Nakon G4 i S6 Edge +, stigao S7. Za sada sve 5
Senza cuore saremmo solo macchine
Nakon G4 i S6 Edge +, stigao S7. Za sada sve 5
A garancija?
PSN - darklydexter
Evo prvi problem. Email preko @fastmail.com koji koristim za posao radi bez problema.
Privatni @outlook.com ne sljaka. Stane mi na konfiguraciji ulazne poste. Ne baca nikakvu gresku, samo se ne mrda.
JEsi ti probala skinuti to staklo?
Vjerojatno je to da je do stakla. Trenutno ne postoji ni jedno staklo koje je dobro, uvijek ima nešto. Npr. na mom S7E sam već na 2. staklu. Prvo staklo se počelo odljepljivati na donjoj polovici mobitela. Drugo staklo koje sada imam dobro drži, dobra je osjetljivost ali se vide točkice po ekranu.
pa ako je crta na displayu onda ga nosi na servis
Molim vas recite mi da postoji nešto ko EnforcedStremSilencer (probao, ne radi...) da ugasim mutavi zvuk kamere. Način sa mjutanjem system zvukova ili gašinjem zvuka mi nije prihvatljiv, kao ni rootanje. 
Kako se može ostvariti garancija na S7-cu? Može li se samo preko IMEI-a kao kod AjFona odnijeti u ovlašteni servis ili je potrebno da je garancijski list ovjeren uz original račun?
Potreban ti je uglavnom racun s kojim dokazuješ kupnju a ako nemaš racun onda se moze dati ovjerena garancija di piše kad je uređaj kupljen i podignut u trgovini;-)
Evo prvi problem. Email preko @fastmail.com koji koristim za posao radi bez problema.
Privatni @outlook.com ne sljaka. Stane mi na konfiguraciji ulazne poste. Ne baca nikakvu gresku, samo se ne mrda.
Dali imaš postavljenu zaštitu prilikom unlockanja ekrana?
Meni nije htio sa exchange-a povući postavke jer nemam nikakav password. Kao zbog sigurnosti.
Dali imaš postavljenu zaštitu prilikom unlockanja ekrana?
Meni nije htio sa exchange-a povući postavke jer nemam nikakav password. Kao zbog sigurnosti.
Nemam. Uspio sam ga postaviti dodavsi email u postavkama za Accounte. Preko email aplikacije nije radilo.
Ja isto ne razumijem kako uspiju izgrebati staklo tako lako na S7E.
Ja svog bacam po stolu, nosim ga u zadnjem džepu hlača i ništa.
Samo sam nekidan uzeo kožni case za njega jer nerijetko mi rokne s kreveta na pod i slično pa da barem ublaži pad 
Ekran je i dalje otvoren, bez dodatnih saštita.
Možete vi skinuti Package Disabler PRO?
Android sustav mi troši baterije ko i ekran i to mi je neprihvatljivo, prek 20%.
Ok, samo im ne spominji postavljanje stakla. Upalila si ga i pojavila se crta i to je to.
Android sustav mi troši baterije ko i ekran i to mi je neprihvatljivo, prek 20%.
Zašto ti je to neprihvatljivo??
To je isto kao da kažeš - neprihvatljivo je da mi auto troši 5l na 100km., a ustvari to je normalno za taj auto.
Meni je Android sustav na 15%., Android OS na 12% u to je sad sveukupno 27%. I dalje imam Sot-a 4-5h.
Package Disabler PRO sam koristio na S6 i tamo sam skužio da je to nepotrebno. Na S7e ne koristim i sad baš vidim da te aplikacije na google play više nema.
instalirao sam sa onog linka ali kod registracije javlja mi
greska sa posluziteljem,pokusajte kasnije 
instalirao sam sa onog linka ali kod registracije javlja mi
greska sa posluziteljem,pokusajte kasnije 
Trebate skinut firmware za UK i onda instalirat navedeno.
http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G935F/BTU/
Malo se strpite jer još Samsung nije pustio nadogradnju na betu...
Znaći možete instalirat gore navedeni firmware, skinut taj beta program, prijavit se i čekat.
probat cu prek vpn-a
To je isto kao da kažeš - neprihvatljivo je da mi auto troši 5l na 100km., a ustvari to je normalno za taj auto.
Meni je Android sustav na 15%., Android OS na 12% u to je sad sveukupno 27%. I dalje imam Sot-a 4-5h.
Package Disabler PRO sam koristio na S6 i tamo sam skužio da je to nepotrebno. Na S7e ne koristim i sad baš vidim da te aplikacije na google play više nema.
Jer dok kliknem na to i vidim, što sve mob bezveze vrti u pozadini mi dođe slabo. (Gear VR i ostale gluposti za VR koje nikad neću koristi, KIES isto tak, KNOX, i još ih mogu 20 beskorisnih stvari iz toga naći...) 
Na S4 sam 80% toga mogao ugasiti, sad ne mogu ništa s debloaterom. + niti ne mogu ugasiti zvuk okidača kamera. Umjesto da omoguće više kontrole, oni je oduzmu novijim modelom, nije to baš najjasnije.
Jer dok kliknem na to i vidim, što sve mob bezveze vrti u pozadini mi dođe slabo. (Gear VR i ostale gluposti za VR koje nikad neću koristi, KIES isto tak, KNOX, i još ih mogu 20 beskorisnih stvari iz toga naći...) 
Na S4 sam 80% toga mogao ugasiti, sad ne mogu ništa s debloaterom. + niti ne mogu ugasiti zvuk okidača kamera. Umjesto da omoguće više kontrole, oni je oduzmu novijim modelom, nije to baš najjasnije.
Zamaraš se glupostima...
Mene uopće ne zanima što on u pozadini vrti...dokle god mi baterija traje u granicama očekivanog.
Za tebe onda nije Android platforma...prebaci se na IOS pa nećeš ni znat što ti vrti što ne. Jer ekipa na IOS se ne zamara s navedenim.
Ako kažete da je to zanemarivo, onda u redu. Nego, kako dobiti 5h SOT? Trenutno sam maksimalno na 3:20. Gasim Wi-fi/mobilni internet, gps također, gasim sve aplikacije, koristim relativno nisko osvjetljenje...
koristi 2g/3g kod VoIP-a i ugasi sinkronizaciju,lokaciju,mape google servise ako ih cesto nekoristis
Stvarno ne kuzim kako mozete imati toliko malo SOTa. Ja sam upravo sa S7icom postigao 7 sati. Ovo je bilo pretezno stalno na WiFiu (80% vremena). Preko tjedna sam manje na WiFiu ali svejedno ne silazi ispod 6 sati. Mob je uvijek spojen na net. Lokacija iskljucena osim kad koristim navigaciju, sat vremena poziva, 3 maila koji se azuriraju svakih pola sata, automatsko osvjetljenje i iskljucene sve Google aplikacije. Za surfanje koristim stock browser (Chrome iskljucen). Viber i Whatsapp push. 5-10 fotki dnevno. Preko noci takodjer na WiFiu i 2G/3G izvan kuce. 4G mi je nepotreban.
Prijasnji S6 Edge + mi je izgurao najvise 7 i pol sati ako se dobro sjecam.
Edit: Na S6 Edge + kao i na S7ici sam iskljucio u postavkama brzo punjenje.
Ako kažete da je to zanemarivo, onda u redu. Nego, kako dobiti 5h SOT? Trenutno sam maksimalno na 3:20. Gasim Wi-fi/mobilni internet, gps također, gasim sve aplikacije, koristim relativno nisko osvjetljenje...
Gasis sve aplikacije? Nemoj.... Ti ugasis one se pokrenu u pozadini. Ajd pokusaj koristiti mob a da nista ne diras pa ces vidjeti da svo to gasenje ti je veci gubitak vremena nego sto postizes.... Nikad se nisam zaaoro time niti sam ikad ista gasio u pozaditi osim disable app ako to mogu u aplikacijama to je uglavnom bilo g+ i sl sto nikad ne koristim....