Meni je oko 11h javio da imam nadogradnju...Odgodio je dok ne dođem doma na wi-fi i sad idem ponovno,a uređaj veli da su najnovije aktualizacije već instalirane...LOL!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
t-mobile jutros mi dosao update.
Stigao 5.1.1, zasada vidim da nema više memory leaka.. i da ima raspored ikona u draweru po abecedi, ostalo isto
Stigao 5.1.1, zasada vidim da nema više memory leaka.. i da ima raspored ikona u draweru po abecedi, ostalo isto
jesi ga nosio na servis?
Dobio sam novi uređaj danas, dao sam zahtjev Samsungu da popriča sa Tele2 i Agramom da bude prioritet da to čim prije odrade da mogu novi dobiti jer idem na put i jutros sam po novi otišao.. Zasada sve ok
Zvao si lokalni HR Samsung?
eh da sam barem ja u Zg odma bi im nosio radi ekrana, al ovako nista.
Stigao mi tempered glass stavio sad cemo vidit kako ce ovo biti.
Zvao si lokalni HR Samsung?
To je Tele2 sve sa Samsungom za mene riješio. Kad dođem sa puta uslikat ću vam servisni nalog pa vidite sami
Već mi je počeo trzati, zastajkivati, Touchwizz je počeo pokazivati svoje, a nemam mob niti par dana. Na njemu je 5.1.1, zna mi se desiti da stisnem home button i za 3/4 sekunde me vrati na home, nekad zna i duže pa se desi redraw widgeta.. sjajno, za poluditi
Već mi je počeo trzati, zastajkivati, Touchwizz je počeo pokazivati svoje, a nemam mob niti par dana. Na njemu je 5.1.1, zna mi se desiti da stisnem home button i za 3/4 sekunde me vrati na home, nekad zna i duže pa se desi redraw widgeta.. sjajno, za poluditi
Da i meni je isto poceo trzati pa sam ga odmah zamijenio sa nova launcherom. Od tad nema problema
Svi smo svjesni touchwizza, jbga samsungov najveci problem.
Pa nemoš Touchwizz launcherom zamijeniti?
Pa nemoš Touchwizz launcherom zamijeniti?
ne možeš zamijeniti, ali možeš instalirati novu launcher i puno brže radi.
Ma stavite Nova launcher i vozi, mob definitivno trebat rootat, ima tolko gluposti koje se ne mogu dizjeblat a troše bateriju..
Vrtil sam neke stvari i temp proca je došla do 70c, al brzo se spušta dole, sad dok je na punjaču grije se dosta, al se baterija i jako brzo napuni..
Kao sto sam i rekao za dva-tri mjeseca ce vecina pozaliti sto ga je kupila. Koliko god da je premium feel i izgled samsungov software ga pokopa tolko o tome da je to telefon godine a tu svi kukaju kak ih nesto zeza. Ne nisam dosao glumit i pljuvat ovdje da nebi bilo napada.
a ti markzd prodaj ga takionak ti je star par dana posto si novog dobio i uzmi si neki bolji telefon
Preporučam Nova Launcher, puno brži i moćniji od stock launchera.
Kao sto sam i rekao za dva-tri mjeseca ce vecina pozaliti sto ga je kupila. Koliko god da je premium feel i izgled samsungov software ga pokopa tolko o tome da je to telefon godine a tu svi kukaju kak ih nesto zeza. Ne nisam dosao glumit i pljuvat ovdje da nebi bilo napada.
a ti markzd prodaj ga takionak ti je star par dana posto si novog dobio i uzmi si neki bolji telefon
hahaha kažeš nisam došao pljuvati i onda ga popljuješ.. kralj :D
ja sam došao sa Z3 i M8 tako da vidim razliku.
tko hoće super brz mobitel uzet će M8,Z3,N5 a ne G4,S6..
meni je sve ostalo fantastično na S6 bez obzira na to što ponekad zatrza.
MarkoZD ti ćeš se ionako vratit na HTC ;)
Ako ga budeš prodavao javi mi u PM :) pa s možda i dogovorimo. Isto sam u Zadru. Pozz
Ali zato ružno izgleda. :/
Ali zato ružno izgleda. :/
Imas tisucu thema za novu.
Valjda ces nac neku koja ti lijepo izgleda
vratio nazad animacije na 1 x i mogu reći da je puno bolje.
inače uvijek gasim animacije (čak i na M8) ali S6 puno ljepše radi i izgleda sa animacijama i nema trzanja.
http://www.bug.hr/vijesti/samsungovi-mobiteli-ne-prodaju-se-prema-ocekivanji/144561.aspx
šta kažete, mogao bi ići uskoro na akcijskoj cijeni bijeli S6 vulgaris?
http://www.bug.hr/vijesti/samsungovi-mobiteli-ne-prodaju-se-prema-ocekivanji/144561.aspx
Hm, taj se najbolje prodaje. Mislim da će se prije pojavit druge boje. Još nisam kod nikog vidio zeleni ili azurni. Samo ne znam jeli to zato što se slabo prodaju ili ih uopće nema u ponudi.
Cijelo me vrijeme kopka to što nigdje nisam uspijevao pronaći službeni podatak koja vrsta stakla prekriva kameru. Sad mi je jasno i zašto:
" I called Samsung and was on hold for 15 minutes while they confirmed. They told me the front and back are Gorilla Glass 4, BUT the glass covering the camera is regular glass. "
Izvor: http://forum.xda-developers.com/galaxy-s6/help/glass-covering-camera-t3062449/page2
Hm, taj se najbolje prodaje. Mislim da će se prije pojavit druge boje. Još nisam kod nikog vidio zeleni ili azurni. Samo ne znam jeli to zato što se slabo prodaju ili ih uopće nema u ponudi.
Azurni sam ja htio kupit,ali sam se odlučio za bijeli.
Cijelo me vrijeme kopka to što nigdje nisam uspijevao pronaći službeni podatak koja vrsta stakla prekriva kameru. Sad mi je jasno i zašto:
" I called Samsung and was on hold for 15 minutes while they confirmed. They told me the front and back are Gorilla Glass 4, BUT the glass covering the camera is regular glass. "
Izvor: http://forum.xda-developers.com/galaxy-s6/help/glass-covering-camera-t3062449/page2
Nešto tome ne vjerujem. Na Huaweiu P7 se staklo j... ogrebao tako da sam ga nosio na servis.To je bilo obično staklo i znam kako to izgleda.
Čisto sumnjam da bi to sebi Samsung dopustio.Zivi bili pa vidjeli.
Pozdrav!
Stiže mi S6 black kroz par dana pa već razgledavam maskice i za oko mi je zapela ova prozirna baš od samsunga. Zanima me jel ju netko ima i jel mobitel nakon nekog vremena onako krene micati malo u njoj (kao plesati)?
Može i preporuka nekih maskica koje vi koristite. Hvala unaprijed.
Pozdrav!
Stiže mi S6 black kroz par dana pa već razgledavam maskice i za oko mi je zapela ova prozirna baš od samsunga. Zanima me jel ju netko ima i jel mobitel nakon nekog vremena onako krene micati malo u njoj (kao plesati)?
Može i preporuka nekih maskica koje vi koristite. Hvala unaprijed.
Imam baš tu masku. Možeš bit miran, vrlo čvrsto drži mobitel.
edit: krivo
Uzeo sam S6e za usporedbu s G4 i kako se čini baterija je tu negdje.. Teško mi reći je li ijedan bolji ili lošiji.. Definitivno niti jedan ne zadovoljava moje potrebe, al eto - što je tu je.. Ako vas zanima graf i SoT evo i Tweeta

Ako imate pitanje u vezi case moddinga slobodno pitajte. (sprejanje i rezanje itd.)