Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava

poruka: 5.608
|
čitano: 1.392.855
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava

Napisao sam već ranije da sam telefon stavio u kadu pod vodu čak se i igrao na njemu (kratko) dok je bio pod vodom. IP68 radi izvrsno jedino će zvučnik imati drukčiji zvuk dok se ne osuši.

17 godina

Jel se smijee stavit u pjenushacu kadu 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Meni se nikad ne isprazni na 88% tokom noci, mozda za par posto 3,4% najvise ...ali uz automatsko osvijetljenje i internet 3g mrezu i surfanje imam stalno oko 4h on screen
Samsung Galaxy S7 32GB
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Za ovo pražnjenje baterije, postoji šansa da su mu upaljene neke điđe.

Činjenica je da S7 ima puno više mogučnosti/opcija (plačanje, napredne značajke.......), a samim tim i veću šansu za potrošnjom baterije.

Ono što se ne koristi i što ti ne treba, svakako se pogasi.

Činjenica je da nešto crpi energiju, ali treba otkrit šta.

Btw. akcija na dbrandu traje još 24h, pa ako tko želi naručit, požurite.

Moj PC  
0 1 hvala 0
10 godina
Pao s7, puklo staklo i ostetio se onaj alu dole malo. Koliko kosta zamjena i gdje?
Fala.
17 godina

smartson... e sad koliko... ispod soma kn sigurno ne ..najbolje da ih nazoves 

https://www.smartson.hr

daj slikaj da vidimio 

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.6.2016 20:38 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

evo i mene na S7 edge nakon Lg G3. 

stavio sam root, twrp, kingrom + superkernel. 

je li netko naručivao zaobljeno kaljeno staklo koje prekriva cijelu prednjicu? našao sam nešto na ebayu ali svi prodavači sa lošijim feedbackom.  htio bi ga zaštiti koliko je moguće jer vidim da kod padova pucaju ko iz šale.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Ne smijes, samo u obicnu slatku vodu, ako ima soli ili sapuna u vodi moze doci do problema.

Ja sam jucer bio na bazenu i slikao i snimao pod vodom i sve super radi ^_^
13 godina
neaktivan

nemojte brljat,linus je stavljao s7 edge u 25 ft i radio ej u slanoj vodi

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Evo vec skoro 2 mjesecaimam s7 edge i nakon ovoga updejta baterija je stvarno losa,nisam bas zadovoljan.. Bilo je u pocetku i ok,do 4 SOT ali sada je to palo skoro i na 2,sto je jako lose za mobitel najnovije generacije.

zahtjevi za test liste iptv na mail: jmnemonic158@gmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja nikako ne uspjevam ispod 4h sota, regular S7.

Btw., postoji li kakav fast charger auto punjac od Samsunga, nesto kao na one plus 3 ??

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2016 0:34 (zabranjeniples).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...

Ja nikako ne uspjevam ispod 4h sota, regular S7.

Btw., postoji li kakav fast charger auto punjac od Samsunga, nesto kao na one plus 3 ??

znaci otvorim ebay i odma izbaci...

http://www.ebay.com/itm/OEM-Samsung-Galaxy-Note-4-5-S7-edge-Adaptive-Fast-Charging-Rapid-Car-Charger-/162073634386?hash=item25bc576652:g:r2IAAOSw8vZXN1Hl

dajte ljudi malo truda ono..

13 godina
protjeran
drakula789 kaže...

nemojte brljat,linus je stavljao s7 edge u 25 ft i radio ej u slanoj vodi

How to properly care for and use your Samsung Galaxy S7/S7 edge:
The Samsung Galaxy S7/S7 edge may be damaged if water or dust enters the device. Follow these tips carefully to prevent damage to the device and to help maintain the water and dust-resistant performance of the Samsung Galaxy S7/S7 edge.
 Do not immerse the Samsung Galaxy S7/S7 edge in water deeper than 1.5 metres and do not keep it submerged in water less than 1.5 metres deep for more than 30 minutes.
 Do not expose the Samsung Galaxy S7/S7 edge to water moving with force, such as water running from a tap, ocean waves, or waterfalls.
 If the Samsung Galaxy S7/S7 edge is exposed to freshwater, dry it thoroughly with a clean, soft cloth. If the Samsung Galaxy S7/S7 edge is exposed to any liquid other than freshwater, gently rinse the device with still fresh water immediately and dry it thoroughly with a clean soft cloth. Failure to gently rinse the device in still fresh water and dry it as instructed may cause Samsung Galaxy S7/S7 edge to suffer from operability or cosmetic issues.
 If the Samsung Galaxy S7/S7 edge is dropped or receives an impact, the water and dust- resistant features of the device may be damaged.
 The touch screen and other features may not work properly while the Samsung Galaxy S7/S7 edge is in water.

13 godina
neaktivan

Stigao skin za s7,sad cekam za s7e

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Dobro, mozda sam se malo krivo izrazio, nema razloga za nervozu.

Mislio sam vise, dali postoji nekakav provjereni komad punjaca, jer vidim da ih ima vise.

Ok, znaci taj bi bio dobar, a vidim da nije ni skup.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2016 16:11 (zabranjeniples).
13 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...

Dobro, mozda sam se malo krivo izrazio, nema razloga za nervozu.

Mislio sam vise, dali postoji nekakav provjereni komad punjaca, jer vidim da ih ima vise.

Ok, znaci taj bi bio dobar, a vidim da nije ni skup.

NHF

Mislio sam da trazis bas original,ali ima i Xiaomi dobar.

http://www.gearbest.com/iphone-cables-adapters/pp_269157.html

9 godina
neaktivan
Pozdrav, imam jedan problem.
Mobitel mi je ispao i udaren je malo po stražnjoj strani, vide se dvije crte od udarca,ali radi besprijekorno.
Zanima me koja je cijena popravka tog zadnjeg stakla i jel u pitanju nešto komplicirano ili samo stražnja maska mobitela?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
pb1993 kaže...
Pozdrav, imam jedan problem.
Mobitel mi je ispao i udaren je malo po stražnjoj strani, vide se dvije crte od udarca,ali radi besprijekorno.
Zanima me koja je cijena popravka tog zadnjeg stakla i jel u pitanju nešto komplicirano ili samo stražnja maska mobitela?

Ako sam mijenjas oko 30-40 dolara

13 godina
neaktivan

Znaci glupi sitonis mi ne moze nabavit edge...pa pucat cu se,i to vec dva tjedna omg

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
A u servisu?
13 godina
neaktivan
pb1993 kaže...
A u servisu?

Moras nazvat pa provjerit

13 godina
protjeran

Evo par slika s bazena :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
arnes_king kaže...

IZ bazena? :)

Kolega je slikao iz jezera pa mu eno barometar, proxmity sensor ne rade :)

13 godina
protjeran
bender_007 kaže...
arnes_king kaže...

IZ bazena? :)

Kolega je slikao iz jezera pa mu eno barometar, proxmity sensor ne rade :)

U pravu si, IZ bazena :)

A eto, to je cista sreca, kako vidim ovi sto su stavljali pod vodu telefon, vecina nema nikakvih problema. Ali na zalost kod nekih se potrefi tako da propusti vodu pa ili crknu senzori ili crkne telefon skroz. Hvala Bogu, kod mene sve radi najnormalnije

17 godina
Ja sam ga koristio 2 puta u moru, više od pola sata, nisam ga puno zaranjao jer je nemoguće snimati nešto ispod vode zato što se ne može touch ugasiti. Jedina stvar koja se poremeti je zvučnik, i morao sam ga oprati ponovo nakon nekoliko sati pod česmom pa istresti vodu mahajući da bi došao sebi. Drugih problema nije bilo.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Sada sam se opet slikao pod vodom i zezao ali necu vise, ne zelim da rizikujem, ne vrijedi tih para ali eto dobro je znati da se ne moram brinuti ako ga slucajno gdje smokrim :)

Nego maloprije mi je bio poludio, desavalo se kao da pritiscem tipku home a tipka za paljenje/gasenje nije uvijek radila.. ali nakon nekog vremena se vratilo sve u normalu, hvala Bogu ^_^ vidio sam par postova prije da se nekom kolegi slicno desilo nakon testiranja pod mlazom vodom ali da mu sve ponovo radi OK. Nadam se da ce i ostati tako

Zanimljivo je da nekima Samsung zamijeni telefon pod garancijom u slucaju da dobije ostecenje zbog vode, dok drugima ne... Ja kako znam da to ne rade a evo ovdje vise ljudi tvrdi da su im dali nove telefone:

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s7/help/phone-water-damage-t3399304

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.6.2016 9:14 (arnes_king).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

Čekaj, imaš oba? Možeš nabacit par riječi usporedbe, konkretno me zanima kako je gledati filmove na edgeu? Meni koji sam do sad imao iskustva samo s ravnim ekranom čini se da će mi dio filma "iscuriti" preko tog ruba, odnosno da neću vidjeti sliku kako treba :)

15 godina

Danas mi stize S7 obicni iako sam mogao dobiti za iste pare i S7E no jednostavno mi je prevelik.

Prelazim sa S6 i ne ocekujem nekakav bitan pomak no jako povoljno sam ga dobio pa sam prihvatio ponudu.

Best buy maske? Trazim sto vise slim ne volim armor

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.6.2016 11:54 (Stryder).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Yo Momma kaže...
drakula789 kaže...

Čekaj, imaš oba? Možeš nabacit par riječi usporedbe, konkretno me zanima kako je gledati filmove na edgeu? Meni koji sam do sad imao iskustva samo s ravnim ekranom čini se da će mi dio filma "iscuriti" preko tog ruba, odnosno da neću vidjeti sliku kako treba :)

Imam skinove za oba(stici ce),ali telefon jos uvijek cekam.s7e vec dva tjedna je narucen i nema ga na stanju,moram cekat sad..ak mi dopizdi uzet cu s7 i nek ga voda nosi

9 godina
neaktivan
Tele2 ?? Ja cekam isto 2 tj u tele 2 zvao sam par puta vec sam sebi sam dosadan al nemaju nikakve informacije ni kad ce doc ni koji je maximum sto se ceka na uredaj.ako cekas u tele 2 dali ti znas nesta vise
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice