Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava

poruka: 5.608
|
čitano: 1.394.631
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina

Jucer sam prodao svoj S6 edge plus i uzeo s7 edge zlatne boje..  

Crnjak je bio jucer u poslovnici dok sam preuzeo mobitel ispao mi je na plocice,mrak mi je pao na oci i bojao sam ga se i uzeti u ruku jer sam mislio da je display pukao od udarca,ali za divno cudo,niti ogrebotina...

Sad mi nudi updejt neki od 156 mb,e sad jel to onaj koji kvari bateriju ili? 

zahtjevi za test liste iptv na mail: jmnemonic158@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.5.2016 16:06 (manipulator).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Mani se bilo kakvih updatea za sad

iPhone 6s Space Gray (Samsung u ❤️)

0 0 hvala 0
12 godina
Re: Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava
drazen991 kaže...

Mani se bilo kakvih updatea za sad

e kasno,instalirao sam ga,vidjet cemo sta je u pitanju...

zahtjevi za test liste iptv na mail: jmnemonic158@gmail.com
13 godina
Danasnji rezultat sa S7..
Jel moguce da se baterija sporije prazni kad se mob puni bez brzog punjenja? Jer sad kod zadnjeg praznjenja mi je je dala ovakav rezultat, jucer sam dobio manji on screen rezultat..
Samsung Galaxy S7 32GB
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

To mi nema nikakvog smisla, rekao bih da je to puka slucajnost 

a i svaki screen on se razlikuje jedan od drugog...

meni je rezultat redovito bio preko 5h, a najveci screen on skoro 7h... 

0 0 hvala 0
13 godina

:) kod mene tako svejedno, 4h sota su mi top za moje koristenje

ja

0 0 hvala 0
11 godina
Ja na svom vidim razliku u trajanju baterije kad je fast charged ili obično punjenje. Brže se isprazni na fast.
11 godina
Ja na svom vidim razliku u trajanju baterije kad je fast charged ili obično punjenje. Brže se isprazni na fast.
12 godina
neaktivan

Kupio sam telefon prije neka dva tjedna i odmah naručio maskicu i tempered glass koji još nisu stigli. U međuvremenu ga pazim maksimalno. Ne stavljam ga direktno na stol, ne nosim ga uz ključeve ili kovanice, u pederuši ga imam u zasebnom pretincu... i jučer vidim napuknuće na stražnjoj strani. Neka 3-4 milimetra. Nije sad nešto pretjerano, ali skuži se. Ne znam je li fakat mob toliko lomljiv ili je to do moje proklete sreće, ali ono... prijašnji LG mi je padao par puta i nikad ni traga. 

0 0 hvala 0
17 godina
blowfish_cro kaže...

Kupio sam telefon prije neka dva tjedna i odmah naručio maskicu i tempered glass koji još nisu stigli. U međuvremenu ga pazim maksimalno. Ne stavljam ga direktno na stol, ne nosim ga uz ključeve ili kovanice, u pederuši ga imam u zasebnom pretincu... i jučer vidim napuknuće na stražnjoj strani. Neka 3-4 milimetra. Nije sad nešto pretjerano, ali skuži se. Ne znam je li fakat mob toliko lomljiv ili je to do moje proklete sreće, ali ono... prijašnji LG mi je padao par puta i nikad ni traga. 

Prijašnji LG je plastika, a ovo je staklo. Koliko god mrzili plastiku, ima prednosti.

15 godina

Vezano za Fast charge. Evo moji rezultati od jučerašnjeg punjenja, punjen s 18% s Fast charge.

Nisam+slikao+SoT,+al+tu+je+bilo+3H. Nisam+slikao+SoT,+al+tu+je+bilo+3H.

Wi-Fi 80% vremena, ekran na 30ak%.

Definitivno najimpresivniji rezultati do sada od svih moji iskustava s Androidom. 

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.5.2016 12:54 (sudy_freak).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Impozantno :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Gledam te vase rasprave o SOT-u i bateriji na s7...imam obicni s7 neka dva, mozda tri mjeseca (koji tjedan kako je izasao), i baterija je prvih jedno dva tjedna bila stvarno oke, posebno sto iz pocetka svi malo vise mrcvarimo novi tel, no sada kada uglavnom koristim normalno (uglavnom telefoniranje, mail, viber te nesto facebooka) lagano se to srozalo, ne izdrzi cijeli dan do 22h, moram ga nadopunjavati izmedju 18 i 20h ,posebno ako idem negdje i planiram ostati nesto duze..

Takodjer ne igram igrice i slicno na telefonu, dobro gledam kad kliknem "i agree" i takve fore...evo SS baterije

1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
igy kaže...
blowfish_cro kaže...

Prijašnji LG je plastika, a ovo je staklo. Koliko god mrzili plastiku, ima prednosti.

I dalje tvrdim da je mržnja prema plastici samo zato jer je bila prva.

Plastika je zakon. Osobno bih da imam izbor kod željenog modela uvijek uzeo plastiku. Jedini je materijal koji je koliko-toliko elastičan. Ajde aluminij ako se već moramo preseravati, ali one mulje na stražnjim staklenim površinama čim ga takneš, pa još ako je crni... strašno.

13 godina
Boljka S7-ice je web browsing pogotovo na 4g, ubije bateriju odmah. Evo jučer nisam bio na 4g i viđe SoT. Obični s7 btw. Čudim se ko pura dreku, nikako da umre
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Bas to ja koritim vecinom 2G / 3G za net/phone baterija traje i traje 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Stavit ću ja preffered 3g, LTE je brz, ali cucla bateriju neopisivo jače

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
4G na mom G5 isto masakrira bateriju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Ja ni ne koristim 4G jer po vipu bi trebao plaćati 30kn više mj da bi ga imao. Nepravda.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Hmm ja u vipu ne moram. Možda jer si na prepaid a ne pretplati?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
maks0806 kaže...
Hmm ja u vipu ne moram. Možda jer si na prepaid a ne pretplati?

Ne imam pretplatu novu savrsenu, rekli su mi da je to stara pretplata koja ne podrzava 4G.

9 godina
neaktivan
Jel najavljuju kakav update za S7 edge uskoro?

0 0 hvala 0
13 godina
Koja je najbolja rezolucija za snimati video na S7 jer ima hrpa rezolucija od UHD,QHD, FullHD 60fs, FullHD itd...a sad samna moru pa ono za snimanje valova, sunce, more, plaza,brodice..a ono autofokus, zamucenje pozadine za blize predmete i tako to..dans sam malo snimati pa sam vidio kako je moguce mobom napraviti sve i svsta lijepo pa da vidim malo vasa misljenja za snimke, jeli obicna FullHD dovoljna?
Evo nekih fotkica od dns
Samsung Galaxy S7 32GB
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

fhd 60 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
👌
Samsung Galaxy S7 32GB
Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina

Di se još osim sammobile stranice može skinuti stock firmware ali da je brže skidanje. Ovako moram čekati dva sata da mi skine 2GB.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Fhd 60 je mnogo kul, ali dosta tog ne radi u tom modu koliko ja znam. HDR i još neke gluposti.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
mp3david kaže...
Koja je najbolja rezolucija za snimati video na S7 jer ima hrpa rezolucija od UHD,QHD, FullHD 60fs, FullHD itd...a sad samna moru pa ono za snimanje valova, sunce, more, plaza,brodice..a ono autofokus, zamucenje pozadine za blize predmete i tako to..dans sam malo snimati pa sam vidio kako je moguce mobom napraviti sve i svsta lijepo pa da vidim malo vasa misljenja za snimke, jeli obicna FullHD dovoljna?
Evo nekih fotkica od dns

Kako bilo ko moze znati za sta tebi video treba? SNimas su rezoluciji koja tebi treba... Ako su privatne snimke za uspomenu ja bi snimao u anjvecoj mogucoj a ako je nesto za jednokratnu upotrebu onda u nekoj nizoj koja je laksa za manipulaciju...

9 godina
neaktivan
Poz jel moze netko pomoc kako da namjestim da mi otvara na ovoj pocetnoj trazilici otvara google.hr ili .com
Iz cista mira mi poceo otvarat google.se
Desavalo mi se to i na lg g3 prije i nisam uspio otkrit zasto. Probao sam lokaciju upalit al nepomaze. Hvala

0 0 hvala 0
17 godina

nisam se dugo bavio samsungom pa da pitam: može li se na otključani uređaj operatera staviti drugi (regija) orginalni firmware?

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2016 13:41 (igy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice