Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava

poruka: 5.608
|
čitano: 1.491.415
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
odjavljen
Re: Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava
Torent kaže...

Pa i ne bas toliko bitna jer hardware i na s6 a vjerujem i na S7 vrti touchwiz bez ikakvih problema plus stavis neki laksi louncher i vrti jos bolje ;)

Stvar je da Samsung ima dosta problema s optimziacijom OS-a, cesto se zna desiti da na odredjenoj verziji OS-a "Android OS" ili "Android System" crpe previse baterije, mislim steta je da 30-ak % baterije ode u standby-u. 

Imam S6 trenutno, lijepo radi mob, ali eto, na zadnjoj verziji se dogadja taj problem, a vidim da je na XDA to aktualna tema.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3
10 godina
odjavljen

To stoji ali evo ja na S6 sam imao jednom problem restartao uredjaj i poslije toga niakd vise... Barem ja nisam primijetio... A i zvucalo je kao da generalno samsungov soft en valja i bez tog problema pa sam se nadovezao da generalno to nije toliko bitno u relaciji soft hardware kao sto je bio slucaj na s4 i starijima (mozda i na S5 ali sam njega preskocio i tada sam imao Note 4 koji je vrtio sve kao od sale...)

12 godina
neaktivan
Mislio sam preci na veci ekran, inace sam jako zadovoljan sa Z5, trazim neki dobar mob sa 5.5 incha ekranom, ali sacekat cu modele za 2017-u. S7 edge ima brutalan dizajn ali ipak previse se brzo crpi baterija.
10 godina
odjavljen
Onda idi na note seriju. Brutalno dobri uredjaji...
18 godina
odjavljen
Tonyq kaže...
Mislio sam preci na veci ekran, inace sam jako zadovoljan sa Z5, trazim neki dobar mob sa 5.5 incha ekranom, ali sacekat cu modele za 2017-u. S7 edge ima brutalan dizajn ali ipak previse se brzo crpi baterija.

Mislim da su ljudi dosta zadovoljni s baterijom na S7, a posebice s baterijom na S7 Edge. S7 Edge je jedan od najbolje izbacenih mobitela na trziste ikad, sumnjam da ce sljedeca generacija donijeti neke novosti od posebne vaznosti.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.7.2016 0:55 (Edge).
10 godina
neaktivan
Ja sam imao 2 komada s7 edge . Jedan prodo drugi koristim. Ni na jednom nisam imao problema sa baterijom. Androis os mi je 8-10 % android sustav mi je od 4-7% , sot mi je izmedju 5-6.30h zavisi kako kada , ali ispod 5 nikad.
16 godina

Ja na reguler S7 i uz ovu pokemon go djidju dobijem 4:30h sota.

Zaista se ne mogu pozalit na bateriju. 

Btw., dosao mi je bio update na APG3, pa cemo vidjet kako ce se ponasat dalje 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
sot preko 5 sati, pa to je onda savrseno. Na koliko je osvjetljenje, ambient ili? LP
10 godina
neaktivan
Osvjetljenje uvijek automatski jer mi tako najbolje pase , na poslu dok radim mi je vecinu na 100 posto jer ima puno svjetla. Od mreze koristim 3g nikad negasim. Upaljena mi je od 0-24. Danas nakraju dana kad potrosim cu uslikat pa stavit ovdje.
10 godina
neaktivan
Zaboravih napisat da na dan 3 sata igram igricu Evilbane. Nekad i 4
12 godina
neaktivan
Hvalaaa, sad imam informaciju iz prve ruke od iskusnog korisnika, ove recenzije lazu u dosta slucajeva..
Trenutno S7 edge je najljepsi 5.5" smartfon, nije prevelik po dimenzijama, mozda cak istih dimenzija kao Z5, samo siri..
Svidja mi se silver platinum verzija.
Da li ima razlike u ostrini u dnevnom kao i nocnom rezimu izmedju formata 4:3 (12mpx) i 16:9 (9 mpx)?
Ne volim ovaj 4:3 jer volim gledat slike na fullscreen..
10 godina
neaktivan
Ima razlika samo kada zumiras sliku a kvaliteta ja mislim da je jednaka.
16 godina

Isto kao na dslrima i mirrorlessima, 16:9 je croppan iz originalnog 4:3 ili 3:2. Dakle kvaliteta slike formata 16:9 je kao da 4:3 sliku na ekranu uvecas tako da ne vidis gornji i donji dio. Malo je manji broj piksela, ali mislim da se to moze zanemariti. Tko zeli na kraju 16:9, ionako bi u nekoj aplikaciji croppao i dobio isto kao i da odmah fotka u 16:9.

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Odlicnoo onda sve je jasno ko dan, zamjenit cu Z5 definitvno za S7 edge ali cu sacekat jos koji mjesec da mu padne malo cijena, mada samsung vraski dobro drzi cijenu...
12 godina
Ezio kaže...

Isto kao na dslrima i mirrorlessima, 16:9 je croppan iz originalnog 4:3 ili 3:2. Dakle kvaliteta slike formata 16:9 je kao da 4:3 sliku na ekranu uvecas tako da ne vidis gornji i donji dio. Malo je manji broj piksela, ali mislim da se to moze zanemariti. Tko zeli na kraju 16:9, ionako bi u nekoj aplikaciji croppao i dobio isto kao i da odmah fotka u 16:9.

Nije toliko problem u omjeru koliko u relativno losem IQ, ali to je ionako problem svakog mobitela u vecoj ili manjoj mjeri.

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.7.2016 19:36 (ocean77).
10 godina
neaktivan
Eo ga
12 godina
neaktivan
Odlicna performanse baterije imajuci u vidu velicinu ekrana i 2k rezoluciju. Definitivno vrijedi kupiti ovaj mob..
16 godina

Šta je najbolje za kalendar? S planer, Google calendar ili nešto treće?

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Nova aktualizacija je dosla maloprije ;-)

Moj PC  
0 1 hvala 1
16 godina

Mobitel je danas za probu završio par puta u bazenu .

Zasad sve radi i ne osjete se nikakve nuspojave.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ezio kaže...

S Planner!

9 godina
neaktivan
1. Je... mob koji se različito ponaša od korisnika do korisnika.

2. Da si to napisao prije cca 2 tjedna, pokusao bih još to, ovako sam prodao mob bas zbog curenja baterije.

3. Tvoj post sam spremio jel imam frendove koji će me piliti da im "vidim sto se dešava" kao ja nešto znam.
HVALA
13 godina
protjeran
Tonyq kaže...
Odlicnoo onda sve je jasno ko dan, zamjenit cu Z5 definitvno za S7 edge ali cu sacekat jos koji mjesec da mu padne malo cijena, mada samsung vraski dobro drzi cijenu...

Ne bih rekao to za cijenu da je drze ... to je jedini nedostatak meni pri kupovini S7 Edge, jer kupio sam ga odmah na pocetku i nije se mogao naci ispod 1700KM, vani 800€, a sada kada je proslo tek nekoliko mjeseci vec ga ima novog po 1200KM.... sta ce biti tek za godinu.

16 godina
Almin94 kaže...
Ezio kaže...

S Planner!

Onda ću koristiti S Planner!

Ionako se povezuje sa google calendarom koji koristim na desktopu pa mi dođe isto.

A glede baterije... Jučer skinuo mob sa punjača u 7:00. Tijekom dana je bilo surfanja, okinuto je između 190-200 fotki, sve su uploadane na google photos, malo instagrama... sot je bio oko 3 i pol sata a baterija na 25% kad sam ga u 1:00 u noći stavio na punjač. Baterija se odlično drži.

Potpis!
11 godina
neaktivan
4mal. Koja verzija ti je dosla i na kojoj si mrezi? Hvala unaprijed na odgovoru.
14 godina

Jel ima tko da je slucajno uzeo S7/S7e s mobileshop-eu? 

Mislim si uzeti dual sim model, ali ne bih htio da mi uleti neka verzija za azijsko trziste koja nema sve nase frekvencije itd..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
arnes_king kaže...
Tonyq kaže...

Ne bih rekao to za cijenu da je drze ... to je jedini nedostatak meni pri kupovini S7 Edge, jer kupio sam ga odmah na pocetku i nije se mogao naci ispod 1700KM, vani 800€, a sada kada je proslo tek nekoliko mjeseci vec ga ima novog po 1200KM.... sta ce biti tek za godinu.

Sad se moze uzeti u Sarajevu za 1150 KM nov, valjda ce spasti za nekih 400 KM do februara, da bude nekih 800 i onda prodam Z5 za 400KM i dodam jos toliko..

18 godina

mm 6.0.1

g935fxxu1apeq

t-mobile slobodna prodaja

20 ak mb

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2016 12:30 (4mal).
11 godina
neaktivan
Evo ja provjerio sada, i meni nudi nadogradnju od 21MB. Isto kupljen mob u slobodnoj prodaji.
11 godina
neaktivan
Evo nadogradio sam mob. Ali nije mi verzija kao kod tebe G935... vec G930 ostala. Jel jos netko ima kakav info jel dobio nadogradnju i koja mu je verzija?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice