Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava

poruka: 5.676
|
čitano: 1.165.657
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Dobro tu sam možda ja malo u krivu što stalno gledam zauzeće RAM-a ali to mi uopće nebi bilo bitno niti bi obraćao pažnju na to da se ne događaju ovakve stvari sa menagmentom RAM-a i leakovima koje sam Samsung priznaje i pokušava rješiti. Svaki refresh aplikacije se odvija brzo i to je u redu ali se ne bi trebao događati jer mobiteli koji su mu konkurencija takvih problema nemaju što znači da rješenja ima.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

To stoji, ali čudi me da je 3GB malo Samsungu, a dovoljno je svima drugima? Nemam u sebe S6 već neko vrijeme, ali možda je to razlog zašto su ugurali 4GB u S6E+/N5?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Nabavvio prije par dana s6..imam problem..google play setvices mi je na prvom mjestu trsenja baterije..jel se moze to kako rijesit..trosi mi oko 30 posto kad odem u bateriju..malo je to previse po meni

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Re: Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava
mariolla79 kaže...

Nabavvio prije par dana s6..imam problem..google play setvices mi je na prvom mjestu trsenja baterije..jel se moze to kako rijesit..trosi mi oko 30 posto kad odem u bateriju..malo je to previse po meni

Napravi hard reset i rjesit ces problem..

Zamislite da ne postoji ram menagment kao softver na s6tici, koliko bi onda bilo bruke oko toga? 

Ja osobno ne skidam takve app niti me zanima npr kolika je temp.proceaora i sl stavke... ako sve radi kako treba cemu izmisljanje tople vode... pa jbt da ima 4GB rama opet bi ostalo 500, 600mb free...  Ili da ima pak 2Gb sta mislite da  mob nebi funkcionirao, pokazivalo bi rame u minusu? :-) svasta... trebate prvo da vam netko pojasni ULOGU Ram memorije onda nebi pricali gluposti... 

Kad nadogradis laptop sa cca 4GB rama, zat uzima isto kao i prije za iste operacije ili vise? Pa naravno da uzima vise... 

10 godina
neaktivan

R36, imam S6 pa mogu potvrdit da postoje problemi sa RAM managementom. No, sa zadnjim updateom je i to poboljšano. Inače, zadnji update mi je odličan - sitnih trzaja što je bilo više nema, baterija slična do neznatno lošija, RAM poboljšan no ne i riješen...

Primjer sa kalendarom i porukama ti nije dobar jer su to Samsungove aplikacije koje on, koliko sam primijetio, uvijek čuva u RAMu.

Sad sam i sam isprobao i gasi mi petu aplikaciju na listi, zadnje četiri otvorene normalno čuva u memoriji dulje vrijeme. Testirao sam sa Youtube (upalio video i pauzirao ga na 5. sec npr), Whatsapp (ostavio unutar razgovora), SeekingAlpha (uključio vijest), Chrome Beta sa nekoliko tabova i Samsung Internet. 

Neke aplikacije, pak, je znao uvijek reloadat, dovoljno je bilo da sam izašao iz aplikacije (npr. SeekingAlpha do zadnjeg updatea). Sreća pa je mobitel brz, ali to bi svejedno trebali riješit (kako je nix0 rekao, ako mogu drugi mora i Samsung)...zato i u onim testovima brzine na jubitou Samsungovi flagshipovi budu uvijek brži od svakog konkurenta u prvom krugu otvaranja aplikacija, ali u drugom izgube prednost jer moraju nanovo otvorit najčešće neku od igrica iz testa.

Što se tiče popunjenosti RAMa, to je nebitno - bitno da je mobitel brz i da dobro radi, no evo info što se mog tiče:
Kad bi ugasio sve aplikacije i restartao ga RAM će biti popunjen oko 55-60%, kad bih nakon nekog vremena putem smartmanagera počistio RAM onda oko 65%, općenito ne zatvaram aplikacije i stanje RAMa se tada vrti oko 75-85%.

Evo trenutni RAM status (Application manager ->Running):
System 1,3GB
Apps 539MB
Free 831MB - ova brojka se razlikuje kad se gleda preko App Managera i preko Smart Managera.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

@mariolla

Probaj s ovim

zvonac kaže...

Zaboravio stavit, za one koje muče Battery drain na GPSu..

For those who are experiencing battery drain from Google Play Services, i found a solution in AC forum which seems to be working well.

1. Go to Apps->Google Play Services
2. Clear cache
3. Uninstall updates
4. Reboot
5. Go to Play Store and reinstall updates
6. Reboot

If you see Uninstall Updates is disabled:
1. Go to Security->Phone Administrator
2. Uncheck Android Device Manager
3. You should see the Uninstall Updates enabled now.
4. After reinstalling updates from Play Store, you can check the Android Device Manager.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2015 12:34 (MVVM).

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Tonči kaže...

To stoji, ali čudi me da je 3GB malo Samsungu, a dovoljno je svima drugima? Nemam u sebe S6 već neko vrijeme, ali možda je to razlog zašto su ugurali 4GB u S6E+/N5?

Ista stvar je i na Note5. Imas vec po jubitou dosta o tome. iPhone 6 ga pojede za dorucak kad mjere paljenje istih aplikacija, zatvaranje, pa otvaranje ponovno tih aplikacija. Presmijesno.

Kod unix operativnih sustava ram se upravlja drugacije nego na winzima, istina. Meni na OS X-u je vecina zauzeta, a imam ih cak 16gb. No ne ucitava mi zato aplikacije nanovo, one lijepo rade u pozadini. Kod samsunga se ucitavaju nanovo. Cak i na Noteu 5. Samim time ne shvacam sta ce im onda 4gb rama kad ih ne znaju ni iskoristit. Valjda PR stunt, pa da ekipa koja pati na specifikacije bude zadovoljna ^^

12 godina

sve je do optimizacije a tu je samsung uz LG na samome dnu.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
molim pomoć imam novi samsung galaxy s6 i ne mogu slike pribaciti na kompjutor šta mi predlažete

0 0 hvala 0
16 godina
R36 kaže...
sardax kaže...
Pa i ti si pametovao po temi o M9 :)

Ma svi mi pametujemo više ili manje.,ali netko s pokriče a netko ne. Ja sam pamtovo da se M9 zagrijava., ni jedan recenzija me nije demantirala. To je bilo prije 1-2mj. Više ne komentiram jer smo sve rekli.

Isto da sad ja odem na temu o G4 i komentiram kako ima lag, kako i dalje šteka "telefon" itd... Ne pada mi na pamet. Neka ljudi uživaju.

Naravno. Samo sam ti to komentirao iz razloga jer po M9 si pljuvao a nisi ga imao, a ovdje ti smeta što komentiraju ljudi koji nemaju S6. Znači, kako ti odgovara. Ništa drugo. 

Ti ćeš i dalje tvrditi da se M9 pregrijava, dok S6 ne. Što onda dalje komentirati?! 

ptspclan.com | visit us ^^
10 godina

@željković Ajde malo više info di je točno problem; spojiš mob s kompom, otključaš/upališ mob, što se događa? Da li instalira drivere, ne instalira, uopće se ništa ne dogodi? Koji OS imaš i sl...

@RAM problemi topic

Slažem se da su ga usrali. Konkretno, imao sam u Dolphinu otvoreno 5 tabova, zauzeće RAMa je bilo oko 300mb. Obavio bi poziv, pregledao kontakt, napravio neku fotku i poslao poruku preko WA, vratim se u Dolphin (RAM manager kaže da Dolphin sad zauzima 40mb RAMa). Nije čak ni refreshao te tabove, nego ih je sve ugasio, tako da sam morao ići u history tražiti i ponovo otvarati iste.  Samsung

Zadnji update je malo smanjio problem, ali i dalje je to daleko od onoga što sam ja očekivao od flagship modela s "masnih" 3gb RAMa. I ne vjerujem da samo sistem pojede preko 1,5 gb RAMa (zbrojio sam sve aktivne app, oko 600mb +-). Možda poprave...

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2015 16:08 (VeNN).
10 godina
neaktivan
Radi se o Windows 7,nakon spajanja sa kompjuterom preko usb-a ništa se ne događa, a na mobitelu samo piše punjenje i ne da prebaciti na medijski uređaj ili dr...
13 godina
MVVM kaže...

@mariolla

Probaj s ovim

zvonac kaže...

Zaboravio stavit, za one koje muče Battery drain na GPSu..

For those who are experiencing battery drain from Google Play Services, i found a solution in AC forum which seems to be working well.

1. Go to Apps->Google Play Services
2. Clear cache
3. Uninstall updates
4. Reboot
5. Go to Play Store and reinstall updates
6. Reboot

If you see Uninstall Updates is disabled:
1. Go to Security->Phone Administrator
2. Uncheck Android Device Manager
3. You should see the Uninstall Updates enabled now.
4. After reinstalling updates from Play Store, you can check the Android Device Manager.

Probao sam i opet zdere 24 % i na 1 mjestu je..imam novi firmware gore..tj zadnji mislim da je coh2 12 8 2015

razorblade
10 godina

@željković

Jesi provjerio da je mobitel otključan/upaljen? To je mene na prvu zbunilo kad sam ga spajao. Jel imaš opciju za prebacivanja na Camera (PTP) mod? Probaš staviti na to, pa vratiti na MTP.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2015 16:37 (VeNN).
15 godina
neaktivan
R36 kaže...

novi update :

- nove ikonice - malo to ljepše izgleda

- fluidnost - još to prirodnije sve izgleda - ne nalazim nikakav lag

- nema više laga kod telefonskog imenika - u zadnjim prijašnjim verzije 5.1.1 sam to imao i napisao., dok u 5.0.2. nije toga bilo.

- ikonica - Samsung Gear - povezivanje sa satom

- nema više problema s RAM-ima - ostaje mi slobodno oko 900mb a sve je upaljeno kao i prije.,dok je prije ostajalo 500-600mb

- nema Samsung Pay ikonice - mi još to ne podržavamo pa ni nema, za razliku od drugih.

Eto to su moja neka zapažanja.

Kako izgledaju te nove ikonice? Jesu li iste kao na Note 5?

17 godina
odjavljen

http://ctp200.com/comic/13

Zato memorija... :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Opet isto...ni na jednom mobu m jos nije gps radio probleme

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sardax kaže...
R36 kaže...
sardax kaže...
Pa i ti si pametovao po temi o M9 :)

Ma svi mi pametujemo više ili manje.,ali netko s pokriče a netko ne. Ja sam pamtovo da se M9 zagrijava., ni jedan recenzija me nije demantirala. To je bilo prije 1-2mj. Više ne komentiram jer smo sve rekli.

Isto da sad ja odem na temu o G4 i komentiram kako ima lag, kako i dalje šteka "telefon" itd... Ne pada mi na pamet. Neka ljudi uživaju.

Naravno. Samo sam ti to komentirao iz razloga jer po M9 si pljuvao a nisi ga imao, a ovdje ti smeta što komentiraju ljudi koji nemaju S6. Znači, kako ti odgovara. Ništa drugo. 

Ti ćeš i dalje tvrditi da se M9 pregrijava, dok S6 ne. Što onda dalje komentirati?! 

Mislio sam nastavit priča ali neću. U temi o S6 ćemo ubacit M9 i odemo u offtopic. Znaš i sam da se ja i ti možemo diskutirat do imendana...

ps. Ispravan S6 se nikad nije pregrijavao tako da ne znam od kud ti to. 

Almin94 kaže...
R36 kaže...

novi update :

- nove ikonice - malo to ljepše izgleda

- fluidnost - još to prirodnije sve izgleda - ne nalazim nikakav lag

- nema više laga kod telefonskog imenika - u zadnjim prijašnjim verzije 5.1.1 sam to imao i napisao., dok u 5.0.2. nije toga bilo.

- ikonica - Samsung Gear - povezivanje sa satom

- nema više problema s RAM-ima - ostaje mi slobodno oko 900mb a sve je upaljeno kao i prije.,dok je prije ostajalo 500-600mb

- nema Samsung Pay ikonice - mi još to ne podržavamo pa ni nema, za razliku od drugih.

Eto to su moja neka zapažanja.

Kako izgledaju te nove ikonice? Jesu li iste kao na Note 5?

Iste kao i na Note 5. Onako malo zaobljene i ljepše.

14 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

sve je do optimizacije a tu je samsung uz LG na samome dnu.

Valjda će s Androidom 6.0 bolje sve to optimizirat. Ali ja sam i s ovim zadovoljan. Onaj koji nije zadovoljan neće nikad biti zadovoljan. 100 ljudi 100 čudi.

Kolega s posla ima G3 (ja mu ga preporučio) i ono boli ga patka za rame, za lag i sl... On uopće to ne primječuje. Njemu je mob jeben. Takav stav treba imat.

13 godina

Bilo kakav savjet je dobrodosao....jos je i gore sada...😢

Da gps ne cucla toliko bateriju..sigurno bi duze trajala

razorblade
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2015 20:53 (mariolla79).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mariolla79 kaže...

Jesi napravio hard reset što ti je savjetovao kolega?

12 godina
neaktivan
mariolla79 kaže...

Tebi root ne gine, ako je uopće izvedivo i potpuno odricanje od googleovih aplikacija.

Inače, suludo je da se kače ssovi i jauče na bateriju kad je em korištenje mobitela em korištenje aplikacija individualno i subjektivno pa mi ne možemo znati koje aplikacije koristiš i kadajer većina nas koji znamo dvi tri stvari sebi to riješimo na ovaj ili onaj način. Ti imaš problem sa google servisom koji ti cuclari, jedan od razloga je Lollipop koji je užasno izveden pa ove stvari dođu do izražaja, a drugih razloga jjoš može bit more.

15 godina
neaktivan
mariolla79 kaže...

jel si otiso u postavke, aplikacije, naso to, pa prisilno zaustavio, izbriso sve podatke i reinstaliro updates? to bi trebalo rijesit problem..ako ne rootaj pa titanium backupom makni to i instaliraj nove apk mirror-a

i da malo kazem moje misljenje, imam neku potrebu izbacit to ljudima koji ce razumijet haha..ovo s ram menagmentom je banana kolko vidim, sad brijem da fakat necu uzet 6icu, na xda je podrska nikakva jer nema exynos surc-a nit ce ga bit, znaci da nece birt ni poznatih developera ni kvalitetnih romova koji ce popravit memori leak, a nece ni dodat funkcije na edge i jos 36356 tisuca stvari da ne nabrajam, ko je koristio znat ce..bas sam se razocaro nekak..

znam da to nije tak vidljivo prosj korisniku al j**** m*** necu davat 5000kn za uredaj koji ima memori leak s 3GB ram-a, pa ovo kaj citam mi se na i9300 ne desava i to mi je najgore kaj nema podrsku xda ni buducnost (osim touchwiz) romova (sanse su fkt male da samsung pusti source ak nije za s3 do sad bome nece ni za s6..a mislim da sam tu procito archijevu il arterovu poruku da zato nece bit moguce napr cm...)..a nit moze sd kartica u njega..jedino bi ga kupio zbog izgeda sad hahahha i kamere ajd..al da..nema sanse..ceka se s7 ipak..a bas sam mislio da cu konacno uzet, ni s4 me nije odusevio, s5 pogotovo..sad i ovaj s6 koma

inace sam do sad imo s1 i s3..al radio na raznim mobovima, stavljo prijateljima custom romove na sve i svasta, nebitno, joj da jos samsung ima knox ovaj glupi..al ugl..i cak sam fan samsunga al su dubrad najveca kaj se tice tih surceov-a, mrzim ih zbog toga i njihovog touchwiza, fakat ne kuzim al dobro..tj kuzim cilj im je da ekipa kupuje stalno novo a ne da si napravi zvijer od moba ko samsung s2 il s3 koji je komotno mogo dobit kit kat officil cak i lolipom radi brutalno (s1 mi isto ima kit kat al nie to to)..sve je meni to jasno..al ,da se mi, na s3 moramo zazat s kamerom sam zato jer oni nece pustit code ko 90% ostalih proizvodaca i sad ista stvar sa s6 samo kaj je 3 put kompliciranije zbog procesora i svega tak da nece niko ni pokusavat, tj oce, bit ce kroz pol godine-godinu cm neki koji ce mozda za 2 god bit kak spada, ako ce bit kak spada sto sumljam jer nije tolko popularan ko s3 kak je bio boom za developere koju su svi otisli sad na druge modele i mucu se sa samsungabas zbog tih sranja sa sourco-ovima..to se vidi na developmentu s5 isto..al ne planiram cekat 2 god sa stockom..fkt sam frustriran sad jer sam skoro uzeo 6icu zbog marketinga tolkog, ja vec planiro da ima neka beta cm12.1, paraniod, slim, arrter, ressurection kad ono 0..gledam i ne vjerujem..al dobro..moro sam se ispuhat malo..jos bi uzeo ovaj g4 koji ima oke podrsku al mi je velik ekran to haha..al dobro, nebitno..ugl..do slusanja, nema me vise ne ovoj temi/forumu do s7 vjerojatno il ko zna kad, tj neko treba pomoc oko flashanja neceg moze me kontaktirat..al ne za s6

EDIT: s6 bi letio na aospu bez ovih sranja koja imate predintalirana, bez google aplikacija il sa nano gapps, ma i sa full gapps..to bi bila milina samo takva, jos svaki tjedan, mjesec update od developera di se jos vise sve poboljsava..fakat se bediram sad kaj necu to dozivit jer mob mi je super al eto, bez podrske tih ljudi koji znaju svoj poso za napravit software za razliku od samsunga nis..bar za mene..
EDIT2: nemojte mi govorit sad da serem po sestici, serem po samsungu (da se razumijemo, da imam htc-a ne bi imo ni njihov software..itd..mislim da se kuzi poanta mog posta)

Accidentaly sent from my SGS i9000
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2015 3:00 (Purger99).
14 godina
neaktivan
bubimir13 kaže...
mariolla79 kaže...

Tebi root ne gine, ako je uopće izvedivo i potpuno odricanje od googleovih aplikacija.

Inače, suludo je da se kače ssovi i jauče na bateriju kad je em korištenje mobitela em korištenje aplikacija individualno i subjektivno pa mi ne možemo znati koje aplikacije koristiš i kadajer većina nas koji znamo dvi tri stvari sebi to riješimo na ovaj ili onaj način. Ti imaš problem sa google servisom koji ti cuclari, jedan od razloga je Lollipop koji je užasno izveden pa ove stvari dođu do izražaja, a drugih razloga jjoš može bit more.

Ne treba mu root., neka instalira s google playa Package Disabler Pro i makne sve nepotrebne aplikacije. 

Purger99 kaže...
mariolla79 kaže...

jel si otiso u postavke, aplikacije, naso to, pa prisilno zaustavio, izbriso sve podatke i reinstaliro updates? to bi trebalo rijesit problem..ako ne rootaj pa titanium backupom makni to i instaliraj nove apk mirror-a

i da malo kazem moje misljenje, imam neku potrebu izbacit to ljudima koji ce razumijet haha..ovo s ram menagmentom je banana kolko vidim, sad brijem da fakat necu uzet 6icu, na xda je podrska nikakva jer nema exynos surc-a nit ce ga bit, znaci da nece birt ni poznatih developera ni kvalitetnih romova koji ce popravit memori leak, a nece ni dodat funkcije na edge i jos 36356 tisuca stvari da ne nabrajam, ko je koristio znat ce..bas sam se razocaro nekak..

znam da to nije tak vidljivo prosj korisniku al j**** m*** necu davat 5000kn za uredaj koji ima memori leak s 3GB ram-a, pa ovo kaj citam mi se na i9300 ne desava i to mi je najgore kaj nema podrsku xda ni buducnost (osim touchwiz) romova (sanse su fkt male da samsung pusti source ak nije za s3 do sad bome nece ni za s6..a mislim da sam tu procito archijevu il arterovu poruku da zato nece bit moguce napr cm...)..a nit moze sd kartica u njega..jedino bi ga kupio zbog izgeda sad hahahha i kamere ajd..al da..nema sanse..ceka se s7 ipak..a bas sam mislio da cu konacno uzet, ni s4 me nije odusevio, s5 pogotovo..sad i ovaj s6 koma

inace sam do sad imo s1 i s3..al radio na raznim mobovima, stavljo prijateljima custom romove na sve i svasta, nebitno, joj da jos samsung ima knox ovaj glupi..al ugl..i cak sam fan samsunga al su dubrad najveca kaj se tice tih surceov-a, mrzim ih zbog toga i njihovog touchwiza, fakat ne kuzim al dobro..tj kuzim cilj im je da ekipa kupuje stalno novo a ne da si napravi zvijer od moba ko samsung s2 il s3 koji je komotno mogo dobit kit kat officil cak i lolipom radi brutalno (s1 mi isto ima kit kat al nie to to)..sve je meni to jasno..al ,da se mi, na s3 moramo zazat s kamerom sam zato jer oni nece pustit code ko 90% ostalih proizvodaca i sad ista stvar sa s6 samo kaj je 3 put kompliciranije zbog procesora i svega tak da nece niko ni pokusavat, tj oce, bit ce kroz pol godine-godinu cm neki koji ce mozda za 2 god bit kak spada, ako ce bit kak spada sto sumljam jer nije tolko popularan ko s3 kak je bio boom za developere koju su svi otisli sad na druge modele i mucu se sa samsungabas zbog tih sranja sa sourco-ovima..to se vidi na developmentu s5 isto..al ne planiram cekat 2 god sa stockom..fkt sam frustriran sad jer sam skoro uzeo 6icu zbog marketinga tolkog, ja vec planiro da ima neka beta cm12.1, paraniod, slim, arrter, ressurection kad ono 0..gledam i ne vjerujem..al dobro..moro sam se ispuhat malo..jos bi uzeo ovaj g4 koji ima oke podrsku al mi je velik ekran to haha..al dobro, nebitno..ugl..do slusanja, nema me vise ne ovoj temi/forumu do s7 vjerojatno il ko zna kad, tj neko treba pomoc oko flashanja neceg moze me kontaktirat..al ne za s6

EDIT: s6 bi letio na aospu bez ovih sranja koja imate predintalirana, bez google aplikacija il sa nano gapps, ma i sa full gapps..to bi bila milina samo takva, jos svaki tjedan, mjesec update od developera di se jos vise sve poboljsava..fakat se bediram sad kaj necu to dozivit jer mob mi je super al eto, bez podrske tih ljudi koji znaju svoj poso za napravit software za razliku od samsunga nis..bar za mene..
EDIT2: nemojte mi govorit sad da serem po sestici, serem po samsungu (da se razumijemo, da imam htc-a ne bi imo ni njihov software..itd..mislim da se kuzi poanta mog posta)

Mogao si jednostavno napisat : Nema toliko custom romova ni tolike podrške na xda pa ne želim kupit S6.

Imao sam S3 i G3 na kojima sam radio sve ovo o čemu ti pričaš. Sve je to fino i krasno., ti svi custom romovi, sva moguča podešavanja itd...ali na kraju krajeva ni jedan taj custom rom nije savršen i ima više mana od orginala.

Jedan primjer CM12...oni nikad do kraja da poprave sve bugove.,uvijek nešto poprave pa nešto drugo ne radi i tako u krug. Svaki tjedna dva novi update i na kraju to postane naporno. Također jednom kad kreneš prčkat po mobitelu s svim tim ne staješ.,to postane i ovisnost. Uvijek misliš da može bolje i jaće...i tu nema kraja.

I dalje mislim da je orginal orginal koliko god on imao mana i da je bolji u svakom slučaju od custom romova.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2015 9:43 (R36).
15 godina
protjeran
Purger99 kaže...

prije nego odustanes; dobrih romova za s6 ima i bude ih, samo ne onih baziranih na aosp-u, moja preporuka: pogledaj xtrestolite, a ak ti se ne svida tw, mores promjeniti temu na material

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2015 9:37 (ibosilj).
12 godina
neaktivan

I ja sam probao custom romove na S3, S5, na Note3, OnePlus One.

Ni jedan mi nije kao originalni samsung.

Kad se ispegla do kraja bar sve radi kako treba, što nije slučaj sa custom romovima, dobijes samo bolju bateriju.

Nikada više neću rootati mobitel, to je po meni glupost i zajebancija za ljude sa previše slobodnog vremena. :)

I Don't Give A Damn

3 0 hvala 0
12 godina

to sam vec i ja 100 puta rekao. kome se uopce da zahebavati sa rim stvarima? samo srednjoskolcima :)

2 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Da se neda nikom zajebavati, nebi ni postojali custom ROM-ovi, kerneli i sl. Sluze da se izvuce maksimalno iz mobitela, iako ih ja ne stavljam vise na mobitele jer nemam potrebe, no tko voli neka izvoli

2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Uvijek postoji iznimno uska niša, malo broj ljudi kojima je to zabavno. No, to nema veze s većinom i običnim korisnicima, jer takvi čine zanemariv i u pravilu postotno daleku decimalu ukupnog broja korisnika.

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina

Evo dosao update i nama ostalima na HT mrezi...

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice