Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava

poruka: 5.608
|
čitano: 1.489.736
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Doslo mi zastitno staklo od nillkina. Odlicno pakiranje, svi pottebni alati da se lijepo zalijepi, bas su pazili na detalje ALI ono najvaznije je prelose, staklo, prekrije mi prakticki pola ekrana samo.. u koristenju to uzas izgleda, em je ruzno em se vide linije od rubova na ekranu. Ne razumijem kako nisu mogli napraviti najobicnije zastitno staklo a da je malo zakrivljeno i malo odvojeno oko rubova mobitela .. prilikom ciscenja sam vidio milijun malih ogrebotinica vidljivih samo pod odredenim kutovima.. a imam ga manje od 2 mjeseca, bez ikakve zastite za ekran.

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Re: Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava
maxy0 kaže...

Doslo mi zastitno staklo od nillkina. Odlicno pakiranje, svi pottebni alati da se lijepo zalijepi, bas su pazili na detalje ALI ono najvaznije je prelose, staklo, prekrije mi prakticki pola ekrana samo.. u koristenju to uzas izgleda, em je ruzno em se vide linije od rubova na ekranu. Ne razumijem kako nisu mogli napraviti najobicnije zastitno staklo a da je malo zakrivljeno i malo odvojeno oko rubova mobitela .. prilikom ciscenja sam vidio milijun malih ogrebotinica vidljivih samo pod odredenim kutovima.. a imam ga manje od 2 mjeseca, bez ikakve zastite za ekran.

Pa uredno piše na svakom eBay oglasu za bilo koje staklo, pogotovo od brendova poput nillkina da ne pokriva cijeli ekran.
Ne znam čemu čuđenje.

Batllelog: sudy_freak
16 godina
sudy_freak kaže...
maxy0 kaže...

Pa uredno piše na svakom eBay oglasu za bilo koje staklo, pogotovo od brendova poput nillkina da ne pokriva cijeli ekran.
Ne znam čemu čuđenje.

znao sam da ne pokriva cijela ekran, ali nisam znao da je bas ovoliko izrezano.. ali ne cudim se tomu, cudim se kako nitko nije mogao napraviti bar jednu normalnu

16 godina
neaktivan
maxy0 kaže...
sudy_freak kaže...
maxy0 kaže...

Ne znam čemu čuđenje.

znao sam da ne pokriva cijela ekran, ali nisam znao da je bas ovoliko izrezano.. ali ne cudim se tomu, cudim se kako nitko nije mogao napraviti bar jednu normalnu

Daj baci sliku molim te

16 godina

evo

10 godina
Hahaha.
Užas.
18 godina
Da ovo nije staklo za obicni S7?
Ja sam vidjao stakla za edge u shopovima kod nas i sva su bila zakrivljena pa nekako mi tesko povjerovat da ovi nemaju

0 0 hvala 0
16 godina
Dr. Vicko kaže...
Ja sam vidjao stakla za edge u shopovima kod nas i sva su bila zakrivljena pa nekako mi tesko povjerovat da ovi nemaju

Da, ovo je staklo za obicni s7, al je i mobitel na slici obicni s7

16 godina
maxy0 kaže...
Dr. Vicko kaže...

Da, ovo je staklo za obicni s7, al je i mobitel na slici obicni s7

glupost. koji je razlog da to staklo nije dovoljno veliko da ide do rubova?

PSN - darklydexter
9 godina
neaktivan
Ciao! Vlasnica sam S7, prvog flagshipa u mom malom zivotu :D I imam pitanja u vezi ovih mjesecnih software updateova. Koliko je zapravo bitno da ih svaki mjesec instaliram? Sto ce se dogoditi ako ih ne instaliram? Ocu li ih na kraju nekog razdoblja svejedno morati instalirati ili? Nista ne kuzim u vezi toga pa bi mi dobro dosla vasa pomoc! :)

0 1 hvala 0
10 godina
odjavljen

to su sigurnosne zakrpe. Slobodno ih instaliraj. 

9 godina
neaktivan
Ja sam trazila kaljena stakla na bar 6,7 mjesta po Zagrebu i Zadru i svugdje su ovakva, samo se cijenom razlikuju. U ducanu di sam kupovala folije za prosli mob sam nasla (navodno) i ono koje prekriva cijeli ekran, al mi je receno da uz njega ne bih smjela imati masku ili da nabavim masku koja ga nece doticati, inace ce se odizati. Odustala sam od toga, kupila sam identicno ovome sa slike, najruznije je ikad, slazem se, al evo nakon mjesec dana, mislim da sam se poprilicno navikla iako sam prvih tjedan dana bila u stalnoj napasti da ga skinem! Eto malo utjehe, haha :D
16 godina
lusilusi kaže...
Ja sam trazila kaljena stakla na bar 6,7 mjesta po Zagrebu i Zadru i svugdje su ovakva, samo se cijenom razlikuju. U ducanu di sam kupovala folije za prosli mob sam nasla (navodno) i ono koje prekriva cijeli ekran, al mi je receno da uz njega ne bih smjela imati masku ili da nabavim masku koja ga nece doticati, inace ce se odizati. Odustala sam od toga, kupila sam identicno ovome sa slike, najruznije je ikad, slazem se, al evo nakon mjesec dana, mislim da sam se poprilicno navikla iako sam prvih tjedan dana bila u stalnoj napasti da ga skinem! Eto malo utjehe, haha :D

meni je iskreno tesko vjerovati da za s7 nema kaljenog stakla koje prekriva cijeli display i da je razlog to sto smeta maski. razumijem za s7edge ali ovo mi nije jasno.

PSN - darklydexter
9 godina
neaktivan
Razlog je (blaga) zakrivljenost ekrana, ali ni ja ne kuzim. Bezveze totalno, haha!
13 godina
Pa moje kaljeno staklo na S7 prekriva cijeli ekran, nije mi jasno kakva vi stakla imate?
Samsung Galaxy S7 32GB black onyx
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

jucer i danas mi se mob sam od sebe rebootal. neznam koji mu je vrag. samo mi se zacrni ekran, i pojavi natpis samsung galaxy s7 i ponovno se starta...

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
mp3david kaže...
Pa moje kaljeno staklo na S7 prekriva cijeli ekran, nije mi jasno kakva vi stakla imate?

može slika?

ko je proizvođač stakla?

16 godina
lusilusi kaže...

ja sam ga eto skinuo par minuta nakon sta sam ga usliko, jednostavno je preruzno da ga gledam svaki dan.. toliko platit za mob i onda gledat u tu rugobu, necu makar se razbio ekran 

13 godina
Prije sam imao rootan mob., i sad vise nije imaj samo jednu aplikaciju koju sam backupirao sa TB i sada kako taj backup vratiti) preko TB-a ne moze. Da li ima neka druga aplikcija koja bi mogla prepoznat backup file od TB-a
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

jel koristi netko od vas bežični punjač, kakvi su dojmovi? vidim da ima po njuškalu za 100kn od samsunga, a tolko bi izdvojio :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Dojmovi? Radi ;) Ne znam sta ocekujes od njega ;) Stavis on puni... Ja sam koristio najjeftinije sa ebaya na S6 i radi....Bila mi super fora u autu. Instalirao u naslon za ruke i samo ubacics mob. Od spuzve napravio prostor takav da savrseno sjeda na punjac....

11 godina

Zanima me S7 (obični, ne edge), gledam cijene po njušci, koliko se isplati dati za mob? 3000kn?

Primarno bez ogrebotina, znači novi ili do mjesec dana starosti.

Lihvarski ugovori tcoma i inih mi ne odgovaraju, jer mi se zbilja ne daje po 7t kn za telefon, koji u trgovini kupim za 5t bez ikakve pretplate.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Karlek_19 kaže...

Zanima me S7 (obični, ne edge), gledam cijene po njušci, koliko se isplati dati za mob? 3000kn?

Primarno bez ogrebotina, znači novi ili do mjesec dana starosti.

Lihvarski ugovori tcoma i inih mi ne odgovaraju, jer mi se zbilja ne daje po 7t kn za telefon, koji u trgovini kupim za 5t bez ikakve pretplate.

Pa šta se nebi isplatilo dat. Dobiješ top model s garancijom za 3000kn. 

11 godina

Pitam, do koje cifre se isplati. 3t ili i koju kn više/manje?

I usput, koja je najbolja zaštita? Čitam da se užasno lako ogrebe staklo.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Karlek_19 kaže...

Pitam, do koje cifre se isplati. 3t ili i koju kn više/manje?

I usput, koja je najbolja zaštita? Čitam da se užasno lako ogrebe staklo.

Nema tu do koje cifre...vidi koje su cijene na njuškalu i uzmi neku srednju i sad 100-200kn dolje ako ide.

Pošto uzimaš običan S7 onda obavezno Nillkin H9 zaštita. Meni na S6 je bila odlična.

Evo ja imam S7e bez zaštitnog stakla i nema ogrebotina. Sve zavisi kako ga paziš...ali u svakom slučaju pošto uzimaš obićan S7 onda si uzmi zaštitno staklo.

10 godina
Ma ni za S7 obicni nema tempered glass koji ide skoro preko cijelog ekrana
Za S6 sam ih par imao i svi super

Ovako na S7 mi ruzno i smeta

0 0 hvala 1
11 godina

Našao sam zlatni, star 3 tjedan, par km od mene, za 2800kn.

Mislim da je Ok ponuda, boja me tolko ne dira, jer i onak planiram nekakvu zaštitu navuči, poučen iskustvom od prekjučer sa S4.

Potražiti ću neku kožnu navlaku, tipa onaj wallet, ko novčanik. Ubijem dvije muhe jednim udarcem, ionako mi je muka novčanik non-stop nositi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2016 14:30 (Karlek_19).

0 0 hvala 0
18 godina

Kako ide stvar s garancijom? Mora li se ići u trgovinu gdje je kupljen mob ili se može u bilo kojem ovlaštenom servisu to rješavati? 

Ma namjeravam uzeti S7 pa me zanima ako ikad bude problema kako i gdje to rješavati.

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Jel se netko sjeca kad je izasao s7e koliko je nakon mjesec dana kosta na njuskalu ? Ja prodao svoga i sada koristim G3 do 3. mjeseca kad s8 dodje hahah

#fsb
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice