Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava

poruka: 5.676
|
čitano: 1.164.182
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Jel može neka usporedba s Sony Xperia Z3? 
Ako netko ima, neki dojmovi, prednosti odnosno mane...... 

0 0 hvala 0
17 godina

Prednosti eventualno kamera i definitivno ekran, ostalo sve isto...mozda izrada mrvu bolja, mane def batka

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.7.2015 11:23 (Mitch).

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava
Mitch kaže...

Prednosti eventualno kamera i definitivno ekran, ostalo sve isto...mozda izrada mrvu bolja, mane def batka

Definitivno Sony Xperia Z3

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.7.2015 11:28 (Gale92).
17 godina
Prednosti koje sam naveo su naravno na strani S6 lol....ali ja recimo stock vs stock ne bih imao potrebe mijenjati Z3 za S6.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
12 godina
Gale92 kaže...

Jel može neka usporedba s Sony Xperia Z3? 
Ako netko ima, neki dojmovi, prednosti odnosno mane...... 

Definitivno S6.

imao z3 - 8 mjeseci.

S6 bolji display,kamera, (nakon package disablera je i brzi) ,baterija se napuni za sat vremena a kod Z3, 2+ sati.

preveliki gabariti kod z3 za tu velicinu displaya.

Z3 bolji jedino u bateriji i micro sd, sve ostalo na strani S6.

17 godina
neaktivan

Jel može tko napisati točan naziv aplikacije koju koristite za skidanje bloatware-a za S6? Hvala

0 0 hvala 0
12 godina
Pauk kaže...

Jel može tko napisati točan naziv aplikacije koju koristite za skidanje bloatware-a za S6? Hvala

Package Disabler, ali vise ga nema na play storeu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.7.2015 14:46 (Dario7).
10 godina
neaktivan

Jel se zna kada ce T com kod nas izbacit  5.1.1.  ?

0 0 hvala 0
13 godina

Meni je već pušten 5.1.1. od HT-a. Mislim od prošlog tjedna

10 godina
neaktivan

Meni još nije, jel moguće da nekima je, a nekima nije pušten?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pozdrav svima.Evo i mene nakon "kineza" ponovno na SGS.

Molim ima li netko volje da napravi popis aplikacija koje ste blokirali preko Package Disabler.

i drugo...već sam zaboravio, dali stavljanje novog Frimewarea preko Odina briše podatke sa telefona?'?

Hvala.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Vlasnik sam s6 već par dana i čini mi se da je baterija ok. Skinio ga s punjača u petak 24.07.2015 u 22 sata, koristio ga umjereno za pozive, poruke, viber, fejs, surfanje, malo instaliranja i ažuriranja aplikacija, provjeru maila itd....sad je 26.07.2015 i točno je 9 sati a a baterija pokazuje 67%. Nice.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Nemam u sebe S6E sada pa pitanje za vlasnike: do prije mjesec dana je redovito gubio WiFi i ne bi se sam spojio kod paljenja ekrana sve do ručnog gasi/pali. Vrlo iritantno, pogotovo kad nešto skidaš (Play store) i ekran se zatamni i WiFi umre bez obzira na postavke.

To jest ili nije riješeno sada?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Riverside- Ocito si ga koristio min jer da ti je oslo toliko % jako tesko, ocito je bio u idle skoro cijelo vrijeme

Tonci- Ne znam meni od pocetka wifi radi ok kad odem iz stana u ured automatski mi se spoji na wifi od firme, wifi mi ostaje upaljen cijelo vrijeme.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Nemam u sebe S6E sada pa pitanje za vlasnike: do prije mjesec dana je redovito gubio WiFi i ne bi se sam spojio kod paljenja ekrana sve do ručnog gasi/pali. Vrlo iritantno, pogotovo kad nešto skidaš (Play store) i ekran se zatamni i WiFi umre bez obzira na postavke.

To jest ili nije riješeno sada?

Meni se to nikada nije dogodilo oduvijek mi se normalno spaja i ne gubi signal.

Ako imate pitanje u vezi case moddinga slobodno pitajte. (sprejanje i rezanje itd.)
17 godina
odjavljen

Onda ste imali jako puno sreće i tek nedavno kupili nadograđeni uređaj? Jer:

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s6-edge/help/wifi-dropping-t3079504

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
R36 kaže...

Evo baš kupio aplikaciju Package Disabler Pro i maknuo sam 84 bloatware.

Nabrzaka - primjetio sam da imam više slobodnih rama. Umjesto oko 800mb sad imam 1.2GB.

I koji su zaključci nakon 5 dana korištenja aplikacije?

Jel mob sad radi brže, bolje, dulje?

16 godina

Sto mislite jel se isplati mjenjat iphone 6 za s6? Iphone trenutno drzi visu cijenu tako da bi dobio i neku nadoplatu. Najveca mana iphona je sto je 16 gb i to mi je sad napunjeno. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Sve ovisi o tome koji os ti se vise svida i odgovara.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Isplati se mjenjat po mojem mišljenju da.

17 godina
odjavljen
mar123 kaže...

Sto mislite jel se isplati mjenjat iphone 6 za s6? Iphone trenutno drzi visu cijenu tako da bi dobio i neku nadoplatu. Najveca mana iphona je sto je 16 gb i to mi je sad napunjeno. 

Razmisli zašto drži višu cijenu :P

14 godina
neaktivan
dennocro kaže...

Riverside- Ocito si ga koristio min jer da ti je oslo toliko % jako tesko, ocito je bio u idle skoro cijelo vrijeme

Istina da ga nisam nešto jako koristio, ali nisam baš ni jako malo. Nisam ga stigao više koristiti zbog posla i obaveza, ali i ovo je sasvim zadovoljavajuće pogotovo u odnosu na prijašnji LG G3. SOT mi je 46 minuta.

16 godina

Ma nisam neki fanboy osa nekog, dugo sam na iosu al sam imo s3 godinu i pol tako da sam i s androidom upoznat. U biti najvise me brine ta cijena, s6 je izaso dosta kasnije od iphona i vec mu je niza cijena a za godinu dana ce ta razlika bit i veca pa kad cu prodavat dosta cu izgubit. Najvise me zanima prednosti s6 nad iphonom, kamera, ekran, brzina(iphone mi nikad nije zasteko, jel s6 zna zatrzat?) itd.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

S6E je najbolji Samsungov uređaj do sada i parira iPhoneu 6 kvalitetom ekrana (bolji je čak zbog rezolucije).

Ako cijeniš multitasking, bolju kameru (trenutno je bolja na SGS6, nego iPhoneu) i želiš Android - onda ti je bolji SGS6.

Ako cijeniš bolji OS, bolje aplikacije i bolju integraciju s računalom i sl. idi na iPhone.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

To što drži cijenu je umjetno... Potražnja diktira ponudu a većina se želi preseravat po kafićima pa eto... Al S6 je daleko bolji uređaj, pa čak i sa sitnim trzanjima opet je i future-proof i bolji multitasker i bolja kamera...

15 godina
odjavljen
Tonči kaže...

S6E je najbolji Samsungov uređaj do sada i parira iPhoneu 6 kvalitetom ekrana (bolji je čak zbog rezolucije).

Ako cijeniš multitasking, bolju kameru (trenutno je bolja na SGS6, nego iPhoneu) i želiš Android - onda ti je bolji SGS6.

Ako cijeniš bolji OS, bolje aplikacije i bolju integraciju s računalom i sl. idi na iPhone.

Daleko bolja kamera na S6, neznam jel me S6 razmazio, ali trenutno imam iP6 i nisam baš zadovoljan kamerom. Iako mi se ekran puno više sviđa na iP6.

a po meni je Android bolji OS, neke gluposti me tako nerviraju na ovom iOS-u da je to čudo, ali svakom svoje, o ukusima se ne raspravlja. 

Ps. Ni iP6 nije lag-free uređaj

14 godina
neaktivan

firmvare 5.1.1. CRO-Tmobile sa SamMobila, jel ga netko skidao?Prilikom raspakiravanja istog javlja mi grešku da je datoteka oštečena. Skinuo sam par puta i uvijek isto, oštečena datoteka. Ima li negdje drugdje za skinuti?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
Tonči kaže...

Daleko bolja kamera na S6, neznam jel me S6 razmazio, ali trenutno imam iP6 i nisam baš zadovoljan kamerom. Iako mi se ekran puno više sviđa na iP6.

a po meni je Android bolji OS, neke gluposti me tako nerviraju na ovom iOS-u da je to čudo, ali svakom svoje, o ukusima se ne raspravlja. 

Ps. Ni iP6 nije lag-free uređaj

To manje više svi realisti znaju, samo fanboyi nikako da priznaju i skinu se sa majčine sise i prestanu živjeti u prošlosti. Danas su Androidi toliko napredovali ali neki stereotipi nikad neće past u vodu nažalost.

16 godina

Ma da se radi o edge modelu nebi ni razmisljo odma bi dao iphone, al posto je rijec o obicnom s6 premisljam se. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Meni je čak i bolji obični od edge varijante, iako je to sve subjektivan osjećaj

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice