsung s7 bolji i uznapredovao..pogotovo sto se tice kamere?
iako pitam iz razloga sto planiram kupit s8 cim izadje,pa da znam sta otprilike mogu ocekivat...
recimo na s5 prednja kamere je blago recena uzas,straznja je odlicna po lijepom vremenu..stvarno odlicna odlicna,al cim osvjetljenje nije bas dobro,ili polumrak...nije to bas bilo dobro..
kakvo je na s7?

0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen

Po danu su kamere na novim uređajima manje više iste kvalitete, razlika nije tolko velika ko u noćnim uvjetima, tu ti je S7 jedan od najjačih tak da ti se sigurno isplati uzet naspram S5.

15 godina

10 godina
odjavljen
Ezio kaže...
Torent kaže...

Ovo znači da si zahvaljujući novom mobu zaradio lovu za koju si ga kupio. Tj. da korištenjem starog moba nisi mogao zaraditi te novce.

A gdje sam aj to rekao??????????? Rekao sam mobu a ne novom mobu. On line prodaja i treba mi mail i chat servisi 24 sata na dan....

Mijenjam mob jednom godisnje iz zadovoljstv da imam novi mob ali to su uvijek brend name modeli iz gore opisanih razloga a miejnjao bih svakako jer uz malu dolatu imam novi mob u garanciji. Mob bez garancije me ne zanima......ALi ostvarive garancije bez putovanja preko pola globusa radi skakave sitnice....

10 godina
odjavljen
Mortiis kaže...

ovako..imam samsung s5,i zanima me koliko je samsung s7 bolji i uznapredovao..pogotovo sto se tice kamere?
iako pitam iz razloga sto planiram kupit s8 cim izadje,pa da znam sta otprilike mogu ocekivat...
recimo na s5 prednja kamere je blago recena uzas,straznja je odlicna po lijepom vremenu..stvarno odlicna odlicna,al cim osvjetljenje nije bas dobro,ili polumrak...nije to bas bilo dobro..
kakvo je na s7?

S5 i S7 su dva svijeta. S6i S7 ec nije tolika razlika ali s5 s7 nemas sta razmisljati a S8 isto vjerujem da ce biti velika razlika jer se samsung mora vaditi iz fijaska sa note 7....

16 godina

Pocelo mi se zadnje staklo malo odljepljivat gore prvi vrhu, na desnom kutu.. zasad je jos dobro, malo se samo vidi al mislim da se siri polako. Jel spada i to pod garanciju? 

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Torent kaže...
Ezio kaže...
Torent kaže...

A gdje sam aj to rekao??????????? Rekao sam mobu a ne novom mobu. On line prodaja i treba mi mail i chat servisi 24 sata na dan....

Mijenjam mob jednom godisnje iz zadovoljstv da imam novi mob ali to su uvijek brend name modeli iz gore opisanih razloga a miejnjao bih svakako jer uz malu dolatu imam novi mob u garanciji. Mob bez garancije me ne zanima......ALi ostvarive garancije bez putovanja preko pola globusa radi skakave sitnice....

OK, valjda sam čitao neki drugi post pa sam zabrijao da se priča o kupovini novog moba..

Ali zapravo nema veze da li je novi ili stari, rekao si da mob zaradi sam sebe u mjesec i pol dana. Pretpostavljam da karikiraš. Ja osobno nisam inače netko tko cjepidlači, ali reći da mob sam zaradi neku lovu je pretjerivanje. To bi vrijedilo u slučaju da mob ima pokrenut neki servis tipa onih za bitcoine i zarađuje lovu.

Ako nije to u pitanju, vjerojatno se radi samo o jednom djeliću u ukupnoj zaradi. Što je isto ok, ako je cijena jednog mobitela (cca 4500-7000 kn, ako je riječ o flagshipu) samo djelić tvoje mjesečne zarade. Ali i u tom slučaju je jednostavno nemoguće da je mob taj koji sudjeluje sa takvim iznosom u ukupnoj računici.

Off topic, pa neću više.

PSN - darklydexter
9 godina
neaktivan
Staklo na ekranu, ne kaljeno?

Nisi to smio napisat, sad ce te popljuvat da ni nemas navedeni mob... :)
Salu na stranu, reklamiraj cim prije, prije neg se prosiri
10 godina
odjavljen
Ezio kaže...
....

OK, valjda sam čitao neki drugi post pa sam zabrijao da se priča o kupovini novog moba..

Ali zapravo nema veze da li je novi ili stari, rekao si da mob zaradi sam sebe u mjesec i pol dana. Pretpostavljam da karikiraš. Ja osobno nisam inače netko tko cjepidlači, ali reći da mob sam zaradi neku lovu je pretjerivanje. To bi vrijedilo u slučaju da mob ima pokrenut neki servis tipa onih za bitcoine i zarađuje lovu.

Ako nije to u pitanju, vjerojatno se radi samo o jednom djeliću u ukupnoj zaradi. Što je isto ok, ako je cijena jednog mobitela (cca 4500-7000 kn, ako je riječ o flagshipu) samo djelić tvoje mjesečne zarade. Ali i u tom slučaju je jednostavno nemoguće da je mob taj koji sudjeluje sa takvim iznosom u ukupnoj računici.

Off topic, pa neću više.

Da ne idemo dalje u off ali cisto da pojasnim svoju izjavu da me se pogresno ne shvati. Zaradi sam sebe u smislu da bez moba ne bih imao tu zaradu. Ne kupujem novi mob cim izadje u trgovini vec ili cekam par mjeseci da cijena padne ili kupim kod operatera. Mob mijenjam pocesto iz vise razloga a jedan je manji pad cijene, drugi je garancija a treci je jer mi stari dosadi ;). Posao kojii odradjujem na mobu mogu naravno i sa proslogodisnjim modelom...Ali ne mogu sa slabim modelima jer nemam zivaca za njih posto sam naucio na flagship modele, ne mogu sa raznoraznim kinezima koji se nisu doakazli ili nemaju servisnu mrezu. Zamjenski sam jednom dobio neki low end samsung i par puta je sekund falio da ga slupam od asfalt a drugi je bio neki win mobile telefon e tek taj mi je cupao zivce....  Recimo prije par mjeseci sam prodao S6 star nepunihgodinu dana i doplatio 50Eur i kupio nexus 6P. Naravno nov iz radnje jer mu je cijena bila izuzetno povoljna.... Sledeci ce vjerovatno biti S8 jer imam kvotu kod operatera pa me ni on nece izaci vise od 350 eru max 400.... Nikad nisam niti cu dati vise od 450 EUR za mob jer to ne mogu sebi opravdati ni na koji nacin..... Toliko o tome.... Sorry na offu....

16 godina
Da, tvornicko staklo ovo od iza.. ma vidit cu, ako se krene ocito sirit odnijet cu na reklamaciju
http://trakt.tv/user/MjezZza
13 godina
protjeran
Moj PC  
2 0 hvala 2
9 godina
neaktivan
A cuj, ja bi ti preporucil cim prije, ak nema fizickih ostecenja na mobu, ogrebotina i ostalog.. Jer ak ti slucajno ispadne i osteti se mob, vjerojatno ti nece priznat garanciju pod izlikom da si ga mehanicki ostetio i zato se odljepilo :)

Torrent, po tvojim rijecima mi se cini da bi si onda trebal kupit zamjenski mob, ili powerbank, za slucaj da ti se ne isprazni(preporucil bi mi bank, za 15$ se moze nac od 10000mah kapaciteta, navodno realno napuni za oko 6500mah mobitele, jer dosta se gubi zbog brzine punjenja i duzine kabla), a zamjenski mob za slucaj ak ti ovaj mora na servis, jer tesko da ce ti dat neki s malo novijim androidom, tu ti preporucujem xiaomi, jer od poznatijih brendova nema bas neceg pametnog za male pare, a sa xiaomijem ce ti i baterija drzat 24h bez problema, uz 10h sota bez problema :)
13 godina

Nakon nesto vise od 6mj koristenja mob mi je vec pomalo dosadio, najrađe bih ga prodao i kupio nesto drugo ili mjenjao eventualno za HTC 10,neznam vise ni sam.Zao mi je prodat pa da izgubim silne pare koje sam dao za njega.Nadam se da ce brzo taj nougat doci pa da malo promjeni kozmeticki uređaj i da ga osvježi, pa da opet ispadne kao da imam nesto novo.

Samsung Galaxy S7 32GB black onyx
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice