Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava

poruka: 5.608
|
čitano: 1.394.711
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava
Dino s7edge kaže...
Poz jel moze netko pomoc kako da namjestim da mi otvara na ovoj pocetnoj trazilici otvara google.hr ili .com
Iz cista mira mi poceo otvarat google.se
Desavalo mi se to i na lg g3 prije i nisam uspio otkrit zasto. Probao sam lokaciju upalit al nepomaze. Hvala

Jel si na tele2? :D

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3
9 godina
neaktivan
Da. Haha ocito je nesta do njih ip adresa na 3g mrezi mi govori da sam u svedskoj. Kad prebacim na 4g mrezu mi kaze da sam u zagrebu.
Javio sam im se pa ceksm odgovor. Ja razbijam glavu po opcijama chroma 2 sata.
10 godina
Mozes stavit bilo koji orginal firmware da
10 godina
odjavljen
AudioGorilla kaže...
Mozes stavit bilo koji orginal firmware da

SAmo da dopunim. Mozes staviti bilo koji riginalni firmware i da ti ne okine knox tj da ti je status i dalje official. Mozes staviti i alternativne ali ti status nece biti official tj znace se da si cackao. Sa originalnim se je fabricki i update dolazi uredno.

9 godina
neaktivan
Je li tko našao neki dobar screen protector kaljeno staklo za s7 Edge, ali ispod 6$? Ako itko je može link? 😉

0 0 hvala 0
13 godina
Ma mislio sam koji kvalitet odabrati a da snimka bude kvalitetna i da ne zauzima previse i da su dostupne bar vecina opcija kod snimanja, jer pretpostavljam da najveca moguca kvaliteta videa ne znaci i najbolju snimku, kao sto kamera sa puno mpx ne znaci najbolju sliku, ako me kuzis.
Samsung Galaxy S7 32GB
10 godina
odjavljen
mp3david kaže...
Ma mislio sam koji kvalitet odabrati a da snimka bude kvalitetna i da ne zauzima previse i da su dostupne bar vecina opcija kod snimanja, jer pretpostavljam da najveca moguca kvaliteta videa ne znaci i najbolju snimku, kao sto kamera sa puno mpx ne znaci najbolju sliku, ako me kuzis.

Kuzim ja tebe ali ne kuzis ti mene. Kako bilo ko moze znati sta je tebi prihvatljiva kvaliteta? Isprobaj pa vidi. A ovo drugo ti vrijedi kad poredis dvije kamere pa ne gledas samo mpx vec i ostale parametre ali kako ti pricas o konretnoj kameri tada najvise mpx znaci najveci kvalitet tj najvise detalja. Do sada si mogao 10 puta isprobati sve modove snimanja i vidjeti sam...

12 godina
neaktivan
mp3david kaže...

Evo ti jednostavan odgovor na pitanje koje je, a moram reći komplicirano:) Znači ako ne kaniš raditi jumbo plakate, zumirati (kropati) gotovu sliku ili ne daj bože simulirati optičko zumiranje digitalnim, nego samo doći teti u shop i reći razvijte mi normalne fotke (kolko ono, 15x17 cm?) evo ja usliko mobitelom, dovoljno ti je 3 (TRI) megapiksela. Udri 30 megapiksela na takvoj standardnoj fotki teško ćeš vidjeti razliku.

Ako pak namjeravaš prikazivati te fotke na HD ili Full HD televizorima ili monitorima još veće rezolucije, e onda braco odaberi nešto između (ne da mi se sad računati i pretvarati megapiksele u rezoluciju, imaš internet za to i ovisi o tome kakav zaslon imaš doma).

A ako hoćeš vidjeti je li ono seksi madež ispod nosa trebe koju snimaš na 100 metara ili joj se sasušio šmrkalj, onda raspali sve megapiksele koje si novcem platio.

Jebote ispo i odgovor kompliciran.

10 godina
odjavljen
Sad da ce baš to vidjeti na 100m sa kamerom na telefonu jako tesko :) Nije bas da ima 70-200 f2.8 na njemu :)
17 godina
Pozdrav. Je li iko probao mobitel pod vodu nakon stavljanja neke od zaštita za ekran? Imam S7 obični i planirao sam uzeti zaštitnu foliju od PanzerGlass firme, ali ako će mi spasti odmah nakon prvog dodira sa vodom, nebih ga ni uzimao jer nije baš jeftin. A kreteni sa PanzerGlass stranice mi nisu nikad odgovorili na to pitanje. Imam osjećaj da je PanzerGlass zaštita samo precijenjeni lijepo upakovani proizvod.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Samsung galaxy S7/S7E rasprava
windir_zg kaže...
Torent kaže...

A jako teskoooooooooooo da primijetis razliku osim na benchmarku.... Pa i S6 je munjevito brz...Zadnje radi cega bih promijneuo S6  za S7 je brzina.

Pa zadnje je bilo da Snapdragon ima problema sa pregrijavanjem, a Exynos funkcionira slično kao SSD.

Možda griješim i nisam dovoljno informiran, ali za tu cijenu mobitela treba gledati doslovno svaki detalj.

U svakom slučaju ne treba žuriti.

Kak to misliš da jedan procesor funkcionira kao Solid State Drive? Ako je to ono što misliš pod SSD?

10 godina
odjavljen
Re: Samsung galaxy S7/S7E rasprava

Vjerovatno je mislio SD snapdragon...

12 godina
neaktivan
H4X0R kaže...
Pozdrav. Je li iko probao mobitel pod vodu nakon stavljanja neke od zaštita za ekran? Imam S7 obični i planirao sam uzeti zaštitnu foliju od PanzerGlass firme, ali ako će mi spasti odmah nakon prvog dodira sa vodom, nebih ga ni uzimao jer nije baš jeftin. A kreteni sa PanzerGlass stranice mi nisu nikad odgovorili na to pitanje. Imam osjećaj da je PanzerGlass zaštita samo precijenjeni lijepo upakovani proizvod.

Vjerojatno ne znaju kako da ti odgovore, a da ostanu pristojni.

16 godina

Dali se straga na kameri nalazi kakva zaštitna folija ili ne ?

Pod prstom mi se čini da da, ali ne uspijevam je dohvatit noktom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ja na mom nisam imao.
12 godina
neaktivan

Ja isto nisam primjetio, a i da je ima, zašto bi je htio skinuti?

Mene smeta što je kamera malo extrudana (koja je hrvatska riječ za ovo?) van kućišta. Još mi nije stigla maskica pa se bojim da se ne ošteti, jer kad ga stavljam na stol praktički ga naslanjam na kameru. 

0 0 hvala 0
13 godina

Izbocena :) ?

ja

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Yep 

16 godina

Može mi netko objasnit, kako kontakte sa micro sd kartice stavim u prikaz ili prebacim na sim ??

Kako sam sa starog kopirao na micro sd, tražim način prebacivanja na ovaj.

EDIT: uspio !!

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.5.2016 14:48 (zabranjeniples).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Kako funkcionira ova svjetlina always on zaslona ?

Smanji mu svjetlinu, pa mi nije jasno na koji nacin ovo pegla ?

Moze lo tko poslikat kako to izgleda, jer mi se cini da bi to trebalo bit svjetlije ?

EDIT: Ako sam dobro shvatio, kad je osvjetljenje jace (npr. na suncu), onda je i always on svjetliji, dok je u mracnijim uvjetima suprotno ?

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.5.2016 1:37 (zabranjeniples).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
blowfish_cro kaže...

Ja isto nisam primjetio, a i da je ima, zašto bi je htio skinuti?

Mene smeta što je kamera malo extrudana (koja je hrvatska riječ za ovo?) van kućišta. Još mi nije stigla maskica pa se bojim da se ne ošteti, jer kad ga stavljam na stol praktički ga naslanjam na kameru. 

Ajmo se na trenutak praviti da se ne preseravaš, ne trolaš i ne glumiš da znaš engleski bolje od hrvatskog...

aaaaaaa....... I. Z. B. O. Č. E. N. A. ????????

www.tečajevihrvatskog4pećinskitrolovi.com

16 godina

Koristi li itko always on funkciju ??

Vidim da se slabo piše u temi, pa ono.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Iskreno ne baš. Zgodno bi bilo da su neke druge funkcije na ekranu. Npr. notifikacije
16 godina
neaktivan

skini program NiLS, pa češ dobivati notifikacije na screen dok ti je mob zaključan :)

Na sreću nitko nije preživio (c) Saša Kopljar@@@@@@@@ http://www.youtube.com/user/0rdreSacre?feature=mhum
16 godina
neaktivan

a ako je nekom iritantno što se na svaki dodir za multitasking button i back button upali svjetlo za navedeno, onda skinite Galaxy Button Lights :)

Na sreću nitko nije preživio (c) Saša Kopljar@@@@@@@@ http://www.youtube.com/user/0rdreSacre?feature=mhum
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

Mozete mi samo dat odgovor na pitanj za always on, koje sam postavio u petak (malo poviše).

Znači, kad su uvjeti mračniji, always on potamni, a u slučaju svjetlijih uvjeta, on bude svjetliji ?

Ajmo jedna anketica!

6 koristim always on funkciju
10 ne koristim always on funkciju
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Mobitel mi je za sada vrh.

Od baterije sam mozda ocekivao mrvu vise (prvo koristenje 4:30 sot), ali sve u svemu nista razocaravajuce.

Kvalitet izrade vrh, osim minusa straga (staklo).

Sto se tw tice, tw+exynos=sve leti.

Problema s wifi nemam, sve funkcionira brzo i stabilno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.5.2016 16:40 (zabranjeniples).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

jeste rootali 

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.5.2016 16:47 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
4mal kaže...

jeste rootali 

Ja nisam, extra sam zadovoljan s fluidnoscu out of box.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice